2012 Ekim bebekleri büyüyor

Sabshtan beri 3 kez dusa girdim sicak.su altinda sagmaya calistim ama nefayda

eskı halı daha guzeldı sımdı trafık cok.kalabalık.allahtan ben asag taraftayım orası hala sessız.bızım sıte ıyı masallah hastanelerde yakın benım ıcın bulunmaz nımet

Ayyy kizimin asu teyzesiii,cok tesekkur ederiz
Parol bende de var iciyim canim sagol.senin oglus da masallah resimlerde gordum pek tatli yaaa,kuzucuk,yerim onu ben.uslu mu yoksa benim zillis gibi viz vizlaniyor mu surekli?

Sagolun kizlar,bu aksam esimle bagris cagris yikicaz artik elden bir sey gelmiyor...
Cocuk oldu olali cok didismeye basladik esimle,ben bilmem esim bilir demiyor her seye karisiyor beni deli ediyor...

AsudeD kuvet cok guzelmis canim,hep bu pozisyonda mi yikaniyor yoksa yuzu koyunda cevirebiliyor musun kolunun uzerine koyup?

Selam kizlar Dun sabah annem gitti yarin da esim ise gidecek veee iste o zaman benim annelik basliyacak:18: Cok yorgun hissediyorm kendimi Yarin umarim bir aksiyon olmaz Sutum azaliyor mu artiyor mu onuda anliyamiyorum gunde 700 cc ile 600 cc arasi cikiyor ama bizim oglan bir ogunde 120cc icmeye basladi phlips gogus pompasini kullaniyordum simdi birde ciftli medala aldim. Cok acitiyor ama kisa zamanda cekiyor. Zamandan tasarruf ettim ama avent de hic can acitmiyor. Simdi donusumlu kullaniyorum. Iyice moooo oldum

İzmir'de harika bir hava var kızlar. oğluşumla ilk defa yürüyüşe çıktık :) anneannemizi de aldık yanımıza, 15 dk. yürüyüp temiz hava aldık. eve gelince de oğlumu yıkadık. şimdi uyuyor. bu arada gerçekten tek başına yıkayanlara Allah yardımcı olsun. ben cesaret edemiyorum. annemin yakında olmasının da etkisi var tabii. yardımcı olacak kimse olmayınca insan mecbur yapıyor elinden geleni. bebişlerimiz Allah'a emanet.

Ben her hastanede var diye biliyorim hem niye taze olmasin ki cok sacma,s ocagina guveniyorsan yaptir,ama bana o kadar sacma seyler yasattilar ki ben istemiyorum!!!

En guzeli...bu arada rita asisi yaptiracakmisiniz???

Kuzlar sol gogsum sut kanali tikandi sistinapicam ben cok agriyor
Canim en etkilisi gercekten sicak havlu ve bebisi emzirirkende bir yandan da sert kisimlari sik biraz acir ama bosaltir..

selam kızlar hergün giriyorum ama birşey yazamıyorum yarın mevlütümüz var telaşımız çok...
oğlum geceleri pek uyumuyor sabahta 6da uyanıp 10 tekrar uyuyor sonra bütün gün uyuyor bir tek saate 1 emmek istiyor.altını bile uyurken değiştiriyorum.

Canım benim bizim doktorumuz bize dedi ki "Annenin yediği hiçbir şey bebeğe gaz yapmaz" "bu halk arasında söylenegele inanılmış bir şey, bazı bebekler gazlı olur bazıları olmaz, bu yapısal bir şey, asla yediğinizi kısıtlamayın, bebeğinize sütle geçen yediğiniz besinlerdir sadece " dedi. "Kurufasülye nohut da yesen bebeğe gaz olarak asla geçmez" dedi.

Ben her şeyi yiyorum, hiç kısıtlamıyorum ve bu güne kadar bir kez bile gaz sancısı yaşamadık bu da kanıtı. Bebişim sadece acıkınca ağlıyor, doyuruyorum susuyor. Ne kurufasülyeler yedim, süt içmedik günüm geçmiyor, her şeyi yiyorum. Bilginize.

Son düzenleme:

Evet canım ben tek başıma yıkıyorum yıkama filesi kullanarak. Benim de annem döndü İzmir'e. biri yardım etse iyi tabi ama yalnız da çok zor olmuyor

Canim cok guldum:)))ohhh rahatlamis kiz ne guzel,insab hem utaniyor hem guluyor di mi:)))bizde dr a gittigimizde soyalim dedi bir baktim kokular geliyor pardon dedim gulerek adam bekledi ben bezini aldim:)))gecen gun cinar da kaka yapmadi 24 saat hemen pamuk-zyagi olayini yaptim,sonra da hic durmadan yapti butun gun cocugun ayarini bozdum:)))

Asude kuvet supermis,tek yikamak icin daha iyisi olamaz!!!

Aynen cnm aynisini bende yadadim bi iki kere. Sut uretiminden herhalde seri uretime gectim diyorum..
:))

Cok guzel ins dahada artar.. Tavuk suyu corba, üzüm. Bol su, hosaflar cok sut yapior... Bide bebis her agladiginda emzirdin mi oda arttryo.. Anne sutu cayi iciyorum arada tek gogsum yetmedimi ikincisini de emziriyorum.. Ama tek emzirdigimde digerini sagmiyorum sen merak ettigin icin mi sagdin... Bende cok oldumu sagip saklamaktan yanayim disari ciktigimda musait olmayan yerlerde sagdiklarimdan veririm..

Hee ben yemedim ama sabahlari peynir dere otu ve maydonozu karistrip yememi onerdiler dereotu cok sut yapiomus...

hahahaaaa desene senin kızın kakası doktora nasip olmuş

Hic sorma esime anlattim o da cok guldu bu olaya

Ben dun e-bebekten baby me nin likit temizleyicisini aldim biberon emzik gibi bebek urunlerini yikamak icinmis 6 lira ikinci urune %50indirim vardi. Sizler nasil temizliyorsunuz biberonlari falan? Hoss ben mama yapiyorum tabi sen belki kullanmiyorsundur Asudem biberon

Bende baslardan cok dikkat etim.. Baktim olmuyo saldim gitti.. Ama bnm kiz cok gazli.. Gaz sancisi uyutmuyo .. Bagirip bagrip tekrar daliyo. Cok emdigi icin normal dedi dr. Bi kac ilac var onlari veriyorum ozellikle aksama dogru.. Spora baslamayi dusunuyorum.. Vucudum acayip sarkti.. Hamisken kilo almadim ve dogumdan sora 8-9 kilo verdim.. Varmi ayni seylerden sarkmalardan sikayeti olan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…