2012 Ekim bebekleri büyüyor

canim cok gecmis olsun :KK43:
teşekkür ederim,inşallah bi daha olmaz..
Dik oturarak emziriyorum ben cocuguda dik tutuyorum biraz
Kaynanam gecen ille cocugun altina yastik koyup benide cocugin ustune egilttirdi ozaman baya sut akti oglum tikandi allahtan cabuk gecti

dik tutuyorum zaten,yüzü de bana dönük..süte yetişemiyor,bir de boğazı hırıltılı,tükürük var,ondan da geçemiyor herhalde...

canım ananas gaz yapmaz heralde çünkü bende yiyorum ananası hatta dün pepino yedim sonrada gaz yaparmı diye korktum ama bişey olmadı çok şükür...
İyi ya bugün sabah cok gazı oldu da ondan mı dedim . Ben özellikle ananas yedim vücutta ki ödemi attırıyormus sanırım
Cimeka gecmis olsun cnm benim oğlan da muh bi kere kaçırıyor genzine ama o sekilde olmadı hic Rabbim korusun yavrularımızı

Son düzenleme:
Ali'nin göbeği 7. günde düşmeden evvel ben makasla göbek oyuğu kestim primaya, Allahtan sadece 1 paket prima premium 1no. almışım, o ne sızdırmaktı şakır şakır!!! 1. haftanın sonunda 2ye, 28. günde de 3'e geçtim rahat ettim. Kızlar asssslaaaa paketin üzerindeki kilo sınırlarına güvenmeyin! Mesela 3-6kg diyorsa 6kg olmasını hiç beklemeyin 5kgyi az geçince 5-9kg'ye geçin, pişik olmasın bebişler. Erkek anaları, bebişiniz benimki gibi kendi çişinin tadına baksın istemiyorsanız altını açmadan evvel temiz bezinizi açın hazırlayın ve altını temizlemeye başlamadan hemen pipinin üstüne kapatın.:KK1: Bizimki 1 kere hastanede hemşirenin suratına, 2 kere de kendi suratına işedi, olsun nazardan korur napayım!!!:KK1:

çişinin tadına bakan bi benim sıpam heralde diyodum maşallah bizimkilere bende altını açınca pipisinin üstüne bez koyuyorum yoksa hemen çişini yapıyor bide benim oğlan 1 haftadır bezine yapıyor altını alırkende avcumuza yapıyor resmen çok komik
bezini kıvırıyorum ama bi kaç kere yanlışmı bağladım ne çişini geçiriyor bide kakasınıda geçiriyor bezde prima premium sözde en iyisi bebişimin poposuda kızarıyor zeytinyağı sürüyorum
arkadaşlara kızardım bakın bebeklerinize beceriksiz karılar diye dışardan konuşması kolaymış valla insan bildiğini bile unutuyormuş halbuki...

selam kızlar. erkek bebeklerin hepsi aynı sanırım çiş konusunda. bizimki de altını açtığımız zaman işimesini çok seviyor. beni, babasını, anneannesini, teyzesini ve 1 halasını yıkadı resmen. beni ve annemi kaç kere yıkadı sayamadık:KK1::KK1::KK1:

bizim biraz bitik sorunumuz vardı. çarşamba günü sünnet ettirdik. çok memnunuz. hiç normal günden farkı olmadı. düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim yenidoğan sünnetini. biz İzmir Medicalpark hastanesinde yaptırdık. ilaçla pipisi uyuşturuldu, iğneymiş, anesteziymiş olmadı hiç. altını bağlarken, işerken vs. problemimiz de olmadı.

ağlaya ağlaya mahvoldum..bir saat kadar önce kızım emerken genzine süt kaçtı.bu sıklıkla oluyor başlarda korkuyordum sonra rahatlamıştım,ya alnını yukarı çektiğimde yada omzuma yatırıp sırtına vurduğumda düzeliyordu,çare bulmuştum yani..ama bu sefer acayip nefessiz kaldı,alnını muck yaparak çekmeye çalıştım,omzuma aldım sırtına vurdum hafif,ters getirip sırtına vurdum,yüzüne üfledim yok,morardı resmen,sonra anneme verdim odaya kaçtım..annem balkona çıkardı sonra düzeldi,elim ayağım titredi.sütüm ilk etapta aşırı geliyor,kızım da başaramıyor toplamayı,boğazında kalıyor..hatta o kadar ki,az önce tüm bu şeyleri denerken sütüm bütün kıyafetlerime akmış çeşme gibi,heryerim yağ lekesi oldu..

ben napıcam ya,korkum geri geldi..yarın kontrolümüz var,soracağım bunu

canım çok geçmiş olsun..benimde kızımda aynı şey oldu bi kere. aklımı kaybediyorum sandım? neden oluyo anlamıyorum. öyle bir morarıyo ki, ne nefes ne bişey:KK43::KK43: normal mi bilmiyorum bende:KK43:anne olmak ne zor, her şey tedirgin ediyo:KK43:

kızlar hayırlı cumalar herkese..
dün tüm gün kızımı emziremedim. gögüslerim yara oldu. ağlamaktan bi hal oldum. lansinoh filan hiç bi halta yaramadı. evde pantenol pomat vardı. tüm gün ve gece bi kaç saat aralıklarla onu kullandım. çok şükür bugün emzirebiliyorum. aynı sorunu yaşayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum..
bide bişi sorucam, sezeryan ile doğum yapan arkadaşlar; benim dikişlerim artık acımıyo ama göbeğimin altı alt karın olan yere dokununca hala uyuşuk, bi tuhaf sızı var. ağrıyo inceden. sizdede böyle bi durum var mı?[/FONT
]

slm kızlar gelen gidenden pek fırsat bulup yazamadım. kızım bugün 11 günlük oldu sarılığı vardı biraz onunla uğraştık şükür şimdi daha iyi hastaneye yatmasına gerek kalmasın diye uğraşıyorum ama kızımın uykusu çok ağır uyandırıpda emziremiyorum. göbeği düştü anneannemiz sargı bezi koyalım üstüne de zeytin yağı dökelim iyi gelir dedi ama kurumasını engellemiş akıntı yaptı kanama oldu acillere taşındık kaç gündür korktum baya bir şimdi pansumana devam ediyoruz yazık kadın da ne biliyim bizim zamanımızda yapıyorduk birşey olmuyordu diyo :) bidaha seni dinlemiycem anne diyorum yinede söylemeye devam ediyor tabi :)
loğusalığı ağır geçirenler varmı aranızda ben çok strese giriyorum belkide yaşadığım sorunlardan dolayıdır halada devam ediyor :KK43: bebişim beni rahatlatıyor sağolsun onda huzur buluyorum şimdi kızım uyanıyor gibi arada gelirim kendinize iyi bakın kızlar

ağlaya ağlaya mahvoldum..bir saat kadar önce kızım emerken genzine süt kaçtı.bu sıklıkla oluyor başlarda korkuyordum sonra rahatlamıştım,ya alnını yukarı çektiğimde yada omzuma yatırıp sırtına vurduğumda düzeliyordu,çare bulmuştum yani..ama bu sefer acayip nefessiz kaldı,alnını muck yaparak çekmeye çalıştım,omzuma aldım sırtına vurdum hafif,ters getirip sırtına vurdum,yüzüne üfledim yok,morardı resmen,sonra anneme verdim odaya kaçtım..annem balkona çıkardı sonra düzeldi,elim ayağım titredi.sütüm ilk etapta aşırı geliyor,kızım da başaramıyor toplamayı,boğazında kalıyor..hatta o kadar ki,az önce tüm bu şeyleri denerken sütüm bütün kıyafetlerime akmış çeşme gibi,heryerim yağ lekesi oldu..

ben napıcam ya,korkum geri geldi..yarın kontrolümüz var,soracağım bunu

ayyyyy çok geçmiş olsun benımde buyuk korkum o:KK52::KK52: sütümü sağıp dr.browns biberonla veriyorum bazen korkudan .....hiç olmazsa verirken akışını ayarlayabiliyorum kontrol bende oluyor yanı...bende nefesı tıkandıgı zaman panık oluyorum ne yapacagımı bılemıyorum bu yontemle korkumu attım

ayyyy kıslar cok özlemişim topiğimizi.benim bebeğimde kolik war maalesef uyumuo bagırıo pek bırakjmıo boş beni.giremedim bi türlü.aksam saatleri we sabahtan ögleye kızım baslıo bagrmaya ya emio ya bagırıo baska bısı yok.salla kucakla jhoplat zıplat neler neler yapıoz.yarın 40 mız cıkıo inşallah deişir diolar umuorum deişir böle mafoldum :KK52:

selam kızlar. erkek bebeklerin hepsi aynı sanırım çiş konusunda. bizimki de altını açtığımız zaman işimesini çok seviyor. beni, babasını, anneannesini, teyzesini ve 1 halasını yıkadı resmen. beni ve annemi kaç kere yıkadı sayamadık:KK1::KK1::KK1:

bizim biraz bitik sorunumuz vardı. çarşamba günü sünnet ettirdik. çok memnunuz. hiç normal günden farkı olmadı. düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim yenidoğan sünnetini. biz İzmir Medicalpark hastanesinde yaptırdık. ilaçla pipisi uyuşturuldu, iğneymiş, anesteziymiş olmadı hiç. altını bağlarken, işerken vs. problemimiz de olmadı.

Canım bebeğin kaç günlük ve nekadara yaptılar sünnetini? Ben de düşünüyorum Medicalde yaptırmayı veya bir klinik buldum. Önceden kendim de gidiyordum oraya. Orda yaptıracağım.

alt değiştirmekten bıktım,sürekli sızıntı oluyo ya da alt açtığımızda çiş yapıyo tüm kıyafetleri batıyo. erkek bebişin çiş olayına çözüm bulan var mı nerdeyse alt değiştirirken pet bardak takıcam pipisine :) her gün çamaşır yıkıyoruz,ütülemesi sermesi toplaması ne zor... ama yine de tompişim çok şiriiiin :)

CaNiM Ebebekte baby me marka islak pamuklar pipiped hediye ediyormus cok guldum ama alicam cok guzel pet bardagin sekillenmis hali:))

Felisim bende elimdekiler bitsin 3 noya gecicem,dun evde tarttim 5400 cikiyor artik etleri sikisiyor cocugun,elimde 3 cesit bez var,prima premium,pima yeni bebek,huggies delirdim surekli deniyorum:))

Cimeka Allah yardimcimiz olsun,bende oyle bir panikle cevirip vuruyorum ki cocugun sirtina buyuyunce intikamini alicak benden:))

canım çok geçmiş olsun..benimde kızımda aynı şey oldu bi kere. aklımı kaybediyorum sandım? neden oluyo anlamıyorum. öyle bir morarıyo ki, ne nefes ne bişey:KK43::KK43: normal mi bilmiyorum bende:KK43:anne olmak ne zor, her şey tedirgin ediyo:KK43:
yarın doktora bunu soracağım..aklımı kaybediyorum sandım aynen..bir bağırdım ki anne napıcaz diye..
CaNiM Ebebekte baby me marka islak pamuklar pipiped hediye ediyormus cok guldum ama alicam cok guzel pet bardagin sekillenmis hali:))

Felisim bende elimdekiler bitsin 3 noya gecicem,dun evde tarttim 5400 cikiyor artik etleri sikisiyor cocugun,elimde 3 cesit bez var,prima premium,pima yeni bebek,huggies delirdim surekli deniyorum:))

Cimeka Allah yardimcimiz olsun,bende oyle bir panikle cevirip vuruyorum ki cocugun sirtina buyuyunce intikamini alicak benden:))

Allah yardımcımız olsun..annelik zor..ben prima yeni bebek ve huggies kullandım.huggies hiç taşırmadı,ama biraz sert..prima yumuşacık ama taşırıyor..arada kaldım..

yarın doktora bunu soracağım..aklımı kaybediyorum sandım aynen..bir bağırdım ki anne napıcaz diye..

Allah yardımcımız olsun..annelik zor..ben prima yeni bebek ve huggies kullandım.huggies hiç taşırmadı,ama biraz sert..prima yumuşacık ama taşırıyor..arada kaldım..

Ayni durumdayim prima 5 bezden 3 u sirtina kadar cis,huggies e ben bile dokunmaktan hoslanmiyorum,hisir hisir sert...yok mu hepsi bir arada olani???(

kızlarr bişey sorucam bu alttaki haftalık takibi nasıl degiştirdiniz hala hamileyim gibi gözüküyo ogluş 17 günlük oldu nasıl degiştiricem onu

Ayni durumdayim prima 5 bezden 3 u sirtina kadar cis,huggies e ben bile dokunmaktan hoslanmiyorum,hisir hisir sert...yok mu hepsi bir arada olani???(

canım bende ilk canbebe kullandım cok tasıyodu sonra molfiks denedim hemen hemen hiç tasmıyo ben cok memnunum göbek bagı içinde oyuntusu var ztn yumusak

Canım bebeğin kaç günlük ve nekadara yaptılar sünnetini? Ben de düşünüyorum Medicalde yaptırmayı veya bir klinik buldum. Önceden kendim de gidiyordum oraya. Orda yaptıracağım.

Biz de yaptırdık sünneti, 250 TL tuttu.
Herkese tavsiye ederim bebişler daha fazla büyümeden. Çok da kolay atlattık maaşallah.

alt değiştirmekten bıktım,sürekli sızıntı oluyo ya da alt açtığımızda çiş yapıyo tüm kıyafetleri batıyo. erkek bebişin çiş olayına çözüm bulan var mı nerdeyse alt değiştirirken pet bardak takıcam pipisine :) her gün çamaşır yıkıyoruz,ütülemesi sermesi toplaması ne zor... ama yine de tompişim çok şiriiiin :)

Hehehe:KK1: Aynen canım aynen! Her alt açmada bi fıskırtma yaşıyoruz:KK1:

Ben altını açarken pipisine peçete örtüyorum artık en azıdan beze akıyor işeyince:KK34:

teşekkür ederim,inşallah bi daha olmaz..

dik tutuyorum zaten,yüzü de bana dönük..süte yetişemiyor,bir de boğazı hırıltılı,tükürük var,ondan da geçemiyor herhalde...

Canım o hırıltı gazdan dolayı oluyor. Hırıldamaya başladığında hemen al gazını çıkar, düzelir ve rahat içmeye başlar:KK34:

Zaten hem emme arasında hem de sonunda gaz çıkarmak gerkiyormuş...

X