çamlıca erdem hastanesindeki ayşeğül ünal sa dediğin doktor ben 26 gün önce onunla normal doğum yaptım cnmMerhaba dilfeza ;
Sana ozelden mail atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymus, bir konuda danısmak istiyordum;
Forumdan takip ettigim kadarıyla hamileyken ayşegul unal a gidiyormussunuz. Dogumu nasıl yaptınız? Memnun kaldınız mı? Ben de hamileyim doktorum da ayşegul hanım da o yuzden cok merak ediyorum
bebeğini bakıcıya bırakıcak anneler bakıcı buldunuz mu? evinize mi gelicek? kaç liraya bakıyolar?
ya da çevresinden duyan bilenler var mı kızlar?
kızlar kızımın dotorunu degıstırıcem onerılerınızı alıyım memnun kaldıgınız doktorlarcok acılll
Aynen öyle.. bebek anneleri,kadın ve yaşam,kadınlar kulübü,kendin yap,ev tasarımları sayfalarını beğenin kızlar,çok güzeller..face'de bebek anneleri sayfasından mı?
kızlar bebeklerinizi saatle mi emziriyosunuz?
ayy kızlar çok mutluyum Allahıma şükür oğlumun göbek bağı düştü bugün gerçi azıcık parça kalmış gibi alkol sürüyorum hala o da düşer heralde bide gittim oğluşuma e bebekten bisürü ciciler aldım oyuncak falan :)))
Alkol sürme olayını doktora sor
Benim doktorum göbek düştükten sonra sürme dedi
Kanamayı devam ettirirmiş
Orası kurumazmis
Ben sürmedim kapandı hemen
Azıcık kanamıştı göbek düştükten sonra
Kizlar bende doktor ariyorum ya avcilar medicana ragip beye gidiyoruz ama uzak ve ben daha herzaman ulasabilecegim bi doktor istiyorum beylikduzu civarinda baska onerecek olan var mi?Galiba beylikduzunde oturuyordunuz buyukcekmece kolon hastanesi ihsan beyi kesinlikle oneririm cok ilgili istedigin zaman telefonla dahi bilgi alabilirsin birkere gitmeni tavsiye ediyorum.
Bizimde gobeginiz 10. Gun dustu bi parca. Vardi dustugunde hatta sarimsi bi goruntusu vardi doktor pansuman yapti ve 2 gun daha bakim yapin sonra birakin dedi merak etmeyin geciyor sonra rahatliyorsunuz gecmis olsunbize hastaneden vereceklerdi biz almayı unuttuk eczaneden babusol diye %70 alkol aldık ama içinde gliserin varmış yumuşatmış o yüzden geç düşmüş dün eczaneden alkol aldık saf alkol onu sürdük iki kere gece düşmüştü işte sanki birazcık parça kalmış gibi o yüzden sürüyoruz o da düşsün diye yoksa o göbeğimi bilemedim şimdi sürmiyeyimmi ben alkolü daha drumuz yok bizim yaa bi oğluma dr bulamadım kocaa izmirde
Canim benim kayivalidem bebek bakiyor simdi 4 aylik bir bebek aldi 1000 tl aliyor,cocugun camasiri yikanmasi utusu yemegi herseyini yapiyor,haftanin 5 gunu sabah8 den aksam 7 ye kadar...belki fikir olurduyan bilen yok mu???
Kizlar bende doktor ariyorum ya avcilar medicana ragip beye gidiyoruz ama uzak ve ben daha herzaman ulasabilecegim bi doktor istiyorum beylikduzu civarinda baska onerecek olan var mi?Galiba beylikduzunde oturuyordunuz buyukcekmece kolon hastanesi ihsan beyi kesinlikle oneririm cok ilgili istedigin zaman telefonla dahi bilgi alabilirsin birkere gitmeni tavsiye ediyorum.
Bizimde gobeginiz 10. Gun dustu bi parca. Vardi dustugunde hatta sarimsi bi goruntusu vardi doktor pansuman yapti ve 2 gun daha bakim yapin sonra birakin dedi merak etmeyin geciyor sonra rahatliyorsunuz gecmis olsunbize hastaneden vereceklerdi biz almayı unuttuk eczaneden babusol diye %70 alkol aldık ama içinde gliserin varmış yumuşatmış o yüzden geç düşmüş dün eczaneden alkol aldık saf alkol onu sürdük iki kere gece düşmüştü işte sanki birazcık parça kalmış gibi o yüzden sürüyoruz o da düşsün diye yoksa o göbeğimi bilemedim şimdi sürmiyeyimmi ben alkolü daha drumuz yok bizim yaa bi oğluma dr bulamadım kocaa izmirde
Bugün huggies aldım ben ondn daha cok memnun kaldım bakalım 2numaraya geçtik bugün itibarıylaEn iyi prima premium care diger primalarda bizde de tasirma yapti kaka ve cis ama premium care de bir vukuat yasamadik onun her boyu var canim yeni doganda vardi 1-2 si se ben simdi 2 kullaniyorum huggies de aldim yeni bebek o da guzel premium care e benziyor hem paralari da ayni bundan sonra ikisini de kullanirim
çamlıca erdem hastanesindeki ayşeğül ünal sa dediğin doktor ben 26 gün önce onunla normal doğum yaptım cnm
doktordan da hastaneden de cok memnum kaldım
Merhaba dilfeza ;
Sana ozelden mail atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymus, bir konuda danısmak istiyordum;
Forumdan takip ettigim kadarıyla hamileyken ayşegul unal a gidiyormussunuz. Dogumu nasıl yaptınız? Memnun kaldınız mı? Ben de hamileyim doktorum da ayşegul hanım da o yuzden cok merak ediyorum
isitme test'n' yaptiran var mi ya :44:
isitme test'n' yaptiran var mi ya :44:
ben bornova şifa hastanesinde doğum yaptım, doğum yaptığım gün basmane şifa hastanesinden randevu aldılar bizim adımıza
13 kasımda testimiz