Canim cok guldum:)))ohhh rahatlamis kiz ne guzel,insab hem utaniyor hem guluyor di mi:)))bizde dr a gittigimizde soyalim dedi bir baktim kokular geliyor pardon dedim gulerek adam bekledi ben bezini aldim:)))gecen gun cinar da kaka yapmadi 24 saat hemen pamuk-zyagi olayini yaptim,sonra da hic durmadan yapti butun gun cocugun ayarini bozdum:)))
Asude kuvet supermis,tek yikamak icin daha iyisi olamaz!!!
Hic sorma esime anlattim o da cok guldu bu olaya
Ben dun e-bebekten baby me nin likit temizleyicisini aldim biberon emzik gibi bebek urunlerini yikamak icinmis 6 lira ikinci urune %50indirim vardi. Sizler nasil temizliyorsunuz biberonlari falan? Hoss ben mama yapiyorum tabi sen belki kullanmiyorsundur Asudem biberon
Canim ben her kullanimdan sonra sabunlu suyla yikayip sterilizasyon makinesine koyuyorum aventin.sen steril ediyor musun?
Emsin bisi olmaz ... Kokunu istiyodur.. Gazi vardir pit pitla en az yarim saat.. Belki ise yarar.kızlarrr benim oğlan çıldırmış durumda dün akşamdan beri memi hiç bırakmıyor doymuyormu dedik mamada verdik günler sonra ilk defa yok açlıktan değil galiba sürekli ağlıyor göğsüme saldırıyor uyumuyor napcam ben çocuğuma yaa
Emsin bisi olmaz ... Kokunu istiyodur.. Gazi vardir pit pitla en az yarim saat.. Belki ise yarar.
Ya bende nukun bıberon temızlıyıcısı cıkmıs onu alıcaktım.masumıyet pekı baby me nınkı nasıl denedın mı adasımın anası?
Canim ben dun doktorumla konustum bebek 3 gun kakasini ayapamadi dedim normal dedi onun bebegi bir keresinde 8 gun yapmamis panik yapmaya gerek yok yani bir daha surmem oyle poposuna zeytinyagi falan ayrica conformil mama da almayacam onu begenmedi benim kizzaten bir ise de yaramadi
Ayrica aptamil pre ye devam dedi 1 numaraya 2 aylik olunca baslarsin dedi
Bunu ogrendigimiz iyi oldu panik olup rahaysiz etmeyelim cocuklari...
evet canım kolunun üzerine koyup sırtını falanda gayet rahat yıkayabilirsin..AsudeD kuvet cok guzelmis canim,hep bu pozisyonda mi yikaniyor yoksa yuzu koyunda cevirebiliyor musun kolunun uzerine koyup?
Ayyy kizimin asu teyzesiii,cok tesekkur ederiz
Parol bende de var iciyim canim sagol.senin oglus da masallah resimlerde gordum pek tatli yaaa,kuzucuk,yerim onu ben.uslu mu yoksa benim zillis gibi viz vizlaniyor mu surekli?
kızlar merhaba cok uzun sure yazamadım 37 haftalı bebegımın carpıntısı sebebıyle acıl sezeryana aldındım 3780 gr ağırlıgınd arasımız dunyaya geldı 19 ekımde
bugun 16 gunluk oldu ama hala göbek bagı duşmedı varmı aranızda bızım gıbı olan dr yıkamayın dıo ama bız yıne dayanamadık yıkadık haftaya kadar duşmezse gel dedı puf yıkasammı yıkamasamı sasırdım bıde perşembe duştu duşecek bışey surme acıkta kalsın dedı
rota virüsü aşısını mı söylüyorsun canım..henüz bişey söylemedi doktorumuz...En guzeli...bu arada rita asisi yaptiracakmisiniz???
Hic sorma esime anlattim o da cok guldu bu olaya
Ben dun e-bebekten baby me nin likit temizleyicisini aldim biberon emzik gibi bebek urunlerini yikamak icinmis 6 lira ikinci urune %50indirim vardi. Sizler nasil temizliyorsunuz biberonlari falan? Hoss ben mama yapiyorum tabi sen belki kullanmiyorsundur Asudem biberon
Bizler dayanamiyoruz gaz sancisina kuzular ne yapsin.. Gaz ilaci veriyomusun? Karnini sirtini ovustur. Sicak tut cnm. İns iyigelir zinci var bitkisel damla oda rahatlatiyo cocugu birazda uyku yapio..valla canım çıldırmış gibi saldırıyor elleriyle ağzıyla kucağıma yatırdım öyle uyuyor yoksa 10dk uyuyor uyanıyor sıçrayarak ağlaya ağlaya göğüslerimin uçları çok acıyor kıyamam kuzuma yaa
Acikta kurursa daha cabuk duser ins. Ben ilkini yikamistim ama bunu beklemistim.kızlar merhaba cok uzun sure yazamadım 37 haftalı bebegımın carpıntısı sebebıyle acıl sezeryana aldındım 3780 gr ağırlıgınd arasımız dunyaya geldı 19 ekımde
bugun 16 gunluk oldu ama hala göbek bagı duşmedı varmı aranızda bızım gıbı olan dr yıkamayın dıo ama bız yıne dayanamadık yıkadık haftaya kadar duşmezse gel dedı puf yıkasammı yıkamasamı sasırdım bıde perşembe duştu duşecek bışey surme acıkta kalsın dedı
rota virüsü aşısını mı söylüyorsun canım..henüz bişey söylemedi doktorumuz...
şimdilik kullanmıyoruz canım ama iyi oldu söylediğin aklımda bulunsun ilerleyen aylarda kullanmaya başlarsak aklımda olur
Aynen cnm aynisini bende yadadim bi iki kere. Sut uretiminden herhalde seri uretime gectim diyorum..
:))
Cok guzel ins dahada artar.. Tavuk suyu corba, üzüm. Bol su, hosaflar cok sut yapior... Bide bebis her agladiginda emzirdin mi oda arttryo.. Anne sutu cayi iciyorum arada tek gogsum yetmedimi ikincisini de emziriyorum.. Ama tek emzirdigimde digerini sagmiyorum sen merak ettigin icin mi sagdin... Bende cok oldumu sagip saklamaktan yanayim disari ciktigimda musait olmayan yerlerde sagdiklarimdan veririm..
Hee ben yemedim ama sabahlari peynir dere otu ve maydonozu karistrip yememi onerdiler dereotu cok sut yapiomus...
Canım bebek eğer tek mememi emerse ve diğeri de dolu doluysa mutlaka sağıyorum ve buzluğa atıyorum ki bazen sütüm yetmediğinde buzluktan çözdürüp süt veriyorum. Sabah 3 ya da 5 farketmiyor. Böylece bebeğe sütüm yetmiyor deyip mama vermek durumunda kalmıyorum. Buzlukta süt biriktirmek için akla karayı seçtim, ara ara sütüm yetmiyordu çünkü. Resmen fırsat kolluyorum emmediği sütü sağıp dolaba atmak için. Maksat mama vermek zorunda kalmamak. Sütün yetersiz ama sen artırıp dolaba atmaya çalışıyorsun düşün ki ne kadar yorucu. Ama dolapta sütler birikince de öyle huzurlu oluyorum ki...Uğraştığıma değiyor.Sanırım gece gündüz demeden uğraşa uğraşa sütümü artırmayı başardım, 10 cc bile fazla olsa hep sağdım. Çok şükür henüz bebeğim mama ile tanışmadı bu sayede. Ama doktorumuzun dediğine göre yetmiyor deyip mama takviyesi yapsaymışım, sütüm daha da azalırmış. Allah korusun. Allah hepimizin sütünü artırsın ama kesinlikle insan üstü bir çaba da gerektirse, insan uğraşınca artıyor.
İyi aksamlar hanimlar
Bizim de bugun doktor kontrolumuz vardi. Kalca usg si cekildi cok sukur birsey cikmadi. Hepatit B nin ikinci dozunu olduk tabi olurken de agladik
Genel muayene etti cok sukur hersey yolundakilomuz 4300 gr olmus en son 3390 gr di boyumuzda 53 cm olmus kizim buyumus maasallah ona
Bugun tatsiz bir olay geldi basimiza kaza atlattik arabamiza carptilar cok sukur bize birsey olmadi araba da biraz hasar var buna da sukur tabi cok korktum ama kiz hic uyanmadi halbu ki biraz sarsildik oyle iste