• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

cumamız hayır olsun güzeller :KK68:

doğdu doğcak derken büyttük kuzuları da be kızlar :KK51:3 yaşına geliyorlar nerdeyse

konuşması nasıl kuzuların? doruk tam bir geveze :KK48: bazı kelimeleri düzgün söyleyemiyor daha ama çok tatlı konuşuyor ama hiç durmuyor çenesi :KK53:

doğdu doğcak derken büyttük kuzuları da be kızlar :KK51:3 yaşına geliyorlar nerdeyse

konuşması nasıl kuzuların? doruk tam bir geveze :KK48: bazı kelimeleri düzgün söyleyemiyor daha ama çok tatlı konuşuyor ama hiç durmuyor çenesi :KK53:
ayyy sen eceyi bir görsen çene hiç durmuyor.nerden öğreniyor bilmiyorum bilmediği bişey yok.geçen avm de durduk yere korsan gemisi diye bağirdi .nerden duydun dediğimdede çizgifilm diyor:-)

İnşallah bakalım bu seferde olmazsa ara vericem hem maddi hem manevi yoruldum.bide negatif sonuc piskolojımı bozdu bebek görmeye tahamülüm yoktu ilk günler sonradan geçti gitti.

Saol canim sanada hayirli cumalar doruk pasayada masallahh miniginde abisine ceker ins.tuvalet konusunda uyku konusunda masallahi var.
Elif su'nun da konusmasi cok duzgun masallah sohbet edebiliyor benden ve tv.den ogrendigininnileri sarkilari cok muntazam soyleyebiliyor kelimeleri yutmuyor bizim skintimiz yemek yeme ile... İstahli olmadigindan dolayi yedirmek bana dusuyor

İnşallah canım.tuvalet konusunuda halletikte buara altına kaçiriyor ve sık yapıyor idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi acaba diyorum?
Biz antalyada oldugumuz icin doruk cok su iciyor bazen wc te yetisemiyoruz bile ama sık gitme konusu olmadi enfeksiyon varsa atesten yada idrar yaparkenki huzursuzlugundan anlarsin az az keaik kesik yapar yanma oldugundan dolayi ama icin rahat etsin bir gotur istersen idrar tahlilinde cikar saglik ocagina bile gotursen olur gecmis olsun

Ben

Benim oglumun adida doruk aynen cok geveze hikaye anlatiyor birvarmis bir yokmus diye sayilar hayvanlar sebzeler vs kitaplari bitirdik simdi ingilizce sarki soyluyoruz tv 1 senedir bakiyor ama kitaplar ve tableti daha cok seviyor resim yapiyoruz kart eslestirme oyunlari cok etkili hafiza icin bu arada sizde 2 . Ye hamilemisiniz

Ben

Benim oglumun adida doruk aynen cok geveze hikaye anlatiyor birvarmis bir yokmus diye sayilar hayvanlar sebzeler vs kitaplari bitirdik simdi ingilizce sarki soyluyoruz tv 1 senedir bakiyor ama kitaplar ve tableti daha cok seviyor resim yapiyoruz kart eslestirme oyunlari cok etkili hafiza icin bu arada sizde 2 . Ye hamilemisiniz

yapboz delisi benim dorişim 30-35 tane yapboz oldu herhalde evde , 8-10 tanesini karıştırıp onları yapıyor hep.

2. bebeğim doğdu 10 aylık oldu bile :)

Aaaa maşallah sana vallahi ben 5 haftalik hamileyim kara kara dusunur oldum sen buyutmussun biLe darisi artik bize

birbirlerini yemeye bile başladılar :KK48: oyuncak kavgası var, küçük abisinin yapbozlarını almaya çalışıyor , doruk kızıyor 'ege sana oyuncak verdim oyna' deyip ittiriyor kardeşini, küçük daha ayakta desteksiz dikilemediği için hep yuvarlanıp gidiyor ağlıyor

sorma yani zor zamanları atlattık derken daha mı beter oluyoruz bilmem

Biz antalyada oldugumuz icin doruk cok su iciyor bazen wc te yetisemiyoruz bile ama sık gitme konusu olmadi enfeksiyon varsa atesten yada idrar yaparkenki huzursuzlugundan anlarsin az az keaik kesik yapar yanma oldugundan dolayi ama icin rahat etsin bir gotur istersen idrar tahlilinde cikar saglik ocagina bile gotursen olur gecmis olsun
öyle rhatsıLıgı yok ama günde 1 litre içiyordur .gece yatarken baktım 1,5 litrelik şişe alıyorum ona ben azıcık kalmıstı.belkıde cok su içmektendir:-)

Ben

oooo hızlı canım büyüttü ikinci oğlunuda:-)

Bende denedim ama olmadı.hazıranda bidaha dniycem bakalım kısmet.çok sevindîm seni gördüğüme:-)
tuğçeçim yeniden dene vazgeçme bizde 20 haftayı devirdik 2.sinde ama stresteyim 2. çocuk ne olucak naıl olacak diye valla 2.çocullular biraz yazsın neler yapıyorlar lohusalık nasıl geçti ekim bebişlerimiz kocaman oldu çiş sorunumuzu hallettik şükür gecede babaıs kaldırıyo yaptırıyo bazen çok sıkışınca gece kendide söylüyo siz neler yapıyosunuz

tuğçeçim yeniden dene vazgeçme bizde 20 haftayı devirdik 2.sinde ama stresteyim 2. çocuk ne olucak naıl olacak diye valla 2.çocullular biraz yazsın neler yapıyorlar lohusalık nasıl geçti ekim bebişlerimiz kocaman oldu çiş sorunumuzu hallettik şükür gecede babaıs kaldırıyo yaptırıyo bazen çok sıkışınca gece kendide söylüyo siz neler yapıyosunuz
15 gün sonra yeni tedaviye başlıyorum.canım karseşimin oglu pazarteai bendeydi birkaç saat ama ece deli etti beni ikisinide bırakıp kaçasım geldi.bebek arabamdan kalksın.benimde uykum geldi.o uyumasın.bu sefer bebek arabasından vazgeçti biberona sardı geldik eve ama nasıl geldik bi ben biliyorum yani:-)

15 gün sonra yeni tedaviye başlıyorum.canım karseşimin oglu pazarteai bendeydi birkaç saat ama ece deli etti beni ikisinide bırakıp kaçasım geldi.bebek arabamdan kalksın.benimde uykum geldi.o uyumasın.bu sefer bebek arabasından vazgeçti biberona sardı geldik eve ama nasıl geldik bi ben biliyorum yani:-)
içime su serptin :P hehehe valla Allah yardımcımız olsun

Back