2012 Ekim bebekleri büyüyor

Kızlar çok tatlı bir ninni buldum, tamamını bilmiyordum bunun, ezberledim şimdi, söylenişi de, animasyonları da çok şirin, uyumayan şirin ve şirinelerinize benden gelsin:KK34::

NINNI BEBE - YouTube

Biz Huggies kullaniyoruz.Her bez degisiminde de pisik kremimizi suruyoruz Mustela Stelactiv Pişik Kremi mukemmel bir pisik kremi. :KK34: :KK9:

aynen canım bizde huggıess kullanıyoruz ve mustelamızı sürüyoruz:13: çok memnunum musteladan...

birde hafif konaklar başladı başımızda mustelanın konak köpük şampuanını kullanıyorum

Kızlar çok tatlı bir ninni buldum, tamamını bilmiyordum bunun, ezberledim şimdi, söylenişi de, animasyonları da çok şirin, uyumayan şirin ve şirinelerinize benden gelsin:KK34::

NINNI BEBE - YouTube

hamileyken hep dinlemistim bu ninniyi,kizim cok seviyor :KK16:

aynen canım bizde huggıess kullanıyoruz ve mustelamızı sürüyoruz:13: çok memnunum musteladan...

birde hafif konaklar başladı başımızda mustelanın konak köpük şampuanını kullanıyorum

eczacimiz sayesinde bende tanistim Mustela ile.
Bubchen set almistim onun pisik kreminden verim alamayinca Mustelaya dondum.
Sampuan,bebek yagi-sutu-kopugu Bubchen kullaniyorum. Birde her banyo sonrasi kil fircasi ile saclarini tersten duze-duzden terse tariyorum keltos kizimin :)

Huggies de kesin 2 numara artık da prima da 2 büyük mu olur ki ben zaten hangi beze devam edeceğime de tam karar veremedim huggies daha az sızma yapıyor yapmıyor hatta prima sizdirdi baya bi kakayi da cisını de

ben huggies ve prima yenibebek kullandım..huggiesten memnundum ama sert geldi,primanın yumuşacık olmasını çok seviyordum ama hem çişini hem kakasını taşırdı..prima premium care çok güzelmiş ama sanırım 3 numaradan başlıyor,çünkü hiç görmedim 1 veya 2 sini.. aktif bebek te iyiymiş o da 3 ten başlıyormuş..dün huggies alayım diye aradım heryeri ama bulamadım..evy baby aldım..dünden beri onu kullanıyorum,emişi çok iyi..taşma yapmadı,en azından henüz yapmadı.. huggieste de primada da pişik sorunumuz olmadı..bundan sonra da bir de molfix denemeyi düşünüyorum..

ben huggies ve prima yenibebek kullandım..huggiesten memnundum ama sert geldi,primanın yumuşacık olmasını çok seviyordum ama hem çişini hem kakasını taşırdı..prima premium care çok güzelmiş ama sanırım 3 numaradan başlıyor,çünkü hiç görmedim 1 veya 2 sini.. aktif bebek te iyiymiş o da 3 ten başlıyormuş..dün huggies alayım diye aradım heryeri ama bulamadım..evy baby aldım..dünden beri onu kullanıyorum,emişi çok iyi..taşma yapmadı,en azından henüz yapmadı.. huggieste de primada da pişik sorunumuz olmadı..bundan sonra da bir de molfix denemeyi düşünüyorum..

cnm prıma premıum care 1 den baslıyor ben su anda 2 numarasını kullanıyorm
bende cok memnunum kakayı sızdırmıyo

En iyi prima premium care diger primalarda bizde de tasirma yapti kaka ve cis ama premium care de bir vukuat yasamadik onun her boyu var canim yeni doganda vardi 1-2 si se ben simdi 2 kullaniyorum huggies de aldim yeni bebek o da guzel premium care e benziyor hem paralari da ayni bundan sonra ikisini de kullanirim

Kizlar dun sanki kizim sesime gulucuk yapti gibi,bebekleriniz basladi mi bilincli gulucuge?yoksa bana mi oyle geldi?sese tepki veriyorlar mi,gulucuk atan var mi?

cnm prıma premıum care 1 den baslıyor ben su anda 2 numarasını kullanıyorm
bende cok memnunum kakayı sızdırmıyo

En iyi prima premium care diger primalarda bizde de tasirma yapti kaka ve cis ama premium care de bir vukuat yasamadik onun her boyu var canim yeni doganda vardi 1-2 si se ben simdi 2 kullaniyorum huggies de aldim yeni bebek o da guzel premium care e benziyor hem paralari da ayni bundan sonra ikisini de kullanirim

demek ki benim yaşadığım köyde yok:KK9::KK9::KK9: bir sonraki pakete nasip artık..premium careden herkes memnun.. primada nasıl bu kadar farkediyor çeşitler anlamıyorum.. yenibebek beş para etmez,sadece yumuşaklığı iyi..

bu da bizim ninnimiz..

Dandini Dandini Dastana (Turkish) Lullabies 3 of 7 - YouTube

masumcum o botlar süper dimi..hepsi birbirinden güzel.. kızım yürümeye başladığında yapacağım...Alllah nasip ederse..

Gecmis olsun cok simdi Nasil oldu adasimiz annesi? :nazar:

ıyı gıbı ama kusmaya devam yanından ayrılmıyorum.1 dk bıle.cok zor ya bıde tıkanıyor..

Bezi guzel baglamakda cok onemli,ara kontrollerde cis yapti mi yapmadi mi diye baktiktan sonra tekrar baglarken gevsek baglamisim gecen gun,yavrumun kakasi cikmis her yerine hemen banyo yaptik mis olduk :)

Biz Huggies kullaniyoruz.Her bez degisiminde de pisik kremimizi suruyoruz Mustela Stelactiv Pişik Kremi mukemmel bir pisik kremi. :KK34: :KK9:
ıyı gıbı ama kusmaya devam yanından ayrılmıyorum.1 dk bıle.cok zor ya bıde tıkanıyor..

Kizlar dun sanki kizim sesime gulucuk yapti gibi,bebekleriniz basladi mi bilincli gulucuge?yoksa bana mi oyle geldi?sese tepki veriyorlar mi,gulucuk atan var mi?

benım kızım dogdugundan berı guluyor ama son 1 haftadır ses cıkararak guluor artık:nazar::nazar::nazar:

evet benim kızım bayadır bilinçli gülüyor..bazı hareket ve cümlelerime bayılıyor,mesela yanaklarına parmağımın ucuyla dokunup bidi bidi bidi diyorum,kopuyor,gözlerinin içi gülüyor.üzerine basa basa afffffferinnnnn kızıma diye bağırınca da aynı...

Bizim kiz da bu aralar bizimle goz temasi kurmaya basladi epeyce dikkat ettim gozumun icine bakiyor ayrica sagina veya soluna gecersek kafayi o yone ceviriyor bence yavastan gozleri secmeye basladi cok hosumuza gitti bu durum esimle :KK16:

demek ki benim yaşadığım köyde yok:KK9::KK9::KK9: bir sonraki pakete nasip artık..premium careden herkes memnun.. primada nasıl bu kadar farkediyor çeşitler anlamıyorum.. yenibebek beş para etmez,sadece yumuşaklığı iyi..

bu da bizim ninnimiz..

Dandini Dandini Dastana (Turkish) Lullabies 3 of 7 - YouTube

masumcum o botlar süper dimi..hepsi birbirinden güzel.. kızım yürümeye başladığında yapacağım...Alllah nasip ederse..

Canim harikalar ama ben en cok morunu begendim bayildim valla bana olsa en giysem :KK16:

evet canım başladık,,konuşurken falan gözlerime bakıp gülüyor:nazar::emir_bebek: artık iyice tanıyor odada gezinirken hep gözleriyle takip ediyor..mesela 4 gündür dikkat ediyorum odadan çıkınca ben başlıyor sesini yükseltmye hatta ağlamaya,,tekrar odaya girince gördüğü an susuyor

Bizimki doğduğundan beri kendi kendine gülümsüyordu, 2 haftadır filan da bizim sesimize gülüyor :) Babası ya da ben yüzüne yaklaşıp konuşmaya başladığımızda önce bi heyecanlanıyor sonra azen sesli bazen sessiz bgülücük atıyor. Offf çok tatlı bir şey ya. Bir iki ay sonra ısırıcam o yanakları

Son düzenleme:
Isırıcam o yanakları demişken, kızlar ben böyle bebeği sevince kend kendine göğsümden süt geliyor. Size de oluyor mu? Yoksa benim vanalar mı gevşek?:KK1:

Evet canım haklisin, sonradan netten bakınca gördüm alkolsüz bira süt yapıyor diye, aptallık ettim:nazar:Yarım su bardağı içtim ama, şöyle ki, bebek henüz emmeye başlamadan yüzüne süt fışkırmaya başlıyor, işe yarıyormuş, acilen alkolsüz bira alacağım...

Ben de bugün alkolsüz biraz alıp içeceğim. Demek fışkırıyor ha süpermiş. İşte maya ve arpanın faydası :KK70: Bugüne kadar humana falan da alıp içmedim hiç. Yalnız araştırdım. Humananın içindeki bitkiler ve etken maddeler beyni oksitosin ve prolaktin hormonu salgılamaya tetikliyormuş. Kesin sütü arttırır ozaman. Zaten ihtiyacımız olan da o hormonlar süt için.

X