2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

anladım canım bulantı deyince bişey diyemiyorum çok zor allah yardımcın olsun.bende tamamen geçti şükür.bi ara kan ilacımla vitaminimi yanlış kullanmışım ozaman yine başlamıştı.zehirleme yapıyordu.şimdi dikkatli kullanıyorum.geçti bulantım.

yani en mantıklısı böyle canım.büyük kızın geç kalmış zaten yatağına geçmeye.bence onu yatağına alıştırmaya başla bebiş doğmadan.bebiş doğuncada odandaki beşiğe yatır.

ahh teşekkür ederim aynen böyle düşünüyorum fakat babamız istemiyo odayi ayırmayi bana çok düşkün kızım sensiz nasil durur diyo gece sık uyanıyo

merhaba arkadaşlar nasılız bugün? biz çok iyiyiz

cnm yaaa en uygunu lcw pantolonda. ben gezdim. gebe giyim var. inanılmaz pahalı. tabii bütçeni bilmiyorum. alabilirsin de...
CA var.inanılmaz kötü hamile kıyafetleri inanılmaz demode:)))
hamile pantolonu aldıktan sonra üst kısmı sorun yapma. her mağaza da olan uzun bol gömleklerden al bence. hem daha uygun hem de her yerde bulabilirsin.

ahh teşekkür ederim aynen böyle düşünüyorum fakat babamız istemiyo odayi ayırmayi bana çok düşkün kızım sensiz nasil durur diyo gece sık uyanıyo

canım anlıyorum ama 22 aylık diye yazmıştın galiba.şimdi orası sonuçta yatak odası şahit olmaması gereken şeyler var.kızın baya büyümüş.senin ikinci bebişin olmasa bile ayırman gerek odanı.bu benim düşüncem tabiki sadece fikrimi söylüyorum.gece sık uyanmasıda sorun değildi sen zaten ikinci bebişin inşallah doğduğunda sık sık uyanıcaksın.onuda kontrol edersin yani onada yetişirsin.

haklısın şimdi netten araştırıyorumda çok pahalılar.salopetlerin en düşüğü 130 dan başlıyor 200 ü bile aşan yerler var.lcw sitesine baktım orda salopet fiyatı 30 tl ama etekli ben pantolonlu istiyorum.aslında evde daha hiç giymediğim bi salopet var.bekarken babam yurtdışından getirmişti.çok büyük geldiği için giyememiştim.şimdi çok iyi oldu ama altı şortlu.eşim dışarda giydirmem bunu dedi.o yüzden almam gerek.bikaç ay içinde insan tek kıyafete okadar para vermeye kıyamıyor ama geride bidahamı hamile olacam alıyım tadını çıkarıyım diyorum.

çalışıyor musun cnm ?

Saat 3 olsa da evime gidip bi güzel uyusam. Ne yemek ne başka bişi, sadece uyku istiyorum koca bi haftanın uykusuzluğunu bi şekilde atmak lazım. Di mi ama

bugun hamıs kıyafetlerı aldım nasıl sızce ? grı olanın xl aldım buyuk oda rahatoldu oyuzden ..grı olan 2o kırmızı olanda 16.9o

Son düzenleme:

Canim benimde 27 aylik bir kizim var ayni sorun bizdede oldu ev dubleks bir mobilya bir park yatak var alt ust katta.simdi bebege 3.bir besik almak sacma olacakti bende kizima ikeada yanlari korumali alcak karyola alip oda yapacagim.bazada yatamaz yuksek duser kirar bir tarafini.sende o tip bir karyola ile odasini ayir bebekte odanda besikte yatar.

bana çok k üçükler gibi geldi
mimyatür sanki

çok güzeller güle güle kullan

Son düzenleme:
insanlara çok değr veriyorum ben size de oluyor mu değer verdikleriniz hep saçma insanlar çıkıyor
eşimde bu huyum yüzünden kızıyor çok safsın diye
birini arkadaşım sanıyorum ama sonra olmadığını anlıyorum
konuşma nezaketinde bile zor bulunan insanlar var selam hoşçakall
bu mu yaa bir yerlerde oturacak bebek arabasıyla beraber gezeceğim evime kahve içmeye çağıracağım
arkadaş bulmam zor olacak galiba
insanları hep ben arıyorum dönme nezaketinde bile zor bulunuyorlar
bundan sonra kontor fakiri insanklarla arkadaş olmasam iyi olacak

slm kızlar.. nasılsınız bu gün bakalım.. biz bebişimle iyiyiz bu gün. hava çok güzel burda. insana canlılık veriyor. birazda ewde oturmaktan sıkıldım ama boş durmadım lcw daki uzun elbiselere baktım. beni hamileliğin en az 6. ayına kadar bu elbiselerin idare ediceğini düşünüyorum.. sizde bi bakıp düşüncelerinizi aktarırsanız çok sevinirim :))
LCWaikiki.com - XSIDE Elbise - ECRU PRINTED
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - CREAM PRINTED
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - PINK PRINTED
bu arada ben kapalı bir bayanım

bende hayatım boyunca insanlara çok fazla değer verip ardından hep üzülen taraf olmuşumdur......
ilkokul ,ortaokul,üniversite... iş yaşamımda buna dahil tabikiii
artık kendimi değiştirmem gerektiğini bana çok iyi hatırlatıyrlar hep.......
sahte ilişkiler işte ,hiç bana göre değil ama,malesef benide bazen rol yapmaya itiyrlar.......

en güzel saf çıkarsız arkadaşlık ilişkileri bu topicte bazen hissediyrmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…