kızlar defnoş bir haftadır aksamları emerken süt azalınca cıldırıyor memeyi itiyor ağlıyor sinirleniyor sakinleştiremiyoruz aslında doyuyor ama hala emmek ıstıyor cunku mama yaptığımda cok isteksiz yavas yavas ve az emip bırakıyor.. aglaya aglaya yorulup uyuycak gibi olunca ozaman alıyor memeyi emıp uyuyor.. iştahlı bir bebek demişti doktorumuz ama korkuyorum acaba doymuyomudur diye boş yere mama vermekte istemiyorum.. sütüm sabah uyandığımda akıp atletimi baya ıslatmış oluyor acaba gece sağıp kriz anında versmmi:26: benzer durumu yasayan var mı ne yapmam gerekir sizce..
bir haftadır kabusum oldu aksam satleri. şimdi uyuyor birazdan krizi başlacaktır napcam diye düşünüyorum o ağlarken içim parcalanıyor elim ayagım boşalıyor annelik ne zor yaaa...
yarın 40 ımız cıkıyor cok şükür, inşallah su aksam krizlerimiz son bulur..
Slm kizlar .. Bizimde kirkimiza 3 gun var.. Bnm kizim cok obur durmadan emsin istyr emme aninda sabci geliyo yada burnu tikaniyosa belki oda rahatsiz ediyodur. Bizimde abimiz hastaydi ve onada gecti tikandi burnu bikacgundur simdi iyi.. Her istediginde emziryrm.. Enguzel ilac anne sutu.. Kilo artisi iyiyse korkma doyuyordurda edepsizlik yapiodur.. Bnmki bazen bi agliyo sanki canini yakmisim.. Bu gaz sabcisi fena yapio cocuklari..