öncelikle bütün arkadaşlarıma günaydın
mihrace canım aynı şey benimde başıma geldi fakat benimki 1 saat böyünca sürekli ve hiç geçmedi o yüzden dr gittik rahimde kasılma oldugunu söyledi fitil ve progestan verdi dinlendim geçti dr bu aylarda rahimin dogum için pratik yaptıgını geçmez uzun süreli olursa erken dogum riski olabilir mutlaka dr başvurman gerekir demişti geçmiş olsun canım
yok cnm yaa tuzlu yemıyorum tursuda yemıyorumm.. nettenn oıkudum buzamandan sonra olması normalmıss.. benımkı cok cıddı bısey deıl ama yenı basladı..suyu cok ıcıyorum her dk wcdeyım o boyutta yanı ..
gecmıs olsun cnm ara ara bendede oluo cok temızlık yaptıgım zaman belımde cok agrıyo... rahım buyudugu ıcın normal sanırım
canım uzun süre aç kalmıyorsunki 1 saattt okadar dayanırısn merak etme:)))gunaydın cnm hgg
benım ayın 8 de bende cok merak edıyorumm zor gecmez ınss ac karnına nasıl dayanıcam kı benn .. elıfım aclıga hıc gelemıookac saat ac kalıcazz oyuzden benı tek dusundurenn yemek yıyememekk ne bogazlakk oldukk yahuu kızcemleee
günaydın annişler az önce tartıldım 74 kg olmuşum:18: toplam 4kg yu buldum..acaba diyorum hamileliğimizin başından bu yana toplam kaç kg aldığımızı gösteren bir listemi hazırlasak topikimiz için belki kontrollü oluruz:26: onun dışında bi sorun yok..çarşamba dr. a gitcem iple çekiyoruuummmm
günaydın canlar....
yine bir pazartesi gününe başlamış bulunuyoruz umarım çok güzel bir hafta geçiririzzz
Günaydın annısler nasılsınız
biz ii olmaya calısyrz dun sbh bzm ıcın cok kotuydu cok uzgun mutszdm suan dua edyrm o stresle bebısımı dusrmdm dıe ama butun gun agrı cektım bugun ıyım sukur bnm ve bebsım ıcın dua edın kızlar lutfen....
demir ilacını ben henüz kullanmıyorum aslında kullanmam lazım.geçen gün hemoglobin ve hemotokrit değerlerime baktım iyi.hem ben ilaç alsamda almasamda yiyorummm.bu sabah 5te uyandım ve aklımda sabah açma yemeliyim die düşünüyordum off offf 8 kilo aldım yaa
Benim bugün yine çok çarpıntım varkalbim ağzımda atıyor valla
:)) ay aman oy oy kgg konusu varya üffff unutmakistiyorum bu mezvuyu ben ya
herkeseeee günaydın hafta sonu yatılı misafirim wardıı öldüm yorgunluktan o yüzden katılamadım aranıza herkesi kocaman öptümm.
pazartesi geldik yine işee.. 26. haftaya girdik oleeyyy yaklaşıyoruz gün geçdikçe..
benm ogtt hiç içime sinmedi 50 mg glikoz içtim bi saat sonrada kan şekerime bakıldı.açlık kanşekirme falan bakmadılar.ben böyle değil diye biliyorum dedim dr da yok böyle dedi.ağzımı açmadım bende sinirlendim bişey desem hemşiredir herşeye karışıyo diyecekler iyisimi ses etmeyim dedim.bilmişlik taslamak gibi geliyor sonra insanlara
ilk defa kilo aldığım için üzülmüyorum umrumda değil :) o yüzden tutmuyorum kendimi yarasın oğlumada banada sonra veririz elbet.bu arada 15 ten yukarı çıkmayı düşünmüyorum
:)) dimi aldığımız en anlamlı kilolarr:)))
İyi haftalar anneler ve kuzucukları :) güzeeel bi hafta olur inşşşş. herkes iyidir umarım.
ewt ya oğluşumla yiyoruz ne güzl ohhhhhh.ben normalde çok iştahsızdım hiç bişey yemezdim.eşim hep şikayet ederdi kuş kadar yiyon die şimdide bize yok ediciler diyor
benim 27 haziranda yapılacak. doktorum şöyle açıkladı:benm ogtt hiç içime sinmedi 50 mg glikoz içtim bi saat sonrada kan şekerime bakıldı.açlık kanşekirme falan bakmadılar.ben böyle değil diye biliyorum dedim dr da yok böyle dedi.ağzımı açmadım bende sinirlendim bişey desem hemşiredir herşeye karışıyo diyecekler iyisimi ses etmeyim dedim.bilmişlik taslamak gibi geliyor sonra insanlara
bnmde oluyordu bi ara ben bunun gelikten ileri geldiğini bilmiyordum.:) içim sıkılıyor bi yasin okuyayım diyordum sonradan öğrendiim çarpıntıların olabileceğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?