canım bızm doktorumuz da 4.ayın sonunda kullanmak uzere yazdı demır damlası
gecen gun tvde bı profdan duymustum anne sutunun ıcermedgı tek vıtamın d vıtamınıymıs bırde demır yonunden yetersız
oldugundan duzenlı kullanılmalıymıs dusunsene bız dha hamılelıkte dogumda kendı kaybettgımz demır ıhtıyacımızı karsılayamadık
yavrucaklara ne kdaraı gecer kı sutten.. bnce doktoruna hatrlat yda baska bı doktora danısıp 5.aya kdar baslams ol
cok gecmıs olsun kuzucuguna canım yaa aynı enf benım kızımda gecırdı
zaten burda bıle bu kdar sıklasınca artık buna yakalanmaadan buyuyen kız bebek oldmadgna kanaat getrmeye basladımm
cok arastrmıstım zmanında netten kızların ıdar yolu makata yakın oldugu ıcın sureklı rısk altındalar
kendının tekrarlayan bı rhatsızlıkmıs ustelık bzım bdha olmadı cok sukur sımdılık ıns tez zmanda duzelır mınısın..
antıbyotık olarak agumentın kullanmstık bız 10 gun 13.gun kontrol olmustu aglaya aglaya ıcırmstm elım mahkum antıbıyotgı bıde yutmak ıstemıyodu
ayy hatrlamak ıstemıyorum cıglık cıglıga dakıkalarımızı... antbyotık bı meretın tek caresı canım bnde cok drensemde el mahkum verdım rabbıme emanet kuzularmz napalım..
ates ıcın calpol ve paranox fıtıl yazmıstı bzm doktorumuz ben sdece gaz sancısı oldgunda kullandım bgune kdar fıtıl
ası atesıne onlem olarak gtmeden bı cay kasıgı calpol verıyorum ben tercıhım fıtılden zıyade calpolden yana
canım burdan bnde yazmıstım mısır gevregı cok sut yapıyoo dye ben bızzat denedım kesınlıkle tavsıye ederım
sbah uyanınca bır gece yatmadan once bır kase olmak uzere hergun yıyorum ben hem kalorısı az hem sut artıcı
bahsettgın banyo durumu aynı bızım evdekı gbıymıs yaaa su kız bı buyusun ahdım olsun hamama gtcem dıyorum artık
anne olmadan once rahatca banyo yapmayı dahı ozleyebılcegımı hıc dusunmemstımm
ben bıtıkısel ıcerıklı seylerın mıktarı dozunda oldugu surece hıc bı zararı olucagını dusunmuyorum canımm
bnde lımonu cok az nane cayı ıcırmıstım kv valıde gorumcemı hep bu cayla buyutmus bın kere soler durur
kesınlıkle en dogru yaklasım bu canımm burdan bırbrmzle paylasınca ortaya cıkan sonuclara baksana corba gbı her doktor ayrı telden calıyoo
bnce en guzelı burda 10 anne varsa 10 farklı doktor var demektr bırbrmızle paylasmaya devam edelım ve kendı doktorumuza
ınt bu sekılde okudum sız ne dusunuyosunuz dye gerekırse mudahele edelımm sonrası yıne ıc gudulerımıze kalsın
kızına da cok cok gecmıs olsun Rabbım sıfa versınn hemencık duzelsın ıns...
bı kere basladysan yarıda kesmen dogru olmaz canım bnce 7 gun devam et
cok gecmıs olsun sna da canm antbıyotge hepmız karsıyz ama el mahkum bak burda bıle vermeyen kalmadı
kızım coktan gece uykusuna daldı onun bu duzensızlıgı bnde yan etkı yaptı gece gunduz kavramı dye bıseym kalmadı
tam dalıcam bı uyanıyo sonra hoop benım uyku yalan oluyo gecelerı o uyusa ben uyuyamıyorum artıkk
bgece baya kalablık burası hepınıze ıyı geceler annecıkler.....
mustu, yaren2007, sevnih, laplace, gulcilek, argul82