2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ay ay canım canım sanada çok çok geçmiş olsunnn bende kendimi dinliyorum şuandaaa Allah korusun yaaa
dediğin gibi geçzmezsee arayayım dr umu
teşekkürler bilgi için canımm

herkeseeee günaydın hafta sonu yatılı misafirim wardıı öldüm yorgunluktan o yüzden katılamadım aranıza herkesi kocaman öptümm.
pazartesi geldik yine işee.. 26. haftaya girdik oleeyyy yaklaşıyoruz gün geçdikçe..

hımsss tamam dinlenn ozaman şişlikler için bol bol canım geçer inş.
Sanada geçmiş olsun yawruşş başedilmeyecek ağrı değil ama insan başka birşey varsa diye korkuyor

canım uzun süre aç kalmıyorsunki 1 saattt okadar dayanırısn merak etme:)))
zaten minik glikozu içtimiii başlar oynaşmaya:)

günaydın canımmm 4 kg çok güzel yaa maşallahh maşallahh

günaydın canım hayırdır inş.. seni birilerimi üzdü yoksaa kıyamam.
Allah kolalyık versin şifa versin canım ya

benm ogtt hiç içime sinmedi 50 mg glikoz içtim bi saat sonrada kan şekerime bakıldı.açlık kanşekirme falan bakmadılar.ben böyle değil diye biliyorum dedim dr da yok böyle dedi.ağzımı açmadım bende sinirlendim bişey desem hemşiredir herşeye karışıyo diyecekler iyisimi ses etmeyim dedim.bilmişlik taslamak gibi geliyor sonra insanlara

:)) ay aman oy oy kgg konusu varya üffff unutmakistiyorum bu mezvuyu ben ya

hoş geldin günaydın canımm.Allah 38 leri 40 ı da göstersin bebişleirmizi kucağımıza aldığımızıda görelim inş. sağlıkla sıahtle.
Kimmiş yatılı misafir yaaa Allahım biz gidelim bizi ağırlasınlarr hamile kadına yaıtlımı gidlir yani belki sevdiğin kişiler ama çok yormuşssun kendini kuzum yaaa

DDD bilmekte kötü yawssss
neyse boşverrrrr sonucun temizsee önemli değil çok

ewt ya oğluşumla yiyoruz ne güzl ohhhhhh.ben normalde çok iştahsızdım hiç bişey yemezdim.eşim hep şikayet ederdi kuş kadar yiyon die şimdide bize yok ediciler diyor

ohhh ağız tadıylaa yiyin inş. maşallaah maşallahhh:) bebişe yarasın sanada keyif olsun:))

benim 27 haziranda yapılacak. doktorum şöyle açıkladı:
sabah 8 de gel,açlık kan şekerini ölçecekler. ( en fazla 8 saat aç olman gerekir fazla ya da az olmasın. mesela gece 12 de bişeyler ye dedi) sonrasında 75 mg glukoz içip tokluk ölçülecek dedi. senin açlık ölçülmemiş anladığım kadarıyla

bnmde oluyordu bi ara ben bunun gelikten ileri geldiğini bilmiyordum.:) içim sıkılıyor bi yasin okuyayım diyordum sonradan öğrendiim çarpıntıların olabileceğini

ben de okuyorum sürekli kendimi

günaydın güzel anneler. benim gibi hala midesi bulanıp kusma yaşayan varmı . Öldürüyo ya kızım ne şekle giriyordur kimbilir ;( 4kilo aldım geri vermek istemiyormmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…