- 14 Şubat 2011
- 1.983
- 1.553
benim uzun süre emzirmezsen 5-6 saat,5-10 dk güzel emiyor,ama sık emerse dediğim gibi yapıyor ama az da olsa geliyor sıkınca,demek fosur fosur gelmesi lazım her zaman,bizimde böyle işteSutun bittigi icin yapiyordur o huysuzlugu bizimde ayni durumlar benim kiz da cok sinirleniyor cekip cekip sut gelmeyince bende zaten gogsumu sikiyorum bakiyorum sut cikmiyor halbuki baslarda sikinca epey geliyor arada kontrol et bak
ben SMA mamasi veriyorum,doktorumuz onu onerdi.Baslarda gunde 2 defa 60ml idi,simdi gunde 4 defa 60ml'ye cikardi.
Benim kizim hep uyuyordu bende dokunmuyordum uyuyor diye,doktor uyandirip 2-3 saatte bir memeyi vereceksin ve 20 dakika emecek dedi.
sonra gazini cikarip mamasini verebilirsin dedi.Ya da bir seans emzirme bir seans mama yapabilirsin dedi.
Maalesef sutler az evet Allah bize bol sut nasip etsin insallah tez zamanda,cunku yavrum sutumu emerken gozleri parliyor ama mamayi yerken sanki mutsuz gibi hissediyorum
her doktor farklı demekki,bizimkide hep uyuyodu ilk bir ay,zaten bir ay erken doğmuştu.hiç mama da vermedim o ara ama sütümde bu kadar az değildi,yine de alamadı fazla kilo.evet ya sütüm gelse ne güzel hiç düşünmücem şimdi fazla mı geliyor az mı?ben karar veriyorum memede kendisi karar verecek.inşallah gelir ne diyim.