- 11 Mart 2011
- 112
- 5
- 96
sade sodaya kendım lımon sıkıyorum ole bısey olmaz sanırımm mıdeme ııı gelıo![]()
bende içtim şimdi sade sodaya limon sıktım rahatladım biraz teşekkürler herkese :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sade sodaya kendım lımon sıkıyorum ole bısey olmaz sanırımm mıdeme ııı gelıo![]()
Kızlar göğüs ucu olmayanlar var mı benim gibi ???
şimdiden neler yapabilirim diye araştırıyorum
Yok canım çok da zayıf değildim 65 kiloydum yaneeezayif miydin canim hamile kaldiginda? dr.un ne diyor?
tabiki var olmazmı,ama normal mayodan daha pahalı benden söylemesihaftaya bikac gunlugune ege taraflarina kacamak yapacagim. ancak denize girerken ne giyecegime karar veremedim. bikini ile rahat edemiyorum, guneslenirken sekilden sekile giriyorum cunku:)). hamile mayosu denen bisey var mi acaba?
ayy doktorum banada çok kilo alıyosun dedi ama geçen ay çok dikkat etmiştim sadece yürüyüş yapmadım yürüyüncede hemen sancı giriyo karnıma yaa yürüyemiyorum. suksukun karnının yarısı kadar ancak benim göbüş ama taaam 85 kgyim yani toplamda 7 kg aldım:2::2::2: son 3 ayda 5 kg almam mümkün olmadığına göre galiba eşimle aynı kiloda tamamlayacağım hamileliği(94kg) bittim ben yaa :18::18::18:
Yok canım çok da zayıf değildim 65 kiloydum yaneee
tabiki var olmazmı,ama normal mayodan daha pahalı benden söylemesi
sen en güzeli 44 beden annane mayosu al onlarında karın kısmı esniyor baya
Ben kızımda toplam 18 kilo almıştım canım
herkes son aylar daha çok alırsın demişti ben son 2 ay şaka gibi almamıştım
ben ortada 6. ayda mesela çok alıyorum,en son 83le gitmiştim doğuma
hıı noluyor bebeğin 1 yaşına gelince en geç sen de hamile kaldığın kiloya dönmüş oluyosun
merak etme.Emziririken kilo aldım diyenlerde var ben şaşırıyorum nasıl beceriyolar ben hızla erimiştim![]()
Kızlar biizm de göbüş aşağıda)
en son çektiriğim 1 hafta önce fotolarım
bu hafta biraz daha belirginleşti sanki :) bu hafta hiç çekmedim
Eki Görüntüle 429189
Eki Görüntüle 429191
canım sen kaç kilo aldınnn ? Bacaklar hala çöp gibi maşallahGöbişte aşağıda gibi durmuyor bence gayet yerinde
![]()
evet likralı dar paça giyince bacakalr çöp gibi kalıyr :)
4 kilo faLAN aldım galiba canım
Canım hiç kilo almadın üstüne 7 kilo mu verdin sen??hayirli aksamlar hanimlar uzun aradan sonra tekrar yadiklarinizin hepsini okumak kismet olmasada bazilarini okumak kismet oldu ,dün bizimde dr kontrolumuzu vardi Rabbime sükürler olsun hic kg almama ragmen hatta 7 kg cuk vermeme ragmen bebegimin kg su 710 g ve boyu 31 cm olmus dr iyi dedi ,kg alma konusu eskilerde kaldi sen alma vermede dedi benim diyetiysyen dr duyarsa parcalar artik)))
Fakat ben yedigime ictigime dikkat edioyrum ,gece hafif acikma hissetsem dahi bebegime dogru egilipAnnecim ,askim bir tanem bu saate yemek sagliga zararli biz bir bardak su icip yatalim yarin ola hayr ola deyip dualarimizi okuyup gözlerimizi yumuyoruz
Kisacasi biz yesekte yemesekte plazenta bebege lazim olani transfer ediyor ,diyetisyenim bana bosuna ugrasma bebek kilolu olmasin diye bebek seni yiyior sen vitaminsiz kaliyorsun kararinda ye dedi ,tabi ben sade vitamin ilaclari kulaniyorum
Size tavsiyem kendi sagliginiza dikkat edin iki kisilik veya gec vakitte yemek bebege degil size kg olarak döner
daha önceden hamilelik gecirip cocuk sahibi olan bir anne olarak tecrübe konusuyor
ÖNCEKI hamileliklerimde homini girtlak yapmama ragmen kizlarim kedi yavrusu buyüklügündeydi
Simdi ise böyle giderse ultrasyon aksini göstermekte ...
Allah cc hepimize saglikli hayirli evletlar nasip etsin
aynen yaa ben de dün yazdım ya +11 şimdiden dahacanım ben de her gittiğim yerde öğüt duymaktan cok yoruldum..Herkesin aaa cok kilo almsın cart curt demesinden cok sıkıldım.Doktorumun bana kızıp durmasından da cok bunaldım.Ama durduramıyorum kendimi.Çok hareketliyim aslında..İşim de hiç bitmiyor..Ama canım sürekli abur cubur, tatlı seyler istiyor..Bu gidişle 100 kilo olacam doguma kadar
![]()
Canım hayırlısı yaa,eşinin üstüne varma sakıngünaydın kızlar.. bu gün çok ama çok üzgünüm. eşimin mülakatından tercih edecek kadar puan alamamışız. burda 4 meslektaş arkadaştık bizden başka herkesin tercih hakkı var bizim yokherkes gidiyo ama biz kalıyoruz anlayacağınız.. bir araya geldiğimizde hep hayal kuruyorduk yeni yerler falan diye ama bizden başka herkesinki oldu bizimki olmadı. rabbim bizede nasib etcek bi gün biliyorum ama şu anda moral bakımından çöküntüdeyim
tek kendim olsa bişey değil.. bilenler vardır ben şanlıurfanın köyünde oturuyorum.. yollar öyle kötü ki.. kışın köye ne giriliyo ne çıkılıyo yani araba çamura saplanıyor resmen.. evimizde yeni yapıldı sobayla kolay kolay ısınmıyo
kışın Allah korusun bebeğim bi ateşlense nasıl hastahaneye götüreceğiz biz
Allah ım sabır ver yaa
ewimiz ısınmıyo zaten eşimle biz bile donduk bu kış.. küçücük bebek ne yapsın.. Allah ın o zamana ne nasip edeceği belli olmaz ama inanın çok üzülüyorum
ne olur dua edin bi daha çıksın böyle bi fırsatta en azından bebeğim doğana kadar gidelim burdan
annemi arıyorum anlatırken yaşlar süzülüveriyor gözlerimden annemde dayanamıyor oda başlıyor ağlamaya.. dediğim gibi kendim olsa katlanırım ama bebeğimede üzülüyorum. rabbim belkide daha iyisini vereceği için nasip etmedi ama ben tamamen çöktüm şu an
hayal kurduğumuz herkes gidip biz kalınca tuhaf oluyor insan. eşimde üzülüyor ama birbirimize belli etmemek için oyun oynuyoruz resmen
Allah hiç kimseye vermesin böyle sıkıntı... hepimizin gönlünden geçenler olsun inş...
ayy benim alacağım pijamadan hehe pek güzel güle güle giy fiyaatını sorabilirmiyim acaba???![]()
emziriken de aslında çok dikkat etmedimayy inşallah bizde eririz hatta ben çook çok eririm inşallah yaa. o emzirirken kilo alanlar büyük ihtimal süt yapar onu ye bunu ye şunu ye diyenleri dinleyip süt yapsın diye habire yiyolar o yüzden kilo alıyorlar... emzirirken nasıl beslenmiştin sorması ayıp![]()
süper maşallah 4 kilo nedir kibende 4-5 kilo aldım gibi ama boy kısa olunca yarım dünya moduna girdim hemen
![]()
Sağol canım daha iyileri sizlerin olsun inşallah...
Netten baktım hep 99 felan yazıyor ama ben 80 e aldım canım, daha doğrusu kayınvalidem aldı...
Bana uygun geldi zaten sabahlık tarzı bişey alacaktım pijama felan da ayrı alınca aynı hesaba gelecekti...
Bende gecelikle asla rahat edemeyenlerdenim, hastane için ucuz yollu bir tane bulundururum ama 2 tane pijama daha almalıyım![]()
Canım hiç kilo almadın üstüne 7 kilo mu verdin sen??
bu kaçıncı hamileliğin?Maşallah dyorum kuzuna iyi büyümüş
ama bazen durum farklı da olabiliyor hiç kilo almamış,zayıf bünyeli hamilelerin bebekler de düşük kilolu olabiliyor
mesela dün bebek görmeye gittik,anne toplamda 7 kilo almış
bebek de doğalı 20 gün olmuş hala sarılıkmış,atlatamamış kuzu,doğum kilosu 2700
hala 2700müş yani sarilıktan dolayı kilo alamıyormuş
neyse allah korusun hepimizin bebelerini
sorun kilo milo değil bebeğin sağlığı en başta,ister 30 kilo al ister hiç alma
bebeklerimiz iyi olsun da![]()
emziriken de aslında çok dikkat etmedim
hele de ilk 3 ay,hep şekerli kalorili şeyler yedim,bebeğe tatlı tatlı süt olsun sarılık falan olmasın diye
olmadı da hiçhep doğum kilosunun üstüne çıktı
bol bol sütüm oldu,ben su iç süt yapar mantığınıda anlamıyorum
su süt falan yapmıyor arkadaşlar yapıyosa da su gibi süt yapıyor saman gibi
süt yapan şeyler belli,mayalı,buğday,bulgurlu gıdalar,soğan
boza,şerbetli içecekler,süt,meyve ve yeşillikler falan
Emziriken bi terliyosunuz sanki spor yapmış gibi anne çok kalori harcıyor o
sırada bence o kilolar o şekilde veriliyor
yaa ne güzel 4-5 kilo muuuu?
ben sizin 2-3 katınızım demekkiiiiiiii![]()
Hay masallah 4 cocuk he.bunun cinsiyeti nedir?pekmez ile sut urunu tuketmek yanlis bir bilgidir ama besin degerini yok eder.bu benim 4. kuzum ve nasip olursa kismetse insaAllah son kuzum![]()
En büyük kizim 18 en kücük kizim 9 ortanca kizim 13 Rahman cülesine hayirli saglikli ömür versin (amin
digerlerinde en az kg 90 di en sonuncu kizimda 112 idi hamileliklerimdede bilincsizce yedim masAllah
En kilolu bebegim 2700 dü sonrasi 2600 2400 olarak devam ettiKedi yavrusu daha kg idi Allahu alem
)
Bebegi besleyen plasentadir günde ne kadar yersek yiyelim plasentanin sagligina göre bebek beslenir
yani biz hamileliklerimizde 100 kg alsak sonuc degismez bunu ben bizzat yasadim cok ye bebek kg alsin teorisi
yanlis ,saglikli ye zamaninda ye plasenta calissin ve gereken vitamini transfer etsin
Bu hamileligimde 7 kg verdim bir dahada almadim halen 52 kg dayiz Rabbime sükürler olsun
Nerde 112 kg nerde 52 kg buda gösteriyor ki istedigin kadar ye istedigin kadar kg al bütün is plasentada bitiyor
size tavsiyem bir ara ögünün yerine yogurdun veya sütün icine üzüm pekmezi katip icin veya yiyin
sonra sol tarafiniza yatin plasentayi calistiriyor .
Hay masallah 4 cocuk he.bunun cinsiyeti nedir?pekmez ile sut urunu tuketmek yanlis bir bilgidir ama besin degerini yok eder.
bunun cinsiyeti hakkinda cok rivayetler var kimi erkek dedi kimi göstermiyor dedi heünüz kesin bilgi yok
Bana doktor tayvsiyesi pekmez süt veya yogurt karisimi bu zamana kadar bana zarari olmadi hatta baktim
benim kuzum basini aldi gitti onuda yemegi biraktim ,istenildigi taktirde yatmadan önce bir yemek kasigi
sade bir sekildede yenir .
4üne de maşallah
inşallah bu da erkektir de değişiklik olur,
süt ürünleriyle pekmez bir arada almayın diyorlar ben de öyle duydum
yaa ne güzel ben hiç zaten 52 kilo olmadım ki...60-63 benim ideal kilom
eninde sonunda düşerim ama dert etmiyorum da düşününce takıyor insan gobidik gobidik gezmek istemem
eşim hiiiç istemez![]()
bu benim 4. kuzum ve nasip olursa kismetse insaAllah son kuzum![]()
En büyük kizim 18 en kücük kizim 9 ortanca kizim 13 Rahman cülesine hayirli saglikli ömür versin (amin
digerlerinde en az kg 90 di en sonuncu kizimda 112 idi hamileliklerimdede bilincsizce yedim masAllah
En kilolu bebegim 2700 dü sonrasi 2600 2400 olarak devam ettiKedi yavrusu daha kg idi Allahu alem
)
Bebegi besleyen plasentadir günde ne kadar yersek yiyelim plasentanin sagligina göre bebek beslenir
yani biz hamileliklerimizde 100 kg alsak sonuc degismez bunu ben bizzat yasadim cok ye bebek kg alsin teorisi
yanlis ,saglikli ye zamaninda ye plasenta calissin ve gereken vitamini transfer etsin
Bu hamileligimde 7 kg verdim bir dahada almadim halen 52 kg dayiz Rabbime sükürler olsun
Nerde 112 kg nerde 52 kg buda gösteriyor ki istedigin kadar ye istedigin kadar kg al bütün is plasentada bitiyor
size tavsiyem bir ara ögünün yerine yogurdun veya sütün icine üzüm pekmezi katip icin veya yiyin
sonra sol tarafiniza yatin plasentayi calistiriyor .