2012 Ekim bebekleri büyüyor

4.ay aşılarını yaptıran arkadaşlar ateşlenme yaptı mı miniklerinizde..yarın aşı olmaya gidiyoruz...

cnm ben lansonohun cift pompali elektrikli cihazi kullaniyorum. memnunum. kizim tek memeyi emmedigi icin surekli kullaniyorum. internetten e eczaneden almistim. 147 tl ye almistim. 5 ay once

4.ay aşılarını yaptıran arkadaşlar ateşlenme yaptı mı miniklerinizde..yarın aşı olmaya gidiyoruz...

biz dün yaptırdık aşılarımızı dünden beri ateşimiz var ayrıca çok huysuz.artık kafayı yemek üzereyim ne yaptıysam durmuyo uyuyamıyorda.inşallah siz hafif atlatırsınız.

cnm o sivilce gibi kucuk sey bizde de var alt damaginda ama bence o dis degil ya, bugun doktor bakti dislerine birsey soylemedi.bilmem ki.

merhabalar uzun zamandır yazamıyorum, 4.ay kontrollerine gittik , aşıdan sonra ateş çıktı bizim, baya huysuzlaştı ama şükür atlattık , son 6.ay aşısı kaldı.5.ay da da rota 2 aşısı var tabi o yan etki yapmıyor. 4. ayda demire başlamak gerekiyormuş, bugün başladım ama ağzına alır almaz geri çıkardı iğrenç bişiy ya kan gibi .. bir çokda yan etkisi varmış, sizler kullanıyormusunuz , yan etki yaptımı?

Türkiyede varmı acaba ? memnun kalırsan mutlaka yaz bizede emi ?

turkiyede var mi bilmiyorum, ot olarak var ama merhemini duymadim. bize verdikleri merhem kivaminda. burnunun altina hafif surdum ve gercekten inanilmaz diyebilirim, birkac gundur burnu tikaliydi ve hirlama vardi, burnuna mendil yetistiremedim sivi kati ne varsa akti gitti 3 saat, simdiden tavsiye ediyorumm

canım ben ferrum kullanıyorum tadı daha ii sen eğer forrosanol kullanıyosan o iğrenç...benim kızım kabızdı hep damlayı kullandığımdan beri hergün kaka yapıyo ters etki yaptı:)))

ıyı geceler kızlar..nasılsınz gorusmeyelı.....
ben yorgunum cook kızım gunuzlerı costu yıne btun gun kucagımda
uykudakı saga sola donme kabus gorur gbı kıprıdanmaları da gecmedı gecelerı bu nedenletek gozum acık uyuyorum resmen
gunduz zaten uyku yok sabah ezanında da ayaktaıflas etmek uzere bunyemmm
sızler ne alemdesınz
sole bı gozattım yazdklarnza
hasta bebıslerımze cok gecmıs olsunnn.....

gaz sorunu yasayanlar ıcın ben 3 aylık donemde cok cektım gazdan
colınox dye bı damla ve corek otu yagı kullandım derdıme derman bunlar oldu
bahsettgım damlayı bulmak braz guc oldu ama degdı dogrusu sındırıme yardmcı yararlı bakterı ve sporlardan olusuyo
hava yutma ,gaz, sındrım yetsknlerde bıle kullanılıyo deneme amaclı kopursun dye ıyıce calkaladgım bıberonun ıcıne bı damla damlatmıstm
anında mılyonlarca hava kabarcıgı kaybolmustu doktorunza dansp bı bakın derımm

pompa soran ark. medela mını elektrklı ve pıllı kullanıyorum ben cok pratık az yer kaplıyo
performansı da ıyı bı ıncele ıstersen

(( bugun benim dogum gunum)) ya sormayin bizede verdi kan ilacini fakat bir turlu iciremedim ust bas kalmiyor. doktor 7 damla dedi ama ben bugun sadece 3 damla verdim onuda az birsey portskal suyunun icine dokerek verdim. ebe miz soylemisti. 3 gundur kakasin kara bibere benzer siyah noktalar var internetten baktim doktorjn biri kan ilaci yapr demis ama kizim dogru duzgun hc icmediki ya agzindan cikardi yada kustu. sizde boyle bi durum var mi

sağol canım onu ilk aylarda düzenli kullandık ama bize yaramadı pek. acaba tekrar denesemmiki :26:

şu doktor meselesi benimde çok aklımı karıştırıyo ama hepsi birbirine kArşı gibi. bi taneside aa ne iyi demiş meslektaşım demiyo, pei seninki kaka yapmadığı için huzursuzlanmıyomu? benim kızım çok fena oluyo ben yaptırıyorum öyle olunca

çift pompalı almanı tavsiye ederim. lansinoh çift pompalı, ama başka markadada vardır çiftli, gerektiğinde iki göğsüde aynı anda sağabiliyosun çok kullanışlı olıuo

kabızlık yapmayan mamalar var mamasını değiştir arkadaşım

çok geçmişler olsun, ablnın bebeğine gercekten çok sevindim, çok şükür

geceleri en az uyuyan anne benim sanırım :) bu gcede uyumadık, gündüz hiç uyanmadı,misafirim vardı 11kişi agarladım, kızımı görmeye geldiler uyurken bi gösterip götürdüm. sonrada bi arkadaşıma gittik ordada uyudu. gelince 23.oo gibi tekrar uyuttuk ama 03.30dabi uyandı bu saate kadar uyumadı. bikaç sefer de kaka yaptı azar azar. sıkıntısı var belli, yenice uyudu kucağımda. kuş sesleri dinlettim sakinleşsin diye. bugun gaz ilacını vermeye baslıcam artık. geceyle gündüzü ters benim kızımın bikaç saat uykuyla yaşamayı öğendim iyice, gözlerimin altı mosmor hp panda gibiyim, göbeğimde gözlerimi destekliyo zaten pandalık konusunda

sevniiiiih doğum günün kutlu olsun, ilk kutlama uykusuz anneden
Rabbim sana, evladına,eşine hayırlı upuzun bi ömür yaşatsın, mis kokulu hediyende var oh ne güzel

Son düzenleme:
gunaydin kizlar ne var ne yok okuyamadim ben hic uyumadim kizimin cok atesi vardi butun gece agladi 38.6 atesi . fitil vermek istemedim ama sonunda verdim, kuxagimda uyudu yataga koymaya korkuyorum. Zombi gibiyim ac uykusuz yorgun . kizim iyilessin de gerisi onemsiz 12de randevumuz var bekliuorum

rota virüs aşısı 2 . ve 4. ayda siz neden 5. ayda yaptırıyorsunuzki ? ilk dozu geçmi yapıldı yoksa?

tam olarak adını yazarmısın canım , eczacıya bi sorayım ben getirttirebilir belki , birde hangi durumlarda kullanıcakmışız ? varsa türkiyede aliyimde bulunsun evde bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…