2012 Ekim bebekleri büyüyor

kizlar bugun kontrolumuz vardi masallah bebegim bir haftada 450 gr. almis. masallah cok iyiyiz, sutum yetiyor:21: hic tam doluyken sagmadim ama arttiginin farkindayim emdikten sonra sagiyorum bosalsin diye o zaman bile 20cc cikiyor sanirim incir kuru ise yariyor:KK76:

ben önce emziriyorum canim bir memeyi bitirene kadar, sonra ikinciye geciyorum eger ikinciyi tam bitiremesse o zaman sagiyorum sonrada yine o memeden basliyorum.

Canım aynı şeyi ben de yapıyorum. Emmediği memeyi sağıyorum. Emdiğini de boşaltıyorum tamamen. İlk zamanlara nazaran az geliyor ama artacak neticede. Akşamları sıkışınca da o sağdıklarımı veriyorum işte.

Canım aynı şeyi ben de yapıyorum. Emmediği memeyi sağıyorum. Emdiğini de boşaltıyorum tamamen. İlk zamanlara nazaran az geliyor ama artacak neticede. Akşamları sıkışınca da o sağdıklarımı veriyorum işte.
bende ne zaman oglum uyurken sagiyimda biriksin dursun kenarda desem hemen uyaniyor mecbur kaliyorum vermeye:KK1: durmuyor kenarda hic, oyuzden sagmiyorum ayirmak icin:KK1: normal emziriyorum ikisini eger tam bosalmassa o zaman sagiyorum bosalsin diye.

kizlar bugun kontrolumuz vardi masallah bebegim bir haftada 450 gr. almis. masallah cok iyiyiz, sutum yetiyor:21: hic tam doluyken sagmadim ama arttiginin farkindayim emdikten sonra sagiyorum bosalsin diye o zaman bile 20cc cikiyor sanirim incir kuru ise yariyor:KK76:

maşallah canım bebişine:nazar::nazar::nazar:
ne güzel kilo almış ben çok üzülüyorum 3 haftada 500 gr almış anca sütümde var ama doyurmuyor mu ki :KK43:
incir kürü sütü mü arttırıyor nasıl yapıyosun bende mi yapsam acaba ?

maşallah canım bebişine:nazar::nazar::nazar:
ne güzel kilo almış ben çok üzülüyorum 3 haftada 500 gr almış anca sütümde var ama doyurmuyor mu ki :KK43:
incir kürü sütü mü arttırıyor nasıl yapıyosun bende mi yapsam acaba ?

ben bi memeyi bos bos cekene kadar veriyorum canim hani su son sut muhabbeti varya:KK1: bende bilemiyorum ama sonda kalan sutumu bile sagdigimda cok koyu beyaz cikiyor sanirim yagli oldugu icin yariyor bebegime, yoksa benimde sutum cok cok degil.inci kuru uyguluyorum faydasini göruyorum sanirim. yarim litre suda 8 tane kuru inciri ikiye bölerek kaynatiyorum, fokurdayinca ocaktan alip kapagini kapatip ilindiriyorum ikiye bölup bir sabah birde aksam iciyorum canim. uygula derim insallah sende faydasini görursun.

ben bi memeyi bos bos cekene kadar veriyorum canim hani su son sut muhabbeti varya:KK1: bende bilemiyorum ama sonda kalan sutumu bile sagdigimda cok koyu beyaz cikiyor sanirim yagli oldugu icin yariyor bebegime, yoksa benimde sutum cok cok degil.inci kuru uyguluyorum faydasini göruyorum sanirim. yarim litre suda 8 tane kuru inciri ikiye bölerek kaynatiyorum, fokurdayinca ocaktan alip kapagini kapatip ilindiriyorum ikiye bölup bir sabah birde aksam iciyorum canim. uygula derim insallah sende faydasini görursun.

valla canım bende veriyorum sürekli emzirme modundayım süt var ama öyle dolu dolu değil
bende deneyim incir kürünü kaç gün yapıyosun bunu ?

kızlar bebek emzirirken bişey yenip içilmez diye bişey duydunuz mu ?
emzirirken siz bişeyler yeyip içiyomusunuz?

saka yapıyorsun dı mı,ben kesın depresyona gırerım oyle bırsey olursa:))))

canım acımamıstır uzulme,keyfı bozuldugunda da bızım kı katılarak aglıyor yanlıs tutuyorum bıryerı acıyor dıye korkuyorum...ben genelde emerken kesıyorum...

bende bugun ılk defa tek basıma banyo lavabosuna kundagını serıp yıkadım ve kendımle gurur duydum ayyy cok komıgım ya:)))

Allah razı olsun canım,emınım bırcok kısıyı sevındırdın...

bazen sallayarak,bazen zıplatarak,bazen 2 sn koltuga bırakıyorum bı bakıyorum uyumus,cogu zaman emerken yanı canı nasıl ısterse benı yonlendırıyor sıpa deneme yanılma yontemıyle:nazar:

benımkı ırsı canım Allah a sukur sanslıyım,ama hep cok su ıcerım,herseyı yıyorum ozel bısey yok,hatta humana yı bıle 3 gunde bır ıcıyorum,ama korkuyorum bazen gogsum cok yumusuyor bırden gıdecek dıye,bu tamamen ıcgudusel anne saplantısı herhalde:nazar:

benımkı de genelde 7-8 dk emıyor cok nadır uzun uzun emıyor ve ben takıntı halıne getırdım kılo durumunu,acaba faydalı olmuyor mudur dıye,onsut-sonsut psıkolojımı bozdu...

eger bosalmıyorsa sag bence ben gunde en az bır kere sagıp dolaba atıyorum buzlukta baya bır bırıktı,hem bu beyne sınyal olayı varmıs ya daha cok sut lazım dıye:)))

ay sorma depresyondayım zaten.2 gundur sutum yok annem de dıyor kı tekrar hamıle kalırsan sut kesılır dedı.annemde oyle olmus dogum yapmıs 2 ay sonra hamıle oldugunu ogrenmıs.

banada bi komşum demişti ama bende nedenini bilmiyorum...

bende yiyip içmiyorumve bende nedenini bilmiyorum :KK1: babannem ablama söylerdi ordan aklımda kaldı,,kimilerine gereksiz de gelebilir hatta saçma bile bulanlar olabilir ama ben biraz dikkate alırım eskilerin söylediklerini :KK14:

ya bayanlar 40 çıkanlar bebeginizi yıkadınız mı ben yıkamadım yıkamayınca ne oluyomuşş??

bende yiyip içmiyorumve bende nedenini bilmiyorum :KK1: babannem ablama söylerdi ordan aklımda kaldı,,kimilerine gereksiz de gelebilir hatta saçma bile bulanlar olabilir ama ben biraz dikkate alırım eskilerin söylediklerini :KK14:
banada annem söylemisti ama ben ne zaman yemege otursam mikirdaniyor benimki bende careyi hem yemek yiyip hemde emzirmekte buldum:KK1:

Arkadaslar bildiginiz uzere ilos kac gundur surekli agliyordu susmadan ve kusuyordu,doktora gittik idrar testi diski testi yapildi meger yavrum idrar yolu enfeksiyonu olmus,kiz cocuklarda daha cok olurmus,temizlerken dikkatli temizlesem de tazyikli yapinca demekki on tarafa gitmis olabilirmis ve o sekilde oluyormus genelde,ki zaten kaka illa ki one de bulasmis oluyo actigimizda bezi.herneyse diski testinde bisey cikmadi,antibiotik verdi kizima,idrar kulturu de yarin cikicak,bu tedavi edilmezse bobrek sorunlarina yol aciyormus kizlar,cok onemli yani,bu sikayetler varsa sizde de,mutlaka bir idrar tahlili yaptirin gecikmeden.:KK31:

X