Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baktım tatlım maşallahh oğlum arkadaşı Doruk paşaya jöle gönderecek saçlarını dikmesi için maşallahhh onun saçlarına kuzum benim
merhabalar arkadaşlar benim oğlum bazen gün boyunca hatta geceye kadar uyumuyorağlayınca beşiğinden alıyoruz kucağımıza ,sesiz duruyor ,dalmasını bekliyoruz dalınca beşiğine koyuyoruz yeniden ağlamaya başlıyor sizin bebeklerdede böyle bir durum varmı arkadaşlar,birde emziğe alışırsa memeyi almaz diyorlar bende emziriyorum korktuğum için emzik vermiyorum bu konuda fikri olanlar varsa paylaşırlarsa sevinirim hayırlı geceler...
Hamileligim boyunca hic catlamayan ben dogurduktan 40 gun sonra catlamaya basladim (( hizli bir sekilde kilo verdigim de yok acikcasi hala 10 kilo fazlam var acaba ne zaman gecer bu kirmiziliklari bileniniz var mi arkadaslar?
BenElse ben albümünü göremedim neden acaba??
canım iyice dalsın diye bekliyoruz epey ama uyanıyor saat 12:30 olmadan uyumuyor,, dediğim gibi 3 gündür böyle şaşırdı düzeni bakalım artuık kaç günde toparlarız yine eski düzeni
doktorumuz her akşam yıka dedi ama hasta ederim diye korkuyorum canım annemde doktorlar kendilerine müşteri çıksın diye öyle derler diyip duruyokızlar bebekleriniz her gün yıkıyor musunuz? hava soğudu diye korkuyorum ben artık hergün yıkamaya
doğduğundan beri hergün yıkamıştık ama geçen haftadan beri 3 günde 1 yıkadık
kızlar bebekleriniz her gün yıkıyor musunuz? hava soğudu diye korkuyorum ben artık hergün yıkamaya
doğduğundan beri hergün yıkamıştık ama geçen haftadan beri 3 günde 1 yıkadık
günaydın yorgun, uykusuz ama yine de güzel anneler..
benim sorunum çok farklıbenim kız gece 2-3 saatte bir kalkıyor,acıkıyor mızıldıyor emziriyorum,o arada hiç uyanmıyor..işi biter bitmez uyumaya devam,ama gelin görün ki ben uyuyamıyorum,sinir oluyorum..1 saat hatta 2 saat sonra uyuyabiliyorum,o arada kızın diğer emme saati bile gelmiş oluyor..uyu işte di mi kız uyurken..kalkıyorum bu sayfaları okuyorum falan..gündüz de uykum geliyor haliyle,annem bakarken ben uyuyorum az az..işte böyle..
kızlar bir de siz böyle 100 cc, falan cc,filan cc dedikçe çok merak ediyorum bendeki süt nasıl diye..sıkınca geliyor gelmesine de,kızım da memede ağlamıyor,yeterlidir diyorum,ama şu yok önsüt sonsüt muhabbeti sinir etti beni..benim kızım 7-8 dk emiyor.. çok nadir 10-15 i buluyor.. bu sonsüt daha gelmeden bırakıyor demek mi oluyor? asıl faydalı taraf o yağlı olanmış ya..kafam karıştı.. bu arada o 7-8 dk boyunca hiç durmuyor neredeyse çenesinden akıyor..sağlık ocağında hemşire bazı çocuklar 5 dakikada bitirir dedi..kızım bıraktığında göğsüm boşalmamış oluyor daha..sağmam mı gerekir illa ki?? cevap alırsam çok mutlu olacağım..
bu da bir paylaşım benden
Püf Noktası: Bebeğinizi uyutamıyorsanız
kızlar bebekleriniz nasıl uyuyor ? benim oğlum ayaklarımda sallarken uyumayı çok seviyor bazende emerken uyuyor.