merhaba günaydın
benim oğlumda aynı dakika tutuyorum 10 dk dan 1 dk fazla emmez ama emerkende aktif emer senin ki gibi doktora söyledim bende dr kilo akımının iyi olduğunu normal oldğunu söyledi bende o zamndan sonra dert etmiorum.
tüm bebişlere
BenElse gördüm oğlunu,maşallah subhanallah..benim kızım gibi çekik çekik gözleri..
arkadaşlar biz 20 günlük olduk bugün. 15 dk falan meme emince ağzından burnundan fışkırma tarzında süt geliyo.ben de doyduğunu düşünüp öteki memeyi vermiyorum artık. benzer şeyler yaşayan var mı ? çok kusuyo benimki acaba neden ???
Nasıl yakışıklı mıyım kız anneleri? Bu gün tamı tamına 48 günlüğüm ! Güzel kızlarınızı benim için öpün
Eki Görüntüle 550712
Ben anlamadım canım. Doyduğunu düşünüyorsan öteki memeyi neden veriyorsun ki?
Kız asude yatıyomusun yoksa cok ayıp bızı yalnız bıraktınız bu gece
benım kızda gece 2 de uyandı ve saat 11.30 da uyudu yanı daha yenı benımde uykum kactı ama basım catlıyor...ıyı barı gece sen uyudun bu gecede en uyuym barıyattım valla şekerimektim hepinizi dün gece gittim fos fos uyudum
kızlar bebekleriniz her gün yıkıyor musunuz? hava soğudu diye korkuyorum ben artık hergün yıkamaya
doğduğundan beri hergün yıkamıştık ama geçen haftadan beri 3 günde 1 yıkadık
benım kızda gece 2 de uyandı ve saat 11.30 da uyudu yanı daha yenı benımde uykum kactı ama basım catlıyor...ıyı barı gece sen uyudun bu gecede en uyuym barı
ayy ınanamadım görunce oglumun bebeklıgıyle ıkız olsalar bukadar benzerler tıpa tıp aynı
canım o da vermiyorum yazmış zaten
kızlar pegasus yenı ucaklarına kız ısımlerı verıyomuş ben basvurdum sızde basvurun ıstersenız cekılıs yapılıcak ısım verılecek.www.dunyaninenguzelhediyesi.com:16:
uyu şekerim ben nöbeti alırım bu geceuykusuzluk baş ağrısı yapıyor ara ara bende yaşıyorum...
Nasıl yakışıklı mıyım kız anneleri? Bu gün tamı tamına 48 günlüğüm ! Güzel kızlarınızı benim için öpün
Eki Görüntüle 550712
bazen gün aşırı bazen hergün yıkıyorum canım...altını alırken bacaklarını kaldırdığım da çişini böyle yukarı doğruu boynuna kadar yaparsahiç affetmeden yıkıyorum,,yıkanmak çok hoşuna gidiyor maşallahh