2012 Ekim bebekleri büyüyor

kizlar emme pribleminden sonra sutum azaldigi icin ek gidaya baslayayim dedim yavas cok az kasik mamasi verdim iki gun sonra meyve puresi aldim elma ve seftali icine anne sutu katarak verdim iki gun dunde pirinc unundan muhallebi yaptim yine icine anne sutu kattim 5 gundur ek gida veriyorum ama bugun ve dun kizimin kakasinin katilastigini hissettim kizimun sikintisi var bu konuda ne yapmaliyim basiniza boyle sey geldimi

kizlar emme pribleminden sonra sutum azaldigi icin ek gidaya baslayayim dedim yavas cok az kasik mamasi verdim iki gun sonra meyve puresi aldim elma ve seftali icine anne sutu katarak verdim iki gun dunde pirinc unundan muhallebi yaptim yine icine anne sutu kattim 5 gundur ek gida veriyorum ama bugun ve dun kizimin kakasinin katilastigini hissettim kizimun sikintisi var bu konuda ne yapmaliyim basiniza boyle sey geldimi

tatlım muhallebıye zetınyagı kat
demır damlada kaka kıvamını degıştırıyomuş cnm

vallahi bende sasiyorum heleki annem bir aydir burdaydi pasta borek tatli derken baya kacirfim ipin ucunu ona ragmen yarim kilo vermisiem annem yiyo yiyo yine zayifliyor diye kiskaniyor beni :-) bende diyorum ki sute gel kizimi emzir sende zayifla.. oda diyorki seni emdide ben kaldim :-) dogumdan1 hafta sonra 4 kilom kalmisti zaten bunun 3 kilosuda 4 ayda gitti yaza kadar o 1 kiloyu verip +2 kilo daha verip gobegimi eritmem lazim insallah kizim emmeye devam ederde kolay veririm bide yazin burda denizde yuzmek derken sporda yapmis olurum

Ne guzel ne guzel. Benim yedi kilom kalmisti dordu bi ay icin de gitti kalan uc hala bende:)):ama bana iki kilo versemde yeter.annenede sevgiler...bizede beklerim hic dayanamam pasta borwge.bnm annemde gelecekmis yakinda

Günaydın herkeseee Rose yine aynı forumda mısırın süt azaltici etkisi olduğundan mısır gevreklerini önermiyorlar, yulaflilari yiyin diyorlar hahhah ben bi arastirayim şunu. :)
Bende bu savaşın içinde de Seninleyim bir an once kurtulmam lazım ki en sevdiğim kotlarimin içine gireyim. Hayır giriyorumda düğmesi kapanmıyor :)) yaşasın bebisleer kaybolsun gobislerr...
canımm ama ınt.bı suru sıtede mısırın sut arttrcı yonunden de bahsedılmıs.........
ınt en kotu yanı bu ıste ınsanın bı dogrusu varken bı anda bın dogrusu oluyo:KK37:
ama ben kendı annemdende bu sekılde duydugum ıcın dha bı ıkna oldum ve azalttgını dusunmuyorum en azından bnde azaltmadı
bıde sut mısırı dye bı tabır varken dıslerının ıcınde bembeyaz gozle gorulur bı sut barındırırken azaltması cok sasrtıcı...
hep destek tam destek :) ben seninleyim canım

ben egzersiz yapmıyorum ama toplanıp yaparsak elimden geldiğince uymaya çalışırım.artık bişeyler yapmak gerekiyor aslında

bendr varim bendeee.. son bir kilom kaldi emzirerek verdim fakat zayifladikca gobek uyice buyudu moralim bozuluyor

gecmis olsun kizlar Rabbim sizlere ve bebislerinize acil sifalar versin:2:bizde evde herkes hasta gripiz:2:

ben de varim canim:122: biz biseyler yapmazsak bu balkon gibi cikan gobisler eski haline donmiycekkk:95:

ooo cok saolun kızlar ya komple destek vermıssınız hepınıze tsklerrr:KK16::KK16:
bızde bu azım varken kım tutar bızııı:KK76::KK8::KK6:
bnde kılosu gdıp gobegı kalanlardanımm bı kac gun bı azalttım yemegı anında sutum azaldıı:KK50:
emzırırken yememe gbı bı sansım yok bunu anladım yapabılcegım tek sey ekmegı k.hdratı kesmek hepsı buuu
vıdeo arastrmasına devam edıyorum bakalım bulursam eklerım yınee
hepınıze bol egzersızlı ve sutlu geceler momıssslerrrr:KK16::KK16:

Ne guzel ne guzel. Benim yedi kilom kalmisti dordu bi ay icin de gitti kalan uc hala bende:)):ama bana iki kilo versemde yeter.annenede sevgiler...bizede beklerim hic dayanamam pasta borwge.bnm annemde gelecekmis yakinda

benim annem de geldiginde pasta borek sarma dolma kofte ne bulduysa pisirip dondurucuya atmisti, gitti gideli dondurucudan besleniyoruz, acliktan ölürmüsüz heralde onlar da olmasa:)

ooo cok saolun kızlar ya komple destek vermıssınız hepınıze tsklerrr:KK16::KK16:
bnde kılosu gdıp gobegı kalanlardanımm bı kac gun bı azalttım yemegı anında sutum azaldıı:KK50:
emzırırken yememe gbı bı sansım yok bunu anladım yapabılcegım tek sey ekmegı k.hdratı kesmek hepsı buuu

o zaman yarindan itibaren dikkat etmeye baslayalim, bakalim haftaya sali kac gr vermisiz:) burdan duyururuz :)

kızlar sabah gittik idrar kültürünün sonucunu almaya , temiz çıkmış şükür , tit de 10-12 arası , doktor henüz az ama ilaç kullanmassak ilerler ve böbreklere zarar verebilirde sonunda dedi , 1 hafta kullanıcaz artık zimaks ı , haftaya gidip tekrar çiş vericez geçmişmi die

Slm ikeaninki hem uygun hem kullanisli diye duymustum bede imkan varsa gormeo lazim tabii..icine yumusak ince bir minderkoyulsa sertligi problblem olmaz belki..oo kizlar muthissiniz ya benim. 9-10 kilo fazlam var kolay kilo alan biri olmadigim iicin sabit kalir sanirim cunku asla diyet yapamam az yeyim dedikce daha da yiyesim geliyorustelik olmadik saatlerde :KK43:( ama kilo giderse gobis gidermi ki zaten..gobis benim derdim kilom dert degil...

yaa emziren annelerlutfenn yanitlayin ben emzirirken hic kendisinin birakmasini beklemiyorum doydugunu nasil anlarim ??gece ozelliklecok cabuk birakiyorum kocam 3 dk bile olmadi diyor.ama sanki uyuyakalinca emerken emziik niyetiyleemiuor olabilir mi hissiyle ki uyanikken de cekiyorum cogu kez...lutfen tecrube ve fikirlerinizi yazin cook ihtiyacim var :KK43:( yoksa ondan mi zayiflamadim hic :))

biz bundan aldık , biraz pahalı bazı markalara göre ama memnun kaldık , videosu var sayfada seyredebilirsin

Son düzenleme:
Slm ikeaninki hem uygun hem kullanisli diye duymustum bede imkan varsa gormeo lazim tabii..icine yumusak ince bir minderkoyulsa sertligi problblem olmaz belki..oo kizlar muthissiniz ya benim. 9-10 kilo fazlam var kolay kilo alan biri olmadigim iicin sabit kalir sanirim cunku asla diyet yapamam az yeyim dedikce daha da yiyesim geliyorustelik olmadik saatlerde :KK43:( ama kilo giderse gobis gidermi ki zaten..gobis benim derdim kilom dert degil...

yaa emziren annelerlutfenn yanitlayin ben emzirirken hic kendisinin birakmasini beklemiyorum doydugunu nasil anlarim ??gece ozelliklecok cabuk birakiyorum kocam 3 dk bile olmadi diyor.ama sanki uyuyakalinca emerken emziik niyetiyleemiuor olabilir mi hissiyle ki uyanikken de cekiyorum cogu kez...lutfen tecrube ve fikirlerinizi yazin cook ihtiyacim var :KK43:( yoksa ondan mi zayiflamadim hic :))

canım bebeğinin yutkunmasından anlarsın , benimkide emzik niyetine kullanıyo beni uykuya geçerken , ama niye bıraktırıyorsunki zaten , doyumsuz olur diyor büyükler , bilmem doğrumu tabide , en az bi 15-20 dk emsin yavrucuk , sonuçta emzik niyetinede kullansa parmağını emmesinden iyidir die düşünüyorum şahsen , ama sen emzirmicem diyorsan dediğim gibi yutkunma seslerini takip et , doyunca yutkunma olmuyor doğal olarak , sadece emiyorlar , amaaaannn bırak annesi emsin yaaa , en büyük zevkleri şu an o zaten , onuda esirgeme bence

benim annem de geldiginde pasta borek sarma dolma kofte ne bulduysa pisirip dondurucuya atmisti, gitti gideli dondurucudan besleniyoruz, acliktan ölürmüsüz heralde onlar da olmasa:)

aynen bizdede öyle annem mantı,köfte,sarma herşeyden yapıp stoğa atmış.iyiki annelerimiz var var yoksa napardık biz

Arkadaşım görünce yazmadan edemedim sakın o bırakmadan bıraktırma uzun uzun emsin ki yağlı sütü de alsın, sabret annesi biraz.. Benim bazen yarım saat boyunca emzirdiğim oluyo uyuyo çünkü çoğu zaman ama görüyorum ki ara ara hızlanıyor çekişi onun hatırına bekliyorum, tabi çoğu zaman yavaş. Ara ara yanaklarıyla oynuyorum emmesi için. Canım yanınca ve süt artık bitince çıkarıyorum ağzından. Kîlo alımı nasıl peki? Bence ne olursa olsun o istediği sürece emzir benim fikrim

canım bebeğinin yutkunmasından anlarsın , benimkide emzik niyetine kullanıyo beni uykuya geçerken , ama niye bıraktırıyorsunki zaten , doyumsuz olur diyor büyükler , bilmem doğrumu tabide , en az bi 15-20 dk emsin yavrucuk , sonuçta emzik niyetinede kullansa parmağını emmesinden iyidir die düşünüyorum şahsen , ama sen emzirmicem diyorsan dediğim gibi yutkunma seslerini takip et , doyunca yutkunma olmuyor doğal olarak , sadece emiyorlar , amaaaannn bırak annesi emsin yaaa , en büyük zevkleri şu an o zaten , onuda esirgeme bence

Katılıyorum:)) bi de emerken büyük bi ciddiyetle gözlerini süzmüyor mu deli oluyorum:)))
Bu arada çok geçmiş oldun Rabbim şifa versin tez zamanda

kızlar daha çok erken biliyorum ama mama sandalyesi hakkında fikri olan var mı? ben araştırmaya başladım sizin düşüncelerinizden de faydalanmak istiyorum
bende alıcam ama daha arastırmadım ..bızımkı tam oturuyor artık bakalım eceyle alsıverıse cıktıgıızda bakarız hangısı rahatsa onu alıcam..
ben memorialda yapsam bile kendi doktorum giremeyecekti cunku tek tup bebek doktoru ve asiri yogundu o girse yine dusunurdum ama o giremem degince hastane degistirdim
bende bu erken doum yuzunden degıstırdım..ama ıkıncı saglıklı ılerlerse gebelıgım memorıalde dogurucam ınsallah

benim kizim gunduz max 3-4 dak emiyor sonra geri cekiyor , 2 saatte bir. ne yaptiysam artmadi. keske uzun uzun emse. gece daha uzun emiyor ama ben o ara ruyaya gecmis oluyorum.

kızlar sabah gittik idrar kültürünün sonucunu almaya , temiz çıkmış şükür , tit de 10-12 arası , doktor henüz az ama ilaç kullanmassak ilerler ve böbreklere zarar verebilirde sonunda dedi , 1 hafta kullanıcaz artık zimaks ı , haftaya gidip tekrar çiş vericez geçmişmi die

cok gecmis olsun cnm, ilerlemeden kullanmakla iyi yapmissiniz, umarim haftaya temiz cikar.

vallahi bende sasiyorum heleki annem bir aydir burdaydi pasta borek tatli derken baya kacirfim ipin ucunu ona ragmen yarim kilo vermisim annem yiyo yiyo yine zayifliyor diye kiskaniyor beni :-) bende diyorum ki sute gel kizimi emzir sende zayifla.. oda diyorki seni emdide ben kaldim :-) dogumdan1 hafta sonra 4 kilom kalmisti zaten bunun 3 kilosuda 4 ayda gitti yaza kadar o 1 kiloyu verip +2 kilo daha verip gobegimi eritmem lazim insallah kizim emmeye devam ederde kolay veririm bide yazin burda denizde yuzmek derken sporda yapmis olurum

canımm ama ınt.bı suru sıtede mısırın sut arttrcı yonunden de bahsedılmıs.........
ınt en kotu yanı bu ıste ınsanın bı dogrusu varken bı anda bın dogrusu oluyo:KK37:
ama ben kendı annemdende bu sekılde duydugum ıcın dha bı ıkna oldum ve azalttgını dusunmuyorum en azından bnde azaltmadı
bıde sut mısırı dye bı tabır varken dıslerının ıcınde bembeyaz gozle gorulur bı sut barındırırken azaltması cok sasrtıcı...

Eee varmı egzersızlerı yapan ben başladım ama dün beş dakika bugün yedi dakika yapabildim kısaca bu beş dakika içinde bile öldüm bittim geberdim:) ne kadar hamlamisim yaww

aynen bizdede öyle annem mantı,köfte,sarma herşeyden yapıp stoğa atmış.iyiki annelerimiz var var yoksa napardık biz

Iyi ki varlar ne diyim. Ellerine sağlık...

Arkadaşım görünce yazmadan edemedim sakın o bırakmadan bıraktırma uzun uzun emsin ki yağlı sütü de alsın, sabret annesi biraz.. Benim bazen yarım saat boyunca emzirdiğim oluyo uyuyo çünkü çoğu zaman ama görüyorum ki ara ara hızlanıyor çekişi onun hatırına bekliyorum, tabi çoğu zaman yavaş. Ara ara yanaklarıyla oynuyorum emmesi için. Canım yanınca ve süt artık bitince çıkarıyorum ağzından. Kîlo alımı nasıl peki? Bence ne olursa olsun o istediği sürece emzir benim fikrim

Aynen katılıyorum yutkunusundan anlarsın zaten yinede en az 15dk.tut ben öyleyyapıyorum yanaklariyla oynuyorum başınıoksuyorum emmeye ddevam ediyor. Doyuncada kendisi bırakıyor

bende alıcam ama daha arastırmadım ..bızımkı tam oturuyor artık bakalım eceyle alsıverıse cıktıgıızda bakarız hangısı rahatsa onu alıcam..

deneyerek almak mantikli ben de kizimla gidip oyle yapim, bakalim hangisini begenecekler:) gerci benimki evden cikip arabasina biner binmez horul horul uyuyo top atsan uyanmiyor:)

X