2012 Ekim bebekleri büyüyor

insaallah rahatlikla atlatirsiniz :KK16:

kizlar hepiniz demir damlasina baslamissiniz ben dr.a sordum ne zaman baslayacagiz diye:26: yalniz anne sutu aliyormu sordu dedim evet bide cok fazla terliyormu dedim yalniz uyurken o zaman gerek yok dedi bu damla herkese verilmeli degilmi kafam cok karisdi yaa:KK37:
ablamin bebegine de 2.5 ayliktan yazilmis:KK53: demir damlasi o hem anne sutu hem de mama aliyor

tatlım her dr farklı duşunuyo sanırım bende sadece anne sutu almama ragmen mutlaka kullanması gerektıgını söyledı hatta 1 hafta sonra saglık ocagından vercekler ası zamanı dedı ama yınede 1 hafta kaybımız olmasın mutlka kullan anne sutu karşılamaz bu ıhtıyacı 1.5 yaşına kadar kullanıcaksın dedı bıde olusabılcek yan etkılerı anlattı

kizzzlarrrrrr:KK43: dun gece kizim cok ateslendi- doktora gittik bu sabah, test yapmak icin kan ve bogazindan bir doku ornegi aldi doktor, aksam verdi sonuclarini enfeksiyon varmis, 38.9 atesi fitil yapmamiza ragmen, gozunu acamiyor yavrum..antibiyotik verdi, uyanmasini bekliyorum emzirmeden hemen once vericem-aglamaktan uyuyakalmisti :KK43: hic istemiyorum antibiyotik kullanmasini ama ne yapabilirim ki ..

çok geçmiş olsun canım yaaa , çok hassaslar daha , bağışıklıklarıda zayıf henüz , hemen atlatır inşallah kuzun :nazar: zorunlu durumlarda mecbur kullanıcaz canım ilaçları , zaten doktorlar kar zarar analizi yaparak veriyorlar , bişey olmaz Allahın izniyle

Son düzenleme:
deliricem en sonunda , biri öyle diyor biri böyle diyor , Allaha emanet büyüyor bebeklerimiz galiba :26: bizde sabah yeni doktorumuza gittik , tanıştık , cici bir bayan ama aşılardan önce fitil verelim dedi hemşireye , bende olmaz dedim verdirmedim , ateş vücudun savaştığını gösteriyor zaten birde fitil değilde calpol daha çok öneriyorlar , 37.5 a kadar hiçbirşey vermeyin diyorlar , kimide daha aşı yapılmadan veriyor işte böyle , çok sinir oluyorum bu durumlara , bizede ferrum damla verdi , kilo başı 1 damlaymış , kilomuz 7800 boyumuz 65 cm olmuş , boyuna göre gayet iyi dedi , multitabsı bırakıucam artık yaz geliyo gerek yok , sordum bırakabilirsin devit 3 le devam dedi , oturma konusuna gelince , çok kısa kucağınızda filan olabilir ama tam oturması için daha erken dedi , acele etmeyin dedi , bu arada kangruyuda sordum , en sağlıklı taşıma şeklidir dedi :44: ben doktor araştırmaya devam ediyim , hiç tatmin olmadım :KK50: aşılarımızı olduk , rotavirüs kazığımızıda yedik afiyetle , gelir gelmezde meleğim uyudu , bende buraya uğradım , işte böyle gelişmeler :KK31:

kızlar siz ateş için ne kullanıyorsunuz ? fitilmi öneriyo doktorunuz yoksa şurupmu ?

kızlar siz ateş için ne kullanıyorsunuz ? fitilmi öneriyo doktorunuz yoksa şurupmu ?

Biz normalde calpol kullaniyoruz herhangi bi durum olursa asida filan ateslenme olursa vs.. Gecen gun Ateslenip doktora gittikya dolven surup verdi atesi dusmezse paranax fitil verdi

Tatlim bizim dr muz gitmeden yarim fitil dedi 8 saat sonra yine yarim dedi ama yarim boylamadina kesilckmis
Bide biz 3 damladan baslayip yxvad yavas yukseltcez 8 damlaya ulasana kadar si zde olemi kullanicsksiniz cnm
Dedigi fogru cnm her dr farkli havada artik guvenvz dr muza bu bixim 3.dr muz bundan cok memnun kaldik bin tane soruyo
Tosununada masalla cnm

selam kizlar..kizimin atesi dustu 37.8lerde simdi, gozunu acti minigim sonunda. antibiotikten mi yoksa kendi bunyesi mi savasti bilemiyorum, antibiotigi gece verdim sabaha karsi atesi de dustu aglamasi da durdu, bu kadar cabuk etki etmis olabilir mi bilmem?? tam toparlanmisken antibiotigin gerisini vermesem mi dedim ama sanirim birkez baslayinca birakmak daha kotuymus, doktor arayacak ogleden sonra, ona sorucaz bakalim.

canim ben de kararsizdim fitil mi surup mu diye, bizim doktor fitil vermisti. fitil neden veriyoruz surup verelim dedim, ben de karsiydim fitile- ama atesi yuksek oldugunda surup verirsen her zaman kusma riski var ve ne kadarini icti ne kadarini kustu bilemezsin ve hic iyi olmaz dedi, atesi yukselebilir ya da kustu diye ikinci kez verirsen belki fazla olur vs, fitil daha iyi dedi. Bir de fitil sindirim sistemine karismiyor, suruplar minik bebklerin midesi icin agir geliyor dedi, tavsiye etmedi. Genelde ona guveniyorum, cok zorda kalmadikca ilaca karsi biri. Meslea fitile de sadece ve sadece 38.5 gecerse verin ondan once hicbirsey vermeyin gereksiz kesinlikle dedi.

insaallah rahatlikla atlatirsiniz :KK16:

kizlar hepiniz demir damlasina baslamissiniz ben dr.a sordum ne zaman baslayacagiz diye:26: yalniz anne sutu aliyormu sordu dedim evet bide cok fazla terliyormu dedim yalniz uyurken o zaman gerek yok dedi bu damla herkese verilmeli degilmi kafam cok karisdi yaa:KK37:
ablamin bebegine de 2.5 ayliktan yazilmis:KK53: demir damlasi o hem anne sutu hem de mama aliyor

4. ay kontrolüne gittiğimizde doktorumuz bize 5. ayda demir damlasına başlayacağımızı söyledi.merak etme bizde daha kullanmadık

kizlar dogum gunlerinizi kacirmisiz giremedim, nice mutlu yaslara guzel bebislerinizle...dusunsenize bir sonraki dogum gununuzde minnoslar kutlayacak yasa gelmis olacak, babalari bir de cicek verir ellerine, hayali bile gozlerimi doldurdu, cok sulugoz oldum ben kizim dogdugundan beri, eminim sizler de oylesinizdir...

canım bizim doktorumuz paranox fitil vermişti.bu ayki aşılardan sonra kızımın ateşi çıktı ve çok huysuzluk yaptı.ilk gece fitil verdim 2.gün yine fitil verdim baktım rahatlamadı calpol alıp verdim o daha iyi geldi yavruma ondan sonra yattı uyudu.

Kizlar daha once konusu gectimi bilmyrm ama bana acilen bi buhar mak tavsiye edermisiniz cok gurultulu olmayanindan Uygun fiyata

tatlım merhaba dr umuz demır damlasının kakasında renk degışıklıgı özellıkle sıyahlık yapabılır dedı
bızde yenı başladık 3 damladan başlayıp 8 e cıkıcaz yavaş yavaş ılk başta huzursuzluk falan yapabılır dedı sız kullanıyomusunuz cnm

ki kac gundur kullaniyorum doktorum 7 damla dedi ama icmedigi icin yavas yavas artirayim dedim 3 damla ike basladim.az birsey portakal sikip onunla veriyorum

merhaba kızlar bende 2012 ekim annelerindenim. kan damlası kullandığımızdan beri oğlumun kakasının rengi ve koyuluğu değişti. rengi kara yeşil oldu.sizdede aynımı durum birde ek gıdaya başladınızmı??

çok geçmiş olsun canım yaaa , çok hassaslar daha , bağışıklıklarıda zayıf henüz , hemen atlatır inşallah kuzun :nazar: zorunlu durumlarda mecbur kullanıcaz canım ilaçları , zaten doktorlar kar zarar analizi yaparak veriyorlar , bişey olmaz Allahın izniyle

cok sagol cnm, simdiden rahatladi kuzucuk, uyuyor simdi.

ki kac gundur kullaniyorum doktorum 7 damla dedi ama icmedigi icin yavas yavas artirayim dedim 3 damla ike basladim.az birsey portakal sikip onunla veriyorum

Tatlim kakadi o yuzden olmstr dr kaka rengi kara yesil kabizlik huzursuzluk olabilir dedi kg badina 1 damlaymis biz 8.5 jg yiz 8 dedi ilk 3 gun 3 damla sonra 4 5 6 7 8 diye yukseltcez cnm hammileyken dr um portakal suyuyla iamemi soylemisti cnm iyi yapmissin

merhaba kızlar bende 2012 ekim annelerindenim. kan damlası kullandığımızdan beri oğlumun kakasının rengi ve koyuluğu değişti. rengi kara yeşil oldu.sizdede aynımı durum birde ek gıdaya başladınızmı??

Cnm dr bize yesil kara olabilcegini soyledi normal dr amcamiz 6 ay ek uok dedi 6 yi beklicz

kızlar idrar vermiştik sabah , doktor eşime telefonda ilaç vermiş zimax 100 mg. nedir ki bu ? kullanan varsa bana acil yazabilirmi lütfen ne için kullanıldığını ?

canim 2. derken Ece ye kardes mi dusunuyorsun. hangi ilde tup bebek yaptirdin ben Antalya memorial da yaptirmistim. birde eger ozel degilse tup bebek yaptirma nedenin ne idi? saglik probleminiz?
evet canım ınsallah olur.bende okmeydanı memorıalde yaptırdım canım.bızım sorun esım varıkosel bende pko luyum ılk denememde dogdu ecem sızın sorun neydı
Kizlar daha once konusu gectimi bilmyrm ama bana acilen bi buhar mak tavsiye edermisiniz cok gurultulu olmayanindan Uygun fiyata
canım bende alf var yazın su vantılatorlerden almıstık aynı zamanda soguk buhar verıyor hıc ses yapmıyor.memnunum.
yan erkısı zaten oo hamıleyken bende kullandıgımda aynısı oluyordu.bızı doktor uyardı ılacı yazmadan once

sanırım idrar yolu enfeksiyonu için bu ilaç ama benim kızımda hiçbir belirti yok :26: siz idrar yolu enfeksiyonu için ne kullandınız acaba kızlar ?

X