Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bebeklerinizi saatle mi emziriyosunuz?
kızlar bebeklerinizi saatle mi emziriyosunuz?
yok valla şekerim beyefendinin biyolojik saatine göre emrine amadeyiz o meme buraya gelecek o kadar dedi mi iş biter
ben ne zaman isterse veriyorum.uyanıksa genelde hep meme istiyozaten.memeci oğlum benimben de emziriyorum.gece falan da kendi 3 saatte 1 uyanıyo..
danadan da bostancıdan da fenalık geldi içime
21 gunluk olduk teyzoslarrr. ama kusma sikayetiyle iki gun once doktora gittik. ilacli ultrason ve idrar tahlili sonucunda reflu oldugu anlasildi. bebegim yavas kilo aliyor cunku yer yemez herseyi kusuyor. gaviscon ve debridat verdi. yatagimiz yuksek ve her yeme sonrasi dik tutulacak. ayni zamanda pisik sandigimiz kizariklik maalesef mantarmis. sadece bunla bitiyormu, acayiiiiiip gazimiz var. bugun de colica surup basladik. ins bebegim duzelir. moralim cok bozuk. herkesin bebegi tosuncuk benimki mercimek kadar. 3 komsumuz ayni donem dogum yaptik. benimki onlarinkinin yaninda mercimek kadar :'(
hahaha bizimkine ben bir başlıyorum nennisi gelmiş oğlumun uykusu gelmiş oğlumun hemen hommm hummm diyerek elleri kulaklarının arkasındaki saçlarına doğru gidiyor sinirden mi ne çekiştirmesi an meselesi hemen susuyorum bende
vah garibim ne eziyet çekiyor
ben söylemekten yoruluyorum artık youtube'dan sürekli dandini dandini dastana çalıyor
İşte mesele burda canım zaten. Ben de aynı durumdaydım ama inan gözümden uyku akarken sabahlara karşı 10 cc için bile sağdım, hala da sağıyorum ama o 10 cc her geçen gün arttı. Ve o söylediklerimin hepsini denemekle kalmadım, düzenli kullanıyorum. Yoksa 1 kutu Humana Tea arttırmaz, bitince yenisini alacaksın,o bitince yenisini, çok yavaş yavaş artacak, birdenbire mucize olmuyor ki.Ve ne kadar az emzirirsen o kadar az süt oluyor, yani mama verince süt daha da azalıyor dolayısıyla, bunu tüm doktorlar söylüyor.
Şu an yetmiyorsa mesela, mama verdiğin öğünde 10 cc bile olsa sağ, buzluğa at. Artacak göreceksin, yeter duruma gelecek Bazılarımızın artırmak için çok çabalaması gerekiyor maalesef.
Huggies de kesin 2 numara artık da prima da 2 büyük mu olur ki ben zaten hangi beze devam edeceğime de tam karar veremedim huggies daha az sızma yapıyor yapmıyor hatta prima sizdirdi baya bi kakayi da cisını de
eşimin kuzeni benden 8 gün sonra doğum yaptı ,sütü az geliyormuş onunda. bende sizden okuduklarımı, internetten okuduklarımı ona söylüyorum. ama gelmiyor bebek ağlıyor deyip sanırım çok fazla uğraşmıyor emzirmek için de anladığım kadarıyla. biberonla mama veriyor doğduğundan beri. dediğin gibi biraz daha fazla çabalaması gerekiyor heralde bazı annelerin. bu durumu yaşamayınca bilinmez diyebilirsiniz ama dediklerine aynen katılıyorum