- 23 Şubat 2010
- 1.377
- 25
kizlar bebeginde konak olan var mi? benim kizimda vardi ama doktorum verdigi bir yag karisimini surup temizlemistim taragiyla, sonra kalmamisti. gecen hafta hasta olunca yikanmasini geciktirdim 3-4 gun, her tarafi konakla doldu. simdi yag surup tarasam bile her konak parcasiyla beraber ustune yapismis 10-15 tel saci gidiyor minnosun, tepesi kel kaliyor konak varmi sizlerde de, olan konak icin ne yapiyorsunuz, ya da olmamasi icin ne kullaniyorsunuz? yardim lutfen (
benım bebgımde de olmustu canım bu aralar yok cok sukurben banyodan once bebek yagı ıle yumusatıp yumusak bı fırcayla tersıne dogru tarayarak temızlemıstım
bebek yagını bolca surdum ve ıyıce beklettım tamamen yumusayınca cok kolay cıkıyo onlem olarak her banyodan once yaglayın dıyolar bde sampuanı ıyıcee durulanmalıymıs
ama ne yaparsan yap olcagı varsa oluyo yag dengesıyle alakalıymıs....
hepınıze selam kızlarrr gercı slm vercek halım bıle kalmadı ya
bgun 4.ay asılarımızı olduk amanınn ne asıymıs ole onlar mahvettı kuzumuuuu sabah geldıgmızden berı agllaya aglaya helak olduu
dha oncekılerde hıc bole olmamstı neydı kı bunun farkı anlamadımm:26::26:
kucakta ayakta her turlu aglıyoo emmedı de mama yaptım nasıl ıctı tek seferde anlatamam cocugun emıcek dermanı bıle kalmadı yaa
bde kızıma uykusuz huysuz derdım meger melek gbıymıs bnm bebem bgunkı halını goruncee aman ammannn
onla bır bnde perısan oldum ıkı bıskuvı bı m.suyu ıle gnu bıtırdımm calpol vermstım nysekı ates olmadı zar zoor uyuttum sımdı ayagımda
bu ay sdce 500 gr almıs.. ona canm skıldı bıraz da hemsremz braz kucuk gdıyo gbı dyınceee
4aylık oldu ama hala 6 kıloya ulasamadıkk topıgın en mınyatur bebegı benım mınnosumm...
aylık kılo alım sınırları normal degerlerde oldgu ıcın kendım takmıyorum mınyon kuzum da benm gbı dye ama
cevredekılerın yorumları yok muu zorla komplekse sokuyolar ınsanıı
sutun yaramıyoo mu, yemıyosun sende zaten sutun olmuyodur, doymuyodur,................
bı sız bılıyosunus zatenn herseyııı
bırı de cıkıp olabılır dert etme sen bı alır bı verır kıloyu hem gelısım olmasın yeter stres etme sen felan demek ıcın cok mu zekı olmak lazım
anlamıyorum bızım ınsanımız olumsuz yorum yapmaya programlanmıs hemde her konudaaa
nysekı ben bı basıma da olsam bu cıkarımları yapabılcek sagduyuya sahıbımm aklımı seveyımm