- 20 Şubat 2009
- 1.634
- 5
Felisim sukur seni gorene
Bizde yarin gidicez doktora sansa bak karsilasirdik seninle gunumuz cakissaydi esim yarin bos benim de epey pahaliymis kalca usg si biz ozel saglik sigortasi yaptirdik bakalim ne kadar odeyecez yarin hepaptit B olurken cok cani yaniyor mu bebegin?
Yandı canım, katıldı hatta, yüzüne üfledim geçti. Ali Bey ayrılıyormuş hastaneden, ona da göründüm gittiğimde.
Kuzlar bebisler sizin odadami yoksa kendi odasindami yatiyor
Canim senin esin niyeti bozmus iyice kacarin yok,kasma kendini bence acimayacak diye dusun,krem kullanabilirsin belki en basta daha rahat olur...
Aycaca canim Allah korumus ya bende cok korkuyorum bu durumdan bizimkide bazen kusmus oluyor gece bakiyorum hep yan yatiriyorum ama Allah korusun donuyorlar artik yavas yavas...
Kizlar islak mendil ve bez ne kullaniyorsunuz...
Ben primapremium kullaniyorum bir tane huggies hediye geldi actik deniyorum ama sanki sert geldi dokusu yeni bebek organik yaziyor halbuki,birde artik 2 no dar geliyor sanki!!!
İslak mensil unibaby pamuk kullaniyorum,baby me hediye vermisler o da guzel gibi bir frk gormedim,dr 2 ay islak mendil kullan mayin dedi prima yesil islak havlu var birde elimde onu kullanamazmiyim yani???
bizde park yatak aldık bizim yanımızda yatıyor...
kızlar benim sütüm çok yok bugün sabah sağdım 90 cc çıktı iki göğsümden,hiç bu kadar çok çıkmamıştı...bugün genelde emzirdim,mama bir kere verdim.emzirdikten sonra doyuyor mu diye çok tedirgin oluyorum ama bugün emdi emdi kustu,sonra yine arandı mama verdim yine kustu.bu doyduğu anlamına gelir mi? biberona alıştı zaten savaşarak emziriyorum
Arkadas cevaplamis grrci ama gunde 1kez 3damla vrriyorsun.bir de saglik ocagii bana sen de 9 damla kullan dedi..ama kendi doktorum da hayir kullanma dedi.ben elevit aliyorum cunku. Emzirme devam ettikce suda eriyen cals d3 ve elevite devam edecekmisim.kan hapi kutu bitince birakacakmisim...kizlar cinsel iliski icin 40 i bekliyoruz.ama ben sanki tirsiyom..ilk kez olaakmis gibi.halbuki son aya kadar devam ettik.nerden baksan yine 3 ay olacak..sez olanlar iliskiyi deneyenler oldu mu.benim hala karnimin ici aciyor azicik.sizde de var mi.
Bana da soyledi ayrilacagini bakirkoyde olucakmis yine
Yaaa benim kanamam cok yogun geliyor 30 gunu gecirdim bitecegine artti camasirima kadar gecti normal mi acaba? :26:
Çok erken değil mı ben 3-4 aylıkların düşünüyorum yani gece devamlı odaya kalkmak zor olmuyor mu cnm ?
Yoo zor olmuyor alistim.odasi tam yanimizdaki odagece 2 de tattigi icin 5 de bir uyaniyor bide 8 de sonra 1 kadar uyuyor
bebişine mama veren anneler su da veriyor musunuz? biz 20 günlüğüz sütüm bugun çok azdı ıyıce huysuzlaşınca oğlum mama verdik,acaba su vermeli miyim doktor verebilirsin demişti ama benim içim hiç rahat değil,ah bu süt beni delirtti
selam annişler 12 günlük küvezin ardından tekrardan evimizdeyiz oglumla dinlendik coksükür Allah bidaha göstermesin o günleri ..
evet sezeryandı.canım bende polıkıstık overım ama bırdaha o tup bebek tedavısını gormek ıstemıyorum.doktorumda en az 2 yıl olması gerek ama dedı senın vucudun kendını cabuk toparladı cokda rısklı olmaz dedı.hamıle kalmadan bu kadar zayıf degıldım..
Merhaba Kizlar
Gece 04.00'de kizim agzindan burnundan kustu,hemde baya cok...
Yatagi bizim odamizda,ben hiikkk diye bir ses duydum hemen kostum baktim kiz boguluyor,nefes almaya cabaliyor
Tuttugum gibi hemen ters cevirdim,agzindan burnundan cikti hepsi disariya,sonra burun aspiratoru ile burnunda kalanlari cektim.Verilmis sadakamiz varmis...
Esim diyor o ''hikkk''sesi nasil duydun.Dedim ''Allah tarafindan'' anne olmak boyleymis en ufak hiriltisini bile duyuyor insan...
valla bız bı kacamak yaptıknasıl oldu bende anlamadım kendıme geldıgımde aman tanrım naptık bizzz daha kırkım çıkmadı modundaydım valla kızlar tavsıye ederım normale döndum ya 8 ay olmuş bızımde 40 ı bekleyemedık 26.gunde şeytana uyduk iyide etmişiz ,kanamam yok ara ara turuncu ve kahverengı leke gelıyordu ve hala ara ara gelıyor,acıdımı ? evet bıraz acıdı ama sonra geçti valla korkmayın ne vajınusmusu hepsı psıkolojık dırek dalın olaya
bol mızıklı emişmeli bi geceden sonra günaydın arkadaşlar hepimizin derdi aynı heralde gazzz ben daha bebeğime bişey vermiyorum damla falan ne vermem gerekirki bide burda bi arkadaş aventin bi emziğinden bahsetmişti tam adı neydi onun yaa yoksa bu oğlan memelerimi yicek
avent damla emzik demişti yanlış hatırlamıyorsam..
gaz için kendiniz bol bol kimyon tüketin kızlar,bebeklere de kimyon çayı iyiymiş..maşallah bizde yok sıkıntı..