ıyı aksamlar cnm ıyız sen nasılsn
kızlar anchusa nerlerde?
bu günlerde doktor kontrolu vardı onun?
bu reebok easytone
popo şekillendiren ayakkabımı?:26:
ayy ben de hamilelikten sonra almak istiyorum
şimdi benimkiler kocaman oldu da kalçalar bu haliyle şekillensin istemiyorum
kilo verirken şekillensin,demek tavsiye ediyosun ha ben de kullanan birini aradadıydım hepp
Merhaba kızlar,bizde herşey yolunda çok şükür.Yürüyüşe basladım çok rahatladım..Paso yattığım için hem çok kilo aldım hem de çok bel agrıları cekiyordum.Şimdi cok degil sadece yarım saat normal tempoda yürüyorum..Kendimi cok daha iyi hissediyorum.Hamilelikte egzersiz mutluluk hormonu salgılamamıza sebep oldugu için bebişimiz de mutllu oluyorumuş:))
kızlar moralim çok bozuk az önce doktorum aradı 3 lü tarama testim dwn sendrom riskim 1/258 miş fazla yani akşam yanına çağırdı görüşmek için 2 li taramam ve burun kemiği ense kalınlığı normaldi halbuki.. Kızlar lütfeen dua edin benim için hepimiz sağlıkla kavuşalım bebişlerimize .... nasıl ağlıyorum sabhtan beri anlatamam...
bak bak yalnız degilmişim burda valla sevindim ne yalan söyleyim
Peluska valla minnacık bir göbek bu... Ben 1 kilo almış olmama ragmen bunun 3 katı büyüklüğünde bir göbeğim var..
Güneşli ve güzel bir cumartesi gününe günaydınlaaaaaaarrrrrrrrrrr
güneşli mi ?? burada yağmur var :)
Bursa'da mükemmel bir hava varrr
Günaydınlar keşke güneşli olsaydı yağmurlu bir hava hakim.güneşli mi ?? burada yağmur var :)
Günaydınlar keşke güneşli olsaydı yağmurlu bir hava hakim.
Ben yeni üye olduğum için bilgilerimi özelden atamıyorum burdan ulaştırsam bi mahsuru varmi acaba sat 4 aralık yaş 26 ikinci çocuğum şehir bolu cinsiyet kız boy 1.59 kilo 53 beklenen doğum tarihi 8 eylül
maalesef burda yağmur olduğu için yürüyüş falan olmaz evde pineklicem artık.oğluşuma netten ciciler bakıcam teyzeleri.artık odasını kurmak istiyorum yaa. çocuğa daha 1 tulumla 3 çift çoraptan baska bişi alamadımgünaydııın, Ankara'da da hava harika. Bu beni mutlu etmeye yetiyor bile. Hafta sonu yürüyüş zamanı, tembellik yook :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?