Bizde 31 ekim doğumluyuz 4-5 günde bir kaka yapıyor doğduğundan beri böyle.Ben mama verdiğim için 4.aydan sonra ek gıdaya başlayacağız bende çok merak ediyorum neler verilecek diye.Ben doktorumuzu değiştirdim geçenlerde gittik ilk drun dediklerinin tam tersini söyledi onun dediklerini kabul etmedi.Demir ve kan damlalarına 6.ayda başlanacak multitabs kullanma bırak falan dedi aklım çok karıştı en güzeli bir tek dr ile başlayıp ona devam etmek sanırım:26:
merhaba arkadaşlar benim bebegim mayısda dogacak bu 2. fakat ilkinde minik el pompası kullanmıştım.bu bebegimde elektirikli bi süt pompası almayı düşündüm sizler kullanıyorsanız ne kullandıgınızı ve görüşlerinizi belirtirmisiniz lütfen?????
Yaa aceleden ne kadar yanlis yazmisim telde boyle oluyor Yaa dogru harf yazdigim halde bakmayinca yanlus cikiyor cok pardon...anlasilmiyor bazi yerler...3 gunde bir kaka yapiyor yazmistim ...digerlerini de anlarsiniz insallah :)
Kizlar oglumn oksrugu vardi hafif hafif dun gece cogaldi. bugunde cok kusunca kendi doktoruna goturduk. Enfeksiyon varmis bogazinda emmek istememeside ondanmis. Ayrica kiloda alms boyuda uzamis. saglik ocagi yanlis tartms kuzumu. demir ilacida vermemis. doktorumuz onuda yazdi iyilestikten sonra baslicaz. kilo 7800 gr bpyuda 67cm olmus. Antibyotk verdi maalsf. Hasta olmasna cok uzuldum ama sikintisini bilip emmesininde duzelecek olmasi rahatlatti.
kesinlikle katılıyorum, biz kucağızda yarı oturur tutmaktan baska oturtmuyoruz zaten daha gelişmedi okadar minik kızım. şu bişey olmazlardan ben hiç hoşlanmıyorum
Bugun doktora gittigimizde burun akintisi ve genzini temizlemesi icin majoran butter diye birsey verdi, turkcesi mercan kosk yagi sanirim. yag gibi degil de kati birsey tereyagi kivaminda. bizim doktor genelde dogal yontemlerle tedavi eden biri. burun deliklerinin altina suruyorsun . virus oldurucu, burnu acan, balgam sokturucu, gogus yumusatici ozellikleri varmis, ben bilmiyordum daha once. sabah surdum, simdiden burnu rahatladi gibi sanki, baya cikardi birseyler. eger dogalini bulabilirseniz deneyebilirsiniz kizlar, ben memnun kalirsam yazarim size tekrar.
Bizde 31 ekim doğumluyuz 4-5 günde bir kaka yapıyor doğduğundan beri böyle.Ben mama verdiğim için 4.aydan sonra ek gıdaya başlayacağız bende çok merak ediyorum neler verilecek diye.Ben doktorumuzu değiştirdim geçenlerde gittik ilk drun dediklerinin tam tersini söyledi onun dediklerini kabul etmedi.Demir ve kan damlalarına 6.ayda başlanacak multitabs kullanma bırak falan dedi aklım çok karıştı en güzeli bir tek dr ile başlayıp ona devam etmek sanırım:26:
merhaba arkadaşlar benim bebegim mayısda dogacak bu 2. fakat ilkinde minik el pompası kullanmıştım.bu bebegimde elektirikli bi süt pompası almayı düşündüm sizler kullanıyorsanız ne kullandıgınızı ve görüşlerinizi belirtirmisiniz lütfen?????
ALLAH hepunizden razi olsun sevdiklerinize uzun omur versin..oglumla oyalanip acimi hafifletiyorum iyiki var...Bu arada benimde oglum 24Ekim dogumlu arada bir burc oluyor hakikaten ki zaten cok inanmiyorum burclara neyse...oglum hafif grip oldu burnu akiyor kasintidan uyumuyordu burnunu ...sipraktin verdik uyuttu ve istahini acti yan eylusu olarak gercekten ama kullanmsmak lazim iki defa Yarin fox verdim artik ALLAH muhtac etmesin diyorum insallah ilacsiz boyle istahli ve guzel uyur tum cocuklar ...rain verelum dedi reddettim sen bilirsin banane dedi ugras...ugrasirim dedim...aslunda antihistaminik bir syrup yan etkileri istah ve uyku ....aluskanluk yapmasin korkarim Ben oglum mamaya basladigimdan beri 3funded bir kaka yapiyor onun icinde gliserin fitil getirdi esim Onu da kullanmiyorum airfare kalmayinca zarari yok sabun gibi deniliyo ama olsun bir yoluna gircek elbet hepsi bir tanidik mamasina bir tane cici bebe ekle barsaklari calusir dedi pmy da denemedim...bu konularda sizin bir tecrubeniz bilginiz varmi ...uzun oldu biraz ama herzaman giremuyorum kusura bakmayin ama bilinki bu forumda bende varim sizinleyim:)
merhaba anneler nasilsinizbi cirpida okudum gecmisi ne cok hasta bebeler var kiyamam yaaa Rabbim biran once sifa versin miniciklere
biz oglumla iyiyizgun-gun buyuyor oglusum hergun yeni biseyler yapiyor hayatimi anlamlasdiriyo en esasi onceleri evde oturmak cok gucken bana simdi vaktin nasil gecdigini bile bilmiyorum hergun sukur ediyorum Rabbime bana boyle bi tatli bela verdigi icin
kizlar okuyan biliyor ablamin cocugu ameliyat olmusdu....cok sukur her sey geride kaldisimdi evlerinde hem de artik normal emmeye de basladi cookkk seviniyorum Rabbim tum bebeleri korusun
kızlar hepınıze hayırlı gunler
4 ay kotrolumuzden geldık cok sukur herşey yolunda
8500 gr 67 cm olmusuz 1000 gr dan fazla almışız dr bıraz tos tos buldu ust sınır 8250 mış ama anne sutu aldıgından problem yok dedı
aklıma gelen herşeı sordum oturmak ıstıyosa kendını topluyosa oturt mutlaka dedı kucagında kısa surelı
haha dr un babannesıde oturtmayın dıyomuş koca dr a belı kakılır dıyomuş
dr amcamızında 1kasım doğumlu bebegı varmış
emme olayını sordum 4 saatte bır olmalı artık dedı ama gel sorkı bızım cocugu 2 saat ancak oyalayabılıyoruz dedı en erken 2 saattte ver dedı
duşunun tıpta bı yere kadar
kg alımı ıyınoldugundan eklere 6 da başlıcaz dedı
kan damlasına başlıyoruz normalde 8 damlaymış 3 damladan artırarak başlıcaz dedı kabız yapabılyomuş cunku
kaka rengı degışebılır dedı
bıde tepkılerını sordu tek tek kendı kendıne konuuyomu dıye sorarken bı başladı bzımkı konuşmya guldurdu bızı
Selam kızlar sanırım bebeğim diş çıkarıyor üst damağında beyaz sivilce gibi küçücük bir şey var :18::18:çok sakin bir bebekken çok hırçın oldu acayip hareketlendi poposunu kaldırıyor yatmak istemiyor
avent elektrikli olani.onun icinde bi parcasi var manuel olarakta kullanabiliyorsun canim.kraft mavi olandiaventin hangi modelini kullanıyorsun ?birde o krfat mavili bişeymiydi netten baktımda biraz.çok teşekkür ederim bilgine
dunya yikilsa ben burdayim canim.biyere gitmem.benim evde net yok ama telefondan giriyorum.yani hep burdayimesra tasinma telasinda heralde, geri donecegim demisti. yaaa gitme sen de, sen de gidersen buralari issiz kalir yaa
cok sevindim canim.op onu bizim icin allahim ona sifa versin hastalik yuzu gistermesin insallah ona ve tum bebekleremerhaba anneler nasilsinizbi cirpida okudum gecmisi ne cok hasta bebeler var kiyamam yaaa Rabbim biran once sifa versin miniciklere
biz oglumla iyiyizgun-gun buyuyor oglusum hergun yeni biseyler yapiyor hayatimi anlamlasdiriyo en esasi onceleri evde oturmak cok gucken bana simdi vaktin nasil gecdigini bile bilmiyorum hergun sukur ediyorum Rabbime bana boyle bi tatli bela verdigi icin
kizlar okuyan biliyor ablamin cocugu ameliyat olmusdu....cok sukur her sey geride kaldisimdi evlerinde hem de artik normal emmeye de basladi cookkk seviniyorum Rabbim tum bebeleri korusun
kiz ilk usten cikaran bebek hic duymamistim.cok sasirdim kolay kolay cikmaz o dis biz bir aydan fazladir cekiuoruz.Selam kızlar sanırım bebeğim diş çıkarıyor üst damağında beyaz sivilce gibi küçücük bir şey var :18::18:çok sakin bir bebekken çok hırçın oldu acayip hareketlendi poposunu kaldırıyor yatmak istemiyor