2012 Ekim bebekleri büyüyor

:nazar:Kızlar saat sabahın 5'i ve ben mutluluktan uçuyorum! Bebişim 4 gibi uyandı, tek göğsümü emzirdim, uyudu. Hemen diğer göğsümü sağmaya başladım ve sağarken gözlerime inanamadım, 90 cc doldu! 40 cc'yi zor bulduruyordum. Maaşallah diye diye bir hal oldum.ne oldu birdenbire anlamadım Sütüm artmış sonunda! Eh iyi azmettim ama artsın diye! Umarım artarak devam eder:KK66::KK62::KK64::124:Çok mutlu oldum ya!

Son günlerde ekstra ne yedim, sabahları çörekotu yemeye başladım. İki gündür bol bol yayla çorbası içtim, günde ikişer elma yedim ve akşam yemeğinde kendimi çok zorlayarak bol soğan yedim.

Lalalaa la lalaa lalalaaa.:nazar:

Ay ne elması ne soğanı...
Gaz yapacak diye resmen birşey yemiyorum. 24 günlük olduk, kilo verdim birşey yememekten.
Bu gaz ne zaman geçecek, akşamları şaşırıyoruz ne yapacağımızı:KK43:.

Benim süt sıkıntım olmadı ama yinede hergün bir kase komposto içiyorum. Vişne kompostosunuda öneririm.

İyi aksamlar hanimlar
Bizim de bugun doktor kontrolumuz vardi. Kalca usg si cekildi cok sukur birsey cikmadi. Hepatit B nin ikinci dozunu olduk tabi olurken de agladik :KK50:
Genel muayene etti cok sukur hersey yolunda :nazar: kilomuz 4300 gr olmus en son 3390 gr di boyumuzda 53 cm olmus kizim buyumus maasallah ona :nazar::KK16:

Bugun tatsiz bir olay geldi basimiza kaza atlattik arabamiza carptilar cok sukur bize birsey olmadi araba da biraz hasar var buna da sukur tabi cok korktum ama kiz hic uyanmadi halbu ki biraz sarsildik oyle iste

Cok gecmis olsun,masallah ece kizimiza,saka maka buyuyorlar,Allah im bugunleri de gorduk inanamiyorum,usg de rahat durdu mu bizim ki catti kaslarini cok sinirlendi:))

Emme, kusma,kaka yapma döngüsünden sonraa dünyanın en tatlı gülücüğünü görmek tarifi olmayan bir mutluluk olsa gerek:nazar::KK16:

Şimdi uyudu paşam, bizde eşimle fırsat bu fırsat çay keyfi yapacağız :KK1: tabi kokuyu alıp uyanmazsa minik kuşumuz :emir_bebek:
Oo afiyet olsun masallah tosuna:nazar:
Kizlar saglik ocaginda topuk kani aldirdiginizda her iki topugu da deldiler mi kuzularinizin?

Benim kuzumun her iki topuguna 3 kere igne batirdi ebe :KK43: Yapma-etme dememe kalmadan batirdi.Gerekcesi de Kani cikmiyormus...Ece bir yandan ben bir yandan hungur hungur agladik...

Bu benim icime cok dert oldu her iki topuguda deldiler mi sizlerin? :KK43: :KK43:

Aycaca;ben saglik ocagini cok tercih etmiyorum asilari da dr na yaptiriyorum,kan gelmeyince evet iki topukta deliyorlar ama ben saglik ocaklarina guvenmiyorum...

gunaydınnn nasılsınız
ben bugece ogluşumla yattım babamızda kızımla yattı gece 1 kere kalkıp emzırdım baba kız uyudular yıne :)))

sabahta ogluşumla kalktık kahvaltımızı yaptık temızlık yapıyoruz akşama arkadaslarımız ve kızımın arkadası gelıcek balık yapalım beraber dedık çok sukur eskı duzenımıze donduk :))

canım ben 29 günlükken yaptırdım. aslında daha erken istiyordum ama iğnesiz, anestezisiz yapan yeri buluncaya kadar zaman geçti. ama doktor en ideal zamanı dedi, içim rahatladı. sgklı olarak 36,5 muayene ücreti, 400 tl'de sünnet için ödedik. sabah 8'de girip akşam 5'te çıktık hastaneden. hemşireleri de, doktor da harikaydı. bence başka bir yer düşünme derim. biz çok çok memnun kaldık. bir de giderken eğer sağabiliyorsan sütünü sağ veya mama hazırlayıp biberona koy. ameliyathaneye alırken bebişin yanına alıyorlar. çoğu bebek uyuyarak çıkıyor ameliyathaneden. hiç dikiş de olmuyor. Çocuk cerrahisinde Mecit Selamzade yapıyor sünneti. istersen cep nosunu yollayabilirim. zaten adamla konuşurken bile rahatlıyorsun emin ol.

canım bebişine maşallah :nazar::nazar: kaza için de geçmiş olsun. çok şükür size birşey olmamış. bu kalça usgsi yeni birşey mi ya? ablama sordum, 2 çocuğunda da yaptırmamış böyle birşey. doktorları söylememiş bile. bizim de 1 ayımız doldu. bakalım doktorumuz isteyecek mi?

canım ben garmastan krem kullanmıştım, 2 seferde bıçak gibi kesti tahrişi. o kremi denemediysen bi dene derim.

Sağol canım.. Dr.un adını aldım. Hastaneye gidince de görüşürüm. Şimdi pat diye aramak hoş olmayabilir. Memnun kalmanıza çok sevindim. Bebişte sıkıntı olmamış maşallah :) Bakalım bizimki nasıl olacakkk..

İyi aksamlar hanimlar
Bizim de bugun doktor kontrolumuz vardi. Kalca usg si cekildi cok sukur birsey cikmadi. Hepatit B nin ikinci dozunu olduk tabi olurken de agladik :KK50:
Genel muayene etti cok sukur hersey yolunda :nazar: kilomuz 4300 gr olmus en son 3390 gr di boyumuzda 53 cm olmus kizim buyumus maasallah ona :nazar::KK16:

Bugun tatsiz bir olay geldi basimiza kaza atlattik arabamiza carptilar cok sukur bize birsey olmadi araba da biraz hasar var buna da sukur tabi cok korktum ama kiz hic uyanmadi halbu ki biraz sarsildik oyle iste

geçmiş olsun canım,,Allah korumuş sizi ve meleğinizi...

Ece hanıma maşallahhh Asude teyzesinden :nazar::nazar::nazar:Rabbim nazarlardan esirgesin...

Aycaca;ben saglik ocagini cok tercih etmiyorum asilari da dr na yaptiriyorum,kan gelmeyince evet iki topukta deliyorlar ama ben saglik ocaklarina guvenmiyorum...

aynen canım al benden de o kadar,,hamileyken de sürekli aramalarına rağmen hiç gitmedim..aşılarınıda hastanede doktoruna yaptırıyoruz...21 kasımda verem aşısı var onuda hastanemizde yaptıracağız, karma aşısını da aynı şekilde hastanede yaptıracağız...

Cok gecmis olsun,masallah ece kizimiza,saka maka buyuyorlar,Allah im bugunleri de gorduk inanamiyorum,usg de rahat durdu mu bizim ki catti kaslarini cok sinirlendi:))

Oo afiyet olsun masallah tosuna:nazar:

Dun kalca usg si cekilirken rahat durdu mu demissin anlatayim da gül
Doktor soydurdu kiyafetini dedim bezini cikarayim mi dedi ben yandan acarim tek tarafli hallederim bu arada da yeni uyandi kiz bu basladi huysuzlasmaya sonra da kendini kasmaya kadin saga cevirdi o taraftan bir pirt yapti sonra sola cevirdi ordan da pirt yapti sonra ara ara yine pirt yapti kadin diyor ohh rahatladi cocuk sikintisi varmis sonrasinda kiz patir patir buyuk tuvaletini yapmaz mi :KK52: Allahim bir de koktu kiz durdu durdu muayeneyi buldu yapacak :KK34: biliyosun benim kiz 3 gun kakasini yapamamisti bende panik olmustum dunde yapti rahatca ben biraz mahcup oldum ama o bir bebek yapacak tabi sonra bezini degistirdim rahatladi kuzum :KK16:

Dun kalca usg si cekilirken rahat durdu mu demissin anlatayim da gül
Doktor soydurdu kiyafetini dedim bezini cikarayim mi dedi ben yandan acarim tek tarafli hallederim bu arada da yeni uyandi kiz bu basladi huysuzlasmaya sonra da kendini kasmaya kadin saga cevirdi o taraftan bir pirt yapti sonra sola cevirdi ordan da pirt yapti sonra ara ara yine pirt yapti kadin diyor ohh rahatladi cocuk sikintisi varmis sonrasinda kiz patir patir buyuk tuvaletini yapmaz mi :KK52: Allahim bir de koktu kiz durdu durdu muayeneyi buldu yapacak :KK34: biliyosun benim kiz 3 gun kakasini yapamamisti bende panik olmustum dunde yapti rahatca ben biraz mahcup oldum ama o bir bebek yapacak tabi sonra bezini degistirdim rahatladi kuzum :KK16:

hahahaaaa :KK52: desene senin kızın kakası doktora nasip olmuş :KK52::KK52::KK52:

Bende saglik ocagina kesinlikle guvenmiyorum ama pesimizi birakmiyorlar telefonla tacizler,gelin demeler.
Bizim hastanemizde asi yapilmiyormus illa saglik ocaginda yapilacakmis anlamadim ben bu isi.

Bir de soyle bir duyum aldim Saglik Bakanligi bu asi olayina cok hassas davraniyormus Saglik Ocagi asilari hep tazeymis yani duyda inanma :KK53:
Saglik Ocagi olayi canimi cok SIkIyor.

Cok yorgunum,heryerim agriyor, soyle 2 saat birakabilsem birine,uyusam bi hava alsam hic bisey dusunmesem ne guzel olurdu...Ama yok oyle biri:KK50: ve ilos 5 dakikada bir ciglik atip agliyo,kucaga cikinca susuyor.annelerinizin kiymetini bilin valla,azicik pış pış yapsalar bile kar sizin icin.saglik olsun ne yapalim bunu da atlaticaz bi sekilde:KK14:

bugün 40 mız cıktı kızlar.yıkandık ama benim kanamam hala dewam edio ne zamn bitecek bu kanama ?

Annem gitti...
Gurbet ellerde kaldim yine bir basima. :KK5:

Ece'yi kimle yikicam simdi? Yikarken Yardim konusunda esime hic guvenmiyorum.

Soyle yap boyle tut desem benimki benden daha iyi bildigini iddia eden dik kafali biri beni uyuz edecek.
Komsuma gel yardima desem ondan da cekiniyorum.

Tek basina yavrusunu yikayabilen var mi acaba???

Cok yorgunum,heryerim agriyor, soyle 2 saat birakabilsem birine,uyusam bi hava alsam hic bisey dusunmesem ne guzel olurdu...Ama yok oyle biri:KK50: ve ilos 5 dakikada bir ciglik atip agliyo,kucaga cikinca susuyor.annelerinizin kiymetini bilin valla,azicik pış pış yapsalar bile kar sizin icin.saglik olsun ne yapalim bunu da atlaticaz bi sekilde:KK14:

canım geçenlerde bende aynı şekilde ateşlendim heryerim ağrıyordu kemiklerim sızlıyordu resmen ateşim 39 geçti...doktorum parol içeceğimi söylemişti...sende iç istersen toparlarsın biraz..geçmiş olsun canım,,inan yakın olsak iloşa da bakardım uyuturdum onuda oğlumun salıncağında ikisi birden uyurdu miss miss :KK16:

Annem gitti...

Soyle yap boyle tut desem benimki benden daha iyi bildigini iddia eden dik kafali biri beni uyuz edecek.

inan canım yıkanmıyo istersen komşundan yardım almaya çalış veya eşinle yıka

ben dün akşam eşimle yıkadım açıkçası

Annem gitti...

Canim ben de esimle yikiyorum,napicaksin,kimse olmazsa...zamanla onlarda alisiyorlar.

Annem gitti...

canım doğumdan bu yana kimse yok yanımda..eşiminde benimde ailelerimiz hacda,, ben hep kendim yıkadım...küvet almıştık sevi bebe den ama daha sonra e bebekten tek başına yıkamak için kullanılan kolay bir küvet varmış eşim onu aldı bana çok memnunum,,dilersen sende alabilirsin çok rahat yıkıyorsun tabi banyo lavabosu elverişlimi bu küvete ona bak istersen önce...küvet bu canım PUJ Bebek Küveti - e-bebek.com

Kuzlar sol gogsum sut kanali tikandi sistinapicam ben cok agriyor

canım doğumdan bu yana kimse yok yanımda..eşiminde benimde ailelerimiz hacda,, ben hep kendim yıkadım...küvet almıştık sevi bebe den ama daha sonra e bebekten tek başına yıkamak için kullanılan kolay bir küvet varmış eşim onu aldı bana çok memnunum,,dilersen sende alabilirsin çok rahat yıkıyorsun tabi banyo lavabosu elverişlimi bu küvete ona bak istersen önce...küvet bu canım PUJ Bebek Küveti - e-bebek.com

çok degişik birşeymiş gerçekten :KK31:

X