2012 Ekim bebekleri büyüyor

kizlar bebeginde konak olan var mi? benim kizimda vardi ama doktorum verdigi bir yag karisimini surup temizlemistim taragiyla, sonra kalmamisti. gecen hafta hasta olunca yikanmasini geciktirdim 3-4 gun, her tarafi konakla doldu. simdi yag surup tarasam bile her konak parcasiyla beraber ustune yapismis 10-15 tel saci gidiyor minnosun, tepesi kel kaliyor :KK43: konak varmi sizlerde de, olan konak icin ne yapiyorsunuz, ya da olmamasi icin ne kullaniyorsunuz? yardim lutfen :KK43:(

benım bebgımde de olmustu canım bu aralar yok cok sukur:nazar::nazar:ben banyodan once bebek yagı ıle yumusatıp yumusak bı fırcayla tersıne dogru tarayarak temızlemıstım
bebek yagını bolca surdum ve ıyıce beklettım tamamen yumusayınca cok kolay cıkıyo onlem olarak her banyodan once yaglayın dıyolar bde sampuanı ıyıcee durulanmalıymıs
ama ne yaparsan yap olcagı varsa oluyo yag dengesıyle alakalıymıs....

hepınıze selam kızlarrr gercı slm vercek halım bıle kalmadı ya:KK37::KK37:
bgun 4.ay asılarımızı olduk amanınn ne asıymıs ole onlar mahvettı kuzumuuuu sabah geldıgmızden berı agllaya aglaya helak olduu:KK43::KK43:
dha oncekılerde hıc bole olmamstı neydı kı bunun farkı anlamadımm:26::26:
kucakta ayakta her turlu aglıyoo emmedı de mama yaptım nasıl ıctı tek seferde anlatamam cocugun emıcek dermanı bıle kalmadı yaa:KK50:
bde kızıma uykusuz huysuz derdım meger melek gbıymıs bnm bebem bgunkı halını goruncee aman ammannn:KK14:
onla bır bnde perısan oldum ıkı bıskuvı bı m.suyu ıle gnu bıtırdımm:KK37: calpol vermstım nysekı ates olmadı zar zoor uyuttum sımdı ayagımda
bu ay sdce 500 gr almıs.. ona canm skıldı bıraz da hemsremz braz kucuk gdıyo gbı dyınceee:KK14:
4aylık oldu ama hala 6 kıloya ulasamadıkk topıgın en mınyatur bebegı benım mınnosumm...
aylık kılo alım sınırları normal degerlerde oldgu ıcın kendım takmıyorum mınyon kuzum da benm gbı dye ama
cevredekılerın yorumları yok muu zorla komplekse sokuyolar ınsanıı
sutun yaramıyoo mu, yemıyosun sende zaten sutun olmuyodur, doymuyodur,................
bı sız bılıyosunus zatenn herseyııı :KK47::KK47:
bırı de cıkıp olabılır dert etme sen bı alır bı verır kıloyu hem gelısım olmasın yeter stres etme sen felan demek ıcın cok mu zekı olmak lazım
anlamıyorum bızım ınsanımız olumsuz yorum yapmaya programlanmıs hemde her konudaaa
nysekı ben bı basıma da olsam bu cıkarımları yapabılcek sagduyuya sahıbımm aklımı seveyımm:KK16::KK16:

kizlar bebeginde konak olan var mi? benim kizimda vardi ama doktorum verdigi bir yag karisimini surup temizlemistim taragiyla, sonra kalmamisti. gecen hafta hasta olunca yikanmasini geciktirdim 3-4 gun, her tarafi konakla doldu. simdi yag surup tarasam bile her konak parcasiyla beraber ustune yapismis 10-15 tel saci gidiyor minnosun, tepesi kel kaliyor :KK43: konak varmi sizlerde de, olan konak icin ne yapiyorsunuz, ya da olmamasi icin ne kullaniyorsunuz? yardim lutfen :KK43:(

Bizdede var hala. Banyodan önce zeytinyağı sürüyorum iyi geliyor ama tam anlamıyla geçmedi kasindada var

saol canım iyi dileklerin için :KK16: bu arada herkeste bir hareketlenme var , ben hala yiyipyiyip oturuyorum :KK37: keşke evim giriş kat olsaydı dedim ilk defa , arabamızı alır yürüyüşe çıkardık hiç yoktan ama bulucam bir formül yakında inşallah

Bulursun canim sikma canini.ben yakinda ise baslayacagim hergun cesit cesit giyinen bir tiptim.ogrncilerim bana ogretmenim bugun ne giysem e katilsaniza diye dalga geciyorlardi.simdi onlarin karsisina eski halime donmus olarak cikmak istiyorum:-) yoksa kiyafet fakiriyim:-)

kızlar işe başlamadım :) 1 hafta annemlerin yanına İzmir'e gittik kızımla, sütüm ilk kez ilk aylardaki gibi arttı. Dün döndük bebeğimle süt filan kalmadı, bebeğim bugün kakasını gene sulu yaptı, sanırım bu yüzden sürekli emmek istiyor. bıktım bu gazdan ishalden. inek sütü alerjisi mi, üşütüyor muyum, enfeksiyon mu belli değil hiç bi dr da kesin bundan diyemiyor. canım sıkkın, bişey yazıp canınızı sıkmak da istemedim. biraz okudum geçmişi bebeklerimiz hep hasta olmuş. herkese çok geçmiş olsun. bebeklerinize ve kendinize iyi bakın!

benım bebgımde de olmustu canım bu aralar yok cok sukur:nazar::nazar:ben banyodan once bebek yagı ıle yumusatıp yumusak bı fırcayla tersıne dogru tarayarak temızlemıstım
bebek yagını bolca surdum ve ıyıce beklettım tamamen yumusayınca cok kolay cıkıyo onlem olarak her banyodan once yaglayın dıyolar bde sampuanı ıyıcee durulanmalıymıs

bgun 4.ay asılarımızı olduk amanınn ne asıymıs ole onlar mahvettı kuzumuuuu sabah geldıgmızden berı agllaya aglaya helak olduu:KK43::KK43:
kucakta ayakta her turlu aglıyoo emmedı de mama yaptım nasıl ıctı tek seferde anlatamam cocugun emıcek dermanı bıle kalmadı yaa:KK50:
bde kızıma uykusuz huysuz derdım meger melek gbıymıs bnm bebem bgunkı halını goruncee aman ammannn:KK14:
onla bır bnde perısan oldum ıkı bıskuvı bı m.suyu ıle gnu bıtırdımm:KK37: calpol vermstım nysekı ates olmadı zar zoor uyuttum sımdı ayagımda
bu ay sdce 500 gr almıs.. ona canm skıldı bıraz da hemsremz braz kucuk gdıyo gbı dyınceee:KK14:
4aylık oldu ama hala 6 kıloya ulasamadıkk topıgın en mınyatur bebegı benım mınnosumm...
aylık kılo alım sınırları normal degerlerde oldgu ıcın kendım takmıyorum mınyon kuzum da benm gbı dye ama
sutun yaramıyoo mu, yemıyosun sende zaten sutun olmuyodur, doymuyodur,................
bırı de cıkıp olabılır dert etme sen bı alır bı verır kıloyu hem gelısım olmasın yeter stres etme sen felan demek ıcın cok mu zekı olmak lazım
anlamıyorum bızım ınsanımız olumsuz yorum yapmaya programlanmıs hemde her konudaaa
nysekı ben bı basıma da olsam bu cıkarımları yapabılcek sagduyuya sahıbımm aklımı seveyımm:KK16::KK16:

saglikli olsun da varsin minis olsun annesi, her bebek farkli farkli kilo aliyor, karsilastirmak zor- boy kilo oranina da bakmak lazim tabi. 500 gr iyi bence zaten, benim kizim gecen ay 500den az almisti ama doktor iyi demisti.bu ay dusmustur heralde, giderek azalir demisti kilo alimlari.

kızlar işe başlamadım :) 1 hafta annemlerin yanına İzmir'e gittik kızımla, sütüm ilk kez ilk aylardaki gibi arttı. Dün döndük bebeğimle süt filan kalmadı, bebeğim bugün kakasını gene sulu yaptı, sanırım bu yüzden sürekli emmek istiyor. bıktım bu gazdan ishalden. inek sütü alerjisi mi, üşütüyor muyum, enfeksiyon mu belli değil hiç bi dr da kesin bundan diyemiyor. canım sıkkın, bişey yazıp canınızı sıkmak da istemedim. biraz okudum geçmişi bebeklerimiz hep hasta olmuş. herkese çok geçmiş olsun. bebeklerinize ve kendinize iyi bakın!
dinlenmek, moral ne kadar cok artiriyor sutu degil mi, dinlenmissindir orda. benim kizim da hep sulu yapiyor ama ben anlamiyorum bir turlu normal mi degil mi -sanirim diger belirtiler onemli. bebeginin derdini anlarsiniz insallah en kisa surede-

boşuna dememişler milletin ağzı torba değilki büzesin diye :)
sen canını sıkma tatlım ya.ağzı olan konuşuyo de geç.bizim insanımız çok meraklıdır boş konuşmaya.herşeyi duyma ve o insanları kaale alma.bebişini de kokla benim yerime

kızlar muhtemelen bizi merak etmişsinizdir annemdeyiz bi suredir gecmişe gittim ancak nerdeyse 40 sayfa eklenmiş son yazdığım gönderinin uzerine hemen geri döndüm bu güne :KK8: hasta bebişlere allah şifa versin benim kuzumda hafif bi gribal enf.geciriyor bakalım suruba başladık iyleşcek inşallah... gün itibariylede 5ay 5gunluk oldu elif su'm... fırsat buldukca gelicem tekrar... :KK16:

selam kızlar nasılsınız dr a gittik bugün bebeğim 650gr almış 7.500olmuş boyuda 66.5olmuş gayet iyi dedi bu ay kilosunda düşüş bekleriz zaten dedi her ay 1300alıyodu bana baya az geldi ama gündüzleri çok emmiyo biliodum az alıcağını neysee ek gıda verdi yoğurt vericem 1hafta sonra meyve suyuna geçicem gecede kaşık maması verebilirsin yada evde kendin yapabilirsin dedi verdim bugün yoğurdunu zor yedi muhallebisini sevdi sütlü pirinçli kaşık amamsı 1hafta sonra da meyve sularına başlıcaz...

biz variz caniim:KK24: oglusumun bsai konak doluydu onceleri her ikamadan once bebeyagi surup yarim saat bekletip tariyordum sonra yikiyordum yavas-yavas azalmis hatda bitip gitmisdi bile:KK51: sonra sunnet olunca yikamayi biraz gecikdirmeli oldum ondan beri yarim aydir yine var ama onceki gibi bol-bol degil sadece bingildak kisminda biraz da tepesinin dugum yerinde:KK37: konakdan dolayi bizde sac yok keltosuuuzzz bizzz:KK52::KK52::KK52:

500 gr az degil canim gayet normal annesi:21: biz de topigin kucuklerindeniz merak etme yalniz degilsin :KK19: bizimkinin hem kafasi buyuk ama kendisi mini-minnacik babasi tarafa cekmis kafadan:KK9: ama babamiz boylu-poslu:KK15: ben minyonum:nazar: boyda bana cekmesin deeee :KK37:
insaallah asiyi da rahatlikla atlatir sirinneeen:KK54:

kızlar muhtemelen bizi merak etmişsinizdir annemdeyiz bi suredir gecmişe gittim ancak nerdeyse 40 sayfa eklenmiş son yazdığım gönderinin uzerine hemen geri döndüm bu güne :KK8: hasta bebişlere allah şifa versin benim kuzumda hafif bi gribal enf.geciriyor bakalım suruba başladık iyleşcek inşallah... gün itibariylede 5ay 5gunluk oldu elif su'm... fırsat buldukca gelicem tekrar... :KK16:

merak etmezmiyiz canim ozledik seni:KK43: insaallah bir an once iyilesir pamuk kizin :KK16:
masaallah buyuyor annesi 5 aylik bie olmus:nazar: sik-sik gir canim ozletme kendini :KK34:opuyoruz oglumla minik kizini:KK54::KK54:

selam kızlar nasılsınız dr a gittik bugün bebeğim 650gr almış 7.500olmuş boyuda 66.5olmuş gayet iyi dedi bu ay kilosunda düşüş bekleriz zaten dedi her ay 1300alıyodu bana baya az geldi ama gündüzleri çok emmiyo biliodum az alıcağını neysee ek gıda verdi yoğurt vericem 1hafta sonra meyve suyuna geçicem gecede kaşık maması verebilirsin yada evde kendin yapabilirsin dedi verdim bugün yoğurdunu zor yedi muhallebisini sevdi sütlü pirinçli kaşık amamsı 1hafta sonra da meyve sularına başlıcaz...

selam canim masaallah bebisinin kilosu boyu gayet guzel :21::nazar:merak etme:114: hem de her ay 1300 alsa 1 yasina ne kadar olur dusunurmusun:111:artik hareketliler kilo alislari azalicak git-gide 650gr bu aya guzel bi rakam:128: bizimki ne kadar olucak bakalim :106:

gunaydin anneler:119:nasilsiniz ben bi yandan Omerin yatagini salliyorum bi yandan da yaziyorum
ben dun adet oldum sevindim inanin:122: neden soracaksaniz soyleyeyim simdi
1 aydir adet olcakmisim gibi agrilar gelip gidiyordu :96:
hem de ben bebegim 48 gunlukken de olmusdum ondan buyana gelen giden yokdu karnim fln iyicene buyuduyu icin herkes ablam bile sen adet oldunmu hayir diyince belki biseyler var diyip duruyordu:95: esim de korundugumuz icin bisey olursa dnt yapdirtcam diye dalga gecip duruyordu :84: hatta test bile almisdim denemeye korkuyordum dun adet oldugumu gorunce havalara ucdum sanki:86::86:

kizlarrr nerdesiniz yaaaa kimsecikler yokkk topik -topik gezeyim bare donunce buralarda olun ama :21:

bu da minicik oglusum OMEEEEERRR

Eklentiler

• $Photo0227.jpg
    $Photo0227.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 57
  • $Photo0160.jpg
    $Photo0160.jpg
    36,1 KB · Görüntüleme: 56
  • $Photo0174.jpg
    $Photo0174.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 65
Son düzenleme:
Slm kizlar oglusum hala iyilesemedi oksuruk ve ishal ates devam ediyordu uykusuz geceler de tabi dun kulagindan biseyler akmaya basladi habire akiyo acil doktora gittik orta kulak ilthabi olmus bu sefer antibiytk verdi :KK43: ama oglusum gulmeye ziplamaya basladi iilesms gibi bide biz bes ayini doldurduk altinci ayina girdik kilo almayi biraktim zayiflamis 7500 kilo normal mi geri alirmi gelisim geriledimi diye cok endiseliyim sizede boyle oluyomu ben mi cok takiyorum bilemedim :KK43:

masallah. gulusunu yesinler oyuncagini sevsinler oglusunun. cok tatli oglun masallah kilosuna az diyosun ama yuzu baya toplu masallah. zayif durmuyo.
tasekkurler teyzesi :KK16:aslinda bu ay biraz duzeldi de kilo bakimindan ama biz geriyiz biraz :KK34:kafasi buyuk ondan kilolu gorunuyordur :KK34:
bu sabah bi kac kec kolundan tutdum 6-7 adim atmaya basladi bile erkenden yurumek sevdasina dusmus bizimki:KK52:
senin oglusun nasil iyilesdimi

X