2012 Ekim bebekleri büyüyor

biz ek gıdaya ve demir damlasına 5. ayımızda başlıcaz.ayrıca dr bize multitabs da vermedi.biz doktorumuzdan çok memnunuz genelde bitkisel tedaviye ağırlık veriyo pek ilaç yanlısı değil.o yüzden içim rahat.inşallah sizde biran önce iyi bir doktor bulursunuz

canım ben weewell in elektrikli pilli pompasını kullanıyorum ve çok memnunum.canımı da hiç acıtmıyo.e bebekten almıştım

Yaa aceleden ne kadar yanlis yazmisim telde boyle oluyor Yaa dogru harf yazdigim halde bakmayinca yanlus cikiyor cok pardon...anlasilmiyor bazi yerler...3 gunde bir kaka yapiyor yazmistim ...digerlerini de anlarsiniz insallah :)

bebeklerin günü gününü tutmuyo merak etme.benim kızımda bazen 2-3 günde bir yapıyo bazen hergün bazen ise günde birkaç defa.bu senin yediklerinle de alakalı.uzun süre yapmadığında bende glisenli fitil vermiştim onun zararı yokmuş.umarım bebişin biran önce sağlığına kavuşur.çok geçmiş olsun

Rabbim yardimciniz olsun canim insaallah atlatir kuzu:2: bu arada sok oldum hem de 500grr eksik tartmislar haa masaallah kuzuya annesi

merhaba anneler nasilsiniz bi cirpida okudum gecmisi ne cok hasta bebeler var kiyamam yaaa Rabbim biran once sifa versin miniciklere
biz oglumla iyiyiz gun-gun buyuyor oglusum hergun yeni biseyler yapiyor hayatimi anlamlasdiriyo en esasi onceleri evde oturmak cok gucken bana simdi vaktin nasil gecdigini bile bilmiyorum hergun sukur ediyorum Rabbime bana boyle bi tatli bela verdigi icin
kizlar okuyan biliyor ablamin cocugu ameliyat olmusdu....cok sukur her sey geride kaldi simdi evlerinde hem de artik normal emmeye de basladi cookkk seviniyorum Rabbim tum bebeleri korusun

kızlar hepınıze hayırlı gunler
4 ay kotrolumuzden geldık cok sukur herşey yolunda
8500 gr 67 cm olmusuz 1000 gr dan fazla almışız dr bıraz tos tos buldu ust sınır 8250 mış ama anne sutu aldıgından problem yok dedı
aklıma gelen herşeı sordum oturmak ıstıyosa kendını topluyosa oturt mutlaka dedı kucagında kısa surelı
haha dr un babannesıde oturtmayın dıyomuş koca dr a belı kakılır dıyomuş
dr amcamızında 1kasım doğumlu bebegı varmış
emme olayını sordum 4 saatte bır olmalı artık dedı ama gel sorkı bızım cocugu 2 saat ancak oyalayabılıyoruz dedı en erken 2 saattte ver dedı
duşunun tıpta bı yere kadar
kg alımı ıyınoldugundan eklere 6 da başlıcaz dedı
kan damlasına başlıyoruz normalde 8 damlaymış 3 damladan artırarak başlıcaz dedı kabız yapabılyomuş cunku
kaka rengı degışebılır dedı

bıde tepkılerını sordu tek tek kendı kendıne konuuyomu dıye sorarken bı başladı bzımkı konuşmya guldurdu bızı

Son düzenleme:
kesinlikle katılıyorum, biz kucağızda yarı oturur tutmaktan baska oturtmuyoruz zaten daha gelişmedi okadar minik kızım. şu bişey olmazlardan ben hiç hoşlanmıyorum

tatlım dr muz bıze bugun kısa surelı oturtabılırsınız dedı kucagınızda

yastılarla desteklı olarak kendı başına oturması ıcın erken tabı

Selam kızlar sanırım bebeğim diş çıkarıyor üst damağında beyaz sivilce gibi küçücük bir şey var :18::18:çok sakin bir bebekken çok hırçın oldu acayip hareketlendi poposunu kaldırıyor yatmak istemiyor

Türkiyede varmı acaba ? memnun kalırsan mutlaka yaz bizede emi ?

sinir oluyorum böyle durumlara , sanki deneme tahtası bebeklerimiz

ben lansinoh kullandım canım 2 göğsü aynı anda sağabiliyor ve gayette memnun kaldım , tavsiye ederim

öncelikle bebeğin akrep oluyor canım , benimkide 23 ekim saat 21:00 doğumlu , 3 saat daha doğmasaydı akrep olucaktı kızımda ama terazi oldu , ilaçlara gelince bilgim yok açıkçası ama 4-5 kaka yapamama bile normal kabul ediliyor bebeklerde , bence zamanla düzene girer

dahada iyi olur inşallah ablanın bebeği , bizde kızımla iyiyiz , sanki benim duygularımı yazmışsın tek üzüldüğüm şey ilk çocuklar gerçekten biraz şanssız oluyormuş , herşeyde acemiyiz ama napalım sağlıklı olsunlarda gerisi boş

kocaman bi maşallah bebişine 8500 haaa benim kız tombik die üzülüyordum bende , cumartesi bizde 4. ayımızı doldurucaz bakalım ne kadar olmuş fıstıkım :44: benim hiç bebeğim kilo almazsa diye bir kaygım olmadı hiç aksine çok tombul olsun istemedim hep ama anne sütü obez yapmazmış diye içim rahatlıyor bi nebze , oturma konusuna gelince herkes farklı birşey söylüyor , kafam karıştı iyice , en iyisi biraz temkinli davranıp acele etmemek sanırım

hergün yeni bir mucizeye şahit oluyoruz hepimiz , bizimkide yatmak istemiyor artık ama oturtmak yasak , kucağımdada ne kadar tutabilirimki , bazen sol koluma kızımı alıyorum sağ elimle birşeyler yapmaya çalışıyorum , en fazla 10 dk dayanabiliyorum , sol kol kas yaptı sanırsam

kızlar iyiki varsınız yaa , tek sosyalleştiğim yer burası diyebilirim , eski arkadaşlarım hep çalışıyor , komşularım 50 yaş üzeri , genç olanlarda sigara içtiğinden ben yaklaşmıyorum , akrabalar zaten memlekette uzun lafın kısası sizleri seviyorum kızımın teyzoşları

aventin hangi modelini kullanıyorsun ?birde o krfat mavili bişeymiydi netten baktımda biraz.çok teşekkür ederim bilgine
avent elektrikli olani.onun icinde bi parcasi var manuel olarakta kullanabiliyorsun canim.kraft mavi olandi
esra tasinma telasinda heralde, geri donecegim demisti. yaaa gitme sen de, sen de gidersen buralari issiz kalir yaa
dunya yikilsa ben burdayim canim.biyere gitmem.benim evde net yok ama telefondan giriyorum.yani hep burdayim
cok sevindim canim.op onu bizim icin allahim ona sifa versin hastalik yuzu gistermesin insallah ona ve tum bebeklere
kiz ilk usten cikaran bebek hic duymamistim.cok sasirdim kolay kolay cikmaz o dis biz bir aydan fazladir cekiuoruz.

Doktora gittik grip olmus buyuk ihtimal babamizdan gecti daha oksurugu ishali artar dedi ates uc gun surebilir dedi bir suru ilac aldik geldik antibiytik vermedi allahtan salgin varmis Cok dikkat edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…