- 3 Şubat 2010
- 3.402
- 2.249
Gaz için biogia ilacını kullanan var mı
Ben kullanıyorum canım niye sordun ? günde bir defa akşamları 5 damla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gaz için biogia ilacını kullanan var mı
arkadaşlar merhaba, ben siteye yeni üye oldum, bebeğim bugün tam 31 günlük, maşallah şu an herşey iyi gidiyor ama, malesef çok deli bi kıza sahibim, yenidoğan bi bebe en az 20 saat uyumalı ama benim kız sadecegeceleri uyuyor, gündüz tam uykuya dalıyor 5 dk sonra yanıyor, dalarak enaz 2 saat uyuduğu ayda yılda bir, kafayı yicem nolurbirileri bana benimki de öyle desin, yanlız olmadığımı anlayım, ayrıca siz bebeğinizin emdikten sonra doyup doymadığını nasıl anlıyorsunuz, ben emziriyorum, yorulupmu bırakıyo, doyuyomu bırakıyo anlayamıyorum, çünkü 5 dk sonra tekrar deli gibi meme istiyo, bebeklerde emme refleksi var zaten durmadan meme arıyolar, ama benim bebeğim bu yüzden mi aranıyo yoksa aç olduğu için mi, kıyamıyorum tekrar emziriyorum, sonra kusuyo, sonra tekrar başa dönüyoruz, ben az çok bebekten de anlarım ama deneyimlerinize ihtiyacım var
kızlar albume resımlerı ekledımmm
anladım canım ama kusunca rahatlar bebek fazlasını kusuyo...Canım işte bizin kusma problemimiz için verildi. Onu azaltması için. Yani daha sık gaz çıkarsın diye. Yalnız bugün ben bayağı bi damlattım. 10 damlayı bulduk. Çünkü gazını çıkaramadıkça kustu durdu. Off ne yapacağım ben bu çocuğun kusmasına. Fışkırtıp duruyor yaaa....
günaydın güzeller
bi yandan doruk'u sallayıp ,bi yandan kahvaltımı yaptım nihayet
şimdi de ona yasin, tebareke surelerini dinletiyorum ,çok huzurlu uyuyor tavsiye ederim
Kızlar siz bebekler kac kg olunca 2 numara beze gectiniz ben karar veremiyorum cok az sanki sikiyor yani huggais daha ufak onun 1 numarasi sıkıyor ama primanin 1 nukarasi daha buyuk . yani biz simdi 24 günlük olduk sanırım 5 .300kg civari evdeki tartı da oyle çıkıyor yarın Dr Gidicez tartilicaz işitme testimiz de yapılacak ins merak ediyorum evdeki tartıya aynı mı diye :)
Ben kullanıyorum canım niye sordun ? günde bir defa akşamları 5 damla
Bugün doktorumuz bu ilacı verdire acaba ise yarıyorum diye merak ediyorum
canım biz 46günlüğüz 3e geçicem nerdeyse kilosu 30günlükken 4550gr dı...sen geç bence hareketini kıtlıyo sonra bez sıkınca ben 3e geçmeyi bile düşünüyorum baya izler çıkıyo bacaklarında sıkıyo.prima kullanıyosan o biraz daha büyük ama...
Canım sen ne yaptııınnn ??? O birayı içtikten sonraki sütü sağıp at hemen. Alkolün azı çoğu mu var yaa ? O eczacının da aklına tüküreyim. O bira değil alkolsüz bira olacak. Sütü arttırıyor evet. Malt içecekler satılıyor zaten. O mantıkta içecekler onlarda. Eczacı yanlış bilgi vermiş. Alkol aldıktan, midye, kokoreç falan yedikten sonraki sütü sağıp atmamız gerek. Ondan önce süt sağıp bebekler için saklıyoruz o ara acıkma ihtimallerine karşı...
benim oğlum kolik. 17 günlükten beri kolik ağlamaları giderek arttı.. dün 12 saat hiç uyumadı ağladı.. gece 4-5 saat kesintisiz ağladı. emmiyor da, emiyor iki dakika sonra ağlayarak bırakıyor.. artık dakika tutuyorum, şaşmıyor. emip bırakmaktan göğüs uçlarım yara oldu. tabi o kadar hava yuttuğuiçin müthiş gaz oluyor. 2 şuru, 1 damla denedik hiçbiri fayda etmedi. zaten gaz değil bu ağlamalar, kolik ağlaması.. çünkü saç kurutma makinesi sesi açınca geçiyor. nasıl iş ben anlamadım. en iyi ihitimalle 3 aya geçermiş. 3 aya kadar huniyi takmazsam iyi. şimdi annemle bakarken bile çıldırmanın eşiğine geliyorum.
Allah kolaylık versin canım yaa, çok zor olduğuna eminim. Benimki de Pzt. sendromu mu yaşıyordur nedir, son iki pazartesidir öyle sebepsiz ağladı. Sadece gögüsteyken susuyordu, o da homurdana homurdana. Yalnızım da ne yapacağımı şaşırdım, insan nasıl çaresiz kalıyor... Eşim akşam göğüslerimin halini görünce yanmış gibi olmuş dedi. Neyse ki her zaman olmuyor.
Allah yardımcın olsun
Destes, kolik olabilir, ama benim de kızım öyleydi. İki tane çözüm bulduk. Ben süt ürünlerini tamamen kestim (2-3 gün sürüyor etkisini göstermesi) ve gizli reflu çıktı kızımda. Yani kusmuyor ama boğazına geliyor, geri yutuyor. Doktor ilaç yazdı. İlac ve diettten sonra daha rahatladı. Allah şifa versin inşallah.
Allah kolaylık versin canım yaa, çok zor olduğuna eminim. Benimki de Pzt. sendromu mu yaşıyordur nedir, son iki pazartesidir öyle sebepsiz ağladı. Sadece gögüsteyken susuyordu, o da homurdana homurdana. Yalnızım da ne yapacağımı şaşırdım, insan nasıl çaresiz kalıyor... Eşim akşam göğüslerimin halini görünce yanmış gibi olmuş dedi. Neyse ki her zaman olmuyor.
Bu arada kolik gaz sancısı demek, ayrı bir şey değil.
Allah yardımcın olsun
kızlar cok mutsuzum kızım dun ogleden sonra 4 te uyandı ve sabah 6 ya kadar uyumadı her emdıgındede kustu ve bembeyaz.bugunde nerdeyse hıc mama yemedı ve sureklı uyuyor uyanmıyor.hıc boyle olmazdı cok korkuyorum.bırazdan doktora gıdıcez ama ne yapıcagımı sasırdım
prima kullanıpta bebeği pişik olan anneler hangi bezi kullanıp memnun kaldınız prima benim bebeğimede pişik yaptııı:26::26::26::26::26:
hehee yesinler onun pazartesi sendromunu işe gidecek sanki bıdık sende işe yollama küçük erkeği annesi