canım o bebişin hareketleridirr
pıt pıt yapar devam etmez
ii akşamlar canımmmmm
biz iyiyiz teyzesiii
yiyiyoruz yiyiyoruz doymuyrzzzzzz
bilemeyizki canım benim kilom göbegimi bile daha göremedim yagdan ama dr bebek erkekse daha erken hissedilir diyolar
Selam karar..
Çok yorgunum bugün. Yorucu bir gün geçirdim, eve yeni geldim. 2-3 gün içinde cinsiyetimiz belli olacak inşallah. HErşey yolunda. Koca bir göbek oluştu.Ama iyiyim ben...Mide bulantıları da çok azaldı
Sen nasılsın?
ohhh maşallah dr hayırlı haberlerle gel inşallah özel olazsa merak ettim sunum yapmışsın konu neydi istersen cevap verme alınmam
cok gusel cnm begendım turbanlı oldugun ıcın sanırım bunları tercıh ettın cok rahat olucagını sanıyorumm. yazın sıcakta bende elbıseyı cok tercıh edıcemm.. sectıklerınde ayrıca cok guseller
aaa harikaa bi haber oldu bu,annem her hafta gider,söyliym de alsın bana da bişiler,peki yeri belli mi yani farkedilir sekilde hamile pantalonu satıldığı görülüyor mu canım farketmesi kolay olur mu yoksa aranıp durmasın kadıncağız :))
Karar posta kutuna bak. Açıkladım özelden.
Karar posta kutuna bak. Açıkladım özelden.
yaaa benim etrafımdakilerde çok acımasız herkes kilo aldın diyip duruyo moralım bozuluyo yiyemiyom :26: ama bi yerde ii oluyo tabi
selam, master ya da doktora mi yapiyorsunuz, ne gusel...ne uzerine acaba?
kızlar kocam balık yaptı ben cıkıyorum öpüldünüz:)
kızlar kocam balık yaptı ben cıkıyorum öpüldünüz:)
bosver desinler...ohhh, sefam olsun de onlara...
100 mesajı doldurmadan yazamazsın. Yok ben odtü mezunuyum. Ama bazen ben de pişman oluyorum emin ol. Bambaşka birşey okusaydım ne olurdu acaba diye düşünüyorum. İşte bu arada da bebek yapıyorum zaten genelde evdeyim . Ocaktan itibaren pozisyon aramaya başlayacağım Türkiye'de.
diyemiyom işte yada o anda bişe desemde sonra içime dert oluyo bide asıl kilo son aylarda alır dedilermi bende korku sinyalleri yanmaya başlıyo
diyemiyom işte yada o anda bişe desemde sonra içime dert oluyo bide asıl kilo son aylarda alır dedilermi bende korku sinyalleri yanmaya başlıyo
Teşekkür ederim. Türkiye koşullarında tereddütlerim var ama kariyerim/mesleğimi mutluluk kaynağı olarak görmemeye çalışıyorum. Hayatta başka şeylerden mutlu olmayı bilmeliyiz ki, işimizde oluşabilecek herhangi bir aksama da (ki bu her zaman olan birşey, her meslek dalında) çok üzülmeyelim. Bir şekilde para kazanmak için çalışıyoruz işte. Ben de çok seyahat ediyorum, ve bebekten sonra bu kısmı çok zor olacak..Hatta şimdi lise yıllarına dönsem fotoğrafçılık, sanat tarihi gibi alakasız bir şey okuyabilirdim belki.herkes kendisinden uzakta olana ozeniyor demek ki:)). yok ama seninkisi 21. yy'nin mesleklerinde top 10'da ilk siradadir emin ol...benim derdim is icabi cok gezmem, gerci suan ozel durumdan dolayi merkeze aldilar ama normalde otel eksperi oldum diyebilirim...senin onun cok acik, kiymetini bil...hocalarla yazismaya basla simdiden universitelerde kadro icin...basarin daim olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?