2012 Ekim bebekleri büyüyor

selam taze anneler :)) nasılsınız ? bebişler nasıl ? biz artık eşimle çıldırıcizzz :KK52: adamcağız akşam gelince bi başlıyor bizim virrik , sabaha kadar emiyor , emdikçe gaz oluyor , gaz olunca ağlıyor , eşim gazını çıkartmayla uğraşıyor , bu arada kaka yapıyor bide bakmışız 2-3 saat geçmiş bile ,hadiii acıkıyor yine emiyor yine gaz yine kaka , uyku yok :KK37: zombiye döndük resmen , gaz damlası aldık ama ağlamaların şiddetini azalttı sadece , bu kolik için napıcaz bilemedim :26: ben çok stress yapıyorum , ter boşalıyor bir anda , üşütüyorum terleyince oda bebeğimi etkiliyor sanırım üfffffffff , geçmişi okuyamadım , bana tavsiyesi olan varsa özel mesaj yazsın lütfen , ben ne kullanmalıyım ? acaba ne yesem ne içsem faydası olur bilemedim :KK31: birde antalyada tavsiye edebileceğiniz iyi bir bebek doktoru varsa bana yazın lütfen kızlar , bu arada lansinoh elektrikli sağma makinesi aldım ben gayet memnun kaldım , e-bebekte kampanyadaydı , hatta onun sayesinde göğüs yaralarım bile hemen geçti , acıtmıyor hiç , son damlaya kadar boşaltıyor göğüsü , tavsiye ederim ihtiyacı olanlara

canım o ter basması bendede var alev çıkıyor vücudumdan resmen lohusalıktan oluyor o bide çok stres yapıyoruz haliyle benim eşim hala pek rahat annemle bakıyoruz çünki bakalım başbaşa kalınca napcak

bende izmirde iyi bi dr arıyorum
ve bugün 17. günümüz maşallah benim oğluşum bağlılık hissi güçlü biri olacak heralde hala göbek bağımızı düşüremedik daha 1 kaç günde düşmez gibi göbeğin altı hala ıslak bi düşsede rahatlasam

selam taze anneler :)) nasılsınız ? bebişler nasıl ? biz artık eşimle çıldırıcizzz :KK52: adamcağız akşam gelince bi başlıyor bizim virrik , sabaha kadar emiyor , emdikçe gaz oluyor , gaz olunca ağlıyor , eşim gazını çıkartmayla uğraşıyor , bu arada kaka yapıyor bide bakmışız 2-3 saat geçmiş bile ,hadiii acıkıyor yine emiyor yine gaz yine kaka , uyku yok :KK37: zombiye döndük resmen , gaz damlası aldık ama ağlamaların şiddetini azalttı sadece , bu kolik için napıcaz bilemedim :26: ben çok stress yapıyorum , ter boşalıyor bir anda , üşütüyorum terleyince oda bebeğimi etkiliyor sanırım üfffffffff , geçmişi okuyamadım , bana tavsiyesi olan varsa özel mesaj yazsın lütfen , ben ne kullanmalıyım ? acaba ne yesem ne içsem faydası olur bilemedim :KK31: birde antalyada tavsiye edebileceğiniz iyi bir bebek doktoru varsa bana yazın lütfen kızlar , bu arada lansinoh elektrikli sağma makinesi aldım ben gayet memnun kaldım , e-bebekte kampanyadaydı , hatta onun sayesinde göğüs yaralarım bile hemen geçti , acıtmıyor hiç , son damlaya kadar boşaltıyor göğüsü , tavsiye ederim ihtiyacı olanlara

gazdan ben de şikayetçiyim. damla dediğin sab simplex mi? ben dün çocuk dr'una gittim, bitkisel gaz şuruplarının bile ileride kabızlık yapacağını söyledi. ama o ilaçlar olmadan da olmuyor ki.. 20 dakika sırtına masaj yapıyorum, yüzükoyun yatırıyorum öyle masaj yapıyorum ama çıkmayacağı varsaçıkmıyor.. bir de anneme gidincemaşallah daha kolay gaz çıkarıyor bizimki..

bu arada terlemenin nedeni stres değil. "Lohusa teri".. hamilelikte vücudun tuttuğu sular, ödemler şimdi atılıyor. çok dikkat etmek lazımmış. ben ilk 7-8 gün neredeyse şakır şakır terledim.. annem yorgan örttü üzerime 2-3 saat öyle yatırdı ama sonra o terleme geçti.. vücut bütün ödemleri attı.. terlemeyim diye ince giyinenler bu lohusa terini 3-4 ay çekebiliyor maalesef..

bende izmirde iyi bi dr arıyorum
ve bugün 17. günümüz maşallah benim oğluşum bağlılık hissi güçlü biri olacak heralde hala göbek bağımızı düşüremedik daha 1 kaç günde düşmez gibi göbeğin altı hala ıslak bi düşsede rahatlasam

bakımını günde kaç kere yapıyorsun? benim dr'um günde bi kere yap demişti, alkolle.. ama öyle olunca da kurumamıştı. internetten araştırdım, günde en az 2-3 kere yapın yazıyordu. cidden yaptıktan 2 gün sonra göbek düştü. 13. günde düştü bizimki.. ama günde 1 kere yapmaya devam etseydik 20'yi görürdük.

Kizlar gunaydin bizim diger paylasim sitesinde ki grubumuzdanda sohbetler ediyoruz. 2012 ekim anneleri ismi aratirsaniz ben sizi eklerim disariya kapali bir grup cunku. Bebesleriniz nasil benim melegim karsimda uyuyor...

Hayırlı sabahlar kızlar bu gece oğlum baya ikindi ikindi dedi uykusu hep bölüktu hala da oyle uyuyor güya ama 2 dk bi ikiniyor kizariyor off normal mı ki su Dr günümü gelse de bi rahatlasak bek damla veriyorum biogai diye vermesemdaha mı kötü olurdu acaba bilemiyorum bizimki alttan zor çıkarıyor gazını pirtlatinca rahat sonra yine başlıyor
Birde kızlar ananas gaz yapar mı bem dün ananas yedim de ?

Hayırlı sabahlar kızlar bu gece oğlum baya ikindi ikindi dedi uykusu hep bölüktu hala da oyle uyuyor güya ama 2 dk bi ikiniyor kizariyor off normal mı ki su Dr günümü gelse de bi rahatlasak bek damla veriyorum biogai diye vermesemdaha mı kötü olurdu acaba bilemiyorum bizimki alttan zor çıkarıyor gazını pirtlatinca rahat sonra yine başlıyor
Birde kızlar ananas gaz yapar mı bem dün ananas yedim de ?

canım ananas gaz yapmaz heralde çünkü bende yiyorum ananası hatta dün pepino yedim sonrada gaz yaparmı diye korktum ama bişey olmadı çok şükür...

bakımını günde kaç kere yapıyorsun? benim dr'um günde bi kere yap demişti, alkolle.. ama öyle olunca da kurumamıştı. internetten araştırdım, günde en az 2-3 kere yapın yazıyordu. cidden yaptıktan 2 gün sonra göbek düştü. 13. günde düştü bizimki.. ama günde 1 kere yapmaya devam etseydik 20'yi görürdük.

bizde 1 kere yapıyoduk çişiylede çok ıslatıyodu ay ben çocuğuma bakamıyormuyum yaa şimdi 2 kere falan yapıyorum bakalım inşallah düşecek

çok geçmiş olsun canım

tesekkur ederim canim...

birde antalyada tavsiye edebileceğiniz iyi bir bebek doktoru varsa bana yazın lütfen kızlar

mrb FactorB yazin ayri terledik malum 40 derecelerde, kis oldu hala terliyoruz lohusaliktan :) gece ustumu hep degismek zorunda kaliyorum bende,cok terliyorum ve bogazlarim batiyor sonra,bu terleme icin ne yapmak gerekir bende ogrenmek isterim...

Gelelim Antalya'da cocuk doktoruna biz OFM hastanesi Alp TUNC'a gidiyoruz.Yeni nesil genc doktor,kafamda bir soru isareti birakmadi henuz. OFM Antalya Hastanesi
Baska onerisi olan varsa Antalya'da dr.konusunda paylasirsa sevinirim.

alt değiştirmekten bıktım,sürekli sızıntı oluyo ya da alt açtığımızda çiş yapıyo tüm kıyafetleri batıyo. erkek bebişin çiş olayına çözüm bulan var mı nerdeyse alt değiştirirken pet bardak takıcam pipisine :) her gün çamaşır yıkıyoruz,ütülemesi sermesi toplaması ne zor... ama yine de tompişim çok şiriiiin :)

bizde 1 kere yapıyoduk çişiylede çok ıslatıyodu ay ben çocuğuma bakamıyormuyum yaa şimdi 2 kere falan yapıyorum bakalım inşallah düşecek

bezini bağladıktan sonra önünü katlıyor musun? göbeği bezin içinde kalmaması lazım. nasıl çişiyle ıslanıyor ki?

bir de bakamıyor muyum diye stres yapma.. ben de hiçbir şey bilmiyordum ama annelerden göre göre, tecrübe edinerek öğreniyor insan.

alt değiştirmekten bıktım,sürekli sızıntı oluyo ya da alt açtığımızda çiş yapıyo tüm kıyafetleri batıyo. erkek bebişin çiş olayına çözüm bulan var mı nerdeyse alt değiştirirken pet bardak takıcam pipisine :) her gün çamaşır yıkıyoruz,ütülemesi sermesi toplaması ne zor... ama yine de tompişim çok şiriiiin :)

dalinin yada canbebenin alt açma bezleri var alta ıslaklık geçirmiyor,, ben kullanıyorum altını alırken çiş yapsa da etraf batmıyor alta geçmiyor,,bezini kapadıktan sonra alt açmayı atıyorum büyük kolaylık bence..

Hayırlı cumalar.kızlar nasıl gıdıyor?ecemı babaannesı doyuruyor.bende sut sagyorum bı yandanda gecmısı okuyorum.

Hayırlı cumalar.kızlar nasıl gıdıyor?ecemı babaannesı doyuruyor.bende sut sagyorum bı yandanda gecmısı okuyorum.

sana da hayırlı cumalar canım...ohh maşallahh kızına :nazar:

benimde kuzum uyuyor, ara sıra bir ıkınıp homurdanıp tekrar dalıyor :KK1:

ağlaya ağlaya mahvoldum..bir saat kadar önce kızım emerken genzine süt kaçtı.bu sıklıkla oluyor başlarda korkuyordum sonra rahatlamıştım,ya alnını yukarı çektiğimde yada omzuma yatırıp sırtına vurduğumda düzeliyordu,çare bulmuştum yani..ama bu sefer acayip nefessiz kaldı,alnını muck yaparak çekmeye çalıştım,omzuma aldım sırtına vurdum hafif,ters getirip sırtına vurdum,yüzüne üfledim yok,morardı resmen,sonra anneme verdim odaya kaçtım..annem balkona çıkardı sonra düzeldi,elim ayağım titredi.sütüm ilk etapta aşırı geliyor,kızım da başaramıyor toplamayı,boğazında kalıyor..hatta o kadar ki,az önce tüm bu şeyleri denerken sütüm bütün kıyafetlerime akmış çeşme gibi,heryerim yağ lekesi oldu..

ben napıcam ya,korkum geri geldi..yarın kontrolümüz var,soracağım bunu

Ali'nin göbeği 7. günde düşmeden evvel ben makasla göbek oyuğu kestim primaya, Allahtan sadece 1 paket prima premium 1no. almışım, o ne sızdırmaktı şakır şakır!!! 1. haftanın sonunda 2ye, 28. günde de 3'e geçtim rahat ettim. Kızlar asssslaaaa paketin üzerindeki kilo sınırlarına güvenmeyin! Mesela 3-6kg diyorsa 6kg olmasını hiç beklemeyin 5kgyi az geçince 5-9kg'ye geçin, pişik olmasın bebişler. Erkek anaları, bebişiniz benimki gibi kendi çişinin tadına baksın istemiyorsanız altını açmadan evvel temiz bezinizi açın hazırlayın ve altını temizlemeye başlamadan hemen pipinin üstüne kapatın.:KK1: Bizimki 1 kere hastanede hemşirenin suratına, 2 kere de kendi suratına işedi, olsun nazardan korur napayım!!!:KK1:

ağlaya ağlaya mahvoldum..bir saat kadar önce kızım emerken genzine süt kaçtı.bu sıklıkla oluyor başlarda korkuyordum sonra rahatlamıştım,ya alnını yukarı çektiğimde yada omzuma yatırıp sırtına vurduğumda düzeliyordu,çare bulmuştum yani..ama bu sefer acayip nefessiz kaldı,alnını muck yaparak çekmeye çalıştım,omzuma aldım sırtına vurdum hafif,ters getirip sırtına vurdum,yüzüne üfledim yok,morardı resmen,sonra anneme verdim odaya kaçtım..annem balkona çıkardı sonra düzeldi,elim ayağım titredi.sütüm ilk etapta aşırı geliyor,kızım da başaramıyor toplamayı,boğazında kalıyor..hatta o kadar ki,az önce tüm bu şeyleri denerken sütüm bütün kıyafetlerime akmış çeşme gibi,heryerim yağ lekesi oldu..

ben napıcam ya,korkum geri geldi..yarın kontrolümüz var,soracağım bunu

canim cok gecmis olsun :KK43:

ben napıcam ya,korkum geri geldi..yarın kontrolümüz var,soracağım

Dik oturarak emziriyorum ben cocuguda dik tutuyorum biraz
Kaynanam gecen ille cocugun altina yastik koyup benide cocugin ustune egilttirdi ozaman baya sut akti oglum tikandi allahtan cabuk gecti

X