How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

:nazar:
image.jpg
Buda bizim paşamız.:nazar:

Neler yapıyorsunuz bu kış günlerinde evdeki rutinlerinizden bahseder misiniz?
çok sıkılıyoruz vakit gecmiyor oglusla. .. :rolleyes:
valla bız eceyle savas halındeyız buara.sabrımı denıyor sankı cok hırcın laf söz dınlemıyor havalar soguk dısarıda cıkamıyoruz cadırımız var ayı ve bebeklerle bır oyun kuru oynuyoruz yada cızgıfılm ızlıyoruz.ece bazen resım yaıyor ılk once benden yamamı istiyor sonra oda aynısını yamaya calısıyor yemek ıcmek derken gece oluyor bıle

Dayanamadim pedagogla konustum konuyu. boyle yapmasi cooook normal ve zaten yapmasa bir problem olur dedi, icine atmasi kendinde problemler cikarir , tik olusur , takintilar gelisir vs dedi. Annesini cok sevdigi icin busekilde cezalandiriyor ve ilginin ona yonelmesini sagliyormus aklinca. Bebege zarar vermesi konusunda kesin kararli ve kuralci olun gerisini cok onemsemeyin diye tavsiye verdi. Su an tek ihtiyacimiz zaman. Gun gectikce daha iyiye gidecek cunku buyudukce kolaylasacak anlayisi dedi. Rahatladim biraz ama yine de icimde burukluk. Ben kardesimi cok kiskanmisim. Haladaha aileme ofkeliyim kardesimle ilgili. Umarim o bu ofkeyle buyumez. Cunku ofkeyi tasimakcok buyuk bir yuk. Tek korkum bu. Ama iyi idareediyorum galiba. Bana cok zor oluyor ancak onu ihmal etmedigimi her firsatta gosteriyorum. Ufak bir ornek ; bebek kucagimdaysa o da kucagima gelmek istediginde geri cevirmiyorum. Ve sonuc bir kolumda 15 kilo digerinde 9 kilo tasiyorum. Dusunebiliyor musunuz?

aynı durumdayız 'anne al' diyor kardeşini kucağıma alınca, biri bir kolumda biri bir kolumda

tam kabullendi kardeşine zarar vermiyor diyorum, hiç çaktırmadan canını acıtıcak bişey yapıveriyor

çok sevdiğini de belli ediyor çoğu zaman ama kıskandığını da açık açık gösteriyor, kimse kardeşiyle ilgilenmesin istiyor

Arkadaşlarım oğlum çok inat bu ara yeme içme dert oldu.uzerini degistirtmiyo .çıkarsak giymek istemiyo valla artık aman diyoruz çok yorulduk. ...var mı sizde benzer durumlar ve çözüm yolları. ?:KK34:

herşeyi inatlaşarak ve ağlayrak yaptırma çabası bizde de var

bazen kardeş için acele ettiğimizi bile düşünüyorum, çok üzülüyorum

slm kızlar. Kaç gündür oğluşum hasta. Orta kulakta sıvı birikmesi boğazında da enfeksiyon var. KBB doktoru basınç testi yaptı 2 yaşındaki bir çocuğun kulaklarındaki basınç 50 olması gerekirken bizim çocukta 300 çıktı, birde geniz eti var yüzde 80 kapalıymış solunum yolu geniz etinden dolayı. zimaks antibiyotik ve sudafed şurup verdi bin hafta sonra kontrol var inşallah geçer, Bu arada kulağındaki enfeksiyon için sarımsak yağı damlat diyenler var, sarımsak yağı ile ilgili bilginiz varmı?

geçmiş olsun canım

bikaç gündür aynı şeyi ben yaşıyorum ölüyorum ağrıdan, yavrum ne acı çekmiştir kimbilir kıyamam

Evet ya aynen tuvalete gidiliyor beyefendi birde suyla oynuyor o buz gibi soğukta şu da soğuk. ..uff çözüm bulabildin mi?
eskiden iki kıyafet gösterip seçim yapiyorduk şimdi ona da razi değil küçük adam:KK53:

yeşil takıntımız var bizim buaralar, yeşil kıyafet hazırlıyor hemen kendine

herşeyin yeşilini alıyoruz

memlekete gitmiştim 3 hafta kaldım iyi geldi vallahi

inşallah iyi geçer kontrolünüz
Çok şükür iyi gecti ilerleme yok aynı dedi doktor.ilerlemediği içinde 2 sene sonrq tekrar gösterin dedi.bakalım o zamana kadqr beklemedeyiz.ooo bebişle geziyorsun maşallah.gerçi doruktada geZmiştin.

valla bız eceyle savas halındeyız buara.sabrımı denıyor sankı cok hırcın laf söz dınlemıyor havalar soguk dısarıda cıkamıyoruz cadırımız var ayı ve bebeklerle bır oyun kuru oynuyoruz yada cızgıfılm ızlıyoruz.ece bazen resım yaıyor ılk once benden yamamı istiyor sonra oda aynısını yamaya calısıyor yemek ıcmek derken gece oluyor bıle
Vakit gecmiyor sanki ...evde çok sıkılıyor. Enerjisini harcayamiyor:KK43:

herşeyi inatlaşarak ve ağlayrak yaptırma çabası bizde de var

bazen kardeş için acele ettiğimizi bile düşünüyorum, çok üzülüyorum
Canım hiç öyle düşünme bu kaçınılmaz birsey aradaki yaş farkının fazla olması daha çok aklı erdiği için daha çok uzulecekti. En güzeli böyle bence cok anlamadan farketmeden nerdeyse aynı akran grubu gibi...en güzelini yaptınız sorunun büyüğünü biz yaşarız Sanirim. Siz gezip tozup eğlenirken biz savaş halinde oluruz ev içi dengeyi sağlamak için

Renkleri biliyor mu?biz kavratamadik o_O

biliyor canım pepee'nin etkisi de oldu biraz. ben de oyuncaklarıyla oynarken rengini de söylüyorum yeşil kare, kırmızı üçgen, sarı yuvarlak gibi

şekilleri tam öğrenemedi üçgeni biliyor sadece ama renkleri (kırmızı, yeşil, sarı, mavi) biliyor. siyah ve beyazı öğrenemedi daha

Back