2012 Ekim bebekleri büyüyor

merhaba günaydın

benim oğlumda aynı dakika tutuyorum 10 dk dan 1 dk fazla emmez ama emerkende aktif emer senin ki gibi doktora söyledim bende dr kilo akımının iyi olduğunu normal oldğunu söyledi bende o zamndan sonra dert etmiorum.

tüm bebişlere

valla benimki gibi bir bebek daha olduğuna sevindim:KK16:evet dediğin gibi aktif emiyor,hatta nefes almayı bile unutuyor bazen.. eskiden sıklıkla genzine süt kaçardı,çok şükür atlattık..kilo alımı da gayet iyi..doktorumuza emme olayını sormadım ama kilo alımına maşallah demişti..:nazar::nazar::nazar:

alyanazın annesi bu ne çirkin bir bebek:nazar::nazar::nazar:boncuk boncuk gözlere 41 kere:nazar::nazar:

2 gundur oglumun butun bebeklıgınden tut bugune kadar alınan a dan z ye butun esyalarını topladım ve bugun esımle kargoya gönderdım ıhtıyacı olanlara onlarda bır nebze olsa sevınırler

arkadaşlar biz 20 günlük olduk bugün. 15 dk falan meme emince ağzından burnundan fışkırma tarzında süt geliyo.ben de doyduğunu düşünüp öteki memeyi vermiyorum artık. benzer şeyler yaşayan var mı ? çok kusuyo benimki acaba neden ???

Ben anlamadım canım. Doyduğunu düşünüyorsan öteki memeyi neden veriyorsun ki?

Nasıl yakışıklı mıyım kız anneleri? Bu gün tamı tamına 48 günlüğüm ! Güzel kızlarınızı benim için öpün:KK16:
$DSCN25462 copy1.jpg :nazar::nazar::nazar:

Merhaba arkadaslar yeni haftamiz hayirli olsun mis kokulu bebislerimizle guzel bir haftamiz olsun insaallah :KK16::KK16::KK16:

kızlar bebekleriniz her gün yıkıyor musunuz? hava soğudu diye korkuyorum ben artık hergün yıkamaya

doğduğundan beri hergün yıkamıştık ama geçen haftadan beri 3 günde 1 yıkadık

bazen gün aşırı bazen hergün yıkıyorum canım...altını alırken bacaklarını kaldırdığım da çişini böyle yukarı doğruu boynuna kadar yaparsa:KK1: hiç affetmeden yıkıyorum,,yıkanmak çok hoşuna gidiyor maşallahh :nazar:

benım kızda gece 2 de uyandı ve saat 11.30 da uyudu yanı daha yenı benımde uykum kactı ama basım catlıyor...ıyı barı gece sen uyudun bu gecede en uyuym barı :KK52:

uyu şekerim ben nöbeti alırım bu gece:KK1: uykusuzluk baş ağrısı yapıyor ara ara bende yaşıyorum...

bazen gün aşırı bazen hergün yıkıyorum canım...altını alırken bacaklarını kaldırdığım da çişini böyle yukarı doğruu boynuna kadar yaparsa:KK1: hiç affetmeden yıkıyorum,,yıkanmak çok hoşuna gidiyor maşallahh :nazar:

benim oğlumda seviyor çok şükür suyu, bugün değişiklik yaptım kaka yapınca silmek yerine hemen götürdüm banyoda sıcak suyla yıkayıverdim, öyle daha hoşumuza gitti :KK1:

o pipicikler ne fenalar ya :KK9: kendi üstü benim üstüm banyo havlusu koltuklar neresi denk gelirse :KK53:

X