2012 Ekim bebekleri büyüyor

Bizim sabah 9:30 da dogdu kizimiz :KK16:
Burda 1 ekimde dogum yapan cok kisi var o gunu dogum patlamasi yasanmisti :KK52::KK52::KK52:

Tickerini degistirmeyi dusunmuyor musun canim? Bebis ne kadar buyumus gozuksun :KK34:

hadi ya :KK1: bilmiyordum ama benm hastanede fazla yoktu benden sonra ne oldu bilmem ama ..

degiştircem ama fırsat bulablsemm

çıldıraceğiimmm yahu bu göbek bağı düştükten sonra göbeğin deliğinde top gibi et parçası var bu nedir arkadaşlar bide dün gece düştü göbeğimiz hala tam kuru değil normalmi bu ltf cevap verin kızlarrrrr

Arkadaslar kizimin altini actim az once ne isemis ne isemis epey doluydu bezi zaten ona uyandi. Huggies yeni bebek baglamistim hic sizdirma yapmamis cok hosuma gitti yalniz 2 numara bize tam geliyor 3 numarasina mi gecsem :26: prima premium care de 2 numarasi biraz bol ikisini de kullaniyorum memnunum cok

canım bende huggıes kullanıyorum çok memnunum..ayrıca biz 3 numara kullanıyoruz daha rahat duruyor 2 ye göre paketin bitince sende 3 numaraya geç istersen

ay masallah Asude,benim pilim bitiyor gece utu falan gozum gormuyor hic bir is.Ama bu zaman yonetimi olayina bir el atmam lazim artik.birikmis islerin altindan kalkmak daha beter olacak.

Ben Ece dogdugu gunden beri ufak bir radyom var onu caliyorum odada,sese alissin diye.Sadece uyurken eger elleri battaniyenin disindaysa ellerinden uyaniyor yuzune gozune vuruyor.Derin uykuya daldiginda battaniyenin icine sokuyorum hemen ellerini kollarini.
Derin uykuya dalmadan sokarsam eger ellerini yandik,ciyaaaaaak ciyaaaaaaaaak :)

canım ilk doğduğundan beri sese alışsın diye neler yaptım ama yokk daha doğrusu şarkı,müzik sevmiyor yada evde tıkırtı yapınca tepki veriyor uyanıyor...o kadar heves ettim ona Bright starts aldırdım ama müziğini hiç açamıyoruz sevmiyor beyimiz :KK19: anca koca poposu sallansın istiyor :emir_bebek: mesela tv de akşamları mehmet ali birandın sesini çok seviyor sanırım :KK1: hiç uyanmıyor insan seslerine,, ama müzik yada başka bir ses olsun hemen başlıyor bağırmaya

canım ilk doğduğundan beri sese alışsın diye neler yaptım ama yokk daha doğrusu şarkı,müzik sevmiyor yada evde tıkırtı yapınca tepki veriyor uyanıyor...o kadar heves ettim ona Bright starts aldırdım ama müziğini hiç açamıyoruz sevmiyor beyimiz :KK19: anca koca poposu sallansın istiyor :emir_bebek: mesela tv de akşamları mehmet ali birandın sesini çok seviyor sanırım :KK1: hiç uyanmıyor insan seslerine,, ama müzik yada başka bir ses olsun hemen başlıyor bağırmaya

Hehe oglus bence birandin laflarina daha dogrusu gaflarina guluyordur o mardin yerine madridin midyat ilcesinde su oldu bu oldu dedikce:KK52:Adam surekli komik yanlisliklar yapiyo..

Hehe oglus bence birandin laflarina daha dogrusu gaflarina guluyordur o mardin yerine madridin midyat ilcesinde su oldu bu oldu dedikce:KK52:Adam surekli komik yanlisliklar yapiyo..

aynen öyle :KK1: hele bi kez Şafak Pavey diyeceğine Paşak fayev gibi bişey demeye çalıştı:KK60:

iloşş hanım napıyor bakalım yerim onun popişini öyle söyle ona :)

Ben lasinoh un almistim biraz kullandim ama cogu kalacak gibi dedigin gibi bende sutum tasacak sutyenim islanacak sanmistim bir de sut poseti aldim cok sutum olucakta sagip saklayacaktim goyaaa hayal gucu yuksek biriymisim :KK53::KK53::KK53:

dogum yapan bir arkadasim 3.ayda sutun tasar merak etme dedi bakalim insallah... '' Bizler icin dua edin arkadaslar''

birde benim ergenlik yillarimda gogsumde agrili beze vardi doktora gitmistik, ''bebegin sansli olacak sut bezelerin cok''dedi
gorunuse aldanmamak lazimmis demek.kuzenlerim diyordu ''yandin dogumdan sonra cok agri cekecek tasiyamayacaksin memeleri''diye
fark yok ayni beden sutyenlerde.
sut yapar diye agzima tiktiklari herseyde bana yaradi zaten tontis tontisss.

Arkadaslar kizimin altini actim az once ne isemis ne isemis epey doluydu bezi zaten ona uyandi. Huggies yeni bebek baglamistim hic sizdirma yapmamis cok hosuma gitti yalniz 2 numara bize tam geliyor 3 numarasina mi gecsem :26: prima premium care de 2 numarasi biraz bol ikisini de kullaniyorum memnunum cok

canım bende huggıes kullanıyorum çok memnunum..ayrıca biz 3 numara kullanıyoruz daha rahat duruyor 2 ye göre paketin bitince sende 3 numaraya geç istersen

kızlar bende prıma premıum care kullanıyordum ılk haftalarda baktım isilik gibi kabartı oldu degiştirdim 2 haftadırda huggies kullanıyorum yalnız bebeği kucağıma alıyorum idrar kokusu gelıyor sızdede oluyormu prımada olmuyordu..ben mı yanlıs bağladım altını dıyorum kontrol edıyorum yok dogru baglamısım ,ha 1-2 kerede idrarı sızdırmış,dogru bagladıgım halde..molfix numunesı vardı elımde onu denedım ondada bacak arasında kalan kısmı ınceltmısler kesimi güzel bebeğin bacakları ayrık kalmıyor fakat emiş gücü berbat hiç beğenmedim..neyse huggies kullanıyorsunuz ya idrar kokusu gelıyormu burnunuza yoksa benım burnumdamı problem var :111:

çıldıraceğiimmm yahu bu göbek bağı düştükten sonra göbeğin deliğinde top gibi et parçası var bu nedir arkadaşlar bide dün gece düştü göbeğimiz hala tam kuru değil normalmi bu ltf cevap verin kızlarrrrr
cnm endişelenme beninkinde de vardı kahverengi kabuk gıbı bısey hatta banyodan sonra havlunun gobeğe değen kısmı kan oluyordu,bikaç gün sonra o kabuk da dustu sımdı gobısımız pırıl pırıl:)

kızlar bende prıma premıum care kullanıyordum ılk haftalarda baktım isilik gibi kabartı oldu degiştirdim 2 haftadırda huggies kullanıyorum yalnız bebeği kucağıma alıyorum idrar kokusu gelıyor sızdede oluyormu prımada olmuyordu..ben mı yanlıs bağladım altını dıyorum kontrol edıyorum yok dogru baglamısım ,ha 1-2 kerede idrarı sızdırmış,dogru bagladıgım halde..molfix numunesı vardı elımde onu denedım ondada bacak arasında kalan kısmı ınceltmısler kesimi güzel bebeğin bacakları ayrık kalmıyor fakat emiş gücü berbat hiç beğenmedim..neyse huggies kullanıyorsunuz ya idrar kokusu gelıyormu burnunuza yoksa benım burnumdamı problem var :111:

öncelikle dönen gözlerini çok özlemşim bebeğemmmm :KK53:

canım gece uyandığında şayet kaka yapmamışsa benimde burnuma geliyor o çiş kokusu,,koklama sende adamın totosunu annesi :KK1:

KIZLAR NOLUR YARDIM EDİN..

bebeğim bugün 18.gününde..ama ılk 3.gunden snra bezınde kan damlaları vardı 1 gun oluyor 1 gun olmuyor duzensız.doktora göturdum ıdrar tahlılı yapıldı ıdrarında kan çıkmadı dedıler ama hala duzelmedı cok korkuyorum kız bebklerde normal dıyorlar nolur bısey söyleyın kız bebegı olanların basına geldımı hıc ????

Kizlar bende 24unde dogum yaptim ...goguslerim cok kotu yara ozellikle sag gogsum et kopmus yarilmis halde denemedigim sey kalmadi fayda yok aglayarak emzirmeye devam arkadasim Ben 2 gundur kantaron suruyorum ama acik birakiyorum hava alsin kurur dediler sen strech eat deyince Simdi onuda yaptim....insallah gecerde rahat emeriz artik..ilk gunden beri zor emdi oglum Yarin saat ugrastum baslarda direndim Simdi 10dk ugrasiyor sukrediyorum....sag gogsumede silikon uc alsin ama once zorlaniyo sonra aliyor alisir ciplak almaz diye korkuyorum aslinda varmi kullanan....gas problemi tabiki var muskat,zinco kimyon veryorum

Bize de geliyor o cis kokulari artistcim merak etme sende bir sorun yok :KK34: ben mamadan mi kokuyor dedim ama asudem de kkokuyor diyor normal demek ki

Kizlar bende 24unde dogum yaptim ...goguslerim cok kotu yara ozellikle sag gogsum et kopmus yarilmis halde denemedigim sey kalmadi fayda yok aglayarak emzirmeye devam arkadasim Ben 2 gundur kantaron suruyorum ama acik birakiyorum hava alsin kurur dediler sen strech eat deyince Simdi onuda yaptim....insallah gecerde rahat emeriz artik..ilk gunden beri zor emdi oglum Yarin saat ugrastum baslarda direndim Simdi 10dk ugrasiyor sukrediyorum....sag gogsumede silikon uc alsin ama once zorlaniyo sonra aliyor alisir ciplak almaz diye korkuyorum aslinda varmi kullanan....gas problemi tabiki var muskat,zinco kimyon veryorum

cnm brnım brnım kızıma doğum yaptıgımda cok kötu olmuştu emzırırken aglıyodum resmen pek çok şeyle gecmedı bı komsu taavsıyesıyle aktardan sabun şeklınde kakaoyağı aldım kesıp koydum 2 gunde gectı

Canim her gun pompa yapamiyorum kiz firsat vermiyor o uyaninca emziriyorum cunku sonra sut olmasini bekleyemiyoruz :KK34:
bana hep az sagyosun ondan gelmıyor dıyolar.ben gunde 2 kez sagıp ırde her ogun emzırıyorum azda olsa...

Galiba beylikduzunde oturuyordunuz buyukcekmece kolon hastanesi ihsan beyi kesinlikle oneririm cok ilgili istedigin zaman telefonla dahi bilgi alabilirsin birkere gitmeni tavsiye ediyorum.
evet eylıkduzunde ınnovıa da oturuyorum ama ben kolondan hıc memnun degılım yınede tesekurler ugun avcılar ospıtalde bır doktor buldum ılk ızlenım cok ıyıydı..
kızlar zaman ne çabuk geçiyor , 15 günlük olmuş bebeğim , galiba en küçüklerden biri benimki :nazar::emir_bebek::nazar: tuğçeserdar senin bebeğine bayılmıştım , benim kızımda seninkine o kadar benziyorki inanamazsın , bazen eşime diyorum gerçekten bu kadar güzelmi yoksa bizemi öyle geliyor die :KK1: hani kargaya yavrusu şahin hesabı da aklıma geldi mercimden hala haber yokmu ki ? başına bişeymi geldi acaba :26:

ooo cok kucuk senın kı daha bızımde 61 gunluk olduk 2 ay bıttı artık.senınkının resmını gormedım bı goster ıze annesı...harbıden mercım e ben mercımek dıyodum nerde bu gecen enımde aklımdan gecıyordu..ınsallah beısden vakıt ulamayıp gelmıyodur....:nazar::nazar::nazar:

KIZLAR NOLUR YARDIM EDİN..

bebeğim bugün 18.gününde..ama ılk 3.gunden snra bezınde kan damlaları vardı 1 gun oluyor 1 gun olmuyor duzensız.doktora göturdum ıdrar tahlılı yapıldı ıdrarında kan çıkmadı dedıler ama hala duzelmedı cok korkuyorum kız bebklerde normal dıyorlar nolur bısey söyleyın kız bebegı olanların basına geldımı hıc ????

Gecmis olsun.
su makaleyi okumani tavsiye ederim http://www.doktorsitesi.com/yazi/ki...bertal--8211-premenarsal-vulvovaginitis)/2656

Hem mama hem sut veren arkadaslar sizlere bir sorum olacak cevremde mama verdigim takdirde bebege su da vermem gerektigini soyluyorlar sizler de veriyomusunuz ya da verilmesi gerekiyor mu ben biraz vermeyi denedim ama tadini begenmedi hic icmek istemiyor bebegim.

Hem mama hem sut veren arkadaslar sizlere bir sorum olacak cevremde mama verdigim takdirde bebege su da vermem gerektigini soyluyorlar sizler de veriyomusunuz ya da verilmesi gerekiyor mu ben biraz vermeyi denedim ama tadini begenmedi hic icmek istemiyor bebegim.

Canim bende mama veriyorum bebegime ekstra su vermene gerek yok cunku mamayi suyla yapiyoruz zaten su ihtiyaci karsilaniyo ben de su vermeyi denedim bir keresinde ama hic sevmedi tadini hemen agzini burusturdu garibim :KK34:

Canim bende mama veriyorum bebegime ekstra su vermene gerek yok cunku mamayi suyla yapiyoruz zaten su ihtiyaci karsilaniyo ben de su vermeyi denedim bir keresinde ama hic sevmedi tadini hemen agzini burusturdu garibim :KK34:

Ben de arastirdigimda o sekilde okumustum mamayi suyla yaptigimiz icin gerek yok diye de kuzenim de dogum yapti 3 aylik bebegi o da mama veriyo bana israrla bebege su vermeyi unutmuyosun dimi deyince ben de acaba oldum. Zaten versem de icmiyor :)

X