- 5 Aralık 2010
- 3.802
- 125
iltihaplı sütümü veriyorsun ? verilmez bence o diğer göğsünle idare etmeye çalış
o iltihaplıdan vermiyor bence,anladığım kadarıyla sol ve sağ göğsünü sağıyor,sonra sol göğsünü emziriyor sonra da sol göğsünden sağdığını..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iltihaplı sütümü veriyorsun ? verilmez bence o diğer göğsünle idare etmeye çalış
bize multitabs die bir a-c-d vitamini verdi ama herkeste devletin ödediği sağlık ocaklarının verdiği d vitamini kullanıyor , bilmem gereklimi bu ama aldık bakalım , vitaminide şimdiden dışardan vermek hoş gelmedi bana zaten anne sütü emiyor hadi d vitamini normal güneş yok dielim ama diğerleri gereksiz sanki
Allah şifa versin, ne yaşadığını çok iyi anlıyorum, benim bebeğim bugün 36 günlük oldu, doğarken amnion sıvısını yutmuş, solunum sıkıntısıyla doğdu, bi ara kalbi solunumu bile durmuş bana söylememişler, ben ameliyattan çıktım bi baktım bebeğim odada yok, 1-2 saate gelecek dediler, gelmedi, yarın sabah gelecek dediler gelmedi, akşama fakülteye yenidoğan yoğun bakıma sevk ettiler, 6 gün kaldı küvezde, 6, gün bebeğimi kucağıma aldım, şu an iyi çok şükür ama, insan o savunmasız yavrucağı, damar yoluyla monitörle görünce, durmadan kan alındığını düşününce çıldırıcak gibi oluyo, ben hep odada ilk kucağıma verildiği anın hayalini kurmuştum, yoğun bakım kapılarında sabahlıcamı söyleseler inanmazdım, gözler kan çanağı, sütüm kesildi, şimdi mama veriyorum azda anne sütü, Allah bebeğine uzun sağlıklı ömürler versin, gerçekten özellikle dua edicem, her şey çok güzel olucak inşallah, moralini bozma,bebeğin seni hissediyodur unutma
bize multitabs die bir a-c-d vitamini verdi ama herkeste devletin ödediği sağlık ocaklarının verdiği d vitamini kullanıyor , bilmem gereklimi bu ama aldık bakalım , vitaminide şimdiden dışardan vermek hoş gelmedi bana zaten anne sütü emiyor hadi d vitamini normal güneş yok dielim ama diğerleri gereksiz sanki
Aynen canım Yaa bugun ins nazar almamıştır herkez okudu ama Cook kalabalıktı. e birde cok cocuk vardı cocuklardan zor korudum biri burnunu eliyor biri parmaklarına yapışmış biri sacına çekiyor ayy bi ara çıldırmaya az kalmıştı neyse ki hepsi kuzenim yabanci degiller Yaa alın şunları oğlumu boğacaklar diye bağırdım dayanamadım :)) bizim ki de hic istifini bozmuyor oyle dururuor garibim :)) ohh bugünü de atlattık neyse ki ve bugun ist hava cok soğuktu Yaa ins usutmemisim dir yavruyu arabamla gittim ama yine de in bin derken korktum valla daha 28 günlük bebek sonuçtabenim eşek oğlum gezmeye gidince bir uslu bir uslu, herkes diyor ne uslu bebek bu. eve bir geliyoruz kıyamet kopuyor
kimseye kötü yüzümüzü göstermiyoruz
Ya bende de var o annem yada k. Validem ver bize sen git filan diyorlar ama dışarıda evi düşünmektan hic tat alamamıyorum ki halbuki güvenmem lazım onlara ama icim el vermiyor keyfi yere onu bırakıp çıkmaya ah Ahh annelik böyleymis demek :)aynı durumdayız canım yaa haftasonları annem gelip kalıyorda azcık nefes alıyorum , kaşlarımı filan alıyorum hemen , sütümü sağıp bırakıp bi markete filan gidiyorum ama annem bile olsa başında aklım evde kalıyo :26:
merhabalar arkadaşlar benim oğlum doğalı 32 gün oldu tam,salı günü hepatit b aşısı yaptıracağız inş.aşı olunca ateş olabiliyyormuş bu yüzden ateş düşürücü kullanılıyormuş,yaptıran arkadaşlara soruyorum sizler aşıdan sonra ateş düşürücü kullandıdınız mı cevap yazarsanız çok sevinirim.herkese hayırlı geceler.
hepatit aşısı ateş yapmıyo canım.2. ay aşılarından sonra ateş olabiliyo..
ne yaptıysak uyumuyo bu çocuk yaa..bugün toplasan 1,5-2 saat anca uyumuştur.ben pes ettim eşime devrettim artık.o uğraşıyo şimdi.tam uyudu diyoruz 10dk sonra açıyo gözünü.gazı falan da yok,aç da değil.anlamadım gitti.büyük oğlum ne usluymuş meğer.kendi kendine uyurdu yavrum.bu oğluş biraz yaramaz[/QUO
arkadaşım benim oğlanda öyle aç değil,altı temiz,uyumuyor,hele dün gece 3 oldu artık uyumadı kaç günlük sizin bebeğiniz...
ne yaptıysak uyumuyo bu çocuk yaa..bugün toplasan 1,5-2 saat anca uyumuştur.ben pes ettim eşime devrettim artık.o uğraşıyo şimdi.tam uyudu diyoruz 10dk sonra açıyo gözünü.gazı falan da yok,aç da değil.anlamadım gitti.büyük oğlum ne usluymuş meğer.kendi kendine uyurdu yavrum.bu oğluş biraz yaramaz
oğluşumun resimlerini ekledim ben de