teşekkür ederim,inşallah bi daha olmaz..canim cok gecmis olsun
Dik oturarak emziriyorum ben cocuguda dik tutuyorum biraz
Kaynanam gecen ille cocugun altina yastik koyup benide cocugin ustune egilttirdi ozaman baya sut akti oglum tikandi allahtan cabuk gecti
İyi ya bugün sabah cok gazı oldu da ondan mı dedim . Ben özellikle ananas yedim vücutta ki ödemi attırıyormus sanırımcanım ananas gaz yapmaz heralde çünkü bende yiyorum ananası hatta dün pepino yedim sonrada gaz yaparmı diye korktum ama bişey olmadı çok şükür...
Ali'nin göbeği 7. günde düşmeden evvel ben makasla göbek oyuğu kestim primaya, Allahtan sadece 1 paket prima premium 1no. almışım, o ne sızdırmaktı şakır şakır!!! 1. haftanın sonunda 2ye, 28. günde de 3'e geçtim rahat ettim. Kızlar asssslaaaa paketin üzerindeki kilo sınırlarına güvenmeyin! Mesela 3-6kg diyorsa 6kg olmasını hiç beklemeyin 5kgyi az geçince 5-9kg'ye geçin, pişik olmasın bebişler. Erkek anaları, bebişiniz benimki gibi kendi çişinin tadına baksın istemiyorsanız altını açmadan evvel temiz bezinizi açın hazırlayın ve altını temizlemeye başlamadan hemen pipinin üstüne kapatın.Bizimki 1 kere hastanede hemşirenin suratına, 2 kere de kendi suratına işedi, olsun nazardan korur napayım!!!
ağlaya ağlaya mahvoldum..bir saat kadar önce kızım emerken genzine süt kaçtı.bu sıklıkla oluyor başlarda korkuyordum sonra rahatlamıştım,ya alnını yukarı çektiğimde yada omzuma yatırıp sırtına vurduğumda düzeliyordu,çare bulmuştum yani..ama bu sefer acayip nefessiz kaldı,alnını muck yaparak çekmeye çalıştım,omzuma aldım sırtına vurdum hafif,ters getirip sırtına vurdum,yüzüne üfledim yok,morardı resmen,sonra anneme verdim odaya kaçtım..annem balkona çıkardı sonra düzeldi,elim ayağım titredi.sütüm ilk etapta aşırı geliyor,kızım da başaramıyor toplamayı,boğazında kalıyor..hatta o kadar ki,az önce tüm bu şeyleri denerken sütüm bütün kıyafetlerime akmış çeşme gibi,heryerim yağ lekesi oldu..
ben napıcam ya,korkum geri geldi..yarın kontrolümüz var,soracağım bunu
ağlaya ağlaya mahvoldum..bir saat kadar önce kızım emerken genzine süt kaçtı.bu sıklıkla oluyor başlarda korkuyordum sonra rahatlamıştım,ya alnını yukarı çektiğimde yada omzuma yatırıp sırtına vurduğumda düzeliyordu,çare bulmuştum yani..ama bu sefer acayip nefessiz kaldı,alnını muck yaparak çekmeye çalıştım,omzuma aldım sırtına vurdum hafif,ters getirip sırtına vurdum,yüzüne üfledim yok,morardı resmen,sonra anneme verdim odaya kaçtım..annem balkona çıkardı sonra düzeldi,elim ayağım titredi.sütüm ilk etapta aşırı geliyor,kızım da başaramıyor toplamayı,boğazında kalıyor..hatta o kadar ki,az önce tüm bu şeyleri denerken sütüm bütün kıyafetlerime akmış çeşme gibi,heryerim yağ lekesi oldu..
ben napıcam ya,korkum geri geldi..yarın kontrolümüz var,soracağım bunu
selam kızlar. erkek bebeklerin hepsi aynı sanırım çiş konusunda. bizimki de altını açtığımız zaman işimesini çok seviyor. beni, babasını, anneannesini, teyzesini ve 1 halasını yıkadı resmen. beni ve annemi kaç kere yıkadı sayamadık
bizim biraz bitik sorunumuz vardı. çarşamba günü sünnet ettirdik. çok memnunuz. hiç normal günden farkı olmadı. düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim yenidoğan sünnetini. biz İzmir Medicalpark hastanesinde yaptırdık. ilaçla pipisi uyuşturuldu, iğneymiş, anesteziymiş olmadı hiç. altını bağlarken, işerken vs. problemimiz de olmadı.
alt değiştirmekten bıktım,sürekli sızıntı oluyo ya da alt açtığımızda çiş yapıyo tüm kıyafetleri batıyo. erkek bebişin çiş olayına çözüm bulan var mı nerdeyse alt değiştirirken pet bardak takıcam pipisine :) her gün çamaşır yıkıyoruz,ütülemesi sermesi toplaması ne zor... ama yine de tompişim çok şiriiiin :)
yarın doktora bunu soracağım..aklımı kaybediyorum sandım aynen..bir bağırdım ki anne napıcaz diye..canım çok geçmiş olsun..benimde kızımda aynı şey oldu bi kere. aklımı kaybediyorum sandım? neden oluyo anlamıyorum. öyle bir morarıyo ki, ne nefes ne bişeynormal mi bilmiyorum bende anne olmak ne zor, her şey tedirgin ediyo
CaNiM Ebebekte baby me marka islak pamuklar pipiped hediye ediyormus cok guldum ama alicam cok guzel pet bardagin sekillenmis hali:))
Felisim bende elimdekiler bitsin 3 noya gecicem,dun evde tarttim 5400 cikiyor artik etleri sikisiyor cocugun,elimde 3 cesit bez var,prima premium,pima yeni bebek,huggies delirdim surekli deniyorum:))
Cimeka Allah yardimcimiz olsun,bende oyle bir panikle cevirip vuruyorum ki cocugun sirtina buyuyunce intikamini alicak benden:))
yarın doktora bunu soracağım..aklımı kaybediyorum sandım aynen..bir bağırdım ki anne napıcaz diye..
Allah yardımcımız olsun..annelik zor..ben prima yeni bebek ve huggies kullandım.huggies hiç taşırmadı,ama biraz sert..prima yumuşacık ama taşırıyor..arada kaldım..
Ayni durumdayim prima 5 bezden 3 u sirtina kadar cis,huggies e ben bile dokunmaktan hoslanmiyorum,hisir hisir sert...yok mu hepsi bir arada olani???(
Canım bebeğin kaç günlük ve nekadara yaptılar sünnetini? Ben de düşünüyorum Medicalde yaptırmayı veya bir klinik buldum. Önceden kendim de gidiyordum oraya. Orda yaptıracağım.
kızlarr bişey sorucam bu alttaki haftalık takibi nasıl degiştirdiniz hala hamileyim gibi gözüküyo ogluş 17 günlük oldu nasıl degiştiricem onu
alt değiştirmekten bıktım,sürekli sızıntı oluyo ya da alt açtığımızda çiş yapıyo tüm kıyafetleri batıyo. erkek bebişin çiş olayına çözüm bulan var mı nerdeyse alt değiştirirken pet bardak takıcam pipisine :) her gün çamaşır yıkıyoruz,ütülemesi sermesi toplaması ne zor... ama yine de tompişim çok şiriiiin :)
teşekkür ederim,inşallah bi daha olmaz..
dik tutuyorum zaten,yüzü de bana dönük..süte yetişemiyor,bir de boğazı hırıltılı,tükürük var,ondan da geçemiyor herhalde...