- 18 Nisan 2012
- 922
- 342
selam taze anneler :)) nasılsınız ? bebişler nasıl ? biz artık eşimle çıldırıcizzz adamcağız akşam gelince bi başlıyor bizim virrik , sabaha kadar emiyor , emdikçe gaz oluyor , gaz olunca ağlıyor , eşim gazını çıkartmayla uğraşıyor , bu arada kaka yapıyor bide bakmışız 2-3 saat geçmiş bile ,hadiii acıkıyor yine emiyor yine gaz yine kaka , uyku yok zombiye döndük resmen , gaz damlası aldık ama ağlamaların şiddetini azalttı sadece , bu kolik için napıcaz bilemedim :26: ben çok stress yapıyorum , ter boşalıyor bir anda , üşütüyorum terleyince oda bebeğimi etkiliyor sanırım üfffffffff , geçmişi okuyamadım , bana tavsiyesi olan varsa özel mesaj yazsın lütfen , ben ne kullanmalıyım ? acaba ne yesem ne içsem faydası olur bilemedim birde antalyada tavsiye edebileceğiniz iyi bir bebek doktoru varsa bana yazın lütfen kızlar , bu arada lansinoh elektrikli sağma makinesi aldım ben gayet memnun kaldım , e-bebekte kampanyadaydı , hatta onun sayesinde göğüs yaralarım bile hemen geçti , acıtmıyor hiç , son damlaya kadar boşaltıyor göğüsü , tavsiye ederim ihtiyacı olanlara
canım o ter basması bendede var alev çıkıyor vücudumdan resmen lohusalıktan oluyor o bide çok stres yapıyoruz haliyle benim eşim hala pek rahat annemle bakıyoruz çünki bakalım başbaşa kalınca napcak