• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ekim meleklerini büyütüyoruz

Günaydın güzel,yakışıklı bebişlerin anneleri,hayırlı olsun yeni tpic..:nazar: Bizde tanıtmak istiyoruz kendimizi, Ankara da yaşıyoruz,Ben Kübra ,Kızım Nehir,19 Ekim doğumlu... ÇOk Çok memnun olduk..:16::16::16:

kısçemin uyanma vakitleri yaklaşıyor , gidip kendime bir kahve ısmarliyim , tv yide açiyim , kızım uyanana kadar accuk keyif yapim demi :34:

merhaba kızlar diğer sayfadan sizi hep takip ettim ama yazmak nasip olmamıştı benimde kızım var gökçen bende yasemin alanyada yaşıyorum bizide aranıza alırsanız sevinirim benim minnoşumda tuğçenin kızı gibi prematüre 1 kasımda doğacaktı aceleci kuzum 30 eylülde geldi :1:

Hosgeldin canimmm :)

canim ahmet aksam 10 da uyudu fakat 10dakikada bir uyandigi icin uyuyamiyorum. dalmama bile izin vermeden uyaniyo sipa. emmiyoda bir kere cekiyo sonra susup uyuyo tekrardan. bir haftadr antibyotk aldigi icin deliksz uyuyodu 10 saat faln. cok uyku yapti bizde. senin pasada gece kusuymus masallah. ahmet gunduz toplasan 3 saatten fazla uyumuyo. butun islerini yapabiliyorsundur gunduz. neyse sanada iyi uykular canim.

Omer hakikaten gece kusu oldu1 kac gundur uyumak istemiyor:55: ben erken kalkdigim icin gece uykum anca2-2.5 saat oluyo aslinda:51: gunduzleri islerimi baya yoluna koyabiliyorum ama uykulu halde dolana-dolana:37: gun

evvett yenı topıc hayırlı olsun kızlar...nıce nıce guzel anlarımızı ve deneyımlerimizi paylasırız ınsallah...ılk dısler emeklemeler adımlar vs ayy ne heyecanlı..
ben cennet oglum mehmet 18 ekim sezeryan dogumluyuz...

Merhaba ben Sema kızım Senanur :emir_bebek:8 ekim doğumlu Bursadan katılıyoruz:1::1:
benim kızım sabah uyanınca mesela 4 5 saat emmiyor uyanınca bir iki saat sonra uykusu geliyor uyuyor uyanınca emiyor oda azıcık eskisi gibi istekli değil uzun aralarla az emiyor sizin beslenme saatleriniz nasıl salı kontrolü var bakalım kilosu nasıl:5:

kızlar benim kızım ameliyat olucak diyaframında egrılık war fakat asıl önemlisi nefes borusuna baskı yapan kisti war kac haftadır ugrasopz o dr senin bu dr benim.mafolduk simdilerde öksürüo yarn dr u bakck öksürüğüne ona göre memorıal şişlide nüvit hoca warmış ameliyata ona gdicez. cok kötüydüm şimdilerde daha iiiyimde o gün geldiğinde naparım bilmiorum.bu cuma wakti kızıma dua edin rahat atlatsın.

bu aralar sızde de var mı bilmıyorum ama abur cubura dustum ...zaten veremedigim kilolarıma yenileri gelecek bu gidisle :((
bu arada anne sutu ve mama birlikrte veren arkadaslar merak ettim kac kere ve kac cc mama veriyorsunuz yazar mısınız? ve de kac saat aralıla besliyorsunuz meleklerinizi

kızlar benim annem burdaydı oyüzden bende doya doya gezdim,eğlendim enerji depoladım.dün gitti annemler artık maraton başladı :)
yeni topiğimiz hayırlı olsun allah hep güzel şeyler yaşamayı ve paylaşmayı nasip etsin.
Bizde tekrar kendimizi tanıtalım ben Tenzile.meleğimin adı Reyyan.23 ekim doğumlu.istanbulda yaşıyoruz.
yarışmacı arkadaşlara başarılar dileriz :)

kızlar benim kızım ameliyat olucak diyaframında egrılık war fakat asıl önemlisi nefes borusuna baskı yapan kisti war kac haftadır ugrasopz o dr senin bu dr benim.mafolduk simdilerde öksürüo yarn dr u bakck öksürüğüne ona göre memorıal şişlide nüvit hoca warmış ameliyata ona gdicez. cok kötüydüm şimdilerde daha iiiyimde o gün geldiğinde naparım bilmiorum.bu cuma wakti kızıma dua edin rahat atlatsın.

gecmıs olsun guclu olmaya calısmalısın canım bu gunlerıde bırlıkte atlatacagız yarın guzel haberler verirsin insallah...dua edecegım melegin icin...

çok geçmiş olsun canım.mübarek cuma saati allah yavrunu biran önce sağlığına kavuştursun.rabbim sanada güç kuvvet versin.biran önce atlatırsınız inşallah.durumdan bizide haberdar edersin

bu aralar sızde de var mı bilmıyorum ama abur cubura dustum ...zaten veremedigim kilolarıma yenileri gelecek bu gidisle :((
bu arada anne sutu ve mama birlikrte veren arkadaslar merak ettim kac kere ve kac cc mama veriyorsunuz yazar mısınız? ve de kac saat aralıla besliyorsunuz meleklerinizi

herzaman aynı ölçü olmuyo mamada.benim kızım genelde 120 cc içiyo artık.ama bazen 90-135 cc arasında değişebiliyoda.daha önce ben günde 3 kere veriyodum ama 2 haftadır günde 4-5 i buluyo.

canım gecmıs olsun memorıal benım evım sayılır artık bırcok doktorlada tanısmıslıgım var snın ıcın yapıcak bısey olursa cok mutlu olurum ve emın ol hastaneye gelıp bızzat yanındada olurum...dun bır arkadasa yaptıgım gıbı..1 saat kaldım yanında ama ben emınım o bıle ıyı gelmıstır

canım benim evim şişliye uzak ama istersen bende kızının ameliyatında yanında olabilirim.sonuçta bizde kızının teyzesiyiz :) herzaman birbirimize destek olmalıyız istediğin zaman yanında olmaya çalışırım

orası terkedilmiş topikti , bizde yenisini açalım dedik , biraz tepki aslında :1: soruna gelince benim kızım 900 gr. almış son ay , bende gece beslemiyorum , gece 11 civarı uyuyor sabah 7 civarı uyanıyor , ben uyandırmıyorum geceleri 2. aydan beri , şükür gece uykusu düzene girdi , onuda bölmek istemiyorum ama doktor öyle dediyse vardır tabii illaki ilgisi , birde şu ayrıntıyı paylaşayım sırası gelmişken , ben hiç 2 göğsümü birden vermiyorum , zaten kızımda istemiyor , sırayla veriyorum ama son damlasına kadarda emiyor küççük canavarım :nazar::emir_bebek::nazar: yaklaşık 1.5 -2 saat sonra acıkıyor ve diğerini emiyor

Allah im. mervede uyusa ya söyle kesintisiz 7-8 saat. Ne zaman görücem acaba o günleri? Son zamanlarda iyice azitti. Uyuyacagina sürekli uyanıyor. Hadi bn neyse babasinada yazık zaten her sese uyanan bi tip. Sabahın kör bi vaktinde gidiyo akşamda geç gelio bide merve sultan la ilgileniyor. Eee bide hanfendinin canı sıkılıyor heralde gecenin 3undeuyanip besine kadar oturuyoruz. Emmek için uyanmasida cabası offf... Sonra bide gel ikinciyi yap. Pehhh...

cnm cok gecmis olsun. allah guc kuvvet versin. dualarim sizinle.

orası terkedilmiş topikti , bizde yenisini açalım dedik , biraz tepki aslında :1: soruna gelince benim kızım 900 gr. almış son ay , bende gece beslemiyorum , gece 11 civarı uyuyor sabah 7 civarı uyanıyor , ben uyandırmıyorum geceleri 2. aydan beri , şükür gece uykusu düzene girdi , onuda bölmek istemiyorum ama doktor öyle dediyse vardır tabii illaki ilgisi , birde şu ayrıntıyı paylaşayım sırası gelmişken , ben hiç 2 göğsümü birden vermiyorum , zaten kızımda istemiyor , sırayla veriyorum ama son damlasına kadarda emiyor küççük canavarım :nazar::emir_bebek::nazar: yaklaşık 1.5 -2 saat sonra acıkıyor ve diğerini emiyor

Kiyamaaammm geçmiş olsun inşallah sorunsuz bi şekilde bu günleri atlatirsiniz. Allah şifa versin dualarım sizinle

Back