2012 Ekim bebekleri büyüyor

Yandı canım, katıldı hatta, yüzüne üfledim geçti. Ali Bey ayrılıyormuş hastaneden, ona da göründüm gittiğimde.

Yandı canım, katıldı hatta, yüzüne üfledim geçti. Ali Bey ayrılıyormuş hastaneden, ona da göründüm gittiğimde.

Bana da soyledi ayrilacagini bakirkoyde olucakmis yine
Yaaa benim kanamam cok yogun geliyor 30 gunu gecirdim bitecegine artti camasirima kadar gecti normal mi acaba? :26:

Kuzlar bebisler sizin odadami yoksa kendi odasindami yatiyor

bizde park yatak aldık bizim yanımızda yatıyor...

kızlar benim sütüm çok yok bugün sabah sağdım 90 cc çıktı iki göğsümden,hiç bu kadar çok çıkmamıştı...bugün genelde emzirdim,mama bir kere verdim.emzirdikten sonra doyuyor mu diye çok tedirgin oluyorum ama bugün emdi emdi kustu,sonra yine arandı mama verdim yine kustu.bu doyduğu anlamına gelir mi? biberona alıştı zaten savaşarak emziriyorum

Ali 28 günlükten beri 3 no.lu bez kullanıyor, 2 no. bacaklarını sıkıyordu. 30 ekimde yani 29 günlükken 5300g ölçüldü bizim paşa, küçük gelmesi normal sanırım. ıslak mendilde prima premium kullanıyorum, bez de aynıydı ancak çok sızdırdı. Bim'den jenny willy diye uyduruk bir bez aldım mecburiyetten, henüz vukuatımız yok:) Evde prima stoklarım duruyor bu arada!

DoymAsa uyumaz ve aglar herhalde,cook kusmuyorsa doyuyordur...

valla bız bı kacamak yaptıknasıl oldu bende anlamadım kendıme geldıgımde aman tanrım naptık bizzz daha kırkım çıkmadı modundaydım valla kızlar tavsıye ederım normale döndum ya 8 ay olmuş bızımde 40 ı bekleyemedık 26.gunde şeytana uyduk iyide etmişiz ,kanamam yok ara ara turuncu ve kahverengı leke gelıyordu ve hala ara ara gelıyor,acıdımı ? evet bıraz acıdı ama sonra geçti valla korkmayın ne vajınusmusu hepsı psıkolojık dırek dalın olaya

Bana da soyledi ayrilacagini bakirkoyde olucakmis yine
Yaaa benim kanamam cok yogun geliyor 30 gunu gecirdim bitecegine artti camasirima kadar gecti normal mi acaba? :26:

tatlım merhaba benım dr um bı ılaç verdı 40 gun ıcındekanaman artarsa mutlaka bunu kullan dedı ılk bı haftada kullanmıştım

Çok erken değil mı ben 3-4 aylıkların düşünüyorum yani gece devamlı odaya kalkmak zor olmuyor mu cnm ?

Yoo zor olmuyor alistim.odasi tam yanimizdaki odagece 2 de tattigi icin 5 de bir uyaniyor bide 8 de sonra 1 kadar uyuyor

Yoo zor olmuyor alistim.odasi tam yanimizdaki odagece 2 de tattigi icin 5 de bir uyaniyor bide 8 de sonra 1 kadar uyuyor

ay iyiymiş o zaman ya benimki şimdi tam satleri belli değil korkuyorum da sesini duyamamktn vs birde odadan odaya kalkmak zor gibi sık kalkabiliyorum şimdi neyse bi iki aylık olalımda geçeriz inş odamıza :)

selam annişler 12 günlük küvezin ardından tekrardan evimizdeyiz oglumla dinlendik coksükür Allah bidaha göstermesin o günleri ..

kızlar doğumlarınız normal mi oldu sezeryan mı normal istiyordunuz en son ?

herkeze hayırlı gecelr oğlum 11 30 da uyudu 12 30 da kalktı 10 dk emdi uyudu şimdi uyuyor inş geceuykusuna geçmiştir bende yatayım artık kızlar sonra uyanınca çok pişman oluyorum o uyurken uyumadığıma :)

canım bende pko hastasıyım ilk kızım aşlamayla oldu...2.side kendiliğinden oldu 1kere kaza oldu tutmuş bu işler bell olmuyo yani eğer istiyosan allahım aratmadan versin inşallah...

çok geçmiş olsun canım

:))) aynen 26. gunde bırlıkte olmuştuk ee zaten yarı kırk çıkmıştı.evet benım psıkolojıkmen dun yıne çok acıdı ama sonra baslarım acıya dedım duşunmedım ve gectı ama emınım her ılışkı oncesı yıne acıcak ve sonra gecıcek duşuncesı olucak bende

selam taze anneler :)) nasılsınız ? bebişler nasıl ? biz artık eşimle çıldırıcizzz adamcağız akşam gelince bi başlıyor bizim virrik , sabaha kadar emiyor , emdikçe gaz oluyor , gaz olunca ağlıyor , eşim gazını çıkartmayla uğraşıyor , bu arada kaka yapıyor bide bakmışız 2-3 saat geçmiş bile ,hadiii acıkıyor yine emiyor yine gaz yine kaka , uyku yok zombiye döndük resmen , gaz damlası aldık ama ağlamaların şiddetini azalttı sadece , bu kolik için napıcaz bilemedim :26: ben çok stress yapıyorum , ter boşalıyor bir anda , üşütüyorum terleyince oda bebeğimi etkiliyor sanırım üfffffffff , geçmişi okuyamadım , bana tavsiyesi olan varsa özel mesaj yazsın lütfen , ben ne kullanmalıyım ? acaba ne yesem ne içsem faydası olur bilemedim birde antalyada tavsiye edebileceğiniz iyi bir bebek doktoru varsa bana yazın lütfen kızlar , bu arada lansinoh elektrikli sağma makinesi aldım ben gayet memnun kaldım , e-bebekte kampanyadaydı , hatta onun sayesinde göğüs yaralarım bile hemen geçti , acıtmıyor hiç , son damlaya kadar boşaltıyor göğüsü , tavsiye ederim ihtiyacı olanlara

bol mızıklı emişmeli bi geceden sonra günaydın arkadaşlar hepimizin derdi aynı heralde gazzz ben daha bebeğime bişey vermiyorum damla falan ne vermem gerekirki bide burda bi arkadaş aventin bi emziğinden bahsetmişti tam adı neydi onun yaa yoksa bu oğlan memelerimi yicek

avent damla emzik demişti yanlış hatırlamıyorsam..

gaz için kendiniz bol bol kimyon tüketin kızlar,bebeklere de kimyon çayı iyiymiş..maşallah bizde yok sıkıntı..

avent damla emzik demişti yanlış hatırlamıyorsam..

gaz için kendiniz bol bol kimyon tüketin kızlar,bebeklere de kimyon çayı iyiymiş..maşallah bizde yok sıkıntı..

saol canım cevabın için kimyonu demleyip içiyorum hergün rezene içiyorum yine de mızıklanıyor yaa çıkardığı halde mızıklanıyor bitmiyor çocuğumun gazı
kızlar sütünüz nasıl benimki iyi gibi ama göğüslerim yumuşacık

Gunaydin kizlar

Bebisini yaninda yatiran bi ben varim heralde
Benim dikislrim iltihap yaptigi icin hsla iyilesmedi oturamadigim icin oglumu yanimda yatirip emziriyorum her 2 saatte bir uyaniyor
Umarim yatagina alisir ben iyilesince
bide benimki memede uyuyor gazini cikarirken uyaniyor sonra gogsume yatirip zor uyutuyorum cok acayip huylar edindi hep gogsumde uyumak isyiyo
Emzik almiyo bi turlu zorlayinca kusuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…