2012 Ekim bebekleri büyüyor

isitme test'n' yaptiran var mi ya :44:

ewet canım biz 5. günümüzde hastaneye gittik o zaman yaptırdık. testi geçti yazıyordu. kızlar gözrme ile ilgili ilk test ne zaman bilmiyorum ama tavsiyem aklınızda olsun araştırıp en erken zamanda testi yaptıralım. benim yeğenimin göz bozukluğu 2 yaşında fark edildi şuan 7 yaşında ilerleme çok az oluyor ama doktoru şimdi fark edilseydi daha geç kalmış olurdu demişti. aklınızda olsun diye söyledim..

kızlar ben prima yeni bebek kullanıyorum çokta memnunum. hiç biriniz memnun kalmadınız çok şaşırdım. ben de aksine premium care den memnun kalmadım. kakayı hemen emiyor diye delikli yüseyi oğlumun popişine yapışıp onu rahatsız etti. prima yeni bebek bağlarken bezin üzerindeki hayvan resimi iki bandın arasında kalacak şekilde bağlayın ve her bağlamada bariyerleri tekrar elinizle düzeltin. ben sıkıntı yaşamadım sizle paylaşayım dedim...

aynen canım bizde huggıess kullanıyoruz ve mustelamızı sürüyoruz:13: çok memnunum musteladan...

birde hafif konaklar başladı başımızda mustelanın konak köpük şampuanını kullanıyorum

asudecım bebeklerı yıkarken sampuanını haftada 1 kez kullanmak gerekıyormus her yıkamada degıl yoksa konak olusumuna neden oluyormus..dıger gunler sadece su yeterlıymıs

Allah iyiliğini versin emi çok güldüm yaaa..

Kuruyemis de bebeklerde gaza sebep olurmus,cikolata da kusmaya

Kimi diyor emziren anne istedigini yesin bebege sutten bir sey gecmiyor,kimi de diyor onu bunu sunu yeme diye.

offf ne yiyecegimi sasirdim artik.
aynen bende sinir oluyorum her doktor farklı bır sey dıyor kafayı yıcem bende

Canim her gun pompa yapamiyorum kiz firsat vermiyor o uyaninca emziriyorum cunku sonra sut olmasini bekleyemiyoruz

kafam karıştı vallahi bu konuda çok

Ben de bir cit citli fanila ayagina corap ve alt ust penye takim giydiriyorum,gece de sadece karninin ustunu battaniyeyi ince katlayip ortuyorum,bu kadar,az mi acaba?
bende bi üst giydiriyorum altına tAYT ve çorap.üstünede ayaklı alt giydiriyorumyatarken ince battaniyeyi göğsüne kadar cekip uyku setinin yorgaını örtüyorum..aslında dr 23-24 derecede ince battaniye yeter dedi ama ben çok üşüdüğümden bebişte üşüyor gibi geliyor::( fazlamı bilemedim..

biz daha 14 günlüğüz..dün 9 saat uymadı..sonra gece 10 dak.uyudu sonra 1-2 saat uyanık sonra 10 dk uyu yine aynı..bugün gndüzx 3 saat uyudu sadece.biraz önce yatırdım inşallah kalkmaz..

ben bütün bakım setini mustela aldım çok memnunum..
bend prime care kullanıyorum beyaz paket..çok memnunum 14 gündür kullanıyoruz..
kızlar bebeklerinizi saatle mi emziriyosunuz?

düne kadar 2 saatte bir emziriyordumn her durumda..arada da her ağladığında veriyordum..dün gece den itibaren artık 2 saatte bir kaldırmıyorum..sarılık olma ihtimali geçmiştir her halde..14 günlük olduk..şimdi ne zaman isterse ozaan veriyorum..

ben de öncesinde zorla uyandırarak emziriyodum,şimdi uyanmasını bekliyorum yanlış mı yapıyorum acaba?
hanımlar ben de primadan hiiiiiiiç memnun diilim siz hangi marka kullanıyosunuz ,ben de alayım yahu
bi de mem uçları benimki gibi yarılan,acıdan deli olanınız var mı ?15 gün oldu benim kanama geçti ama meme uçlarım resmen ikiye bölündü,acıdan ölecek gibi oluyorum. emzirme vakitleri benim için işkence gibi... napıcam bilmiyorum

kızlar bebeklerıne yastık kullanıyomsunuz doğum yaptıgım hastanede ınce bı yastık vardı bebk yatagında bende ınce bı yastık kullanıyorum sızlerı merak ettım

Cok gecmis olsun...
Forumdan bir arkadasimiz Terramycin krem iyi geldi yazmisti gecmiste. Eczacina,doktoruna bir sor emziren anne kullanabilir mi diye yine de sen.

bende önceden uyandırıydum cnm ama sımdı uyanmasını beklıyorum ama kendınce duzenı kurdu 2 saatte emmek ıstıyo
ben prıma care kullanıyorum cnm bebgın erkekmı kızmı eger erkekse pıpı yukarıda kaldıysa sızıntı yapabılıyo ben dıkkat edıyorum artık cıkartmıyo
benımde kızımda yara olmuştu ağlıyodum artık bu sefer kahverengı kısmın tumunu sokarak emzırıyorum hıc yara olmadı maşala

merhaba arkadaşlar size bi sorum var benim oğlum33 günlük ve emziriyorum 15 -20dk araile emmek istiyo memedede 10dk kalıp uyuyor acaba benim sütüm yetmiyomu ben anlayamadm sık sık mı emzirmek bu sıklıkdamı oluyo acaba

Huggies de kesin 2 numara artık da prima da 2 büyük mu olur ki ben zaten hangi beze devam edeceğime de tam karar veremedim huggies daha az sızma yapıyor yapmıyor hatta prima sizdirdi baya bi kakayi da cisını de
canım huggies 2tam gelir sana bence onu kullan ...

bende canım malt dedıler aldım boza dedıler ıctım.su dedıler ıcıyorum cay desen onuda ıctım.sımdı alkolsuz bıra alcam vala baska care yok sanırım..senın kac cc gelıyor sagınca

canım sana dereotunu öneririm inanamazsın haşla suyunu iç üstüne tahin helvası ye bak nasıl süt oluyo benim ilk kızımda hiç yoktu şimdi dereotunu hergün içiyorum maşallah kızım 1ayda 1kilo 350gr aldı...

kızlar bebeklerıne yastık kullanıyomsunuz doğum yaptıgım hastanede ınce bı yastık vardı bebk yatagında bende ınce bı yastık kullanıyorum sızlerı merak ettım

ince bi yastık kullanmak gerekiyomuş reflü oluyomuş yoksa ben de memenin tamamını veriyorum ama ikiye bölündü resmen çok acıyo çoooooooooook... ne zaman geçer diye bekliyorum. zormuş emzirmek...

Merhabalar Allah bagislasin yavrunuzu.

memede uyumasina izin vermeyin,burnunu-yanagini pispisleyerek uyandirin emme seansiniz 20 dakika sursun.
kendisi 2 saatte bir emmek isteyecektir boylece.

sutunuzun yeterli olup olmadiginida bebeginizin kilo artisi ile anlayabilirsiniz ve genelde huzursuz-agliyor ise doymuyordur zaten o zamanda doktorunuzun onayi ile mama takviyesine basvuracaksinizdir.

arkadaşalar benim iznim 13 aralıkta bitiyor kısmetse ondan sonrasında hazirana kadar ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum..ama tabi ücretsiz izne çıkmadan rapor kullanmak istiyorum.şimdiye kadar hiç rapor almadığım için bilgisi olanlardan yardım istiyorum..tek hekimden en fazla kaç gün rapor alınıyor..bir de rapor bitiminde işe başlmadan rapor uzatılıyor mu? bu konularda bilgisi olan varsa yardım etsin lütfen çünkü ücretsiz izne çıkmadan 20 gün önce mi ne dilekçeyi vermek gerekiyormuş zaman ne çabuk geçtiiii yaaaa

doğumdan sonra 5. günde kontrole gittiğimizde doktorumuz ince bir yastıkla yada yatak başını kaldırarak eğim verin başının altına demişti,,özellikle emdikten sonra rahatsız olmaması için...

bazı uzmanlar 1 yaşına kadar kullanmayın diyor ama ince bir yastık kullanıyorum daha rahat yatıyor bana göre yastıkla,,birde ablam çocuk servisinde hemşire ve oradaki doktorlar ona 1 yaşına kadar yastık kullanma demişlerdi..ablam iki çocuğuna da yastık kullanmadı ve 1 aşından sonra da çocuklar alışmadı..biri 8 yaşında diğeri 5 yaşında ve kesinlikle yastıkla yatmıyorlar, alışmadılar bir türlü...8 yaşındaki yeğenimin boyun ağrısı şikayeti vardı doktor yastık kullansın boyun düzleşmesi başlar demiş...

Slm arkadaslar ya bebegim 6 dan beri ikinarak ağlıyor ara ara dalıyor yarım saat sonra yine aglayarak uyanıyor ne yapsam ki? alttan gazını çıkaramıyor galiba (

Slm arkadaslar ya bebegim 6 dan beri ikinarak ağlıyor ara ara dalıyor yarım saat sonra yine aglayarak uyanıyor ne yapsam ki? alttan gazını çıkaramıyor galiba (

bezini çıkar altından ayaklı bir alt giydir canım rahatlar,,altına dalinin falan alt açması varsa ondan koy batırmasın altını yada bir örtünün altına poşet koy bebeğini öyle yatır örtünün üstüne,,bırak öyle kalsın ayaklarını rahat rahat hareket ettirsin,,benim oğlan hemen yapıyor..şayet yine olmazsa doktorun bana dediğini yapabilirsin makatına biraz zeytinyağı sür kulak çubuğu ucuyla o da iyi geliyor..gaz atmada ve kabızlıkta ideal bunlar

Son düzenleme:

benim oglumda oyleydi eczaciya sordum fitil verdi $imdi cok rahatiz sukurler olsun

Son düzenleme:
bende emzik vermeye calisiyorum keyfi gelirse aliyor ne memeler aldim yok... Sadece chicco nun 0 numaralisini aliyo.. Cani isterse.. Burnunu falanda kapamiyo ilkzmnlar emzikler burnuna kadardi

bizim dr ucretsiz ama ucretli var bizde saglik ocagi yollamadi falan yapalim mi dedi gitmisken yaptrdm 20 kusur lira.
doyurur doyurur.. Sadece sutun gaz yapmistir bence
geçmiş olsun canım bende sık giydiriyorumama bizim binayı daha ıstmadıklarından çocugum terliyemiyo malesefff
Terlememesi daha guzel
Usumekten degil terlemekten hastalanyolar daha cok.. Terliyo ustunde kuruyo..

herkese merhabalar, nasilsiniz kizlar, bebisler nasillar? sizleri takip ediyorum da cok fazla birsey yazmaya firsatim olmuyor benim afacandan hep emmek istiyor geceleri uyku duzenimiz cok iyi de gunduzleri pek uyumuyor az az uyuyor, e bakinmaktanda anlamiyor daha aliyorum emziriyorum memede kalmak istiyor anlicaginiz yapisik ikiz gibiyiz bizde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…