bana çok k üçükler gibi geldi
mimyatür sanki
çok güzeller güle güle kullan
insanlara çok değr veriyorum ben size de oluyor mu değer verdikleriniz hep saçma insanlar çıkıyor
eşimde bu huyum yüzünden kızıyor çok safsın diye
birini arkadaşım sanıyorum ama sonra olmadığını anlıyorum
konuşma nezaketinde bile zor bulunan insanlar var selam hoşçakall
bu mu yaa bir yerlerde oturacak bebek arabasıyla beraber gezeceğim evime kahve içmeye çağıracağım
arkadaş bulmam zor olacak galiba
insanları hep ben arıyorum dönme nezaketinde bile zor bulunuyorlar
bundan sonra kontor fakiri insanklarla arkadaş olmasam iyi olacak
cok gusel cnm begendım turbanlı oldugun ıcın sanırım bunları tercıh ettın cok rahat olucagını sanıyorumm. yazın sıcakta bende elbıseyı cok tercıh edıcemm.. sectıklerınde ayrıca cok gusellerslm kızlar.. nasılsınız bu gün bakalım.. biz bebişimle iyiyiz bu gün. hava çok güzel burda. insana canlılık veriyor. birazda ewde oturmaktan sıkıldım ama boş durmadım lcw daki uzun elbiselere baktım.beni hamileliğin en az 6. ayına kadar bu elbiselerin idare ediceğini düşünüyorum.. sizde bi bakıp düşüncelerinizi aktarırsanız çok sevinirim :))
LCWaikiki.com - XSIDE Elbise - ECRU PRINTED
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - CREAM PRINTED
LCWaikiki.com - LC WAIKIKI Elbise - PINK PRINTED
bu arada ben kapalı bir bayanım
Eki Görüntüle 385116 Eki Görüntüle 385119 Eki Görüntüle 385120
bugun hamıs kıyafetlerı aldım nasıl sızce ? grı olanın xl aldım buyuk oda rahatoldu oyuzden ..grı olan 2o kırmızı olanda 16.9o
Selam kızlar yarın 14. haftamıza giriyoruz bende seyirmeler var bebeğimi hissediyor olabilir miyim acaba daha erken değil mi :26:
vallahi bende bişeyler hissediyorum ama emin degilim 20.haftada kesin hissedilirmiş
Selam kızlar yarın 14. haftamıza giriyoruz bende seyirmeler var bebeğimi hissediyor olabilir miyim acaba daha erken değil mi :26:
hayırlı akşamlar hepicinize nasılmış anneler ve bebişleri
ancusha naber canım epeydir görişemedik
acaba diyorum gaz hareketleri mi
ii akşamlar canımmmmm
biz iyiyiz teyzesiii
yiyiyoruz yiyiyoruz doymuyrzzzzzz
Selam karar..
Çok yorgunum bugün. Yorucu bir gün geçirdim, eve yeni geldim. 2-3 gün içinde cinsiyetimiz belli olacak inşallah. HErşey yolunda. Koca bir göbek oluştu.Ama iyiyim ben...Mide bulantıları da çok azaldı
Sen nasılsın?
amanda aman yarasın bebişimize ben öle olamıyorum doymuyosamda bırakıyorum çünkü şimdiden 4 kilo aldım aklım hep 9 ayın ayın sonundabenim yerimede yiyin bacım
Canım yaaa benimde yememem lazım çok kilo aldım 6 kiloloooo
ama durduramıyrm kendimiiiiiiiiiiii:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
slm canımm
yurt dışından geldiğinden beri karşılaşamadık burdaaaa
nasıl geçti sunumların......
sen ve bebiş nasıl bu arada hissetmeye başladın mı??
Salı Dr. kontrolün varmış, cinsiyetini çık merak ediyrm bende
iiiyi haberlerini bekliyrzzz
maşallah size bende enine büyümeye devam hep hayalim ve hayal olarak kalacak basket topu yutmuş gibi hamile olmak:)
Benim enine büyümeden ziyade göbek öne doğru büyüyor....Yoksa kalçam, yüzüm falan henüz almadı kilo..Toplamda 1 kilo aldım. O da göbekten gibi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?