merhaba,
öncelikle geçmiş olsun diyeyim.... İbrahim yanık duymadım ama kordon tıp merkezini biliyorum.. kendi doktorun kimdi bilmiyorum ama Egepole gidebilirsin mesela.. ben orada dilek hanıma gidiyorum çoookk şeker bir doktor, ilgigli ve personel de çok güleryüzlü.. ben memnunum ama tek sorun randevuları çok yoğun eğer bir tanıdık bulursan 2 ay sonraya vermezler randevuyu.. Kızına ve sana sağlıklı bir hamilelik dilerim canım. benim de bir kızım olacak inşallah :))))
merhaba canım bizde iyiyiz şükürler olsun bebişimle... chiko iyidir canım birde cam almışsın çok iyi etmişsin... ben daha nerdeyse hiçbirşey almadım yahuuuuu.... önümüzdeki aybaşlarım diyorum... biran önce eşine kavuşursun inşallah canım... eşin nerdeki bu arada??
istanbul beylikdüzündeyim canım, yazık sana ya karnın burnunda taşınmak zor iş valla Allah güç kuvvet versinBirde kızın var oda ayrı zaman ilgi ister tabi ki...
bu kadar iş yapmışsın yine helal olsun nazar değmesin, ben iki bulaşık toplasam nefes nefese kalıyorum, bacağım belim ağrıyor, çürük müyüm neeee
bu arada ben Ankara'da üniversite okudum, neresine taşınıyorsunuz ?
ayy bende sinir oluyorum öyle sorduklarında bende hıı evet çok mu belli oluyo dedim bi kaç kişiye fena bozuldular heheevet ya sinir oluyorummm
yok artık!! bebek mi var ne biçim soru yaaaaa... :))) sen de göbiş değil bebiş de)
bende pek bişey almadım canım eşim askerde 35 günümüz kaldı o gelince alışveriş yapıcaz:)))
bende pek bişey almadım canım eşim askerde 35 günümüz kaldı o gelince alışveriş yapıcaz:)))
ayy bende sinir oluyorum öyle sorduklarında bende hıı evet çok mu belli oluyo dedim bi kaç kişiye fena bozuldular hehe
hayır yani üremekk doğanın kanunu değil sanki evet bebek var artık onlara neyse hayret yaa. yaa belli olsun mesele yok ama kem gözlü çok etrafımızda çekemeyen çooook. birde biz eşimle kaçarak evlendik heralde millet uzun sürmez falan diye düşünüyodu benide böyle görünce yediremiyolar herhal gözü olanın gözü çıksın ama hahaaaay
Kızlar gereksiz yaa bence,tecrübelerime binayen söylüyorum
benim bul. mak 70 derecede yıkıyor gayeettt steril oluyor yani bazen içine domestos da koyuyorum herşey mis gibi oluyor
ilk etapta bebek sadece emiyor 1-2 ay biberona gerek olmaz sonra da 3-4 tane alırsınız ihtiyacınıza göre kullanır kullanır yıkarsınız
şu biberon fırçaları çok gerekli yalnız ben içine bi damla domestosla suda bekletip fırçayla yıkıyodum tertemiz oluyodu...
Dün eminönü havuzlu hana gittim allahıııım bodyleer,zıbınlar,hast. çıkışları çeşit çeşiit
30TL den 100TL ye kadar hast. çıkışı var
o battaniyeler çeşit çeşit hala karar vermemiş almamış olanlar uğrayabilirler
Ben emzirme sütyeni aldım 2 tane (tanesi 20 tl)
göğüs pedi,göğüs ucu merhemi (lansinoh)
geniş külotlar (5 tane)
iç zıbın (2 tane) kızımdan kalanlar da var diye az aldım.
Bi de havlu içi mermerşahi bez çıkmış banyo sonrası bebeğin suyunu hemen kurulamak için
çok doğal bi malzeme kenarları oyalı havlu büyüklüğünde bi bez parçası (5 TL)
hepimizi ve yavrularımızıkem gözlerden korusun ALLAH'ım yaa.aynen canım..gözü olanın gözü çıksın!! kem gözlerden korusun sizi Allah!
mihrace haklısın da benim iki velet, mutemelen biz ilk haftalardan itibaren anne sutu+ mama şeklinde ilerlicez. iki bebege ona göre biberon filan. ondan karasız kaldım
e bebkde 12 liraya sutyen aldım( indirie girmişler). çok da rahat ettim :)
mermerşahini buyukler de sölemişlerdi, kendileri dikeceklermiş
hepimizi ve yavrularımızıkem gözlerden korusun ALLAH'ım yaa.
ayy sen bizden önce erirsin iki bebişle uğraşmak kolay olmaz. bende çok istemişimdir ikiz olsun ama nasip işte ne yapalım. biz tek bebişle nasıl başa çıkacağız düşünürken ALLAH sana şimdiden kolaylık versin canım heralde ilk doğum yapanlar arasına girersin
ben birilerinden bulabilirsem bulacagim sterilizator. bulamazsam da sanirim alacagim, cunku anneye cok buyuk kolaylik oluyor. 20 dk biberon kaynatma derdin olmuyor, bir de cay icin ayri, su icin ayri, mama icin ayri biberon olunca temuz birsey kalmiyor. mommy nin dedigi gibi yeni bulasik makinelerindw sterilizasyon opsiyonu var.onu bie check edin. ama benim makinemde yok.
mrblar ben aslında ekim annesiydim ama plasentam aşağıda olduğu için eylül annesi olcakmışım arada bbir uğrasam benide alırmısınız aranıza
mrblar ben aslında ekim annesiydim ama plasentam aşağıda olduğu için eylül annesi olcakmışım arada bbir uğrasam benide alırmısınız aranıza
kızlaar bu arada sağlık bakanı açıklama yaptı öğlen mecburi durumlar hariç sezeryan yapan ÖZEL hastanelere yaptırımlar geliyo artık normal doğuma daha çok önem vereceklermiş özel hastanelerde sezeryana verilen ödeneği düşürüp normal doğuma verilen ödeneği arttırmışlar aşağı yukarı aynı ücreti ödeyecek artık devlet normal doğum isteyen biri olarak pek bi sevindim
İstanbula zaten çok zor alışmıştık biz
bu ne kalabalık,ne gürültü,ne hengame
şok olmuştuk ilk sene,çok da sevemedik açıkçası
pek memur şehri değil,kalanlara şaşırıyorum ben hep gidicem gözüyle baktım
4 yıl kaldık burda şimdi veda edicez ama yine de biraz burukluk yaşıyor insan.
Ben doğduğumdan beri İStanbul'da olduğum için , bana garip gelmiyor artık, sadece kalabalığı, trafiği yoruyor insanı ama onada çare yok malesef , Ankara'ya da alışırsınız canım
evet canim, sen beylikduzunde miydin? benim halamlar da beylikduzunde oturuyor
evet beylikdüzündeyim canım, halana gelirsen görüşelim
biraz geç oldu ama bence çocuk bakımı ve gelişimi ile ilgili güzel bir kitap edin. Ben şimdi sınava çalışıyorum anca yaza rahat rahat okurum kitabı
kitap okumak güzel fikir, hamilelikten önce deli gibi kitap okurdum ben, ama şimdi çok bunalıyorum kitap okurken, sürekli odaklanmak daraltıyor beni
bende beylikdüzünde oturuyordum temmuzda tayinimiz çıktı ama çok özledim oraları :))
beylidüzü istanbulun pek çok yerine göre oldukça sakin,bende seviyorum bu yüzden , şimdi neredesiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?