2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kizlar sut sagma ile emme gucu ayni degildir siz 40cc sagiyorsaniz bebek daha fazlasini emiyor unutmayin

Kizlar sut sagma ile emme gucu ayni degildir siz 40cc sagiyorsaniz bebek daha fazlasini emiyor unutmayin

Pek cok belirtisi olabiliyor. Bizimkinde emerken bırakıp uzaklaşması, sırtını diklestirmesi,ağzına birşey geliyor gibi olup yüzünü eksitmesi, boğazına birşey takılmış gibi sesler yapmasaydı. Fazla kilo vermesi ya da alması sonuclardan biri olabiliyor. Bizimki hep emmek istiyordu, çünkü mide sıkıntılarını geçici olarak geciyormuş emerken. Sirtustu yatirinca cok agliyordu. İlacin haricinde yatağının basını biraz yükselttik ve yedikten sonra 30 dk dik tutuyoruz.

yok valla şekerim beyefendinin biyolojik saatine göre emrine amadeyiz :KK14: o meme buraya gelecek o kadar dedi mi iş biter:KK1:

ben ne zaman isterse veriyorum.uyanıksa genelde hep meme istiyozaten.memeci oğlum benim:KK1:ben de emziriyorum.gece falan da kendi 3 saatte 1 uyanıyo..

gece benim oğlumda 3 saatte 1 uyanıyor, gecede problem yok da sabah öğlene kadar memeden ayrılmasak çok mutlu olcaz

sık emzirmek de daha çok gaz yapıyor ondan korkuyorum bu sefer karnı şişiyor resmen taş gibi oluyor gazdan

bir de akşam saatleri öyleyiz, sürekli emmek istiyor

Son düzenleme:
21 gunluk olduk teyzoslarrr. ama kusma sikayetiyle iki gun once doktora gittik. ilacli ultrason ve idrar tahlili sonucunda reflu oldugu anlasildi. bebegim yavas kilo aliyor cunku yer yemez herseyi kusuyor. gaviscon ve debridat verdi. yatagimiz yuksek ve her yeme sonrasi dik tutulacak. ayni zamanda pisik sandigimiz kizariklik maalesef mantarmis. sadece bunla bitiyormu, acayiiiiiip gazimiz var. bugun de colica surup basladik. ins bebegim duzelir. moralim cok bozuk. herkesin bebegi tosuncuk benimki mercimek kadar. 3 komsumuz ayni donem dogum yaptik. benimki onlarinkinin yaninda mercimek kadar :'(

danadan da bostancıdan da fenalık geldi içime :KK14: :KK53:

hahaha bizimkine ben bir başlıyorum nennisi gelmiş oğlumun uykusu gelmiş oğlumun :KK52: hemen hommm hummm diyerek elleri kulaklarının arkasındaki saçlarına doğru gidiyor sinirden mi ne çekiştirmesi an meselesi :KK1: hemen susuyorum bende :KK1:

21 gunluk olduk teyzoslarrr. ama kusma sikayetiyle iki gun once doktora gittik. ilacli ultrason ve idrar tahlili sonucunda reflu oldugu anlasildi. bebegim yavas kilo aliyor cunku yer yemez herseyi kusuyor. gaviscon ve debridat verdi. yatagimiz yuksek ve her yeme sonrasi dik tutulacak. ayni zamanda pisik sandigimiz kizariklik maalesef mantarmis. sadece bunla bitiyormu, acayiiiiiip gazimiz var. bugun de colica surup basladik. ins bebegim duzelir. moralim cok bozuk. herkesin bebegi tosuncuk benimki mercimek kadar. 3 komsumuz ayni donem dogum yaptik. benimki onlarinkinin yaninda mercimek kadar :'(

sanguncum colica yı bende kullanıyorum baştan biraz ishal yapar gibi oluyor ama 3. günden sonra çok faydasını gördüm..inşallahh sende memnun kalırsın..

hahaha bizimkine ben bir başlıyorum nennisi gelmiş oğlumun uykusu gelmiş oğlumun :KK52: hemen hommm hummm diyerek elleri kulaklarının arkasındaki saçlarına doğru gidiyor sinirden mi ne çekiştirmesi an meselesi :KK1: hemen susuyorum bende :KK1:

:KK9: :KK9: vah garibim ne eziyet çekiyor :KK9: :KK9:

ben söylemekten yoruluyorum artık youtube'dan sürekli dandini dandini dastana çalıyor :KK53:

canım benım kızım cok huysuz bazen zar zor yemek yıyorum yanı..cok mutsuzum acıkcası..sureklı bu sut meselesı aklımda sagdıgımda cıkmayınca ıcımden sagmak glmıyor..[/QUOTE]

İşte mesele burda canım zaten. Ben de aynı durumdaydım ama inan gözümden uyku akarken sabahlara karşı 10 cc için bile sağdım, hala da sağıyorum ama o 10 cc her geçen gün arttı. Ve o söylediklerimin hepsini denemekle kalmadım, düzenli kullanıyorum. Yoksa 1 kutu Humana Tea arttırmaz, bitince yenisini alacaksın,o bitince yenisini, çok yavaş yavaş artacak, birdenbire mucize olmuyor ki.Ve ne kadar az emzirirsen o kadar az süt oluyor, yani mama verince süt daha da azalıyor dolayısıyla, bunu tüm doktorlar söylüyor.

Şu an yetmiyorsa mesela, mama verdiğin öğünde 10 cc bile olsa sağ, buzluğa at. Artacak göreceksin, yeter duruma gelecek :KK34: Bazılarımızın artırmak için çok çabalaması gerekiyor maalesef.

bebeğini bakıcıya bırakıcak anneler bakıcı buldunuz mu? evinize mi gelicek? kaç liraya bakıyolar?

ya da çevresinden duyan bilenler var mı kızlar?

:KK9: :KK9: vah garibim ne eziyet çekiyor :KK9: :KK9:

ben söylemekten yoruluyorum artık youtube'dan sürekli dandini dandini dastana çalıyor :KK53:

hahaaha dua etsin yalan dünyada ki gülistan moduna girmiyorumm:KK52: gülistann gülistann antakyanın güzel kızı gülistann gülistann sen alemi ne sandınn gülistann :KK53::KK53::KK52::KK52:

İşte mesele burda canım zaten. Ben de aynı durumdaydım ama inan gözümden uyku akarken sabahlara karşı 10 cc için bile sağdım, hala da sağıyorum ama o 10 cc her geçen gün arttı. Ve o söylediklerimin hepsini denemekle kalmadım, düzenli kullanıyorum. Yoksa 1 kutu Humana Tea arttırmaz, bitince yenisini alacaksın,o bitince yenisini, çok yavaş yavaş artacak, birdenbire mucize olmuyor ki.Ve ne kadar az emzirirsen o kadar az süt oluyor, yani mama verince süt daha da azalıyor dolayısıyla, bunu tüm doktorlar söylüyor.

Şu an yetmiyorsa mesela, mama verdiğin öğünde 10 cc bile olsa sağ, buzluğa at. Artacak göreceksin, yeter duruma gelecek :KK34: Bazılarımızın artırmak için çok çabalaması gerekiyor maalesef.

:KK9: :KK9: :KK9:

eşimin kuzeni benden 8 gün sonra doğum yaptı ,sütü az geliyormuş onunda. bende sizden okuduklarımı, internetten okuduklarımı ona söylüyorum. ama gelmiyor bebek ağlıyor deyip sanırım çok fazla uğraşmıyor emzirmek için de anladığım kadarıyla. biberonla mama veriyor doğduğundan beri. dediğin gibi biraz daha fazla çabalaması gerekiyor heralde bazı annelerin. bu durumu yaşamayınca bilinmez diyebilirsiniz ama dediklerine aynen katılıyorum :KK42:

Huggies de kesin 2 numara artık da prima da 2 büyük mu olur ki ben zaten hangi beze devam edeceğime de tam karar veremedim huggies daha az sızma yapıyor yapmıyor hatta prima sizdirdi baya bi kakayi da cisını de

Merhaba dilfeza ;

Sana ozelden mail atmaya çalıştım ama mesaj kutun doluymus, bir konuda danısmak istiyordum;

Forumdan takip ettigim kadarıyla hamileyken ayşegul unal a gidiyormussunuz. Dogumu nasıl yaptınız? Memnun kaldınız mı? Ben de hamileyim doktorum da ayşegul hanım da o yuzden cok merak ediyorum

:KK9: :KK9: :KK9:

eşimin kuzeni benden 8 gün sonra doğum yaptı ,sütü az geliyormuş onunda. bende sizden okuduklarımı, internetten okuduklarımı ona söylüyorum. ama gelmiyor bebek ağlıyor deyip sanırım çok fazla uğraşmıyor emzirmek için de anladığım kadarıyla. biberonla mama veriyor doğduğundan beri. dediğin gibi biraz daha fazla çabalaması gerekiyor heralde bazı annelerin. bu durumu yaşamayınca bilinmez diyebilirsiniz ama dediklerine aynen katılıyorum :KK42:

Canım işte ben de yaşayanlardan biriyim.Bebek 1 hafta yoğun bakımda kalınca emziremedim, moral sıfır..vs vs. 1-0 yenik başladım zaten,sütüm yok denecek kadar azdı.Yoğn bakım bebek hemşireleri ve doktorumuz ne dediyse yapıyorum o zamandan beri ve yavaş da olsa artıyor, yemin ediyorum ne zaman ihmal etsem yine azalıyor. Bir sabah sağmayayım, ertesi gün azalıyor bebek doymuyor, mecbur buzlukan çıkarıyorum.

Kiminin foşur foşur, kimimizinki de çaba istiyor. [B]Anne sütü o kadar önemli ki,[/B] ilk 6 ay sadece anne sütü alan bebeklerin (su bile verilmeyecek)ilerde kanser dahil birçok hasalığa yakalanma ihtimalleri çok düşük oluyormuş. Bu yüzden çabalıyorum artırmak için ve burda da bu yüzden anlatıyorum bütün bunları, süt çabalayınca artıyor, insanüstü bir çaba da gerektirse neticesinde artıyor ve bence değer:KK34:

Son düzenleme:
X