2012 Ekim bebekleri büyüyor

Neee bi Kilo mu?!... Benim üç kilom vardı hala da üç kilom var.

benim 3 kilom kalmisti, cok seviniyordum, simdi tekrar 5e cikmis anlamiyorum ya, hani emzirince zayiflayacaktik ?? oyle abartili da yemiyorum ben, tatli felan bir dilim ekmek nutella belki ve arada asure. beyaz ekmegi birakali 2 ay oldu, anlamiyorum walla ya.

bizde dün ilk kez verdik canım , hiçbir belirti yok benim kızımdada anlamadım ama doktor telefonda 15 demiş , 15 çıkmış o neyse :26: salı gidicez tekrar diğerininde sonucu çıkacak o zamana , yüzyüze bi konuşucam

gecmis olsun cnm, belki henuz baslangic asamasidir ve doktor agirlasmasin diye vermis olabilir.

Kızlar geçmişe şöyle bir göz attım , cumartesi bizimde 4. ay aşılarımız yapılmıştı , ben aşıdan önce ilaç vermeye karşıyım , aşının etkisini azalttığı düşünülüyor araştırdığıma göre ayrıca belki hiç ateşi çıkmicak ? o zaman fazladan ilaç vermiş oluyoruz bebeklerimize , şurupla fitile gelince ikiside parasetamol içeriyormuş yani biri iyi diğeri kötü değil , tercihe bağlı demekki , benim kızım aşının akşamına ateşlendi , yavaş yavaş soydum 37.5 a kadar yükseldi , sirkedi bez koydum kol altlarına eklem yerlerine , 38 olsa vericektim ilaç ama yavaş yavaş düştü ateşi bu şekilde , ilaçsız atlattık şükür :KK16: gecede sürekli kontrol ettim tabiii , ilkinde vermiştim calpol 37.5 ta , vermesem belki oda düşücekti ama insan panikliyor ateşi görünce :KK31: yavaş yavaş tecrübelenicez artık böyle böyle

cnm atesini nerden olcuyorsunuz? agizdan koltuk alti ve popodan fark ediyor ya dereceleri, karsilastirmak icin sordum

benim 3 kilom kalmisti, cok seviniyordum, simdi tekrar 5e cikmis anlamiyorum ya, hani emzirince zayiflayacaktik ?? oyle abartili da yemiyorum ben, tatli felan bir dilim ekmek nutella belki ve arada asure. beyaz ekmegi birakali 2 ay oldu, anlamiyorum walla ya.

emziren annelerin vücutları yaklaşık 5 kiloyu tutarmış depoda bebek için , bende dün sabah tartıldım tam 5 kilom kalmış , uzun zamandır böyle ama ne yalan söyliyim ben hazır emziriyorken kiloda almıyorum diye canım ne isterse yiyorum çünkü daha önce çok diyet yapan biriyim , vücudumu çok iyi tanıyorum , bu yemeye baya bi kilo alırdım ben :KK37:

gecmis olsun cnm, belki henuz baslangic asamasidir ve doktor agirlasmasin diye vermis olabilir.

sağol canım , eskiden naparlarmış bilmiyorum , Allaha emanetmi yaşamışız acaba ? ilaç versen bi dert vermesen bu sefer böbrekleremi zarar verir ilerlerse diyorsun , ne zormuş yarabbim bu işler

cnm atesini nerden olcuyorsunuz? agizdan koltuk alti ve popodan fark ediyor ya dereceleri, karsilastirmak icin sordum

ben koltuk altından ölçüyorum , gerçi ikisi farklı çıkıyo ama yüksek olanı baz alıyorum , bi tarafın ateşi daha yüksek olurmuş sanırım kalp tarafının , 0.3 filan farkediyo , ağızdan ölçmek içinde emziğimiz var ama kızım almıyo onu , kulaktan zaten tavsiye etmiyorlar , popodanda ilk 2 ay ölçün diyorlar , gene en iyisi koltuk altı die düşünüyorum ben

ne baharatlari aldinn cnm? zayiflamaya yardimci mi?

Isırgan otu Rezene çörekotu anason bide keciboynuzu otu vardı ama ben onu ot olarak bulamadım unu ve kendi vardı bende almadım. Bunları yogurda karıştırıp yiyecekmisiz sütü artırmak için canım bu ama anasının kokusu dan iştah kapatıcı da olabilir :) zayıflamak için de maydonoz u kaynatıp için diyorlar

Emzirmekle çok alakası yok bence. Bunların peşinden dolasmakla yorulmak la alakali

ben koltuk altından ölçüyorum , gerçi ikisi farklı çıkıyo ama yüksek olanı baz alıyorum , bi tarafın ateşi daha yüksek olurmuş sanırım kalp tarafının , 0.3 filan farkediyo , ağızdan ölçmek içinde emziğimiz var ama kızım almıyo onu , kulaktan zaten tavsiye etmiyorlar , popodanda ilk 2 ay ölçün diyorlar , gene en iyisi koltuk altı die düşünüyorum ben

bende ateşi koltuk altından ölçüyorum özellikle sol kol altından.ben eczacımıza danışmıştım ateşi nerden ölçelim diye en iyisi koltukaltı dedi.bazıları yanlış sonuç veriyo diyolardı ama onlar tam ölçemediği içinmiş.çünkü derece koyduğumuz zaman kolunu da tutmamız gerekiyo en doğru sonucu alabilmek için.

koltuk alti ben her olctugumde farkli sonuc veriyor, ardarda hemen olcuyorum tamamen farkli,o yuzden guvenemedim. Koltuk alti icin sanirim 37.3 alti normalmis. Doktorumuz bize popodan olcun sadece dedi, orasi 1 derece farkediyor daha yuksek cikiyor koltuk altindan. elim titreyerek ordan olcuyorum ama koltuk altina guvenemedim.

bende ateşi koltuk altından ölçüyorum özellikle sol kol altından.ben eczacımıza danışmıştım ateşi nerden ölçelim diye en iyisi koltukaltı dedi.bazıları yanlış sonuç veriyo diyolardı ama onlar tam ölçemediği içinmiş.çünkü derece koyduğumuz zaman kolunu da tutmamız gerekiyo en doğru sonucu alabilmek için.

ben beceremedim o zaman, hep farkli sonuc cikti.

benimki 10 sn. de ölçüyo , tutuyorum artık 10 sn , ötüyo zaten ölçünce , bende diğer yöntemlere güvenemiyorum , hastanelerde sağlık ocaklarındada zaten hep kol altından ölçülür , hele bu kızılötesi ölçüm yapanlara hiç daha güvenemiyorum , çoğuda ondan almıştı die hatırlıyorum hamileyken , varmı kullanıp memnun olan acaba ? :26:

koltuk alti ben her olctugumde farkli sonuc veriyor, ardarda hemen olcuyorum tamamen farkli,o yuzden guvenemedim. Koltuk alti icin sanirim 37.3 alti normalmis. Doktorumuz bize popodan olcun sadece dedi, orasi 1 derece farkediyor daha yuksek cikiyor koltuk altindan. elim titreyerek ordan olcuyorum ama koltuk altina guvenemedim.

belki cihazda sorun olabilir

Neee bi Kilo mu?!... Benim üç kilom vardı hala da üç kilom var.

vallahi bende sasiyorum heleki annem bir aydir burdaydi pasta borek tatli derken baya kacirfim ipin ucunu ona ragmen yarim kilo vermisim annem yiyo yiyo yine zayifliyor diye kiskaniyor beni :-) bende diyorum ki sute gel kizimi emzir sende zayifla.. oda diyorki seni emdide ben kaldim :-) dogumdan1 hafta sonra 4 kilom kalmisti zaten bunun 3 kilosuda 4 ayda gitti yaza kadar o 1 kiloyu verip +2 kilo daha verip gobegimi eritmem lazim insallah kizim emmeye devam ederde kolay veririm bide yazin burda denizde yuzmek derken sporda yapmis olurum

peki sandalye sert değilmi? bebişler oturtulduğu zaman arkalarına yastık koymak gerekiyormuş yoksa kafalarını vurabiliyorlar diye okumuştum.sen gördüysen daha net bi bilgi verebilirsin dimi

evet aslinda sert biraz fakat gorumcem hic sikayet etmedi aksine cok memnunum iyiki almisim dedi ama ilk etapta ufak yumusak bi yastik gibi birsey lonulabilir yada digerleri pahali gelmezse baska turluda alinabilir. ben kizoma bi zamna kadar milyarlar harcadim bunuda uygin almak istiuoyorum.. butun maasimi bu cadiya harciyorum zati :-)

kızlar bnde bu urunu aldım hafıf katlnır ön tepsısı arkaya döndgunden cocugu ındırıp bındırmk oldukca kolay fıyatıda uygun
tek sorun ben alırken ıcınde lıla oldugunu farketmemısım ama gerı göndrmekte ısıme gelmedı acıkcası erkeklerde lıla kullnıyo dıye kendımı ıkna ettım haha

$BABYHOPE-MAMA-SANDELYE-BEBEK-MAMA-SANDALYESI__74829742_0[1].jpg

kızlae cumartesı yarenımın burnu akmaya basladı dun akŞAMDA ARASIN dunden berıde 3 4 kere öksurdu yarın dr a göturcem
atesı falan yok cok sukur ama 2 aylıkken ablamızdan gecmıstı 4.gun gıtmemıze ragmen bronsıt baslangıcı demıştı dr
aras alerjık oldugundan tekrarlamasındn korkuyorum

ya ikeanın mama sandalyesi sert oluyormuş nette öyle okudum o biraz beni soğuttu açıkçası.senin sandalyenin yüksekliği ne ka $229737_200-200.jpeg dar canım ya?

Bilmiyorumki yukskligni. metrem olsa olcerdim. ama dogru cok yuksek diil. benim gunlk kullndgm masama oluyo ama.benimki bu canim.

teyzoşlar merhaba :KK3: mama sandalyesine başladık bizde 2 haftadır yemek yerken rahatlık oldu

anakucağına koyuyodum aşağıda kaldığı için sıkılıyodu, sandalyeyi daha çok sevdik

Son düzenleme:
X