- Konu Sahibi Sarisekerannesi
yeni sayfaya yeni avatar koyim dedim taaa hamileyken koyduğum duruyordu halabakim olmuşmu
ben antalyalıyım zuhal die arkdsım wardı ondan artık adını hıc unuttmam antalyadan zuhal

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni sayfaya yeni avatar koyim dedim taaa hamileyken koyduğum duruyordu halabakim olmuşmu
bende yeni topiğe yeni avatar koydum ismimi unutmayın die melek koydum ona göre unutmayın![]()
günaydın kızlar hayırlı olsun topiğimiz cumanızda mübarek olsun....![]()
çizelge olursa die adım: melek
kızım: idil dua
dogum t :25 09 2012
merhaba kızlar diğer sayfadan sizi hep takip ettim ama yazmak nasip olmamıştı benimde kızım var gökçen bende yasemin alanyada yaşıyorum bizide aranıza alırsanız sevinirim benim minnoşumda tuğçenin kızı gibi prematüre 1 kasımda doğacaktı aceleci kuzum 30 eylülde geldi![]()
canim ahmet aksam 10 da uyudu fakat 10dakikada bir uyandigi icin uyuyamiyorum. dalmama bile izin vermeden uyaniyo sipa. emmiyoda bir kere cekiyo sonra susup uyuyo tekrardan. bir haftadr antibyotk aldigi icin deliksz uyuyodu 10 saat faln. cok uyku yapti bizde. senin pasada gece kusuymus masallah. ahmet gunduz toplasan 3 saatten fazla uyumuyo. butun islerini yapabiliyorsundur gunduz. neyse sanada iyi uykular canim.
kızlar benim kızım ameliyat olucak diyaframında egrılık war fakat asıl önemlisi nefes borusuna baskı yapan kisti war kac haftadır ugrasopz o dr senin bu dr benim.mafolduk simdilerde öksürüo yarn dr u bakck öksürüğüne ona göre memorıal şişlide nüvit hoca warmış ameliyata ona gdicez. cok kötüydüm şimdilerde daha iiiyimde o gün geldiğinde naparım bilmiorum.bu cuma wakti kızıma dua edin rahat atlatsın.
kızlar benim kızım ameliyat olucak diyaframında egrılık war fakat asıl önemlisi nefes borusuna baskı yapan kisti war kac haftadır ugrasopz o dr senin bu dr benim.mafolduk simdilerde öksürüo yarn dr u bakck öksürüğüne ona göre memorıal şişlide nüvit hoca warmış ameliyata ona gdicez. cok kötüydüm şimdilerde daha iiiyimde o gün geldiğinde naparım bilmiorum.bu cuma wakti kızıma dua edin rahat atlatsın.
bu aralar sızde de var mı bilmıyorum ama abur cubura dustum ...zaten veremedigim kilolarıma yenileri gelecek bu gidisle(
bu arada anne sutu ve mama birlikrte veren arkadaslar merak ettim kac kere ve kac cc mama veriyorsunuz yazar mısınız? ve de kac saat aralıla besliyorsunuz meleklerinizi
orası terkedilmiş topikti , bizde yenisini açalım dedik , biraz tepki aslındasoruna gelince benim kızım 900 gr. almış son ay , bende gece beslemiyorum , gece 11 civarı uyuyor sabah 7 civarı uyanıyor , ben uyandırmıyorum geceleri 2. aydan beri , şükür gece uykusu düzene girdi , onuda bölmek istemiyorum ama doktor öyle dediyse vardır tabii illaki ilgisi , birde şu ayrıntıyı paylaşayım sırası gelmişken , ben hiç 2 göğsümü birden vermiyorum , zaten kızımda istemiyor , sırayla veriyorum ama son damlasına kadarda emiyor küççük canavarım
yaklaşık 1.5 -2 saat sonra acıkıyor ve diğerini emiyor
orası terkedilmiş topikti , bizde yenisini açalım dedik , biraz tepki aslındasoruna gelince benim kızım 900 gr. almış son ay , bende gece beslemiyorum , gece 11 civarı uyuyor sabah 7 civarı uyanıyor , ben uyandırmıyorum geceleri 2. aydan beri , şükür gece uykusu düzene girdi , onuda bölmek istemiyorum ama doktor öyle dediyse vardır tabii illaki ilgisi , birde şu ayrıntıyı paylaşayım sırası gelmişken , ben hiç 2 göğsümü birden vermiyorum , zaten kızımda istemiyor , sırayla veriyorum ama son damlasına kadarda emiyor küççük canavarım
yaklaşık 1.5 -2 saat sonra acıkıyor ve diğerini emiyor