4.ay aşılarını yaptıran arkadaşlar ateşlenme yaptı mı miniklerinizde..yarın aşı olmaya gidiyoruz...
merhaba arkadaşlar benim bebegim mayısda dogacak bu 2. fakat ilkinde minik el pompası kullanmıştım.bu bebegimde elektirikli bi süt pompası almayı düşündüm sizler kullanıyorsanız ne kullandıgınızı ve görüşlerinizi belirtirmisiniz lütfen?????
4.ay aşılarını yaptıran arkadaşlar ateşlenme yaptı mı miniklerinizde..yarın aşı olmaya gidiyoruz...
Selam kızlar sanırım bebeğim diş çıkarıyor üst damağında beyaz sivilce gibi küçücük bir şey var :18::18:çok sakin bir bebekken çok hırçın oldu acayip hareketlendi poposunu kaldırıyor yatmak istemiyor
Türkiyede varmı acaba ? memnun kalırsan mutlaka yaz bizede emi ?
canım ben ferrum kullanıyorum tadı daha ii sen eğer forrosanol kullanıyosan o iğrenç...benim kızım kabızdı hep damlayı kullandığımdan beri hergün kaka yapıyo ters etki yaptı:)))merhabalar uzun zamandır yazamıyorum, 4.ay kontrollerine gittik , aşıdan sonra ateş çıktı bizim, baya huysuzlaştı ama şükür atlattık , son 6.ay aşısı kaldı.5.ay da da rota 2 aşısı var tabi o yan etki yapmıyor. 4. ayda demire başlamak gerekiyormuş, bugün başladım ama ağzına alır almaz geri çıkardı iğrenç bişiy ya kan gibi .. bir çokda yan etkisi varmış, sizler kullanıyormusunuz , yan etki yaptımı?
merhabalar uzun zamandır yazamıyorum, 4.ay kontrollerine gittik , aşıdan sonra ateş çıktı bizim, baya huysuzlaştı ama şükür atlattık , son 6.ay aşısı kaldı.5.ay da da rota 2 aşısı var tabi o yan etki yapmıyor. 4. ayda demire başlamak gerekiyormuş, bugün başladım ama ağzına alır almaz geri çıkardı iğrenç bişiy ya kan gibi .. bir çokda yan etkisi varmış, sizler kullanıyormusunuz , yan etki yaptımı?
hasta olmuş bebişler oyy kıyamam yaa Allah hepsinin şifasını versin bir an öncebenim prensesiminde 23 ünde kontrolü var bakalım , yeni bir çocuk doktoru gelmiş , ilk kez gidicez , cumartesiye randevu aldık , bu arada gaz sorununu hala çözemeyen varsa birçek şey denemiş biri olarak nurse harveys die bir şurubu tavsiye ediyorum , bitkisel içerikli , ilaç kategorinde bile değil ama çok işe yarıyor , hala kullanıyorum bende kızıma
Bizde 31 ekim doğumluyuz 4-5 günde bir kaka yapıyor doğduğundan beri böyle.Ben mama verdiğim için 4.aydan sonra ek gıdaya başlayacağız bende çok merak ediyorum neler verilecek diye.Ben doktorumuzu değiştirdim geçenlerde gittik ilk drun dediklerinin tam tersini söyledi onun dediklerini kabul etmedi.Demir ve kan damlalarına 6.ayda başlanacak multitabs kullanma bırak falan dedi aklım çok karıştı en güzeli bir tek dr ile başlayıp ona devam etmek sanırım:26:
merhaba arkadaşlar benim bebegim mayısda dogacak bu 2. fakat ilkinde minik el pompası kullanmıştım.bu bebegimde elektirikli bi süt pompası almayı düşündüm sizler kullanıyorsanız ne kullandıgınızı ve görüşlerinizi belirtirmisiniz lütfen?????
ALLAH hepunizden razi olsun sevdiklerinize uzun omur versin..oglumla oyalanip acimi hafifletiyorum iyiki var...Bu arada benimde oglum 24Ekim dogumlu arada bir burc oluyor hakikaten ki zaten cok inanmiyorum burclara neyse...oglum hafif grip oldu burnu akiyor kasintidan uyumuyordu burnunu ...sipraktin verdik uyuttu ve istahini acti yan eylusu olarak gercekten ama kullanmsmak lazim iki defa Yarin fox verdim artik ALLAH muhtac etmesin diyorum insallah ilacsiz boyle istahli ve guzel uyur tum cocuklar ...rain verelum dedi reddettim sen bilirsin banane dedi ugras...ugrasirim dedim...aslunda antihistaminik bir syrup yan etkileri istah ve uyku ....aluskanluk yapmasin korkarim Ben oglum mamaya basladigimdan beri 3funded bir kaka yapiyor onun icinde gliserin fitil getirdi esim Onu da kullanmiyorum airfare kalmayinca zarari yok sabun gibi deniliyo ama olsun bir yoluna gircek elbet hepsi bir tanidik mamasina bir tane cici bebe ekle barsaklari calusir dedi pmy da denemedim...bu konularda sizin bir tecrubeniz bilginiz varmi ...uzun oldu biraz ama herzaman giremuyorum kusura bakmayin ama bilinki bu forumda bende varim sizinleyim:)
merhaba anneler nasilsinizbi cirpida okudum gecmisi ne cok hasta bebeler var kiyamam yaaa Rabbim biran once sifa versin miniciklere
biz oglumla iyiyizgun-gun buyuyor oglusum hergun yeni biseyler yapiyor hayatimi anlamlasdiriyo en esasi onceleri evde oturmak cok gucken bana simdi vaktin nasil gecdigini bile bilmiyorum hergun sukur ediyorum Rabbime bana boyle bi tatli bela verdigi icin
kizlar okuyan biliyor ablamin cocugu ameliyat olmusdu....cok sukur her sey geride kaldisimdi evlerinde hem de artik normal emmeye de basladi cookkk seviniyorum Rabbim tum bebeleri korusun
merhabalar uzun zamandır yazamıyorum, 4.ay kontrollerine gittik , aşıdan sonra ateş çıktı bizim, baya huysuzlaştı ama şükür atlattık , son 6.ay aşısı kaldı.5.ay da da rota 2 aşısı var tabi o yan etki yapmıyor. 4. ayda demire başlamak gerekiyormuş, bugün başladım ama ağzına alır almaz geri çıkardı iğrenç bişiy ya kan gibi .. bir çokda yan etkisi varmış, sizler kullanıyormusunuz , yan etki yaptımı?
turkiyede var mi bilmiyorum, ot olarak var ama merhemini duymadim. bize verdikleri merhem kivaminda. burnunun altina hafif surdum ve gercekten inanilmaz diyebilirim, birkac gundur burnu tikaliydi ve hirlama vardi, burnuna mendil yetistiremedim sivi kati ne varsa akti gitti 3 saat, simdiden tavsiye ediyorumm