2012 Ekim bebekleri büyüyor

Tatlim ben ictim bir kutu humana still tea den oyle hic de arttirmadi sutumu maalasef yine az yine az geliyor simdi de hipp natal tea aldim habire bisey deniyorum alkolsuz bira da ictim o da etkilemedi bence mucize bir icececk yok sutu arttiran sutun yaa geliyordur ya da gelmiyordur olay bu

Isırıcam o yanakları demişken, kızlar ben böyle bebeği sevince kend kendine göğsümden süt geliyor. Size de oluyor mu? Yoksa benim vanalar mı gevşek?

canım ya sen sadece emzırıyomusun bebegını yoksa mama mı verıyosun.benım kızım 3 ayına gırdı ama bende halaa sut yok 60 cc yı gecemedık bıturlu alkolsuz bıra gercekten ne kadar fayda ettı..ben gıttım malt aldım e -bebekten bıraz artırdı ama bısure sonra etkisı gıtti ve ben yıne 20 cc sagmaya basladım....

bende canım malt dedıler aldım boza dedıler ıctım.su dedıler ıcıyorum cay desen onuda ıctım.sımdı alkolsuz bıra alcam vala baska care yok sanırım..senın kac cc gelıyor sagınca

kızlar bebeğinizi yüzüstü yatırıyormusunuz,burnu tıkanınca iyi geliyor,akıyor,aspiratörlede çekiyoruz sonra,ama bizimki dönüyor hemen,tekrar koyuyorum tekrar dönüyor,dönemeyincede söylenmeye başlıyor.

bende canım malt dedıler aldım boza dedıler ıctım.su dedıler ıcıyorum cay desen onuda ıctım.sımdı alkolsuz bıra alcam vala baska care yok sanırım..senın kac cc gelıyor sagınca

İki memeden 40 cc yi bulduruyorum bazen 20 cc cikiyor yani berbat durumdayim

kızlar gece kızlarınızı doyurduktan sonra sağmayı denediniz mi? mesela 5-6 gibi kalkıp emiyo bazen tek göğsümü emiyo uyuyo sonra ben gözümden uyku aksada gidip sağıyorum o zaman çok çıkıyo 100-120 cc falan oluyo ve bu sağdığım süt akşama bana ilaç gibi geliyo akşama doğru sütüm azaldığı için onu veriyorum.. yoksa gündüzleri sağsam benim de 50-60 çıkıyo

Aslinda bira bende goguslerimde sertlik yapti ilk zamanlarki gibi ama ne hikmetse cikan sut miktarini arttirmadi :)

Kizlar dun sanki kizim sesime gulucuk yapti gibi,bebekleriniz basladi mi bilincli gulucuge?yoksa bana mi oyle geldi?sese tepki veriyorlar mi,gulucuk atan var mi?

yapıyor canım benim oğlum da onunla muhabbet ettikçe sanki cevap vermeye çalışıyomuş gibi hallere giriyor, o kadar gülüyor ki

Canım ben hiç mama vermedim, sadece emziriyorum. Ama sütüm çok azdı, artırana kadar akla karayı seçtim, sonunda becerdim sanıyorum. Sürekli artan sütü sağıp (10 cc bile olsa) sağıp buzluğa attım8(özellikle sabaha karşı). Sütüm yetmediği zaman onlardan çıkarıp içirdim. Şu anda düzenli çörekotu, közlenmiş 3-4 küçük soğan, bol çorba, 3 bardak Humana Tea, 3 LT su, iki bardak süt, bol meyve tüketiyorum, her gün. Ve bunları bırakınca sütüm net azalıyor. Ne gerekiyorsa yılmadan yapıyorum ve öyle bir kere deneyip, olmadı deyip bırakmıyorum. Çünkü düzenli yapınca artıyor süt. Pes etme yani, bence 60 cc gayet iyi, dediklerimi düzenli yap, göreceksin artacak, garanti ediyorum yani

Son düzenleme:
Isırıcam o yanakları demişken, kızlar ben böyle bebeği sevince kend kendine göğsümden süt geliyor. Size de oluyor mu? Yoksa benim vanalar mı gevşek?

Prolaktin hormonunu salgilayan en buyuk etken sevmek ve sevilmekmis :)
bundan sebep fuchsie yavrunu her sevdiginde senin hormon cosuyor,ne guzel cok sanslisin masallah.benim prolaktin baya diplerde.

bundan sebep fuchsie yavrunu her sevdiginde senin hormon cosuyor,ne guzel cok sanslisin masallah.benim prolaktin baya diplerde.

Aaa gerçekten mii, bilmiyordum bak bunu. Bazen o ağladığında da oluyor, ben yanına gidene kadar bakıyorum, süt akmış her yerime. Ben de diyorum ne oluyor sevince akıyor, emzirmek isteyince akıyor, o ağlayınca akıyor. Sevdim ben bu hormonu :)

ben de mesela oğlum uzun süre uyuduysa acıkmıştır şimdi uyansa da emzirsem falan diye düşündüğümde bakıyorum hemen göğsüm sızlıyo akıyo sütler

ben de mesela oğlum uzun süre uyuduysa acıkmıştır şimdi uyansa da emzirsem falan diye düşündüğümde bakıyorum hemen göğsüm sızlıyo akıyo sütler

ne sütlüsünüz maşallah benim emzirme haricinde hiç sütüm gelmiyor öyle

senle bız aynıyız canım ya pekı gunde kac kez sagyosun?

canım benım kızım cok huysuz bazen zar zor yemek yıyorum yanı..cok mutsuzum acıkcası..sureklı bu sut meselesı aklımda sagdıgımda cıkmayınca ıcımden sagmak glmıyor..

Merhaba
Corek otunu ne kadar aliyorsunuz? Bir de sogani nerde nasil kozluyorsunuz?

hamile kalamamamın en büyük sebebi prolaktin hormonumun çok çalışmasıydı :) hep yüksek çıkıyodu bebeksiz ama göğüsleri süt dolu bi insandım , hamileliğim boyunca yine prolaktinim yükselsin bol sütüm olsun diye dua edip durdum , Allahtan idere eder durumdayım ne taşıyo ne yetmiyo orta karar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…