ağlaya ağlaya mahvoldum..bir saat kadar önce kızım emerken genzine süt kaçtı.bu sıklıkla oluyor başlarda korkuyordum sonra rahatlamıştım,ya alnını yukarı çektiğimde yada omzuma yatırıp sırtına vurduğumda düzeliyordu,çare bulmuştum yani..ama bu sefer acayip nefessiz kaldı,alnını muck yaparak çekmeye çalıştım,omzuma aldım sırtına vurdum hafif,ters getirip sırtına vurdum,yüzüne üfledim yok,morardı resmen,sonra anneme verdim odaya kaçtım..annem balkona çıkardı sonra düzeldi,elim ayağım titredi.sütüm ilk etapta aşırı geliyor,kızım da başaramıyor toplamayı,boğazında kalıyor..hatta o kadar ki,az önce tüm bu şeyleri denerken sütüm bütün kıyafetlerime akmış çeşme gibi,heryerim yağ lekesi oldu..
ben napıcam ya,korkum geri geldi..yarın kontrolümüz var,soracağım bunu
kızlar hayırlı cumalar herkese..
dün tüm gün kızımı emziremedim. gögüslerim yara oldu. ağlamaktan bi hal oldum. lansinoh filan hiç bi halta yaramadı. evde pantenol pomat vardı. tüm gün ve gece bi kaç saat aralıklarla onu kullandım. çok şükür bugün emzirebiliyorum. aynı sorunu yaşayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum..
bide bişi sorucam, sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar; benim dikişlerim artık acımıyo ama göbeğimin altı alt karın olan yere dokununca hala uyuşuk, bi tuhaf sızı var. ağrıyo inceden. sizdede böyle bi durum var mı?[/FONT]
ayyyy kıslar cok özlemişim topiğimizi.benim bebeğimde kolik war maalesef uyumuo bagırıo pek bırakjmıo boş beni.giremedim bi türlü.aksam saatleri we sabahtan ögleye kızım baslıo bagrmaya ya emio ya bagırıo baska bısı yok.salla kucakla jhoplat zıplat neler neler yapıoz.yarın 40 mız cıkıo inşallah deişir diolar umuorum deişir böle mafoldum
Kizlar bugun bebegim sabah ögg öggg diye ses cikardi midesi bulanir gibi,atesini olctum 37,2 hemen doktoruna goturduk 37,5 olursa gelin dedi,sonra ben eve geldim,misafir geldi neyse aksam esim geldi ama bu arada benim heryerim sirtim karnim bacaklarim ellerim yani vucudumun heryerinin agridigini farkettim esim dedi ki sen kendi atesini olc dedi,meger ben hastaymisim olctum 37,6 cikti,sut atesimi diye bakiyorum gogsum sert degil,napsam acaba,esim diyo ki emzirme bugun mama verelim.sizce ne yapmaliyim?heryerim acayip agriyor,gecen gece acayip terledim galiba ondan oldu,siz de dikkat edin aman.var mi fikri olan,su an karantinadayim,baska odada,esime opme dedim
Regli olmus olabilirmisin???biri olmustu yanlis hatirlamiyorsam...
Asude,canim prima bendede bircok kez sizinti yapti ben baglamam yuzunden diye dusunmustum,huggies e devam edeyim hem daha uyguna geliyor,bizim sipaya 3 gunde 1 paket gidiyor...suyla bende silmek iatiyorumda usengecligim tuttu,aslinda daha saglikli...
Kizlar bugun bebegim sabah ögg öggg diye ses cikardi midesi bulanir gibi,atesini olctum 37,2 hemen doktoruna goturduk 37,5 olursa gelin dedi,sonra ben eve geldim,misafir geldi neyse aksam esim geldi ama bu arada benim heryerim sirtim karnim bacaklarim ellerim yani vucudumun heryerinin agridigini farkettim esim dedi ki sen kendi atesini olc dedi,meger ben hastaymisim olctum 37,6 cikti,sut atesimi diye bakiyorum gogsum sert degil,napsam acaba,esim diyo ki emzirme bugun mama verelim.sizce ne yapmaliyim?heryerim acayip agriyor,gecen gece acayip terledim galiba ondan oldu,siz de dikkat edin aman.var mi fikri olan,su an karantinadayim,baska odada,esime opme dedim
İyi aksamlar hanimlar
Bizim de bugun doktor kontrolumuz vardi. Kalca usg si cekildi cok sukur birsey cikmadi. Hepatit B nin ikinci dozunu olduk tabi olurken de agladik
Genel muayene etti cok sukur hersey yolundakilomuz 4300 gr olmus en son 3390 gr di boyumuzda 53 cm olmus kizim buyumus maasallah ona
Bugun tatsiz bir olay geldi basimiza kaza atlattik arabamiza carptilar cok sukur bize birsey olmadi araba da biraz hasar var buna da sukur tabi cok korktum ama kiz hic uyanmadi halbu ki biraz sarsildik oyle iste
ben kullanıyorum cnm verımde alıyorum.phıllıps avent kullanıyorum 219 tl ye almıtımKizlar sutu az olup elektrikli pompa kullanan ve verim alan var mi?
Onerebileceginiz elektrikli gogus pompasi markalari nelerdir????
Yanlıs hatırlamıyosam sende beylıkduzunde oturuyodun degılmı?
Biz de yaptırdık sünneti, 250 TL tuttu.
Herkese tavsiye ederim bebişler daha fazla büyümeden. Çok da kolay atlattık maaşallah.