2012 Ekim bebekleri büyüyor

senınde dogum gunun kutlu olsun canım.devıt 3 u bız hala 3 damla verıyoruz yeter dedı doktoruu..bız vıtamınlerı bıraz azalttık cunku kızım costu gelısımı kılo olarak degıl ama cok ılerıdeymıs.yurutec yasak ama komsunun yurutecıne koydum aldı basını gıttı valla soktayımm
ayy masaallah canm kızına bı an once buyumek ıstıyo anlasılan senın cımcımen hızlandrılmıs olarak atlıyo basamakları baksana:nazar::nazar:
dogum gunun kutlu olsun:KK54: canim ailenle nice huzurlu mutlu dogumgunuler geciresin insaallah:KK16:
tesekkur ederım bıtanem:KK16::KK16:
doktor oyle çok ilaç yazdıkı :KK43: aile hekimimle konuştum, anne sütü alan bebeğe d vitamininden baska vit takviyesine gerek yok demiride gerekli olursa veriyoruz 5. ay dedi. vitamin şurubu vermicem kızıma,bana da çok gereksiz gelmişti doktor tam 4 tane sindirim ve gaz için ilaç verdi, bio gaia, lactazis, sindirim düzenleyici toz, probiyotik takviye üstelik bide çörekotu yağı içirmemi söyledi. çocuk allak bullak olucak. ben bugun elma suyuyla ek gıdaya baslıcam, içine birazda çörek otu yağı koyup vericem bakalım. ilaçların hiçbirini vermicem. sindirimi kendi düzenlensin, eğer gazı çörekotu yağıyla çözemesek gaz ilacını kullanıcam sadece, ama kızımdan umutluyum ek besinle kakasıda gazıda düzelicek inş
bı kac sayfa once de yazmstm cnm colınox u bı arastr ıstersen
senın doktorun cok fazla ılac yazms bnce o kadar sey bırbırıne karısınca ne derece faydası olur kı
corekotu yagını bnde verdım kendım de ıcıyodum faydasını gordum hakıkaten
bde kımyon yagı ıyı gelmstı bna ama cok berbat bı tadı var dayabılırsen onu da ıcebılırsın
bzm doktorumzn odu kopuyo walla bı ılac yazarım dye gaz ıcın bıle zınco vermstı sdce ılac onermıyoruz
sanada sabır dılıyorum gecıcek demıstı
ben olsam o ılacları kullanmam sdce bıtkısel seylerı denerım canım Allahm sıfa versın ınss

Sevnih doğum günün kutlu olsun Rose seninde doğumgünün kutlu olsun. Bebişlerinizle ve sevdiklerinile beraber nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum.

tesekkur ederım canm benımm hepımızın boyle guzel gunlerımz olsun ıns..

Ben de sab Simp. Kullanıyorum bu ikinci şişe ve bitmek üzere bitince yenisini almicam denicem bakalım kendi kendine rahat rahat gazını cikarabilecekmi ben sab tan memnundum bi kere bıraktım baktım olmadı tekrar başladım bu sefer inş oyle olmaz. DR. Lar Bu ilaç için bağırsaklar tarafindan emilmiyor o yüzden zararlı değil dediler.

Bnmkide çok fena kucağa alıştı sürekli gezsin ayakta olsun istiyor. Sırtı yere gelmicek hanımefendinin ya gezecek ya oturacak bizim dr da oturtmayin dedi kısa süreli iki dk falan oturtuyorum en fazla. Ya geziyoruz ya ben konuşuyorum oyun oynuyoruz onun dışında bişey yapamıyoruz çok sıkılıyor zaten sabahtanberi konuşmak tan cenem yoruluyo aksama enerjim kalmio:)) :

aynen yaa saat 7 ye dogru resmen pertım cıkıyo bı gun dıyorum kendı kendıme bı gun su adama modum dusmus bı sekılde acmayayım su kapıyı
ama olmuyoo kucuk melegım hıc rutınını bozmuyoo her aksam esıme aynı seyden yakınmaktan ben bıle skıldım:KK37::KK37:
enerjı dolu hallerımı ben bıle ozledımmm zorluyorum kendımı ama ıı ıgghhh:KK50:

ayy masaallah canm kızına bı an once buyumek ıstıyo anlasılan senın cımcımen hızlandrılmıs olarak atlıyo basamakları baksana:nazar::nazar:

tesekkur ederım bıtanem:KK16::KK16:

bı kac sayfa once de yazmstm cnm colınox u bı arastr ıstersen
senın doktorun cok fazla ılac yazms bnce o kadar sey bırbırıne karısınca ne derece faydası olur kı
corekotu yagını bnde verdım kendım de ıcıyodum faydasını gordum hakıkaten
bde kımyon yagı ıyı gelmstı bna ama cok berbat bı tadı var dayabılırsen onu da ıcebılırsın
bzm doktorumzn odu kopuyo walla bı ılac yazarım dye gaz ıcın bıle zınco vermstı sdce ılac onermıyoruz
sanada sabır dılıyorum gecıcek demıstı
ben olsam o ılacları kullanmam sdce bıtkısel seylerı denerım canım Allahm sıfa versın ınss

aynen yaa saat 7 ye dogru resmen pertım cıkıyo bı gun dıyorum kendı kendıme bı gun su adama modum dusmus bı sekılde acmayayım su kapıyı
ama olmuyoo kucuk melegım hıc rutınını bozmuyoo her aksam esıme aynı seyden yakınmaktan ben bıle skıldım:KK37::KK37:
enerjı dolu hallerımı ben bıle ozledımmm zorluyorum kendımı ama ıı ıgghhh:KK50:
aynen oyle ama bu gidisat korkutuyor beni hersey cok hizlu oluyor.doktora soruyorum hicbirsey olmaz ece cok hareketli ve zeki bir bebek sadece dedi.bakalim.daha neler gorucez dun aksam muz verdim elinle tuttu agzina goturdu biraz emdi sonra islaninca elinden dustu ben verdum aonra yeter dedim agzindan cektim bu sefer benim elimi tuttu elimdede muz vardibaldi agzina soktu cadii.bi gorsen cok tatliydi

hiç bilmiyorumki :26: yoktur die tahmin ediyorum ama bi araştır istersen yada doktoruna sor direk veya eczacıya

canım ben araştırdım.2 tür rotavirüs aşısı varmış.rotarix olan 2 doz rotateq olan 3 dozmuş.rotarix 2 rotavirüse karşı korurken rotateq 5 rotavirüse karşı koruyomuş.içim rahatladı

dogum gunun kutlu olsun canımm sende balıksın demek benım gbıı:KK16::KK16:
dun de benım dogumgunumdu....
anne olarak gecrdgm ılk dogum gunumdu..Allahım bole guzellılerı dha nıce yıllar yasamayı nasıp

evt cnm benimde anee olarak ilk digum gunum..ben balik kizim terazi

aynen oyle ama bu gidisat korkutuyor beni hersey cok hizlu oluyor.doktora soruyorum hicbirsey olmaz ece cok hareketli ve zeki bir bebek sadece dedi.bakalim.daha neler gorucez dun aksam muz verdim elinle tuttu agzina goturdu biraz emdi sonra islaninca elinden dustu ben verdum aonra yeter dedim agzindan cektim bu sefer benim elimi tuttu elimdede muz vardibaldi agzina soktu cadii.bi gorsen cok tatliydi

bizimkide ayni eline elma armut veriyoruz damagiyla eze eze suyunu aliyor sikip versem.o kadar secmiyor ama kendisi eliyle tutup emmeyi isirmayi seviyor uzatirken hemen ellerimi tutup agzini aciyor sanirsin ki cok ustahli ne versen yicek :-)

bugün 4.ay aşılarımızı olduk,gitmeden bi çay kaşığı calpol vermiştim çok şükür ateşmiz olmadı henüz,ama hafiften bi huysuzluğumuz var..inşallah fazla uzun sürmez..Buarada bize devit damlamıza devam ediyoruz başka bişey vermedi doktorumuz..:44: bide göğüs pompası soran arkadaşada fikir olursa eğer bende Lansinohun çift pompalı elek.li olanı aldım,çok memnunum..öneririm..:nazar:

kizzzlarrrrrr:KK43: dun gece kizim cok ateslendi- doktora gittik bu sabah, test yapmak icin kan ve bogazindan bir doku ornegi aldi doktor, aksam verdi sonuclarini enfeksiyon varmis, 38.9 atesi fitil yapmamiza ragmen, gozunu acamiyor yavrum..antibiyotik verdi, uyanmasini bekliyorum emzirmeden hemen once vericem-aglamaktan uyuyakalmisti :KK43: hic istemiyorum antibiyotik kullanmasini ama ne yapabilirim ki ..

tum hasta bebislere allah acil sifalar versin, ne kadar zor birseymis yaa, insan kuzusunu o halde gormeye kiyamiyor :KK43:(

kizzzlarrrrrr:KK43: dun gece kizim cok ateslendi- doktora gittik bu sabah, test yapmak icin kan ve bogazindan bir doku ornegi aldi doktor, aksam verdi sonuclarini enfeksiyon varmis, 38.9 atesi fitil yapmamiza ragmen, gozunu acamiyor yavrum..antibiyotik verdi, uyanmasini bekliyorum emzirmeden hemen once vericem-aglamaktan uyuyakalmisti :KK43: hic istemiyorum antibiyotik kullanmasini ama ne yapabilirim ki ..

çok geçiş olsun canım umarım biran önce toparlar kendini.antibiyotik içinde çok üzülme yeterki şifa olsun bebişine.

ya bugunde yine kakasinda siyah noktalar vardi internetten baktim bu aylarda bi cok kisi yazmis ama kimse sorusuna.cevap bulamamis hayirdir ins. arkadaslar baska bu durumla karsilasan var mi ben arada kasik mamasi veriyorum omu yapti dedim ama yalniz anne sutu alanda da olmus. anlayamadim gitti. kutsev senin bebegin nasil besleniyor.

yok canım nereye gıdıyım ıste hem memorıalde tup bebek yaptıranlar hemde burası ıdare edıyorum..ben 2 cıye baslıycam ya yaza konusuyoruz oyle...buaralar herkesın tedavısı basarılı cok sukur

canim 2. derken Ece ye kardes mi dusunuyorsun. hangi ilde tup bebek yaptirdin ben Antalya memorial da yaptirmistim. birde eger ozel degilse tup bebek yaptirma nedenin ne idi? saglik probleminiz?

ya bugunde yine kakasinda siyah noktalar vardi internetten baktim bu aylarda bi cok kisi yazmis ama kimse sorusuna.cevap bulamamis hayirdir ins. arkadaslar baska bu durumla karsilasan var mi ben arada kasik mamasi veriyorum omu yapti dedim ama yalniz anne sutu alanda da olmus. anlayamadim gitti. kutsev senin bebegin nasil besleniyor.

canim ben sadece anne sutu veriyorum bu aralar hicbirsey tatdirmadim bile:26: ben dun 2 kez gordum kakasinda ne ola bilir ki:44: yani biz yediklerimizden olsaydi simdiye kadar da olurdu demi:26: cok merak ediyorum insaallah kotu birsey degildir:KK31:

tum hasta bebislere allah acil sifalar versin, ne kadar zor birseymis yaa, insan kuzusunu o halde gormeye kiyamiyor :KK43:(

Rabbim bir an once sifa versin bebisine hakikaten zoor bisey biran once atlatirsiniz insaallah

bugün 4.ay aşılarımızı olduk,gitmeden bi çay kaşığı calpol vermiştim çok şükür ateşmiz olmadı henüz,ama hafiften bi huysuzluğumuz var..inşallah fazla uzun sürmez..Buarada bize devit damlamıza devam ediyoruz başka bişey vermedi doktorumuz..:44: bide göğüs pompası soran arkadaşada fikir olursa eğer bende Lansinohun çift pompalı elek.li olanı aldım,çok memnunum..öneririm..:nazar:

insaallah rahatlikla atlatirsiniz :KK16:

kizlar hepiniz demir damlasina baslamissiniz ben dr.a sordum ne zaman baslayacagiz diye:26: yalniz anne sutu aliyormu sordu dedim evet bide cok fazla terliyormu dedim yalniz uyurken o zaman gerek yok dedi bu damla herkese verilmeli degilmi kafam cok karisdi yaa:KK37:
ablamin bebegine de 2.5 ayliktan yazilmis:KK53: demir damlasi o hem anne sutu hem de mama aliyor

tatlım merhaba dr umuz demır damlasının kakasında renk degışıklıgı özellıkle sıyahlık yapabılır dedı
bızde yenı başladık 3 damladan başlayıp 8 e cıkıcaz yavaş yavaş ılk başta huzursuzluk falan yapabılır dedı sız kullanıyomusunuz cnm

X