2012 Ekim bebekleri büyüyor

suan kız uyuyor ama ben uyuyamam bırazdan hastaneye gıdıcez kontrolumuz var yarında karma asımız var:KK43:.canım sen nerde oturuyordun??

Bursada oturuyorum canım...

Karma aşımız bizimde 21 Kasım da,, inşallahh hepimiz sıkıntısız atlatırız, kuzularımız fazla hırpalanmadan ateş olmadan...güzel haberlerinizi bekliyoruz canım

Bursada oturuyorum canım...

Karma aşımız bizimde 21 Kasım da,, inşallahh hepimiz sıkıntısız atlatırız, kuzularımız fazla hırpalanmadan ateş olmadan...güzel haberlerinizi bekliyoruz canım

ınsallah rotavırusu de sorucam bakalım ne zaman yapılacak?keske snde yakın olsaydın gorusurduk ne guzel

benim oğlumda seviyor çok şükür suyu, bugün değişiklik yaptım kaka yapınca silmek yerine hemen götürdüm banyoda sıcak suyla yıkayıverdim, öyle daha hoşumuza gitti :KK1:

o pipicikler ne fenalar ya :KK9: kendi üstü benim üstüm banyo havlusu koltuklar neresi denk gelirse :KK53:

yıkamak en güzeli canım ben doğduğundan bu yana eve geldiğimiz andan itibaren hep yıkadım poposunu,,ilk önce kabasını alıyorum sonra hemen yıkıyorum, çok rahat ediyor pamuk gibi poposu...geceleri ise ılık dalinli suyla pamukla temizliyorum...

ahh ahh o pipileri ısırmak lazım:KK1: geçenlerde eşim bacaklarını tutuyor tam da tepesinde duruyor ben altını bi açtım eşimde eğilmiş boynunu öpüyor bizim hınzırın,,bir ısladı babasının saçlarını :KK9: bi orası kalmıştı onu da yaptı:KK52:

ınsallah rotavırusu de sorucam bakalım ne zaman yapılacak?keske snde yakın olsaydın gorusurduk ne guzel

evet canım görüşürdük, nerdeyse 1 yıl olacak belki çoğumuz burda herşeyi paylaşıyoruz keşke yakın olsakta karşılıklı kahvelerimizi yudumlarkende sohbet edebilsek ne güzel olurdu

Kizlar dalin alt acma cokbuyuk kurtaricisizlerde kullaniyorsunuz dimi? Benim kizi gecen 40 ucurmasina cikardik avm ye gittik orda degistim altini tam arabaya binicez yine huzursuzlandi mamasini yedirirken bir kokular dedik kaka yapti koltuga se alt acmayi sen kaka yap altini alirken bir de elime yapti rahatladi kizim :KK52: alt acma hemen cope bugun de cisini yapti tam bezini aldim baglayacaktim alti acikti dayanamadi cok seviyorlar demek ki bebisler alti acikken yapmayi :KK53:
Dalin alt acma bazen kolay bulamiyorum o yuzden bulunca hemen stok ediyorum :KK76:

Kizlar dalin alt acma cokbuyuk kurtaricisizlerde kullaniyorsunuz dimi? Benim kizi gecen 40 ucurmasina cikardik avm ye gittik orda degistim altini tam arabaya binicez yine huzursuzlandi mamasini yedirirken bir kokular dedik kaka yapti koltuga se alt acmayi sen kaka yap altini alirken bir de elime yapti rahatladi kizim :KK52: alt acma hemen cope bugun de cisini yapti tam bezini aldim baglayacaktim alti acikti dayanamadi cok seviyorlar demek ki bebisler alti acikken yapmayi :KK53:
Dalin alt acma bazen kolay bulamiyorum o yuzden bulunca hemen stok ediyorum :KK76:

ahh bacım zaten o da olmasa ne yaparız bilmem ama pipi bu işte yukarı fırlayınca çiş alt açma da fayda etmiyor üst baş gidiyor :KK1:

canbebenin almış geçenlerde eşim onun arkasında hayvan resimleri var koltuğun kenarında duruyordu bi farkettim ki bizim ki kaptırmış kendini onlara :)) can bebede 2 tane fazla var hem canım aklında bulunsun

kız valla ısterdımde ben gecengun resımlere bakarken benım kız gozune asudenın oglusunu kestı valla.ben kertsem kertsem onu kerterım:KK52::KK52::KK52:
olmadı sana gelırız....sen bıze yakın oturuyordun demı.....:KK16:

"Olmadı sana geliriz" ha ! Asude'nin oğlu demek! Bu lafın üstüne bana bin beşik alsalar birini kertmem senin kızla tuğçeserdar teyze. Kızın bundan sonra bacımdır:emir_bebek:

Biz Beylikdüzü'nden Mimoroba'ya taşındık yine yakınız bacıma söyle, beşiği boşver,beraber oyun oynarız :KK34:

Son düzenleme:
ahh bacım zaten o da olmasa ne yaparız bilmem ama pipi bu işte yukarı fırlayınca çiş alt açma da fayda etmiyor üst baş gidiyor :KK1:

canbebenin almış geçenlerde eşim onun arkasında hayvan resimleri var koltuğun kenarında duruyordu bi farkettim ki bizim ki kaptırmış kendini onlara :)) can bebede 2 tane fazla var hem canım aklında bulunsun

Onu da biliyorum canim onun boyu kisa canbebenin ekonomik paketi vardi icinde iki tane islak mendili bi de alt acma reklami donenden aldik ben bayilirim esantiyonlu urunlere :KK16: bir de hastanede canbebe kullandi hemsireler fena degil o markada hem fiyatida ayni primayla genelde fiyatlar yakin birbirine huggies prima canbebe bakiyoruz iste deneye deneye bulucaz iyisini :KK34:

prenses we yakısıklı prens anneleri slmlar.kızım bugün 50 gunluk kolilten dolyı dr a gttık.iştahlı bebeklerde olur gaz dedi.kucaga alıstı kolik yüzünden brşikte aglıo kuzum sımdı aldım yıne kucgıma kedi gbi yttı uyuo.beşikte prensesim cadı oluoo :KK52:

Hanimlar bebislerinizin tirnaklarini kesebiliyor musunuz? Ben iki kere denedim ama tam son 1 parmak kala kistirdim herhalde kanatmadimda ama bir agladi garibim katildi resmen cok moralim bozuldu :KK43: eldivende takmak istemiyorum pamuk pamuk olmus avuc ici ama eldiven olmayincada yuzu gozu cizilecek cok korkuyorum cok keskin tirnaklari

günaydın yorgun, uykusuz ama yine de güzel anneler..

benim sorunum çok farklı:KK37::KK37:benim kız gece 2-3 saatte bir kalkıyor,acıkıyor mızıldıyor emziriyorum,o arada hiç uyanmıyor..işi biter bitmez uyumaya devam,ama gelin görün ki ben uyuyamıyorum,sinir oluyorum..1 saat hatta 2 saat sonra uyuyabiliyorum,o arada kızın diğer emme saati bile gelmiş oluyor..uyu işte di mi kız uyurken..kalkıyorum bu sayfaları okuyorum falan..gündüz de uykum geliyor haliyle,annem bakarken ben uyuyorum az az..işte böyle..

kızlar bir de siz böyle 100 cc, falan cc,filan cc dedikçe çok merak ediyorum bendeki süt nasıl diye..sıkınca geliyor gelmesine de,kızım da memede ağlamıyor,yeterlidir diyorum,ama şu yok önsüt sonsüt muhabbeti sinir etti beni..benim kızım 7-8 dk emiyor.. çok nadir 10-15 i buluyor.. bu sonsüt daha gelmeden bırakıyor demek mi oluyor? asıl faydalı taraf o yağlı olanmış ya..kafam karıştı.. bu arada o 7-8 dk boyunca hiç durmuyor neredeyse çenesinden akıyor..sağlık ocağında hemşire bazı çocuklar 5 dakikada bitirir dedi..kızım bıraktığında göğsüm boşalmamış oluyor daha..sağmam mı gerekir illa ki?? cevap alırsam çok mutlu olacağım..

bu da bir paylaşım benden
Püf Noktası: Bebeğinizi uyutamıyorsanız

büyüdükçe emme süreleri daha kısalıyo.benim oğlum 2 aydan sonra 5dk emerdi.kilosu da iyiydi.livanın da kilosu iyiyse takma bence.ayrıca belki biliyosundur,emzirmeye başlarken son emzirdiğin göğüsten başlarsan o yağlı sütü de alırmış kuzucuklar..emzirdiğin halde göğsünü dolu hissediyosan sağ bence.sen çalışacaksın sanırım senin için de iyi olur hem...

Hanimlar bebislerinizin tirnaklarini kesebiliyor musunuz? Ben iki kere denedim ama tam son 1 parmak kala kistirdim herhalde kanatmadimda ama bir agladi garibim katildi resmen cok moralim bozuldu :KK43: eldivende takmak istemiyorum pamuk pamuk olmus avuc ici ama eldiven olmayincada yuzu gozu cizilecek cok korkuyorum cok keskin tirnaklari

ben de takmıyorum eldiven.tırnaklarını uyurken kesmek daha rahat oluyo.sürekli hareket halinde olduklarından zor olabiliyo..

siz bebişleri gece uzun uyuduğunda uyandırıyo musunuz?dr bana kilo alımı çok güzel 4-5 saat de uyusa uyandırma,uykuya da ihtiyaç var dedi.ama 4-5 saat çok geliyo bazen bana.aç kalacak kuzum diyorum.bazen 3 saatte uyanıyo ama gündüz çok uyumamışsa 5 saati bulduğu oluyo.uyanınca da yıkıyo ortalığı,saldırıyo memeye:KK1:

siz bebişleri gece uzun uyuduğunda uyandırıyo musunuz?dr bana kilo alımı çok güzel 4-5 saat de uyusa uyandırma,uykuya da ihtiyaç var dedi.ama 4-5 saat çok geliyo bazen bana.aç kalacak kuzum diyorum.bazen 3 saatte uyanıyo ama gündüz çok uyumamışsa 5 saati bulduğu oluyo.uyanınca da yıkıyo ortalığı,saldırıyo memeye:KK1:

Benim kiz da uyuyor genelde 5 saat ama ben mama veriyorum guzel doyuyor doktora bende sordum o da dedi gece uykularin bebege birakiyoruz o ne kadar isterse uyusun dedi eger ki kilo aliminda bir sorun yoksa o 5 saat uyudun mu bende kendime geliyorum valla bizimde uykuya ihtiyacimiz var biz iyi olalim ki bebislere guzel bakalim :KK34:

Canım bizim doktorumuz 3 saatte bir emmesi lazım, uyanmazsa siz uyandırıp emzirin demişti. Bizimki genel olarak zaten uyanıp istiyor, o nadiren uyanmadığında da ben uyandırıp emziriyorum geceleri. Uyandırdığımda da acıkmış oluyor. Dün sabaha karşı ben uyandırıp emzirdim mesela 3 buçuk gibi. Ama genel olarak o gece düzenini oluşturdu. Gece düzenli olarak saat 12-01 arası, 3 ile 4 arası ve 6 ile 7 arası emmek istiyor.

Son düzenleme:

Tirnek kesmek gercekten iskence benim de odum kopuyo kistiricam diye elleri de masallah cok kuvvetli ben tutuyorum o cekiyor cok zor oluyor zaten diyelim ki bugun kestim ertesi gun bir bakiyorum yuzu gozu cizik icinde bir elleri hep yuzunde korkuyorum gozlerini cizicek diye bu yuzden maalesef hala eldiven takiyorum.

"Olmadı sana geliriz" ha ! Asude'nin oğlu demek! Bu lafın üstüne bana bin beşik alsalar birini kertmem senin kızla tuğçeserdar teyze. Kızın bundan sonra bacımdır:emir_bebek:

Biz Beylikdüzü'nden Mimoroba'ya taşındık yine yakınız bacıma söyle, beşiği boşver,beraber oyun oynarız :KK34:

aaa bız bısey demedık cnm zaten onlar uzakmıs.bız sızı kerterız artık....:KK1:valla kayınvalıdemdeyım suan eve gecınce gorusuruz ınsallah....yazın bızım orası cok guzel oluyor gelırsınız mınıklerımızı havuza sokarız ne guzel:emir_bebek:

X