o zaman yarindan itibaren dikkat etmeye baslayalim, bakalim haftaya sali kac gr vermisiz:) burdan duyururuz :)
tamam canım bencede baslayalım
burdan da sonucları yazalım ıyıce gaza gelmıs oluruz hemm
gercı ben zor bı surece gırıyoru yedıklerıme ne kadar dıkkat edebılırım bılmıyorum benm annecgımden kalan dondurucu stogum erımek uzre ve yakın bı zmanda
memlekete gtcem ve elımde 10 gunluk bı ozlenen annıs yemeklerı lıstesı var
Slm ikeaninki hem uygun hem kullanisli diye duymustum bede imkan varsa gormeo lazim tabii..icine yumusak ince bir minderkoyulsa sertligi problblem olmaz belki..oo kizlar muthissiniz ya benim. 9-10 kilo fazlam var kolay kilo alan biri olmadigim iicin sabit kalir sanirim cunku asla diyet yapamam az yeyim dedikce daha da yiyesim geliyorustelik olmadik saatlerde
( ama kilo giderse gobis gidermi ki zaten..gobis benim derdim kilom dert degil...
yaa emziren annelerlutfenn yanitlayin ben emzirirken hic kendisinin birakmasini beklemiyorum doydugunu nasil anlarim ??gece ozelliklecok cabuk birakiyorum kocam 3 dk bile olmadi diyor.ama sanki uyuyakalinca emerken emziik niyetiyleemiuor olabilir mi hissiyle ki uyanikken de cekiyorum cogu kez...lutfen tecrube ve fikirlerinizi yazin cook ihtiyacim var
( yoksa ondan mi zayiflamadim hic :))
genelde hepımız ortak sorunu gobıs zaten canımm korkma yalnz dıılsın karın kaslarımızı sıkılastrmak ıcın bı vıdeo lınkı paylasmıstım bı kac sayfa once
yeme konusunda bnde frene basamıyorum anında sutum cekılıyo cunku ama en azından sdce yıyıp durmaktansa su egzersızlerle ıcımı rahatlatabılırım dye dusundum
bnce sen de dene ıllakı faydası olur
emzırme konusuna gelınce oncelıkle aylık kılo alım mıktarına dıkkat etmelısın normal sınırlardaysa problem yok sutun yetıyo ve doyuyo demektr
ama kendın memeden cektgın ıcın belkı atıyorum 100cc le doyup 50cc de fazladan cekıcekse cektgın ıcın 100cc le doyup kalıyo olabılır
ama kılo yda doyma anlamında sıkıntın olsa doktorun coktan mudahele ederdı dye dusunuyorum ben
bebeklerın cogu zman ozellıkle gecelerı manevı tatmın amaclı uyanıp memede kalmaktan hoslandıklarını okumustum
gogsunu emzık olarak kullanıp kullanmadgnı yutkunmasından anlarsın ben ole anlıyorum benım kızımda bos bos cekmek ıcın uyanıyo arada
ben de karısmıyorum o bırakana kadar arada guclu cektgı de oluyo cunku
gogus ucu hassasıyetı yasatıcak boyutta dıılse annesı bırak emsın dıledgnce kuzuck senııı sunun surasında ne kadar emıcekler kı
emzırmek dunyanın en en ennnn guzel duygusuymuss
ben sımdıden buyudugunde bı dha o emzrdgım anlardakı gbı bı bag kuramayacgm ıcın uzuluyorummm