eskı halı daha guzeldı sımdı trafık cok.kalabalık.allahtan ben asag taraftayım orası hala sessız.bızım sıte ıyı masallah hastanelerde yakın benım ıcın bulunmaz nımetBenim icin her zaman istanbul guzel :) Evet insaat halindeydi,baya gelisti bizim oralar ya di mi,seneler once ne kadar sessiz sakin issizdi :) Bizim icinde gezin :)
Antalya'da meyve-sebze cok bol taze ve ucuz,bu mevsim hava halen 26 derece cok guzel ama yaz mevsimi cekilir gibi degil bunaltici.Su an disarisi gunluk guneslik.
Beylikduzunun soguk havasini,kar yagmasini ozluyorum bazen :)
Sabshtan beri 3 kez dusa girdim sicak.su altinda sagmaya calistim ama nefayda
canım geçenlerde bende aynı şekilde ateşlendim heryerim ağrıyordu kemiklerim sızlıyordu resmen ateşim 39 geçti...doktorum parol içeceğimi söylemişti...sende iç istersen toparlarsın biraz..geçmiş olsun canım,,inan yakın olsak iloşa da bakardım uyuturdum onuda oğlumun salıncağında ikisi birden uyurdu miss miss
hemen açılmaz biraz sabret sık sık banyoyada girme hasta olursun sıcak havlu felan koyabilirsin
eskı halı daha guzeldı sımdı trafık cok.kalabalık.allahtan ben asag taraftayım orası hala sessız.bızım sıte ıyı masallah hastanelerde yakın benım ıcın bulunmaz nımet
Kolon Hast.ordaydin di mi? Annemlerde Yesilkent sitesinde yakiniz :)
Bende saglik ocagina kesinlikle guvenmiyorum ama pesimizi birakmiyorlar telefonla tacizler,gelin demeler.
Bizim hastanemizde asi yapilmiyormus illa saglik ocaginda yapilacakmis anlamadim ben bu isi.
Bir de soyle bir duyum aldim Saglik Bakanligi bu asi olayina cok hassas davraniyormus Saglik Ocagi asilari hep tazeymis yani duyda inanma
Saglik Ocagi olayi canimi cok SIkIyor.
aynen canım al benden de o kadar,,hamileyken de sürekli aramalarına rağmen hiç gitmedim..aşılarınıda hastanede doktoruna yaptırıyoruz...21 kasımda verem aşısı var onuda hastanemizde yaptıracağız, karma aşısını da aynı şekilde hastanede yaptıracağız...
Canim en etkilisi gercekten sicak havlu ve bebisi emzirirkende bir yandan da sert kisimlari sik biraz acir ama bosaltir..Kuzlar sol gogsum sut kanali tikandi sistinapicam ben cok agriyor
Ay ne elması ne soğanı...
Gaz yapacak diye resmen birşey yemiyorum. 24 günlük olduk, kilo verdim birşey yememekten.
Bu gaz ne zaman geçecek, akşamları şaşırıyoruz ne yapacağımızı.
Benim süt sıkıntım olmadı ama yinede hergün bir kase komposto içiyorum. Vişne kompostosunuda öneririm.
Annem gitti...
Gurbet ellerde kaldim yine bir basima.
Ece'yi kimle yikicam simdi? Yikarken Yardim konusunda esime hic guvenmiyorum.
Soyle yap boyle tut desem benimki benden daha iyi bildigini iddia eden dik kafali biri beni uyuz edecek.
Komsuma gel yardima desem ondan da cekiniyorum.
Tek basina yavrusunu yikayabilen var mi acaba???
Kuzlar sol gogsum sut kanali tikandi sistinapicam ben cok agriyor
Aynen cnm aynisini bende yadadim bi iki kere. Sut uretiminden herhalde seri uretime gectim diyorum..Doğumdan sonra iki kez ben de ateşlendim ki ben grip bile olsam ateşlenmem normalde. Benimde göğsümde sertlik yoktu pek ama yine de boşaltınca ter bastı ve ateşim düştü. İkincisinde yine ateşlendim ki bebek sürekli emiyor neden süt ateşi olayım ki dedim ama işte bir kanal bile tıkansa ateş yapabiliyormuş. Göğüslerime masaj yapa yapa sağdım ama saatlerce titredim. Ve iki gün boyunca ağrımayan yerim yoktu başımdan parmak ucuma kadar.
Bir söz var "lohusanın mezarı kırk gün açık kalır" diye. Allah korusun, kendimize çok dikkat etmemiz lazım.
Kızlar saat sabahın 5'i ve ben mutluluktan uçuyorum! Bebişim 4 gibi uyandı, tek göğsümü emzirdim, uyudu. Hemen diğer göğsümü sağmaya başladım ve sağarken gözlerime inanamadım, 90 cc doldu! 40 cc'yi zor bulduruyordum. Maaşallah diye diye bir hal oldum.ne oldu birdenbire anlamadım Sütüm artmış sonunda! Eh iyi azmettim ama artsın diye! Umarım artarak devam eder :124:Çok mutlu oldum ya!
Son günlerde ekstra ne yedim, sabahları çörekotu yemeye başladım. İki gündür bol bol yayla çorbası içtim, günde ikişer elma yedim ve akşam yemeğinde kendimi çok zorlayarak bol soğan yedim.
Lalalaa la lalaa lalalaaa.
hahahaaaadesene senin kızın kakası doktora nasip olmuş