Benim kizi da yikadik simdi uyuyor guzelce bir de kakasini yapsa bari de rahatlasa
Valla benim sutumun yetersiz oldugu pompaya sagdigim sutten belli oluyor iki memeden 40-50 cc cikiyor anca hala artmadi bende ictim hep komposto pekmez tahin humana still tea imnu malt kahve dereotu kim ne dediyse yaptim ictim niye artmiyor anlamiyorum mutlaka emziriyorum ardindan mama yapiyorum cunku kiz mememle savas veriyor agzindan cikartiyor memenin ucunu cekip uzatiyor tabi benim canimi cok yakiyor sonra memeyi bulamiyor tam sokuyor agzina bakiyor ki gelmiyor basiyor yaygarayi bende mememisikiyorum bakiyorum hakikaten sut bitmis cunku baslarda siktigimda sut akiyor goruyorum
2 kasima randevu alicam kalca usg si cekilecek bi de hepatit b asisi hem de muayene edilir iste de daha alamadim randevumu tatil diye calisan yok galiba aradim vermediler randevu yarin arayacam yine
Ben iyi kotu evin isleriyle ugrasiyorum yemek yapiyorum surekli camasir cikiyor kizin gunde kac kere degisiyorum dun utu yaptim 2-3 saat surmustum cok yorgunum zaten az uyumaktan temizlige de kadin cagirdim carsambaya bana gelecekler var ayip ama kimse gelsin istemiyorumugrasicak halim yok misafirle ama gelmeyin de diyemem ki