2012 Ekim bebekleri büyüyor

tatlım gecmış olsun
bundan tan 6 sene önce benım kızmdada olmuştu dr kızım cok kustugu ıcın dr yapma geregınde bulunmuştu
o kadar cahılmısımkı hala kendıme kızıyorum bagırsaklarından sesler gelıyo bıde ıshal yaptıgı ıcın ılacı yarıda bıraktık ve kızım 9 ay kustu kızım grıp oldu ve antıbıyotık kullanmak zorunda kaldık kullandık ve kusmasıda bıttı hala kızgını kendıme:KK47::KK47:

cnm sızdede kusma oldumu

yokcanım kusma yok bizde , hiçbir belirtide yoktu zaten , bende ondan şaşırdım ama ilaçları düzenli kullanmak şart yarıda bırakmak daha zararlı

kilo alımı konusunda olumsuz birsey demedi drmuz 700 gr almıs ama arada mamada veriyoruz duzenlı vermesek de..anneler sagolsun zayıf vs diye karısınca kavga dovus dr mamaya baslayın demedıgı halde arada mama vermeye basladık basta uzuluyordum ama artık alıstım tembellik yaptı bende bile mama galbaçççhaklısınız bundan sonra yavrum tam olarak bırakmak ısteyene kadar ayırmayacagım emmeden...
canlarım tsk ederim gercekten cok aydınlattınız iyi ki varsınız...
factor gecmis olsun kuzuna tekrar umarım bşr daha tekrarlamaz..
su videoya bı bakayım tsk rose insallah kurtuluruz gobşslerden...ahh ahh yaza kadar gitse ne guzel olur...

saol canım , atlatırız inşallah bir an önce , sende uzun uzun emzir bebeğini ve o gerçekten çok özel bir bağ , bence keyfini çıkar :KK16:

Isırgan otu Rezene çörekotu anason bide keciboynuzu otu vardı ama ben onu ot olarak bulamadım unu ve kendi vardı bende almadım. Bunları yogurda karıştırıp yiyecekmisiz sütü artırmak için canım bu ama anasının kokusu dan iştah kapatıcı da olabilir :) zayıflamak için de maydonoz u kaynatıp için diyorlar

canım ya bu bitkilerden ne kadar karıştırıcaz yoğurda?bende yemeyi düşünüyorum süt için

yeni bir çay keşfettim kızlar hipp marka karışık bitki çayı , içinde papatya rezene ve anason var , ben kızıma almıştım gaz için ama henüz ona vermedim şurubu bitmedi diye , ben kendim içiyorum 2 gündür ve sütüm normaldi zaten ama göğüslerim sertleşiyor 2 gündür , zaten anason süt yaparmış , bi deneyim derim fiyatıda 7.5 tu gayet uygun

kızlar bu arada bende uzun araştırmalar sonucu elıptık bısıklet aldım eve.twıster ve kol bantlarıda var.sezeryandan dolayı gobek hareketı yapamadım ben.bugun basladım bakalım ıncelebılıcekmıyım:)

saol canım iyi dileklerin için :KK16: bu arada herkeste bir hareketlenme var , ben hala yiyipyiyip oturuyorum :KK37: keşke evim giriş kat olsaydı dedim ilk defa , arabamızı alır yürüyüşe çıkardık hiç yoktan ama bulucam bir formül yakında inşallah

Herkese merhaba,

Öncelikle tüm bebeklere sağlıklı bir ömür diliyorum.

Malum ek besin zamanı :)
Artık yavaştan sebze pürelerine merhaba diyeceğiz ufaktan ufaktan...

Philips Avent Wasabi Hızlı Pişirici ve Blender ı kullananlar gördüğüm kadarıyla oldukça memnun ; bana da çok sağlıklı geldi sizler ne dersiniz, yorumlarınız nasıl?:nazar::emir_bebek:

idarar tahlilini neden yaptırıyorsunuz?

Evet arkadasim 2asi 2side bacaktan birinde aglamiyor ancak digeri cok yakiyor ne yazik ki :KK14: ben kizimla agladim hatta ebe beni teselli ederken aaa esracim hastaliktan aglamasin birak asidan aglasin demisti :KK53: ne yazik ki atesimiz yukseldi 37,3olmusu fitil yaptik yarim 2.gun skintimiz olmadi... İdrar ornegi kiz bebeklerde biraz zor skinti... Biz3kez verdik kukusuna poseti duzgun yapistirip emzirmeyi dene eviniz yakinsa evden goturun 30dk.icinde, daha stressiz oluyor. Her ay yaptirmak gerekiyormus tit iyi sonuclar alin insallah...

haklısın canım diğerleri hep vefasız çıktı , topik sahibi bile uğruyor , bi selam yazmadan çıkıyor , geçen gün rast geldim , sana diyorum yeni bi topik aç die ama açmıyorsun sende :KK50: evet yaa çok güzel heyecanlardı , geçen söylüyorum kocişe hep hamile olsam hiç doğurmasam olmazmı die :KK1: olmaz dio tabiii :KK9:
bende oyle dıyorum zaten bu dogumdan sonrakı depresyonun sırrını cozdum ben..bebegın karnında olmasına o kadar alısıyorsun kı bebek dogduktan sonra buyuk bır bosluk olusuyor..ben hala alısamadım...acıyım ben yenı topık bı ısım bulun acıyım seve seve...
Herkese merhaba,

Öncelikle tüm bebeklere sağlıklı bir ömür diliyorum.

Malum ek besin zamanı :)
Artık yavaştan sebze pürelerine merhaba diyeceğiz ufaktan ufaktan...

Philips Avent Wasabi Hızlı Pişirici ve Blender ı kullananlar gördüğüm kadarıyla oldukça memnun ; bana da çok sağlıklı geldi sizler ne dersiniz, yorumlarınız nasıl?:nazar::emir_bebek:

canım benım fıkrım cok gereksız bende tefal clıpso duduklu var aynı zamanda buharlı pısırıcı sepetı var haslıyorum 5 dakıkada roboto atıyorum sana yemın edıyorum aynıı hazır mamalar gıbı oluyor...bence bosa masraf yapma bu sekılde hasla gecır blendırdan

haklısın canım diğerleri hep vefasız çıktı , topik sahibi bile uğruyor , bi selam yazmadan çıkıyor , geçen gün rast geldim , sana diyorum yeni bi topik aç die ama açmıyorsun sende :KK50: evet yaa çok güzel heyecanlardı , geçen söylüyorum kocişe hep hamile olsam hiç doğurmasam olmazmı die :KK1: olmaz dio tabiii :KK9:

yaa bende varim eskilrden askolsun. su siralr oglm ve ben hastyz pek yazaniorm. oglmun amtbytk tedavisnin sonuna geldk bugun yedincigun. cuma kontrol ins gecmstr. zimksi hic sevmdi oglm. hirgur gecti antbytk saatlerimz beni bile agltti sinirdn. kasigi gordgu gibi kafasni cevrp agmya basliodu zor bela verdigmide kusuodu siringaylada debedm ay beler neler. cok sukur bi ogunu kaldi. senin kuzu sevdimi ilaci.

yaa bende varim eskilrden askolsun. su siralr oglm ve ben hastyz pek yazaniorm. oglmun amtbytk tedavisnin sonuna geldk bugun yedincigun. cuma kontrol ins gecmstr. zimksi hic sevmdi oglm. hirgur gecti antbytk saatlerimz beni bile agltti sinirdn. kasigi gordgu gibi kafasni cevrp agmya basliodu zor bela verdigmide kusuodu siringaylada debedm ay beler neler. cok sukur bi ogunu kaldi. senin kuzu sevdimi ilaci.

canım kusura bakma bısey sorcam sen bızım eskı topıkde var mıydın?hafıza sorunu yasıyorum da bu aralar....

ben de yildim bu antibiyotik isinden.bizimki zimaks degil, unacid diye bir antibiyotik- toz gibiydi icine su koyup karistiriyorsun, sizinki nasil surup gibi mi? bunun kivami baya koyu oluyor, kokusu da berbat. ilk denemelerde hep cikardi, sonra tekrar versemmi acaba ne kadarni cikardi bilemedim, riske atmak istemedim fazla olur diye vermedim, siringiyla denedim, o da kivami koyu diye ayarlayamadik sarr diye hizlica bogazina kacti onu da cikardi. simdi kucuk kasikla 3e boldum , 3 defada az az veriyorum ama daha kasigi gorunce anliyo agzini simsiki kapatiyor. yazik kuzulara :KK43:

bende oyle dıyorum zaten bu dogumdan sonrakı depresyonun sırrını cozdum ben..bebegın karnında olmasına o kadar alısıyorsun kı bebek dogduktan sonra buyuk bır bosluk olusuyor..ben hala alısamadım...acıyım ben yenı topık bı ısım bulun acıyım seve seve...

haklisin, karnindayken sadece ikiniz oluyorsun, aranizda baska kimse yok ve hersey size ozel. disarda bir anda baska insanlar giriyor araya, afalliyor insan. ben sezeryandan sonra eve ilk geldigim gun yatakta kimildayamiyordum bile, herseyi annemle esim yapiyordu ve kendimi o kadar dislanmis hissetmistim ki bir anda korkuya kapilmistim, bir gun ´bari emzirirken yalniz birakin´diye sinirimden aglamistim ..

kizlar bebeginde konak olan var mi? benim kizimda vardi ama doktorum verdigi bir yag karisimini surup temizlemistim taragiyla, sonra kalmamisti. gecen hafta hasta olunca yikanmasini geciktirdim 3-4 gun, her tarafi konakla doldu. simdi yag surup tarasam bile her konak parcasiyla beraber ustune yapismis 10-15 tel saci gidiyor minnosun, tepesi kel kaliyor :KK43: konak varmi sizlerde de, olan konak icin ne yapiyorsunuz, ya da olmamasi icin ne kullaniyorsunuz? yardim lutfen :KK43:(

yeni bir çay keşfettim kızlar hipp marka karışık bitki çayı , içinde papatya rezene ve anason var , ben kızıma almıştım gaz için ama henüz ona vermedim şurubu bitmedi diye , ben kendim içiyorum 2 gündür ve sütüm normaldi zaten ama göğüslerim sertleşiyor 2 gündür , zaten anason süt yaparmış , bi deneyim derim fiyatıda 7.5 tu gayet uygun

Bunlar zaten bende var e karistirayimda deneyeyim madem bide çayını iceyim:)

kizlar bebeginde konak olan var mi? benim kizimda vardi ama doktorum verdigi bir yag karisimini surup temizlemistim taragiyla, sonra kalmamisti. gecen hafta hasta olunca yikanmasini geciktirdim 3-4 gun, her tarafi konakla doldu. simdi yag surup tarasam bile her konak parcasiyla beraber ustune yapismis 10-15 tel saci gidiyor minnosun, tepesi kel kaliyor :KK43: konak varmi sizlerde de, olan konak icin ne yapiyorsunuz, ya da olmamasi icin ne kullaniyorsunuz? yardim lutfen :KK43:(

canım ben kızıma 1 kere badem yagı surdum taradım ıyıce azıcık kaldı onada zeytınyagı karbonat karıstırdım surdum yarım saat sonra yıkadım tekrar taradım gıttı bıttı ondan berı yaklasık 3 aydır hıc olmadı

canım ben kızıma 1 kere badem yagı surdum taradım ıyıce azıcık kaldı onada zeytınyagı karbonat karıstırdım surdum yarım saat sonra yıkadım tekrar taradım gıttı bıttı ondan berı yaklasık 3 aydır hıc olmadı

cnm peki yikarken sampuan kullaniyor musun her yikamada? ve her gun yikiyor musun? ben gunasiri yikiyorum ve her yikamada sampuan kullaniyorum, bitkisel bir sampuan gerci.

canım kusura bakma bısey sorcam sen bızım eskı topıkde var mıydın?hafıza sorunu yasıyorum da bu aralar....

evt cnm vardm. fakat cok sık yazamiodum. esim pc yi ve cep tel. yasaklamsti radysyndan dolayi. kacamk yapip giruodum arada. en son doguranlardanim kimse kalmamisti.

ben de yildim bu antibiyotik isinden.bizimki zimaks degil, unacid diye bir antibiyotik- toz gibiydi icine su koyup karistiriyorsun, sizinki nasil surup gibi mi? bunun kivami baya koyu oluyor, kokusu da berbat. ilk denemelerde hep cikardi, sonra tekrar versemmi acaba ne kadarni cikardi bilemedim, riske atmak istemedim fazla olur diye vermedim, siringiyla denedim, o da kivami koyu diye ayarlayamadik sarr diye hizlica bogazina kacti onu da cikardi. simdi kucuk kasikla 3e boldum , 3 defada az az veriyorum ama daha kasigi gorunce anliyo agzini simsiki kapatiyor. yazik kuzulara :KK43:

cnm bizimde oyleydi tozdu su koyup calkaladm. kivamli bizimkide evet. bende kasiga koyup 10 kerede veriyorum. yarisi agzndn akip gidiyor olcgi tutturmaya calisiyorum. siringada dedigin gibi cok gidiyo. konak problmini sormssm cnm. zeytn yagi yada bebek yagini sur yumusasin tara. cok illet bisry nefrt etmstim bende. bana dr bi banyoda sampuan kullbiorsan diger banyoda kullnma dedi. bende bitkisel sampuan kullniorum.

cnm peki yikarken sampuan kullaniyor musun her yikamada? ve her gun yikiyor musun? ben gunasiri yikiyorum ve her yikamada sampuan kullaniyorum, bitkisel bir sampuan gerci.
ben oyle cok sık yıkayamıyorum malesef cunku kzım hemen hasta oluyor.benımde elım sakat bu aralar ama normalde bende gunasırı yıkıyordum ve sebamed le yıkıyorumm
evt cnm vardm. fakat cok sık yazamiodum. esim pc yi ve cep tel. yasaklamsti radysyndan dolayi. kacamk yapip giruodum arada. en son doguranlardanim kimse kalmamisti.

hım anladım hatırlmadım da ondan sordum canım.bende ılk doguranlardan oldugumdan unuttum herseyı

saol canım iyi dileklerin için :KK16: bu arada herkeste bir hareketlenme var , ben hala yiyipyiyip oturuyorum :KK37: keşke evim giriş kat olsaydı dedim ilk defa , arabamızı alır yürüyüşe çıkardık hiç yoktan ama bulucam bir formül yakında inşallah

Ya sorma bizim evde üst kat ve asansör yoook çok zorlanıyorum bebek arabası da ağır olduğundan eve cikaramiyorum arabanın bagajında duruyor ordan alıyorum bide bi bayır var burdaki sormayın...

X