2012 Ekim bebekleri büyüyor

cnm tamamen ayni durumdayiz. bebegim de ben de bogaz enfeksiyonu. benim esim de ayni sekilde karsi antibiotige, biz dun basladik antibiotige, bugun atesi dusunce esim birakalum zaten 1 gun verdik dedi.doktorumuz kesinlikle olmaz, bir kasik bile versen bir kez baslayinca bir hafta kullanmak zorunlu dedi. tum bakteriler olmedigi icin vucut antibiotige bagisiklik kazaniyormus.ilerde ciddi bir enfeksiyin durumunda ise yaramuyormus antibiotiler.

Gecmis olsun sizede canm. nie boyle oldu usutmedimde salgin falanmi var acaba. cok zor ya tukurugumu yutamiyorum yavrumu hic dusunemiyorum bile. evt bende oyle biilirom devm etmk lazim ama esime anlatamiyorumki boyle arada kaliyorum bende iyimi yapiyorum kotumu bilmiyorum. basindan beri verme dedi ben verdim. aksam yine verme dedi bi daha oglm uuyuynca yardm etmdi vermeme gecirdim saatini maalsf
o mu hakli benmmi bilmiyorum acikcasi. el kadar bebege o kdr ilc verilirmi diyo. dr u oksuruk surubu ve burun spreyide verdi.

Bir hastaliktir gidiyor. bizimle beraber bir cok bebis hasta olmus :KK43: bende cok fena hasta oldum. oglumla bana esim bakiyor. bende oglm gibi bogaz enfeksiyonu. buarada dr bizede zimaks verdi uc gundur kullaniyoruz. fakat babasi ilaca ozellikle antbyotige karsi. vermiyelm bidqha dedi. dr u bir hafta kullnck dedi.napsm bilemedim. Tum hasta olan bebeklere acil sifalar.bende biran once iyilesip oglumla ilgillnmek istiyorum.

tatlım ıkınızede gecmış olsun ınankı cok zor ıkınızınde hasta olması
antıbıyotıgı mutlaka kullan cnm yarıda bırakma hastalık ılerler uzulursun sonra

tatlım ıkınızede gecmış olsun ınankı cok zor ıkınızınde hasta olması
antıbıyotıgı mutlaka kullan cnm yarıda bırakma hastalık ılerler uzulursun sonra

canim antibiyotik 7 gunden az kullanilmamali o zamn antibiyotik ters etki yapiyor basliyinca 7 gun kullanmk gerekiyor

Evet dogru soyluysnuz kizlar basladim madem kullnmk lazm.bir hafta

senın kacıncı denemendı...takıplerınıde memorıalde mı yaptırdın.ben herseyı orda yaptırdım bana epey buyuk mıktarlara mal oldu..memorıalden epeyde memnunum kızımıda oraya goturmeye baslıycam.

ben daha once denemistim bundan 3 ay once fakat 2. ygun yumurtalar olgunlasmadan trasfer yaptiklari icin tutmadi ben o hastaneye 7000 tl para odedim fakat memoriala ankaradan tanidigimiz doktor gelmisti ve memorial yeni acildigi icin indirimli yapiyorlardi bu yuzden cok uygun oldu tedavinin basindan sonuna ve ilk uc ay kontrol dahil sadece 3500 tl para odedik ve her seyi hakkiyla olmasi gereken gibi yaptilar surekli beni arayarak hal hatir sordular kizim dogduktan sonra ziyaretlerinede gittik dogumuda orda istedim fakat 5000 tl ye mal okuyordu vazgectik.

insaallah rahatlikla atlatirsiniz :KK16:

kizlar hepiniz demir damlasina baslamissiniz ben dr.a sordum ne zaman baslayacagiz diye:26: yalniz anne sutu aliyormu sordu dedim evet bide cok fazla terliyormu dedim yalniz uyurken o zaman gerek yok dedi bu damla herkese verilmeli degilmi kafam cok karisdi yaa:KK37:
ablamin bebegine de 2.5 ayliktan yazilmis:KK53: demir damlasi o hem anne sutu hem de mama aliyor
canım bızm doktorumuz da 4.ayın sonunda kullanmak uzere yazdı demır damlası
gecen gun tvde bı profdan duymustum anne sutunun ıcermedgı tek vıtamın d vıtamınıymıs bırde demır yonunden yetersız
oldugundan duzenlı kullanılmalıymıs dusunsene bız dha hamılelıkte dogumda kendı kaybettgımz demır ıhtıyacımızı karsılayamadık
yavrucaklara ne kdaraı gecer kı sutten.. bnce doktoruna hatrlat yda baska bı doktora danısıp 5.aya kdar baslams ol
kızlar siz ateş için ne kullanıyorsunuz ? fitilmi öneriyo doktorunuz yoksa şurupmu ?
sanırım idrar yolu enfeksiyonu için bu ilaç ama benim kızımda hiçbir belirti yok :26: siz idrar yolu enfeksiyonu için ne kullandınız acaba kızlar ?
cok gecmıs olsun kuzucuguna canım yaa aynı enf benım kızımda gecırdı
zaten burda bıle bu kdar sıklasınca artık buna yakalanmaadan buyuyen kız bebek oldmadgna kanaat getrmeye basladımm
cok arastrmıstım zmanında netten kızların ıdar yolu makata yakın oldugu ıcın sureklı rısk altındalar
kendının tekrarlayan bı rhatsızlıkmıs ustelık bzım bdha olmadı cok sukur sımdılık ıns tez zmanda duzelır mınısın..
antıbyotık olarak agumentın kullanmstık bız 10 gun 13.gun kontrol olmustu aglaya aglaya ıcırmstm elım mahkum antıbıyotgı bıde yutmak ıstemıyodu
ayy hatrlamak ıstemıyorum cıglık cıglıga dakıkalarımızı... antbyotık bı meretın tek caresı canım bnde cok drensemde el mahkum verdım rabbıme emanet kuzularmz napalım..
ates ıcın calpol ve paranox fıtıl yazmıstı bzm doktorumuz ben sdece gaz sancısı oldgunda kullandım bgune kdar fıtıl
ası atesıne onlem olarak gtmeden bı cay kasıgı calpol verıyorum ben tercıhım fıtılden zıyade calpolden yana
Rezeneyi bn içiyordum o kadar çok içtim ki şimdi arada içiyorum gazdan daha çok rahatlatıcı etkisi var çocuk rahat uyuyor o yuzden içiyorum bide başka bir forumda okudum sütü artırmak için yulafli nesfit tarzında gerekleri varmış şimdi ondan alıp denicem bide çörekotu ısırgan otu Rezene keciboynuzu otu bişey daha vardı unuttum hatirlayinca yazarım bunları yogurda karıştırıp yiyecekmisiz sütü arttiriyormus bunuda denicem inş doğrudur.
Acaba diyorum küçükken mi daha rahattı yoksa biraz daha buyuyuncemi rrahat olacak söyle uzuuuun uzun banyo keyfi yapmayı özledim yaa bu ne gir çık yapıyorum resmen. Eşim yanında bn yokken bakamicani dusunuyo bi tek kızım uyurken girebiliyorum ondada uyanirsa ki uyanıyor, bi bakıyorum baba kız yanımda soluk alıyorlar:)) sanırım biraz daha fazla beraber vakit gecirmelerni saglamaliyim:)
Çok Geçmiş olsun inşallah en kisa surede atlatir
Ben calpol kullanıyorum Allaha Şükür şimdiye kadar bi kere kullandık. Fitili bnm bildiğim yüksek ateşte verirler.
canım burdan bnde yazmıstım mısır gevregı cok sut yapıyoo dye ben bızzat denedım kesınlıkle tavsıye ederım
sbah uyanınca bır gece yatmadan once bır kase olmak uzere hergun yıyorum ben hem kalorısı az hem sut artıcı
bahsettgın banyo durumu aynı bızım evdekı gbıymıs yaaa su kız bı buyusun ahdım olsun hamama gtcem dıyorum artık:KK9:
anne olmadan once rahatca banyo yapmayı dahı ozleyebılcegımı hıc dusunmemstımm:KK1:
Oglusum grip ya surekli agliyodu gaz problemide artti ihlamur filn iciriyorum doktora sormustum ama ben bugun nane limon yaptim suyunu fazla limonun azcik kabunla naneyi cok az koydum azcik ada cayi elma kabugu ayva kabugu kaynatmadim da pek ocaga koydum hemn aldim İcirdim severek icti bi rahatlattiki anlatamam acayip gaz cikartti ve uyudu zarari olurmu ki arada versem bilen var mi zarari yoksa sizde deneyeyin belki faydasi olur surekli aglayinca dayanamiyo insan :KK43:
ben bıtıkısel ıcerıklı seylerın mıktarı dozunda oldugu surece hıc bı zararı olucagını dusunmuyorum canımm
bnde lımonu cok az nane cayı ıcırmıstım kv valıde gorumcemı hep bu cayla buyutmus bın kere soler durur:KK52:
gercekten cok sinir bozucu bir durum, doktorlar da kitaplar da internetteki bilgiler de hepsi birbiriyle celisiyor. zaten insan arastirmaya baslayinca iyice paranoyak oluyor, okusam mi okumasam mi, sorsam mi sormasam mi bilemiyorum. Sonucta son karar bize kaliyor, hata yapmaya korkuyor insan. Sanirim bu durumda biraz da annelik icgudusuyle yaklasmak gerek, bu sekilde ben dogru secimler yapacagimiza inaniyorum.
kesınlıkle en dogru yaklasım bu canımm burdan bırbrmzle paylasınca ortaya cıkan sonuclara baksana corba gbı her doktor ayrı telden calıyoo
bnce en guzelı burda 10 anne varsa 10 farklı doktor var demektr bırbrmızle paylasmaya devam edelım ve kendı doktorumuza
ınt bu sekılde okudum sız ne dusunuyosunuz dye gerekırse mudahele edelımm sonrası yıne ıc gudulerımıze kalsın:KK34:
kızına da cok cok gecmıs olsun Rabbım sıfa versınn hemencık duzelsın ıns...:KK16:
Bir hastaliktir gidiyor. bizimle beraber bir cok bebis hasta olmus :KK43: bende cok fena hasta oldum. oglumla bana esim bakiyor. bende oglm gibi bogaz enfeksiyonu. buarada dr bizede zimaks verdi uc gundur kullaniyoruz. fakat babasi ilaca ozellikle antbyotige karsi. vermiyelm bidqha dedi. dr u bir hafta kullnck dedi.napsm bilemedim. Tum hasta olan bebeklere acil sifalar.bende biran once iyilesip oglumla ilgillnmek istiyorum.

bı kere basladysan yarıda kesmen dogru olmaz canım bnce 7 gun devam et
cok gecmıs olsun sna da canm antbıyotge hepmız karsıyz ama el mahkum bak burda bıle vermeyen kalmadı

kızım coktan gece uykusuna daldı onun bu duzensızlıgı bnde yan etkı yaptı gece gunduz kavramı dye bıseym kalmadı:KK37:
tam dalıcam bı uyanıyo sonra hoop benım uyku yalan oluyo gecelerı o uyusa ben uyuyamıyorum artıkk:KK37:
bgece baya kalablık burası hepınıze ıyı geceler annecıkler.....

mustu, yaren2007, sevnih, laplace, gulcilek, argul82

kızlarr sız mısıldayarak uyurken ben ne buldummm bakınn:126:

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/433295-8-dakikalik-gobek-eritme-hareketleri.html

sız de bu aralar benm gbı portleyen gobıslere savas acmak ıstersınz dye dusundumm
kısa surelı ve hızlı etkılı egzersızlerı arastrıyorum yenı ılgı alanım buu:KK1::KK9:
umarım uzmanlasmak zorunda kalmam bu konuda:KK53::KK53:
artık dha fazla dayanamıcam dugmesı kapanmayan pantolonlarıma
onumuzde yaz ve benım en sevdgım renk beyaz
vazgecılmezım kot pantolon beyaz t shırt kombınımı bı daha hıc gıyemıcem bole gıderseee bırı bana dur demelı dye dusundum ve bgunden ıtıbaren
vakıtsızlıkten muzdarıp olunca bnde yapabılecegım ılk adım olarak
hayatımdan beyaz ekmegı cıkarma gbı radıkal bı karar aldımm:KK6:

hadı sızde baslayın bı yerden bırbımze destek olarak kurtulalım su gobıslerden yaza bomba gbı gırelım:KK76::KK76:
bnce bızım motıvasyona ıhtıyacmz var harekete gecmek ıcın
bır gun ıcınde gece gunduz fark etmez 8 dakıka ıllakı bulabılırz
bu zorlu ve mesakkaltlı yolda kımler benımlee bakalım kızlarr:KK23::KK23:

canım bızm doktorumuz da 4.ayın sonunda kullanmak uzere yazdı demır damlası
gecen gun tvde bı profdan duymustum anne sutunun ıcermedgı tek vıtamın d vıtamınıymıs bırde demır yonunden yetersız
oldugundan duzenlı kullanılmalıymıs dusunsene bız dha hamılelıkte dogumda kendı kaybettgımz demır ıhtıyacımızı karsılayamadık
yavrucaklara ne kdaraı gecer kı sutten.. bnce doktoruna hatrlat yda baska bı doktora danısıp 5.aya kdar baslams ol

cok gecmıs olsun kuzucuguna canım yaa aynı enf benım kızımda gecırdı
zaten burda bıle bu kdar sıklasınca artık buna yakalanmaadan buyuyen kız bebek oldmadgna kanaat getrmeye basladımm
cok arastrmıstım zmanında netten kızların ıdar yolu makata yakın oldugu ıcın sureklı rısk altındalar
kendının tekrarlayan bı rhatsızlıkmıs ustelık bzım bdha olmadı cok sukur sımdılık ıns tez zmanda duzelır mınısın..
antıbyotık olarak agumentın kullanmstık bız 10 gun 13.gun kontrol olmustu aglaya aglaya ıcırmstm elım mahkum antıbıyotgı bıde yutmak ıstemıyodu
ayy hatrlamak ıstemıyorum cıglık cıglıga dakıkalarımızı... antbyotık bı meretın tek caresı canım bnde cok drensemde el mahkum verdım rabbıme emanet kuzularmz napalım..
ates ıcın calpol ve paranox fıtıl yazmıstı bzm doktorumuz ben sdece gaz sancısı oldgunda kullandım bgune kdar fıtıl
ası atesıne onlem olarak gtmeden bı cay kasıgı calpol verıyorum ben tercıhım fıtılden zıyade calpolden yana

canım burdan bnde yazmıstım mısır gevregı cok sut yapıyoo dye ben bızzat denedım kesınlıkle tavsıye ederım
sbah uyanınca bır gece yatmadan once bır kase olmak uzere hergun yıyorum ben hem kalorısı az hem sut artıcı
bahsettgın banyo durumu aynı bızım evdekı gbıymıs yaaa su kız bı buyusun ahdım olsun hamama gtcem dıyorum artık:KK9:
anne olmadan once rahatca banyo yapmayı dahı ozleyebılcegımı hıc dusunmemstımm:KK1:

ben bıtıkısel ıcerıklı seylerın mıktarı dozunda oldugu surece hıc bı zararı olucagını dusunmuyorum canımm
bnde lımonu cok az nane cayı ıcırmıstım kv valıde gorumcemı hep bu cayla buyutmus bın kere soler durur:KK52:

kesınlıkle en dogru yaklasım bu canımm burdan bırbrmzle paylasınca ortaya cıkan sonuclara baksana corba gbı her doktor ayrı telden calıyoo
bnce en guzelı burda 10 anne varsa 10 farklı doktor var demektr bırbrmızle paylasmaya devam edelım ve kendı doktorumuza
ınt bu sekılde okudum sız ne dusunuyosunuz dye gerekırse mudahele edelımm sonrası yıne ıc gudulerımıze kalsın:KK34:
kızına da cok cok gecmıs olsun Rabbım sıfa versınn hemencık duzelsın ıns...:KK16:

bı kere basladysan yarıda kesmen dogru olmaz canım bnce 7 gun devam et
cok gecmıs olsun sna da canm antbıyotge hepmız karsıyz ama el mahkum bak burda bıle vermeyen kalmadı

kızım coktan gece uykusuna daldı onun bu duzensızlıgı bnde yan etkı yaptı gece gunduz kavramı dye bıseym kalmadı:KK37:
tam dalıcam bı uyanıyo sonra hoop benım uyku yalan oluyo gecelerı o uyusa ben uyuyamıyorum artıkk:KK37:
bgece baya kalablık burası hepınıze ıyı geceler annecıkler.....

mustu, yaren2007, sevnih, laplace, gulcilek, argul82

http://www.kadinlarkulubu.com/spor-gorsel-paylasim/433295-8-dakikalik-gobek-eritme-hareketleri.html

sız de bu aralar benm gbı portleyen gobıslere savas acmak ıstersınz dye dusundumm
kısa surelı ve hızlı etkılı egzersızlerı arastrıyorum yenı ılgı alanım buu:KK1::KK9:
vazgecılmezım kot pantolon beyaz t shırt kombınımı bı daha hıc gıyemıcem bole gıderseee bırı bana dur demelı dye dusundum ve bgunden ıtıbaren

hadı sızde baslayın bı yerden bırbımze destek olarak kurtulalım su gobıslerden yaza bomba gbı gırelım:KK76::KK76:

Günaydın herkeseee Rose yine aynı forumda mısırın süt azaltici etkisi olduğundan mısır gevreklerini önermiyorlar, yulaflilari yiyin diyorlar hahhah ben bi arastirayim şunu. :)
Bende bu savaşın içinde de Seninleyim bir an once kurtulmam lazım ki en sevdiğim kotlarimin içine gireyim. Hayır giriyorumda düğmesi kapanmıyor :)) yaşasın bebisleer kaybolsun gobislerr...

Gecmis olsun sizede canm. nie boyle oldu usutmedimde salgin falanmi var acaba. cok zor ya tukurugumu yutamiyorum yavrumu hic dusunemiyorum bile. evt bende oyle biilirom devm etmk lazim ama esime anlatamiyorumki boyle arada kaliyorum bende iyimi yapiyorum kotumu bilmiyorum. basindan beri verme dedi ben verdim. aksam yine verme dedi bi daha oglm uuyuynca yardm etmdi vermeme gecirdim saatini maalsf
o mu hakli benmmi bilmiyorum acikcasi. el kadar bebege o kdr ilc verilirmi diyo. dr u oksuruk surubu ve burun spreyide verdi.

haklisin ben de oyle dusundum minicik bebege verilir mi bu kadar agir ilaclar diye cok kotu hissettim, ustelik biz ilaci verdikten 4-5 saat sonra toparladi kizim, ilactan olamaz bu kadar hizli reaksiyon gostermez diye dusunduk, keske vermeseydik demek ki vucudu yenmek uzereymis dedik. Doktora tekrar sorduk boyle boyle, keske vermesemiydik dedik. Gereksiz olsaydi vermezdik zaten kendinizi yipratmayin bu dusuncelerle dedi, sonucta evet belki iyilesebilirdi ilacsiz bilemeyiz ama cok kotu de olabilir daha ciddi bir ust sonunum yollari enfeksiyonuyla hastaneye yatmasi gerekebilirdi gecikildigi icin, bu riski alamayiz dedi. Yavrularimiz icin en iyisini dilemekten baska yapacak yok, ben diyorum ki kullanmasaydik ve agirlassaydi da o zaman kendimizi suclardik- o daha kotu bir duygu.

slm gecmisi fazla okuyamadım hasta annıslere ve kuzularına sıfalar diliyorum..gecen hafta 4 ay kontrolumuzu ve asılarımızı olduk..hatta aıle hekımımızın onerisiyle ek gıda tattırmaya basladııkk...kuzucum hergun 1 cay kasıgı yogurt tadıyor artık...devitimize birde demir surubumuz eklendı.bu hafta boyu yogurt tattırıcaz...hava cok guzeldı bugun gezmeye gitti dede ve ninesiyle..bol bol fotograf cekmisler cook eglenmis kuzum bze de ıyı geldi tabii kocisle kafa dinledik biraz :))..haaa bir de cicek getirmıs kuzum elinden zor aldım yemek uzereydi nerdeyse..minik askımın ılk cıcegii...bizden haberler boyle ıste teyzeleri...tum herkese saglık ve sevgi dolu gunler...

Slm bugün çok güzel bir gün geçirdik. Kızım sabah erkenden uyandırdığı için erken kahvaltı yaptık. alışveriş yapmamız gerekiyordu bizde AVM e gittik. Gezdik dolaştık kahvemizi ictik sonrada sahile gittik gezdik havada çok güzeldi çocuğunu alan dışarı çıkmış mangal yapanlar bile vardı. Çooook iyi geldi iyiki sabah erkendencikmisiz Aksama dogdoğru geldik kendime geldim wallahiii...

canım ilaca bende karşıyım doktorumuzda mümkün olmadığınca ilaç vermiyo.ama gerekiyosa da kullanılmalı diye düşünüyorum.sonuçta ilaç kullanmıcaz diye bebeğimize o zahmeti de çektirmemeliyiz.benim kızımda çok öksürüyodu doktorumuz en sonunda antibiyotik verdi kullandım ve kızım çok şükür hemen toparladı.

hep destek tam destek :) ben seninleyim canım

ben daha once denemistim bundan 3 ay once fakat 2. ygun yumurtalar olgunlasmadan trasfer yaptiklari icin tutmadi ben o hastaneye 7000 tl para odedim fakat memoriala ankaradan tanidigimiz doktor gelmisti ve memorial yeni acildigi icin indirimli yapiyorlardi bu yuzden cok uygun oldu tedavinin basindan sonuna ve ilk uc ay kontrol dahil sadece 3500 tl para odedik ve her seyi hakkiyla olmasi gereken gibi yaptilar surekli beni arayarak hal hatir sordular kizim dogduktan sonra ziyaretlerinede gittik dogumuda orda istedim fakat 5000 tl ye mal okuyordu vazgectik.

sen cok uyguna mal etmıssın canım.bendende dogum ıcın 9000 tl ıstedıler bırıktırmıstık ama erken dogum oldu kuvoz ıcınde gecelık 3000 tl ıstedıler gıttım baska hastanede dogurdum ve dogum + 8 gun kuvoz 1100 tl odedım..memorıalde yaptırsaydım 33000 tl odıycektım farka bakarmısın esım oderız dedı ben kabul etmedım ama dogumda agladım cunku kendı doktoruma cok alısmıstım oda cok yogundu gelemedı pazar gunu olsaydı kesın gelırdı yanıma dısarda calısmaları yasak ama gelseydı dogumda yanımda olsaydı o bıle yeterdı

kızlar ben kocise ne zamandır degisik bir sürpriz yapmak istiyorum...fikri olan var mı..sasırtmak lazım arada degil mi?siz neler yapıyorsunuz?bu arada gercekten egzersiz yapan var mı merak ediyorum

kızlar ben kocise ne zamandır degisik bir sürpriz yapmak istiyorum...fikri olan var mı..sasırtmak lazım arada degil mi?siz neler yapıyorsunuz?bu arada gercekten egzersiz yapan var mı merak ediyorum

ben egzersiz yapmıyorum ama toplanıp yaparsak elimden geldiğince uymaya çalışırım.artık bişeyler yapmak gerekiyor aslında

kızlar daha çok erken biliyorum ama mama sandalyesi hakkında fikri olan var mı? ben araştırmaya başladım sizin düşüncelerinizden de faydalanmak istiyorum

kızlar daha çok erken biliyorum ama mama sandalyesi hakkında fikri olan var mı? ben araştırmaya başladım sizin düşüncelerinizden de faydalanmak istiyorum

Marka hTirlamiyorum ama hem mama sandalyesi hemde salincak gb kullanilan ve yatar pozusyona getirilen mama sandalyeleri var.tek eksigi boyunu ne kadar arttirirsan arttir masa boyuna kadar yukselmiyomus

X