2012 Ekim bebekleri büyüyor

kızlar daha çok erken biliyorum ama mama sandalyesi hakkında fikri olan var mı? ben araştırmaya başladım sizin düşüncelerinizden de faydalanmak istiyorum

Canm bende kraftin yatagi var. kendi kendine sallanniyor kademeli muzigi var. Tam oturur poxisyona getirdiginde ve tam yukselttgnde mama sandalyesi oluyor. ayrica masa aparati var. cok yuksek bir sandalye degil ama benim masama oluyor masamda cok yuksek degil cunku. Bunu almasaydik eger zamni gelince ikea mama sandyleri var cok uygin onlrdn alicktim.

kızlar daha çok erken biliyorum ama mama sandalyesi hakkında fikri olan var mı? ben araştırmaya başladım sizin düşüncelerinizden de faydalanmak istiyorum

cnm ben antalyada ikea olmadigi icin internrt uzerinden ikeadan alacagim cok uygun ve gorumcem kullandi cok memnun

sen cok uyguna mal etmıssın canım.bendende dogum ıcın 9000 tl ıstedıler bırıktırmıstık ama erken dogum oldu kuvoz ıcınde gecelık 3000 tl ıstedıler gıttım baska hastanede dogurdum ve dogum + 8 gun kuvoz 1100 tl odedım..memorıalde yaptırsaydım 33000 tl odıycektım farka bakarmısın esım oderız dedı ben kabul etmedım ama dogumda agladım cunku kendı doktoruma cok alısmıstım oda cok yogundu gelemedı pazar gunu olsaydı kesın gelırdı yanıma dısarda calısmaları yasak ama gelseydı dogumda yanımda olsaydı o bıle yeterdı

ben memorialda yapsam bile kendi doktorum giremeyecekti cunku tek tup bebek doktoru ve asiri yogundu o girse yine dusunurdum ama o giremem degince hastane degistirdim

kızlarr sız mısıldayarak uyurken ben ne buldummm bakınn:126:

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/433295-8-dakikalik-gobek-eritme-hareketleri.html

sız de bu aralar benm gbı portleyen gobıslere savas acmak ıstersınz dye dusundumm
kısa surelı ve hızlı etkılı egzersızlerı arastrıyorum yenı ılgı alanım buu:KK1::KK9:
umarım uzmanlasmak zorunda kalmam bu konuda:KK53::KK53:
artık dha fazla dayanamıcam dugmesı kapanmayan pantolonlarıma
onumuzde yaz ve benım en sevdgım renk beyaz
vazgecılmezım kot pantolon beyaz t shırt kombınımı bı daha hıc gıyemıcem bole gıderseee bırı bana dur demelı dye dusundum ve bgunden ıtıbaren
vakıtsızlıkten muzdarıp olunca bnde yapabılecegım ılk adım olarak
hayatımdan beyaz ekmegı cıkarma gbı radıkal bı karar aldımm:KK6:

hadı sızde baslayın bı yerden bırbımze destek olarak kurtulalım su gobıslerden yaza bomba gbı gırelım:KK76::KK76:
bnce bızım motıvasyona ıhtıyacmz var harekete gecmek ıcın
bır gun ıcınde gece gunduz fark etmez 8 dakıka ıllakı bulabılırz
bu zorlu ve mesakkaltlı yolda kımler benımlee bakalım kızlarr:KK23::KK23:

bendr varim bendeee.. son bir kilom kaldi emzirerek verdim fakat zayifladikca gobek uyice buyudu moralim bozuluyor

gunaydin anneler:119:nasilsiniz bebisler nasil :KK16: yine erkenciyim ben yokken baya kaynamis buralar:82:
simdi gecmisi okuyayim:126:

tatlım her dr farklı duşunuyo sanırım bende sadece anne sutu almama ragmen mutlaka kullanması gerektıgını söyledı hatta 1 hafta sonra saglık ocagından vercekler ası zamanı dedı ama yınede 1 hafta kaybımız olmasın mutlka kullan anne sutu karşılamaz bu ıhtıyacı 1.5 yaşına kadar kullanıcaksın dedı bıde olusabılcek yan etkılerı anlattı

4. ay kontrolüne gittiğimizde doktorumuz bize 5. ayda demir damlasına başlayacağımızı söyledi.merak etme bizde daha kullanmadık

canım bızm doktorumuz da 4.ayın sonunda kullanmak uzere yazdı demır damlası
gecen gun tvde bı profdan duymustum anne sutunun ıcermedgı tek vıtamın d vıtamınıymıs bırde demır yonunden yetersız
oldugundan duzenlı kullanılmalıymıs dusunsene bız dha hamılelıkte dogumda kendı kaybettgımz demır ıhtıyacımızı karsılayamadık
yavrucaklara ne kdaraı gecer kı sutten.. bnce doktoruna hatrlat yda baska bı doktora danısıp 5.aya kdar baslams ol

ben de verilmesinin gerek oldugunu dusunuyorum bu sefer gidince bi daha konusucam:KK34: tesekkurler kizlar:KK16:

kızlarr ne zamandır giremiyordum yoğunluktan biraz okumaya çalıştım geçmişi bebişler hasta olmuş kıyamam hepsine büyük büyük geçmişler olsun maşallahlar gönderdim buradan.. biz iyiyiz beril kızım 4,5 aylık oldu boyu maşallah 6 aylık boyundaymış kilosuda 700 gr fazlaymış bizim cadıda göz kaşıma huyu var ya sürekli gözlerini kaşıyo uykusu geldiğinde veya uyandğında normalde çok kaşınıyo neden olabilir sizce.

canim masaallah bebisine kac kilo oldu ki canim anne sutu veriyorsan ne kadar alsa kardir:KK16:

bizde hem goz hem de kafa kasima huyu vardir gozunun yani kafasinin on tarafi hep cizik savasdan cikmis gibi:KK30:hem de cok sik yapiyorr :96:uykusu geldiginde uyandiginda bazen meme emerken bile yapiyo emerken eliyle kafasinin arkasindaki boyun kismina dogru tuyleri tutup cekisdiriyor:95: nedenini bende bilmiyorum

Bir hastaliktir gidiyor. bizimle beraber bir cok bebis hasta olmus :KK43: bende cok fena hasta oldum. oglumla bana esim bakiyor. bende oglm gibi bogaz enfeksiyonu. buarada dr bizede zimaks verdi uc gundur kullaniyoruz. fakat babasi ilaca ozellikle antbyotige karsi. vermiyelm bidqha dedi. dr u bir hafta kullnck dedi.napsm bilemedim. Tum hasta olan bebeklere acil sifalar.bende biran once iyilesip oglumla ilgillnmek istiyorum.

cnm tamamen ayni durumdayiz. bebegim de ben de bogaz enfeksiyonu. benim esim de ayni sekilde karsi antibiotige, biz dun basladik antibiotige, bugun atesi dusunce esim birakalum zaten 1 gun verdik dedi.doktorumuz kesinlikle olmaz, bir kasik bile versen bir kez baslayinca bir hafta kullanmak zorunlu dedi. tum bakteriler olmedigi icin vucut antibiotige bagisiklik kazaniyormus.ilerde ciddi bir enfeksiyin durumunda ise yaramuyormus antibiotiler.
gecmis olsun kizlar Rabbim sizlere ve bebislerinize acil sifalar versin:2:bizde evde herkes hasta gripiz:2:
kızlarr sız mısıldayarak uyurken ben ne buldummm bakınn:126:

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/433295-8-dakikalik-gobek-eritme-hareketleri.html

sız de bu aralar benm gbı portleyen gobıslere savas acmak ıstersınz dye dusundumm
kısa surelı ve hızlı etkılı egzersızlerı arastrıyorum yenı ılgı alanım buu:KK1::KK9:
umarım uzmanlasmak zorunda kalmam bu konuda:KK53::KK53:
artık dha fazla dayanamıcam dugmesı kapanmayan pantolonlarıma
onumuzde yaz ve benım en sevdgım renk beyaz
vazgecılmezım kot pantolon beyaz t shırt kombınımı bı daha hıc gıyemıcem bole gıderseee bırı bana dur demelı dye dusundum ve bgunden ıtıbaren
vakıtsızlıkten muzdarıp olunca bnde yapabılecegım ılk adım olarak
hayatımdan beyaz ekmegı cıkarma gbı radıkal bı karar aldımm:KK6:

hadı sızde baslayın bı yerden bırbımze destek olarak kurtulalım su gobıslerden yaza bomba gbı gırelım:KK76::KK76:
bnce bızım motıvasyona ıhtıyacmz var harekete gecmek ıcın
bır gun ıcınde gece gunduz fark etmez 8 dakıka ıllakı bulabılırz
bu zorlu ve mesakkaltlı yolda kımler benımlee bakalım kızlarr:KK23::KK23:
ben de varim canim:122: biz biseyler yapmazsak bu balkon gibi cikan gobisler eski haline donmiycekkk:95:

Bizim kizimizda idraryolu enf oldu, idrarinda lokosit vardi yogun. Ama idrar kulturu temizdii, doktor hemen zimaks kullandi, hergun ayni saatte 10gun verdik, 13.gun tekrar idrar tahlili yaptirdik temiz cikti cok sukur. Hicbi sikayetimiz yoktu idrarla ilgili, emme zorlugu vardi oyuzden tahlil yapilmisti, tedavi sonrasi emmesi daha iyi ama anladikki gaz sorunu oldugundan bukadar zorlaniyomus, sab simplexi bagirsak tembelligi yapiyo diye biraktik 3gundur, bebegimiz hic uyumuyo gece ve oglene kadar. Bugun bio gaia basladik, prebiyotik ve zararsiz diye, daha once bqahsetmistim doktoe bi suru ilac verdi diye, hepsinin icerigini okudum ve hicte kucuk bebekte guvenli degiller, bio gaia guvenlidir yaziyo, bitek onu vericem, vitamini bile almadim, sadece d vit veriyorum, demir ilacinida aile hekimim gerekli olursa vericez dedi, benim kizimin zaten kaka sorunu var bide demir kabiz yaparsa yandik. Cocuk 4 aylik oldu hala gazdan uyuyamiyo :KK43: bu arada saglik bakanligi bi ara ferro senol demir ilacinin bi serisini toplatti, kullanan varsa marka degistirsin, eylul uretimi olanlarda sorun varmis sanirim.

bizde dün ilk kez verdik canım , hiçbir belirti yok benim kızımdada anlamadım ama doktor telefonda 15 demiş , 15 çıkmış o neyse :26: salı gidicez tekrar diğerininde sonucu çıkacak o zamana , yüzyüze bi konuşucam

cnm ben kullanmadim ama duymustum, sanirim idrar yolu enfeksiyonlarinda kullanilan bir antibiotik, bakteri mi cikti ki idrarinda :KK43:

bende bilmiyorum canım tahlil sonucunu almadık , telefonla öğrendik ama yarın gidicem diğer tahlilde çıkıcak , bakalım neymiş

cnm tamamen ayni durumdayiz. bebegim de ben de bogaz enfeksiyonu. benim esim de ayni sekilde karsi antibiotige, biz dun basladik antibiotige, bugun atesi dusunce esim birakalum zaten 1 gun verdik dedi.doktorumuz kesinlikle olmaz, bir kasik bile versen bir kez baslayinca bir hafta kullanmak zorunlu dedi. tum bakteriler olmedigi icin vucut antibiotige bagisiklik kazaniyormus.ilerde ciddi bir enfeksiyin durumunda ise yaramuyormus antibiotiler.

bu çok doğru , ben o hatayı bir kez yaptım ve arkasından daha çok ilaç kullanmak zorunda kaldım :KK37: o yüzden doktorada güvenmiceksin en güzeli prospektüsü okuyup ona göre kullanmak

mama sandalyesi almicam ben ama çok güzel aparatlar var görüyorum sitelerde , normal sandalyeye geçiriyorsun mama sandalyesi oluyo , hem daha uygun hemde extra yer kaplamıyo , öyle bişey lıcam sanırım

Kızlar geçmişe şöyle bir göz attım , cumartesi bizimde 4. ay aşılarımız yapılmıştı , ben aşıdan önce ilaç vermeye karşıyım , aşının etkisini azalttığı düşünülüyor araştırdığıma göre ayrıca belki hiç ateşi çıkmicak ? o zaman fazladan ilaç vermiş oluyoruz bebeklerimize , şurupla fitile gelince ikiside parasetamol içeriyormuş yani biri iyi diğeri kötü değil , tercihe bağlı demekki , benim kızım aşının akşamına ateşlendi , yavaş yavaş soydum 37.5 a kadar yükseldi , sirkedi bez koydum kol altlarına eklem yerlerine , 38 olsa vericektim ilaç ama yavaş yavaş düştü ateşi bu şekilde , ilaçsız atlattık şükür :KK16: gecede sürekli kontrol ettim tabiii , ilkinde vermiştim calpol 37.5 ta , vermesem belki oda düşücekti ama insan panikliyor ateşi görünce :KK31: yavaş yavaş tecrübelenicez artık böyle böyle

kızlar ben çok dikkatli temizliyorum kızımın kukusunu ama günde en az 3 kez kaka yapıyo ve bide kukusuda kaka oluyo çoğu zaman :KK37: kızımda hiçbir belirtisi olmamasına rağmen enfeksiyon çıkmış , 2 tahlilin diğeride yarın çıkıcak , o temiz çıkar inşallah , zimaks başladık , yani kız bebeklere hiç belirti olmasada idrar tahlili yaptırmakta fayda varmış bunu öğrenmiş olduk , bide tekrarlarmış bu zamanla öfff :KK14:

kızlar günaydın 22 şubatta gazetede bi haber okudum işşiz annelere işkurdan kurs ve bu sürede 6 ay boyunca kreş ücreti karşılanacakmış duyan varsa bana bi cvp versin şimdiden teşekkürler

Canm bende kraftin yatagi var. kendi kendine sallanniyor kademeli muzigi var. Tam oturur poxisyona getirdiginde ve tam yukselttgnde mama sandalyesi oluyor. ayrica masa aparati var. cok yuksek bir sandalye degil ama benim masama oluyor masamda cok yuksek degil cunku. Bunu almasaydik eger zamni gelince ikea mama sandyleri var cok uygin onlrdn alicktim.

ya ikeanın mama sandalyesi sert oluyormuş nette öyle okudum o biraz beni soğuttu açıkçası.senin sandalyenin yüksekliği ne kadar canım ya?

cnm ben antalyada ikea olmadigi icin internrt uzerinden ikeadan alacagim cok uygun ve gorumcem kullandi cok memnun

peki sandalye sert değilmi? bebişler oturtulduğu zaman arkalarına yastık koymak gerekiyormuş yoksa kafalarını vurabiliyorlar diye okumuştum.sen gördüysen daha net bi bilgi verebilirsin dimi

X