2012 Eylül Anneleri Paylaşım Alan

bana çok k üçükler gibi geldi
mimyatür sanki

çok güzeller güle güle kullan

saol cnm daha guzellerı sızın olsun ınss

oluo cnmmm ozaman kendını afedersın ama enayı gıbı hıssedıyorumm benımde oldu aynen bende elımı ayagımı cektım umrumda bıle degıl artıkk ınsanlarr bazıları ıı gun dostuu maleseff

cok gusel cnm begendım turbanlı oldugun ıcın sanırım bunları tercıh ettın cok rahat olucagını sanıyorumm. yazın sıcakta bende elbıseyı cok tercıh edıcemm.. sectıklerınde ayrıca cok guseller

Selam kızlar yarın 14. haftamıza giriyoruz bende seyirmeler var bebeğimi hissediyor olabilir miyim acaba daha erken değil mi :26:

Selam kızlar yarın 14. haftamıza giriyoruz bende seyirmeler var bebeğimi hissediyor olabilir miyim acaba daha erken değil mi :26:

vallahi bende bişeyler hissediyorum ama emin degilim 20.haftada kesin hissedilirmiş

ancusha naber canım epeydir görişemedik

slm canımm
yurt dışından geldiğinden beri karşılaşamadık burdaaaa
nasıl geçti sunumların......

sen ve bebiş nasıl bu arada hissetmeye başladın mı??
Salı Dr. kontrolün varmış, cinsiyetini çık merak ediyrm bende
iiiyi haberlerini bekliyrzzz

ancusha naber canım epeydir görişemedik

Selam karar..
Çok yorgunum bugün. Yorucu bir gün geçirdim, eve yeni geldim. 2-3 gün içinde cinsiyetimiz belli olacak inşallah. HErşey yolunda. Koca bir göbek oluştu.Ama iyiyim ben...Mide bulantıları da çok azaldı
Sen nasılsın?

maşallah size bende enine büyümeye devam hep hayalim ve hayal olarak kalacak basket topu yutmuş gibi hamile olmak:)

amanda aman yarasın bebişimize ben öle olamıyorum doymuyosamda bırakıyorum çünkü şimdiden 4 kilo aldım aklım hep 9 ayın ayın sonunda benim yerimede yiyin bacım

Canım yaaa benimde yememem lazım çok kilo aldım 6 kiloloooo
ama durduramıyrm kendimiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
Canım yaaa benimde yememem lazım çok kilo aldım 6 kiloloooo
ama durduramıyrm kendimiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

yaaa benim etrafımdakilerde çok acımasız herkes kilo aldın diyip duruyo moralım bozuluyo yiyemiyom :26: ama bi yerde ii oluyo tabi

Selam MEriçdemir...
Ben çok iyiyim. Bebeğin de çok iyi olduğunu umuyorum.Bir aydır görmüyorum. KArnımda bir ağrı, kasılma oluyor bazen.Bu da beni endişelendiriyor, ama Dr um normal olduğunu söylüyor. Daha normal yemekler yemeye başladım çünkü mide bulantılarım bitti..
Salı günü kontolümüz var. Cinsiyetini öğrenirsem mutlaka yazarım. Ben henüz bebeği hissetmiyorum sanırım. Bazen göbeğimin bir tarafı daha sert oluyor ama ne seyirme ne pıtpıt duymuyorum.
Sen de öğrenmedin mi cinsiyetini?Sen neler yapıyorsun?
Sunumum iyiydi, esas önemlisi mayıs sonunda. Ondan sonra rahatlıyorum ve bebeğime konsantre olabilirim. Şimdi üzerimde iş stresi çok fazla.

maşallah size bende enine büyümeye devam hep hayalim ve hayal olarak kalacak basket topu yutmuş gibi hamile olmak:)

Benim enine büyümeden ziyade göbek öne doğru büyüyor....Yoksa kalçam, yüzüm falan henüz almadı kilo..Toplamda 1 kilo aldım. O da göbekten gibi..

Bu arada İstanbulda bakırköye yakın olanlar...
Bugün cumartesi pazarına uğradım hızlıca..Bir stand sırf hamile pantolonu satıyor ve çok çeşit vardı.Benim ihtiyacım olmadığı için almadım (esas kahverengi hamile taytı arıyordum) ama cumartesi pazarına yakın olanların bir bakmasında fayda var....

Benim enine büyümeden ziyade göbek öne doğru büyüyor....Yoksa kalçam, yüzüm falan henüz almadı kilo..Toplamda 1 kilo aldım. O da göbekten gibi..

ohhh maşallah dr hayırlı haberlerle gel inşallah özel olazsa merak ettim sunum yapmışsın konu neydi istersen cevap verme alınmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…