2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlar sabah gittik idrar kültürünün sonucunu almaya , temiz çıkmış şükür , tit de 10-12 arası , doktor henüz az ama ilaç kullanmassak ilerler ve böbreklere zarar verebilirde sonunda dedi , 1 hafta kullanıcaz artık zimaks ı , haftaya gidip tekrar çiş vericez geçmişmi die

Inşallah temiz çıkar buda hadi bakalım geçmiş olsun

o zaman yarindan itibaren dikkat etmeye baslayalim, bakalim haftaya sali kac gr vermisiz:) burdan duyururuz :)
tamam canım bencede baslayalım :KK34:
burdan da sonucları yazalım ıyıce gaza gelmıs oluruz hemm:KK52::KK52:
gercı ben zor bı surece gırıyoru yedıklerıme ne kadar dıkkat edebılırım bılmıyorum benm annecgımden kalan dondurucu stogum erımek uzre ve yakın bı zmanda
memlekete gtcem ve elımde 10 gunluk bı ozlenen annıs yemeklerı lıstesı var:KK56::KK56::KK52::KK52:
Slm ikeaninki hem uygun hem kullanisli diye duymustum bede imkan varsa gormeo lazim tabii..icine yumusak ince bir minderkoyulsa sertligi problblem olmaz belki..oo kizlar muthissiniz ya benim. 9-10 kilo fazlam var kolay kilo alan biri olmadigim iicin sabit kalir sanirim cunku asla diyet yapamam az yeyim dedikce daha da yiyesim geliyorustelik olmadik saatlerde :KK43:( ama kilo giderse gobis gidermi ki zaten..gobis benim derdim kilom dert degil...
yaa emziren annelerlutfenn yanitlayin ben emzirirken hic kendisinin birakmasini beklemiyorum doydugunu nasil anlarim ??gece ozelliklecok cabuk birakiyorum kocam 3 dk bile olmadi diyor.ama sanki uyuyakalinca emerken emziik niyetiyleemiuor olabilir mi hissiyle ki uyanikken de cekiyorum cogu kez...lutfen tecrube ve fikirlerinizi yazin cook ihtiyacim var :KK43:( yoksa ondan mi zayiflamadim hic :))
genelde hepımız ortak sorunu gobıs zaten canımm korkma yalnz dıılsın karın kaslarımızı sıkılastrmak ıcın bı vıdeo lınkı paylasmıstım bı kac sayfa once
yeme konusunda bnde frene basamıyorum anında sutum cekılıyo cunku ama en azından sdce yıyıp durmaktansa su egzersızlerle ıcımı rahatlatabılırım dye dusundum
bnce sen de dene ıllakı faydası olur:KK34::KK34:
emzırme konusuna gelınce oncelıkle aylık kılo alım mıktarına dıkkat etmelısın normal sınırlardaysa problem yok sutun yetıyo ve doyuyo demektr
ama kendın memeden cektgın ıcın belkı atıyorum 100cc le doyup 50cc de fazladan cekıcekse cektgın ıcın 100cc le doyup kalıyo olabılır
ama kılo yda doyma anlamında sıkıntın olsa doktorun coktan mudahele ederdı dye dusunuyorum ben
bebeklerın cogu zman ozellıkle gecelerı manevı tatmın amaclı uyanıp memede kalmaktan hoslandıklarını okumustum
gogsunu emzık olarak kullanıp kullanmadgnı yutkunmasından anlarsın ben ole anlıyorum benım kızımda bos bos cekmek ıcın uyanıyo arada
ben de karısmıyorum o bırakana kadar arada guclu cektgı de oluyo cunku
gogus ucu hassasıyetı yasatıcak boyutta dıılse annesı bırak emsın dıledgnce kuzuck senııı sunun surasında ne kadar emıcekler kı
emzırmek dunyanın en en ennnn guzel duygusuymuss:KK31::KK31:
ben sımdıden buyudugunde bı dha o emzrdgım anlardakı gbı bı bag kuramayacgm ıcın uzuluyorummm:KK16::KK16::KK16:

deneyerek almak mantikli ben de kizimla gidip oyle yapim, bakalim hangisini begenecekler:) gerci benimki evden cikip arabasina biner binmez horul horul uyuyo top atsan uyanmiyor:)

bızımkı arabada uyuyor alısverısmerkezıne gırıncede etrafa bakıyor...deneyıp almak daha ıyı bırsuru oyuncak aldım begenmedı kendı dıkkatını cekenı aldım onu elınden bırakmıyor

Ne guzel ne guzel. Benim yedi kilom kalmisti dordu bi ay icin de gitti kalan uc hala bende:)):ama bana iki kilo versemde yeter.annenede sevgiler...bizede beklerim hic dayanamam pasta borwge.bnm annemde gelecekmis yakinda

Allah kavustursun cnm benim annem dun dondu ankaraya ben ise baslayana ladar yok bitti pasta borek tatli dolma isi artik daha fazla dikjat ederim yediklerime sutu azaltacak kadar azaltmiyorum. sutumu yogurdumu bol yiyorum yemeklerimi.bol yiyorum ama beyaz ekmegi cikartacagim. birde cikolatasiz duramiyorum ama bitter yiyorum artik. kahvaltiyi siki yapiyorum ara ogun olarak sutlac yada asure yiyorum. rezene ve isirgam otu cayi iciyorum. gobek icinde egzersize dun basladim ancak 5 dakika dayanabiliyorum

Katılıyorum:)) bi de emerken büyük bi ciddiyetle gözlerini süzmüyor mu deli oluyorum:)))
Bu arada çok geçmiş oldun Rabbim şifa versin tez zamanda

teşekkür ederim , benim cadı bu dişsiz haliyle ısırmayı öğrendi ,acıtıyo baya , ben bağırınca oyun yapıyorum sanıyo galiba oda devam ediyo :KK37: bide dişleri çıksa napıcam bilemiyorum :KK50:

cok gecmis olsun cnm, ilerlemeden kullanmakla iyi yapmissiniz, umarim haftaya temiz cikar.

inşallah canım , ne zormuş ufacık bişeyde bile ilaç kullanıyoruz die üzülüyorumda ya büyük sağlık sorunları olanlar napsın :KK50: Allah yardımcıları olsun hepsinin , evlat başka bişeymiş , kendindende öte bişey...

naber canım eskılerden bız kaldık bırtek...dıger arkadaslar hep yenı...
arada bakıyorum eskı topıgıede ne heycanlar yasamısız yaa

kissslaaarrr bu gun ilk egzersizimi yapppdiiiim:KK9::KK9::KK9:ne yoruldum ama:KK37::KK37::KK37: insaallah devami gelir:KK76::KK76::KK76:

kızlar sabah gittik idrar kültürünün sonucunu almaya , temiz çıkmış şükür , tit de 10-12 arası , doktor henüz az ama ilaç kullanmassak ilerler ve böbreklere zarar verebilirde sonunda dedi , 1 hafta kullanıcaz artık zimaks ı , haftaya gidip tekrar çiş vericez geçmişmi die

tatlım gecmış olsun
bundan tan 6 sene önce benım kızmdada olmuştu dr kızım cok kustugu ıcın dr yapma geregınde bulunmuştu
o kadar cahılmısımkı hala kendıme kızıyorum bagırsaklarından sesler gelıyo bıde ıshal yaptıgı ıcın ılacı yarıda bıraktık ve kızım 9 ay kustu kızım grıp oldu ve antıbıyotık kullanmak zorunda kaldık kullandık ve kusmasıda bıttı hala kızgını kendıme:KK47::KK47:

cnm sızdede kusma oldumu

kilo alımı konusunda olumsuz birsey demedi drmuz 700 gr almıs ama arada mamada veriyoruz duzenlı vermesek de..anneler sagolsun zayıf vs diye karısınca kavga dovus dr mamaya baslayın demedıgı halde arada mama vermeye basladık basta uzuluyordum ama artık alıstım tembellik yaptı bende bile mama galbaçççhaklısınız bundan sonra yavrum tam olarak bırakmak ısteyene kadar ayırmayacagım emmeden...
canlarım tsk ederim gercekten cok aydınlattınız iyi ki varsınız...
factor gecmis olsun kuzuna tekrar umarım bşr daha tekrarlamaz..
su videoya bı bakayım tsk rose insallah kurtuluruz gobşslerden...ahh ahh yaza kadar gitse ne guzel olur...

Isırgan otu Rezene çörekotu anason bide keciboynuzu otu vardı ama ben onu ot olarak bulamadım unu ve kendi vardı bende almadım. Bunları yogurda karıştırıp yiyecekmisiz sütü artırmak için canım bu ama anasının kokusu dan iştah kapatıcı da olabilir :) zayıflamak için de maydonoz u kaynatıp için diyorlar

canım ya bu bitkilerden ne kadar karıştırıcaz yoğurda?bende yemeyi düşünüyorum süt için

kızlar size bişey danışıcam.bebişlerinizin biberonlarını değiştiriyor musunuz ve hangi sıklıkla?

canım çok geçmiş olsun güzel kızına.
Slm ikeaninki hem uygun hem kullanisli diye duymustum bede imkan varsa gormeo lazim tabii..icine yumusak ince bir minderkoyulsa sertligi problblem olmaz belki..oo kizlar muthissiniz ya benim. 9-10 kilo fazlam var kolay kilo alan biri olmadigim iicin sabit kalir sanirim cunku asla diyet yapamam az yeyim dedikce daha da yiyesim geliyorustelik olmadik saatlerde :KK43:( ama kilo giderse gobis gidermi ki zaten..gobis benim derdim kilom dert degil...

yaa emziren annelerlutfenn yanitlayin ben emzirirken hic kendisinin birakmasini beklemiyorum doydugunu nasil anlarim ??gece ozelliklecok cabuk birakiyorum kocam 3 dk bile olmadi diyor.ama sanki uyuyakalinca emerken emziik niyetiyleemiuor olabilir mi hissiyle ki uyanikken de cekiyorum cogu kez...lutfen tecrube ve fikirlerinizi yazin cook ihtiyacim var :KK43:( yoksa ondan mi zayiflamadim hic :))

Arkadaşım bencede çekme.benmkıde gece uykusunda arada derın derın mememde uyuyor sonra bırden hızlanıyor çekıyor.yutkunmasını takıp et.benmkıde mesela ben beklemeden bıraktırsam kıyametı koparıyor asla o bırakmadıkca bırakamıyorum.Zayıflamamanı ona baglama bence canm ya.bı yandan emzırıyoruz ama bı yandanda sut olsun dıye yerını dolduracak kadar yıyoruz.vucutta bı sekılde dengesıı kuruyor işte.hatta ben hıc yemıyorum beebegımden fırsat bulamıyorum oyle ıstahlı bı tıpte degılım ama genede bır uc kılom kaldı gıtmeyen.vucudum kendını korumaya aldı heralde:)

kızlar bu arada bende uzun araştırmalar sonucu elıptık bısıklet aldım eve.twıster ve kol bantlarıda var.sezeryandan dolayı gobek hareketı yapamadım ben.bugun basladım bakalım ıncelebılıcekmıyım:)

Isırgan otu Rezene çörekotu anason bide keciboynuzu otu vardı ama ben onu ot olarak bulamadım unu ve kendi vardı bende almadım. adım. Bunları yogurda karıştırıp yiyecekmisiz sütü artırmak için canım bu ama anasının kokusu dan iştah kapatıcı da olabilir :) zayıflamak için de maydonoz u kaynatıp için diyorlar

canım ya bu bitkilerden ne kadar karıştırıcaz yoğurda?bende yemeyi düşünüyorum süt için

Belli bir ölçüsü yoktu ben bi kapta rezene anason ve çörekotu nu karıştırdım. Çörekotu nu daha az koydum. İsirgani ayrıca yıkayıp ta katiyorum. Sen kendine göre ayarla karışımdan bi kaseye üç dört tatlı kaşığı koyuyorum. Bide ısırgan tohumu nu bi tatlı kaşığı balla karıştırıp ta yiyebilirsin. İnşallah ise yarar bol sütlü günler geceler diliyoruuum :)

benim kizim gunduz max 3-4 dak emiyor sonra geri cekiyor , 2 saatte bir. ne yaptiysam artmadi. keske uzun uzun emse. gece daha uzun emiyor ama ben o ara ruyaya gecmis oluyorum.

ay canım aynen ya benimkide öyle 3 4 dk emio yetiyo demekki mama deniyorum istemiyo çünkü gece güzelce emiyo ama bakalım yarın dr kontrolü var ne dicek kilo alabilmişmi...

Allah kavustursun cnm benim annem dun dondu ankaraya ben ise baslayana ladar yok bitti pasta borek tatli dolma isi artik daha fazla dikjat ederim yediklerime sutu azaltacak kadar azaltmiyorum. sutumu yogurdumu bol yiyorum yemeklerimi.bol yiyorum ama beyaz ekmegi cikartacagim. birde cikolatasiz duramiyorum ama bitter yiyorum artik. kahvaltiyi siki yapiyorum ara ogun olarak sutlac yada asure yiyorum. rezene ve isirgam otu cayi iciyorum. gobek icinde egzersize dun basladim ancak 5 dakika dayanabiliyorum

Ama tam da yemeye içmeye dikkat ettiğim dönemde annem gelio, olcak iş mi8) hava güzel olsa da yürüyüşe çıksak bari.

teşekkür ederim , benim cadı bu dişsiz haliyle ısırmayı öğrendi ,acıtıyo baya , ben bağırınca oyun yapıyorum sanıyo galiba oda devam ediyo :KK37: bide dişleri çıksa napıcam bilemiyorum :KK50:[/QUOTE

Bizdede var o sorun nolcak bilmem dişler cikinca

kızlar size bişey danışıcam.bebişlerinizin biberonlarını değiştiriyor musunuz ve hangi sıklıkla?

Biberonu degistirmiyorun kaynatiyorum arada aslında her kullanistan sonra yapın diyorlar. Süt çabuk bakteri üretirmiş.

kizlar emme pribleminden sonra sutum azaldigi icin ek gidaya baslayayim dedim yavas cok az kasik mamasi verdim iki gun sonra meyve puresi aldim elma ve seftali icine anne sutu katarak verdim iki gun dunde pirinc unundan muhallebi yaptim yine icine anne sutu kattim 5 gundur ek gida veriyorum ama bugun ve dun kizimin kakasinin katilastigini hissettim kizimun sikintisi var bu konuda ne yapmaliyim basiniza boyle sey geldimi

bence verdiğiniz ek gıdalardan 1 öğününe 1 çay kaşığı saf zeytinyağı koyarak bu sorunu halledebilirsiniz

naber canım eskılerden bız kaldık bırtek...dıger arkadaslar hep yenı...
arada bakıyorum eskı topıgıede ne heycanlar yasamısız yaa

haklısın canım diğerleri hep vefasız çıktı , topik sahibi bile uğruyor , bi selam yazmadan çıkıyor , geçen gün rast geldim , sana diyorum yeni bi topik aç die ama açmıyorsun sende :KK50: evet yaa çok güzel heyecanlardı , geçen söylüyorum kocişe hep hamile olsam hiç doğurmasam olmazmı die :KK1: olmaz dio tabiii :KK9:

X