• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

ohh yarasın bebişe annesi:nazar::nazar:yok cnm ya suan cnm hıc bısı cekmıo bazen oluyrm bole mıde bulantılrım hala tum gazla devam:(((zorluyorum yemege ama korkyrum mıde bulantım baslıcak dıe işteyım yaa etkılemesın benı dıe:43:

anladım canım bulantı deyince bişey diyemiyorum çok zor allah yardımcın olsun.bende tamamen geçti şükür.bi ara kan ilacımla vitaminimi yanlış kullanmışım ozaman yine başlamıştı.zehirleme yapıyordu.şimdi dikkatli kullanıyorum.geçti bulantım.

Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ama fikri olan olursa paylaşırsa sevinirim bebek mobilyası aklima takıldı 22 aylık bi kızım var mobilya bebek odası almıştık ona ama o beşiğinde bizim odada kalıyor şimdi ikinci kızım içindemi beşik almam gerek oyun parkı falan veya büyük kızıma mobilyaya uygun baza alıp doğacak olan onun beşiğindemi yatmali
Şimdiden teşekkürler

yani en mantıklısı böyle canım.büyük kızın geç kalmış zaten yatağına geçmeye.bence onu yatağına alıştırmaya başla bebiş doğmadan.bebiş doğuncada odandaki beşiğe yatır.

yani en mantıklısı böyle canım.büyük kızın geç kalmış zaten yatağına geçmeye.bence onu yatağına alıştırmaya başla bebiş doğmadan.bebiş doğuncada odandaki beşiğe yatır.
ahh teşekkür ederim aynen böyle düşünüyorum fakat babamız istemiyo odayi ayırmayi bana çok düşkün kızım sensiz nasil durur diyo gece sık uyanıyo

merhaba arkadaşlar nasılız bugün? biz çok iyiyiz

kızlar ben artık hiçbir kıyafetimin içine sığamıyorum.bugün eşimle hamilelik almaya gideceğiz.kot salopet düşünüyorum.fiyat olarak nerde uygun olduğunu bilen varmı,birde hamilelik salopetten başka ne önerebilirsiniz.

cnm yaaa en uygunu lcw pantolonda. ben gezdim. gebe giyim var. inanılmaz pahalı. tabii bütçeni bilmiyorum. alabilirsin de...
CA var.inanılmaz kötü hamile kıyafetleri inanılmaz demode:)))
hamile pantolonu aldıktan sonra üst kısmı sorun yapma. her mağaza da olan uzun bol gömleklerden al bence. hem daha uygun hem de her yerde bulabilirsin.:34:

ahh teşekkür ederim aynen böyle düşünüyorum fakat babamız istemiyo odayi ayırmayi bana çok düşkün kızım sensiz nasil durur diyo gece sık uyanıyo

canım anlıyorum ama 22 aylık diye yazmıştın galiba.şimdi orası sonuçta yatak odası şahit olmaması gereken şeyler var.kızın baya büyümüş.senin ikinci bebişin olmasa bile ayırman gerek odanı.bu benim düşüncem tabiki sadece fikrimi söylüyorum.gece sık uyanmasıda sorun değildi sen zaten ikinci bebişin inşallah doğduğunda sık sık uyanıcaksın.onuda kontrol edersin yani onada yetişirsin.

cnm yaaa en uygunu lcw pantolonda. ben gezdim. gebe giyim var. inanılmaz pahalı. tabii bütçeni bilmiyorum. alabilirsin de...
CA var.inanılmaz kötü hamile kıyafetleri inanılmaz demode:)))
hamile pantolonu aldıktan sonra üst kısmı sorun yapma. her mağaza da olan uzun bol gömleklerden al bence. hem daha uygun hem de her yerde bulabilirsin.:34:

haklısın şimdi netten araştırıyorumda çok pahalılar.salopetlerin en düşüğü 130 dan başlıyor 200 ü bile aşan yerler var.lcw sitesine baktım orda salopet fiyatı 30 tl ama etekli ben pantolonlu istiyorum.aslında evde daha hiç giymediğim bi salopet var.bekarken babam yurtdışından getirmişti.çok büyük geldiği için giyememiştim.şimdi çok iyi oldu ama altı şortlu.eşim dışarda giydirmem bunu dedi.o yüzden almam gerek.bikaç ay içinde insan tek kıyafete okadar para vermeye kıyamıyor ama geride bidahamı hamile olacam alıyım tadını çıkarıyım diyorum.

haklısın şimdi netten araştırıyorumda çok pahalılar.salopetlerin en düşüğü 130 dan başlıyor 200 ü bile aşan yerler var.lcw sitesine baktım orda salopet fiyatı 30 tl ama etekli ben pantolonlu istiyorum.aslında evde daha hiç giymediğim bi salopet var.bekarken babam yurtdışından getirmişti.çok büyük geldiği için giyememiştim.şimdi çok iyi oldu ama altı şortlu.eşim dışarda giydirmem bunu dedi.o yüzden almam gerek.bikaç ay içinde insan tek kıyafete okadar para vermeye kıyamıyor ama geride bidahamı hamile olacam alıyım tadını çıkarıyım diyorum.

çalışıyor musun cnm ?

Saat 3 olsa da evime gidip bi güzel uyusam. Ne yemek ne başka bişi, sadece uyku istiyorum koca bi haftanın uykusuzluğunu bi şekilde atmak lazım. Di mi ama

$S_20121-2Y5653Z8-3FE_A.webp$M_20112-1K9186Z8-163_A.webp$M_20112-1K9186Z8-163_D.webp

bugun hamıs kıyafetlerı aldım nasıl sızce ? grı olanın xl aldım buyuk oda rahatoldu oyuzden ..grı olan 2o kırmızı olanda 16.9o

Son düzenleme:
Arkadaşlar bişey danışmak istiyorum ama fikri olan olursa paylaşırsa sevinirim bebek mobilyası aklima takıldı 22 aylık bi kızım var mobilya bebek odası almıştık ona ama o beşiğinde bizim odada kalıyor şimdi ikinci kızım içindemi beşik almam gerek oyun parkı falan veya büyük kızıma mobilyaya uygun baza alıp doğacak olan onun beşiğindemi yatmali
Şimdiden teşekkürler

Canim benimde 27 aylik bir kizim var ayni sorun bizdede oldu ev dubleks bir mobilya bir park yatak var alt ust katta.simdi bebege 3.bir besik almak sacma olacakti bende kizima ikeada yanlari korumali alcak karyola alip oda yapacagim.bazada yatamaz yuksek duser kirar bir tarafini.sende o tip bir karyola ile odasini ayir bebekte odanda besikte yatar.

Canim benimde 27 aylik bir kizim var ayni sorun bizdede oldu ev dubleks bir mobilya bir park yatak var alt ust katta.simdi bebege 3.bir besik almak sacma olacakti bende kizima ikeada yanlari korumali alcak karyola alip oda yapacagim.bazada yatamaz yuksek duser kirar bir tarafini.sende o tip bir karyola ile odasini ayir bebekte odanda besikte yatar.[/QUOTE
Anladım bi araştırmam gerek o karyola uzun vadeli olurmu mobilyası vardır dimi burda ikea yok bakabileceğim yerler sınırlı bide bu oda ayırma işi çok sıkıntili bi dönem gibi olacak

kızlar bakın limango da ne buldum fiyatı 19.90 tl göz atın fikirlerinizi bekliyorum.kutusuda çok şık.

limangoBOX'ta neler var?
Bioderma, ABCDerm Change Intensive - Pişik Sorununu Yatıştırıcı ve Onarıcı Su Bazlı Krem
ABCDerm Change intensive, bebek cildinde oluşmuş pişiklere karşı etkin içeriğiyle, kızarıklık ve tahrişin giderilmesine yardımcı bakım sunar. Kızarıklığı kısa sürede yatıştırır, epidermisi kir ve enzimlerden arındırır. Cildin doğal pH dengesini korur. Yüksek toleranslı ve parfümsüz formüle sahiptir.

Dalin, Antibakteriyel Sıvı Sabun
Özel formülü sayesinde cildi zararlı bakterilerden arındırarak temizler. Bakterilerin sebep olduğu kötü kokuları yok eder. Dermatolojik olarak test edilmiştir.

Lansinoh, Göğüs Ucu Kremi
Lansinoh göğüs ucu kremi emziren annelerin en sık yaşadıkları göğüs ucu ağrısı ve çatlaklarına çözüm bulmak üzere geliştirilmiştir. Emziren annelerin göğüs ucu ağrılarını hızla dindirir. İçeriğinde sadece %100 doğal lanolin bulunur. Hiçbir katkı maddesi, koruyucu madde içermez.

Lansinoh, Süt Saklama Poşetleri
Önceden sterilize edilmiş ve gıda saklamak için güvenli polietilenden üretilmiştir. Medikal ölçüde sterilizasyon güvenliğine sahiptir. Sütün içine hava kaçmasını, dökülmeyi ve sızıntıyı önleyen çift kilit sistemine sahiptir. Destekli tabanı sayesinde buz dolabında dik ya da yatay durabilir. BPA içermez.
Lansinoh, Tek Kullanımlık Göğüs Pedi
Ultra ince ve süper emici yapıya sahiptir. Pedin içindeki özel polimer yapı sütü emerek sızıntıyı ve sütün cilde temasını önler. Kaymayı önleyen özel bantları ile ıslandığında bile şeklini korur.

Palmers, Firming Butter- Şekillendirici Bakım Kremi
Kokao yağı, kolojen, elastin ve shea yağının güçlü kombinasyonu sayesinde vücudunuz sıkılaşır. Bu benzersiz formül, özellikle vücudunuzu yeniden şekillendirmek için tasarlanmış olup, hamilelik sonrası veya kilo kaybından oluşan bozulmayı gidererek vücudunuzun kısa zamanda forma girmesini sağlar. Ginseng ve E vitamini sayesinde yorgun cildi besler , gençleştirir. Kullanımı: Günde iki defa masaj yaparak özellikle göğüs, karın ve bacak bölgesine uygulanır.

Palmers, Massage Cream for Stretch Marks - Cilt Gerilmelerini Önleyen Masaj Kremi
%100 Cocoa butter (kakao yağı) içerikli bu özel krem, cildi sıkılaştırmaya ve aynı zamanda yumuşatmaya yardımcı olur. Özellikle hamilelik boyunca, ciltte oluşan gerilmeyi önler, yumuşaklık ve esneklik sağlar, kuruluğu giderir. Klinik ve dermatolojik testlerden geçmiştir. Kullanım : Sabah-akşam gergin bölgeye dairesel hareketlerle masaj yaparak uygulanır.

Stopfever, Cooling Patch- Ateş Düşürücü Bant
Türkiye'de bir ilk olan ateş düşürücü bantlar, ateş sorununa kullanımı kolay bir alternatif getiriyor. Yapışkan olduğu için gece boyunca kaymıyor, ilaç içermediği için hiç bir yan etkisi bulunmuyor. Stop Fever - Cool Patch, sekiz saate kadar etkindir. 5.5 ph'ı ile cilde dosttur ve antialerjiktir.

Uni Baby, Yenidoğan Islak Mendil
Uni Baby Yenidoğan Islak Pamuk Mendil, doğal pamuk ve saflaştırılmış su içeren nemli bir pamuk mendildir. Doktorlar tarafından yenidoğan cilt temizliğinde önerilen su ve pamuk, pratik kullanım sağlamak amacıyla bir araya getirilmiştir. Bebeğinizin cilt pHı ile uyumludur. Alkol, boya maddesi, kimyasal ajan ve parfüm içermez.
Kargo bedava hakkı 1 ay geçerlidir. Devredilemez. Bir siparişte sadece 1 kargo bedava hakkı kullanılabilir.

bana çok k üçükler gibi geldi
mimyatür sanki

Eki Görüntüle 385116 Eki Görüntüle 385119 Eki Görüntüle 385120

bugun hamıs kıyafetlerı aldım nasıl sızce ? grı olanın xl aldım buyuk oda rahatoldu oyuzden ..grı olan 2o kırmızı olanda 16.9o

çok güzeller güle güle kullan

Son düzenleme:
insanlara çok değr veriyorum ben size de oluyor mu değer verdikleriniz hep saçma insanlar çıkıyor
eşimde bu huyum yüzünden kızıyor çok safsın diye
birini arkadaşım sanıyorum ama sonra olmadığını anlıyorum
konuşma nezaketinde bile zor bulunan insanlar var selam hoşçakall
bu mu yaa bir yerlerde oturacak bebek arabasıyla beraber gezeceğim evime kahve içmeye çağıracağım
arkadaş bulmam zor olacak galiba
insanları hep ben arıyorum dönme nezaketinde bile zor bulunuyorlar
bundan sonra kontor fakiri insanklarla arkadaş olmasam iyi olacak

slm kızlar.. nasılsınız bu gün bakalım.. biz bebişimle iyiyiz bu gün. hava çok güzel burda. insana canlılık veriyor. birazda ewde oturmaktan sıkıldım ama boş durmadım lcw daki uzun elbiselere baktım. :1: beni hamileliğin en az 6. ayına kadar bu elbiselerin idare ediceğini düşünüyorum.. sizde bi bakıp düşüncelerinizi aktarırsanız çok sevinirim :)) :21: :21: :21:
LCWaikiki.com - XSIDE Elbise - ECRU PRINTED
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - CREAM PRINTED
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - PINK PRINTED
bu arada ben kapalı bir bayanım :49: :49:

insanlara çok değr veriyorum ben size de oluyor mu değer verdikleriniz hep saçma insanlar çıkıyor
eşimde bu huyum yüzünden kızıyor çok safsın diye
birini arkadaşım sanıyorum ama sonra olmadığını anlıyorum
konuşma nezaketinde bile zor bulunan insanlar var selam hoşçakall
bu mu yaa bir yerlerde oturacak bebek arabasıyla beraber gezeceğim evime kahve içmeye çağıracağım
arkadaş bulmam zor olacak galiba
insanları hep ben arıyorum dönme nezaketinde bile zor bulunuyorlar
bundan sonra kontor fakiri insanklarla arkadaş olmasam iyi olacak

bende hayatım boyunca insanlara çok fazla değer verip ardından hep üzülen taraf olmuşumdur......
ilkokul ,ortaokul,üniversite... iş yaşamımda buna dahil tabikiii
artık kendimi değiştirmem gerektiğini bana çok iyi hatırlatıyrlar hep.......
sahte ilişkiler işte ,hiç bana göre değil ama,malesef benide bazen rol yapmaya itiyrlar.......

en güzel saf çıkarsız arkadaşlık ilişkileri bu topicte bazen hissediyrmmmmm

Back
X