2012 Ekim bebekleri büyüyor

mustu kullanıcısından alıntı
ten87 sanada geçmiş olsun.
doktor muayenede bile karnı çok gazlı dedi. bio gaia yı ve lactazis tavsiye etti deniycem, var mı kullanan?

canım ben kullandım bip gaia faydasın gördüm.ben sap simplex ile birlikte kullandım bebeğimde aşırı gaz olduğu için.çok geçmiş olsun kuzucuğuna

Slm kizlar mustu ten87 gecmis olsun kuzucklariniza. Bizde uyumadik sabaha kadar hafif oksurmeye baslamisti gunduzden aksam artti ates oldu ama dengesiz bi 36.2 normal oluyor yarim saat geciyor 37 biraz geciyor 37.3 boyle yavas yavas 38 oldu ciktigi gibi yavas sekilde dustu bi cikiyor bi iniyor uyuyamiyor surekli agliyor tam daliyor ya aglayarak yada sicrayarak uyaniyor yavrum soldu resmen randevu aldik doktra gidicez derkn babamiz yatak dosek oldu halimi hic sormayin Aksam uzerine kaldi doktr onemli biseyimiz yoktr ins

canım çok üzüldüm ya hayırdır nasıl oldu öyle?ciğerlerinde filan sorun var mı?çok çok geçmiş olsun oğluşuna da sanada.kocaman öpüyorum sizi

Sağol canım ben kaç gündür nezle olmuştum onada geçti sanırım doktora götürdük nezle olmuş dedi çok şükür ciğerleri temiz.Arada öksürük vardı balgam falan çıkarmakta çok zorlandı küçüğüm ıhlamur verdim Allahın izni ile şimdi çok daha iyi bir salgın geldi bize eşimde hastalandı yeni iyileşti ben annemlerdeyim bugün ameliyat günü alacak.Bir süre kalırım yanında olmak istiyorum.Bebeklerimize Allah sağlık versin ne kadar zormuş insan yaşamadan anlayamıyor birdaha göstermesin.Sen nasılsın minik prenses nasıl öpüyorum.

kızlar bugün 4. ay kontrolümüz vardı aşılarımızı olduk.eve geldiğimizden beri kızım çok huysuz hafif ateşide var.inşallah bu kadarla atlatırız.sabahtan beri çok yoruldum bizim için dua edin

Geçmiş olsun canım bizim aşımızda ayın 1inde.O zamana kadar yine rahatsızlanmaz inşallah bebişim.Hasta olunca aşı yapmıyorlar bildiğim kadarıyla.

hasta olmuş bebişler oyy kıyamam yaa Allah hepsinin şifasını versin bir an önce benim prensesiminde 23 ünde kontrolü var bakalım , yeni bir çocuk doktoru gelmiş , ilk kez gidicez , cumartesiye randevu aldık , bu arada gaz sorununu hala çözemeyen varsa birçek şey denemiş biri olarak nurse harveys die bir şurubu tavsiye ediyorum , bitkisel içerikli , ilaç kategorinde bile değil ama çok işe yarıyor , hala kullanıyorum bende kızıma

Canım geçmiş olsun bizde yeni atlattık sayılır.Bizde doktora götürdük biizmkinin boğazlarında bir sorun yoktu çok şükür ama öksürük burun akıntısı ateş vardı.hani şu viks kremler varya göğsüne ve sırtına biraz sürdük göğsüne ütü ile ısıttık pamuk koyduk ve bu ısıtma işlemini ara ara yaptık o pamuk hep kaldı göğsünde.Birde ıhlamur veridm sabah öğlen akşam önce içmedi gibi oldu ama sonra oda alıştı ve Allahn izni ile çokda iyi geldi.Doktor çok zorda kalırsan şurup yazdı ver dedi ama sadece 3 kere falan verdim daha da gerek kalmadı.Sende dene Allah şifaa versin

gozun aydin :) cok iyi almis gercekten, masallah minige..

Saolun kizlar insallah kisa zamnda gecer. gece hic uyumadi baya kotulesti yavrum. cok uzuluyorum ya el kadar bebek birde o kadar ilac icmk zorunda. hasta olmadn atlatamadk kisi. allah beterinden korusun herkesin kuzusunu.

Bugun doktora gittigimizde burun akintisi ve genzini temizlemesi icin majoran butter diye birsey verdi, turkcesi mercan kosk yagi sanirim. yag gibi degil de kati birsey tereyagi kivaminda. bizim doktor genelde dogal yontemlerle tedavi eden biri. burun deliklerinin altina suruyorsun . virus oldurucu, burnu acan, balgam sokturucu, gogus yumusatici ozellikleri varmis, ben bilmiyordum daha once. sabah surdum, simdiden burnu rahatladi gibi sanki, baya cikardi birseyler. eger dogalini bulabilirseniz deneyebilirsiniz kizlar, ben memnun kalirsam yazarim size tekrar.

Bizde 31 ekim doğumluyuz 4-5 günde bir kaka yapıyor doğduğundan beri böyle.Ben mama verdiğim için 4.aydan sonra ek gıdaya başlayacağız bende çok merak ediyorum neler verilecek diye.Ben doktorumuzu değiştirdim geçenlerde gittik ilk drun dediklerinin tam tersini söyledi onun dediklerini kabul etmedi.Demir ve kan damlalarına 6.ayda başlanacak multitabs kullanma bırak falan dedi aklım çok karıştı en güzeli bir tek dr ile başlayıp ona devam etmek sanırım:26:

merhaba arkadaşlar benim bebegim mayısda dogacak bu 2. fakat ilkinde minik el pompası kullanmıştım.bu bebegimde elektirikli bi süt pompası almayı düşündüm sizler kullanıyorsanız ne kullandıgınızı ve görüşlerinizi belirtirmisiniz lütfen?????

Tesekur ederim. bizdede ates yok ama bogaz enfeksiyonu var onun icin antibyotk verdi. oksuruk surubu ve burun fisfisida. ilac kullanm taraftari degilim ama basladim bugun kotu cunku yavrum. Kac gunde iyilesti senin kuzu canim? uzun surmz insallh. Onrn icin sqol denicm.

gecmıs olsun canım ..demır ılacı bız bırkac aydır kullanıyoruz nasıl doktorlar var bu saglık ocaklarında ya bıseyden haberlerı yok..

kızlar bugün 4. ay kontrolümüz vardı aşılarımızı olduk.eve geldiğimizden beri kızım çok huysuz hafif ateşide var.inşallah bu kadarla atlatırız.sabahtan beri çok yoruldum bizim için dua edin
dualarımız senınle canım hastalık cok zor oluyor ıyıce huyları degısıyor malesef..
evet canım kımseler kalmadı bende burda olsam bıle tüp bebek tekı arkadaslarla muhabbet edıyorum gelıyorum yazıyorum cevap veren yok gıdıyorum..esramda tasındı sanırım gelmıyo artık onunla komsu sayılırdık oda gıttı cok uzuldum yaza bırlıkte vakıt gecırıcektık.cokta ıyı bırı..saglık olsun napalım artık
canım ben phıllıps avent kullandım cok memnunum..bırde bebegım yogun bakımdayken emzırme odasında bır bayan kraft ınkını kullanıyordu hem uygun phıllıpse gore hemde cok ıyı cekıyordu..denedım hatta bırınde ıyı cekıyor yanı..ıkısınıde degerlendır derımm..hayırlı ve kolay dogumlar dılıyorum

1 hafta sürdü sayılır canım.Şimdi arada hapşuruk var ma huzursuz değil en azından.Ben bile kaç günde atlattım onlar ne yapsınlar.Allah bir an önce şifa verir inşaallah kuzucuğuna.

aventin hangi modelini kullanıyorsun ?birde o krfat mavili bişeymiydi netten baktımda biraz.çok teşekkür ederim bilgine

ALLAH hepunizden razi olsun sevdiklerinize uzun omur versin..oglumla oyalanip acimi hafifletiyorum iyiki var...Bu arada benimde oglum 24Ekim dogumlu arada bir burc oluyor hakikaten ki zaten cok inanmiyorum burclara neyse...oglum hafif grip oldu burnu akiyor kasintidan uyumuyordu burnunu ...sipraktin verdik uyuttu ve istahini acti yan eylusu olarak gercekten ama kullanmsmak lazim iki defa Yarin fox verdim artik ALLAH muhtac etmesin diyorum insallah ilacsiz boyle istahli ve guzel uyur tum cocuklar ...rain verelum dedi reddettim sen bilirsin banane dedi ugras...ugrasirim dedim...aslunda antihistaminik bir syrup yan etkileri istah ve uyku ....aluskanluk yapmasin korkarim Ben oglum mamaya basladigimdan beri 3funded bir kaka yapiyor onun icinde gliserin fitil getirdi esim Onu da kullanmiyorum airfare kalmayinca zarari yok sabun gibi deniliyo ama olsun bir yoluna gircek elbet hepsi bir tanidik mamasina bir tane cici bebe ekle barsaklari calusir dedi pmy da denemedim...bu konularda sizin bir tecrubeniz bilginiz varmi ...uzun oldu biraz ama herzaman giremuyorum kusura bakmayin ama bilinki bu forumda bende varim sizinleyim:)

Yaa aceleden ne kadar yanlis yazmisim telde boyle oluyor Yaa dogru harf yazdigim halde bakmayinca yanlus cikiyor cok pardon...anlasilmiyor bazi yerler...3 gunde bir kaka yapiyor yazmistim ...digerlerini de anlarsiniz insallah :)

esra tasinma telasinda heralde, geri donecegim demisti. yaaa gitme sen de, sen de gidersen buralari issiz kalir yaa

sanada çok geçmiş olsun canım.annenin durumundan haberdar edersin benide merak ediyorum.bizim prenses de ateşlendi.dün aşılarını yaptırdık o yüzden çok huysuz artık napıcağımı şaşırdım.inşallah biran önce atlatırız.oğluşunu kokla benim yerime

Geçmiş olsun canım bizim aşımızda ayın 1inde.O zamana kadar yine rahatsızlanmaz inşallah bebişim.Hasta olunca aşı yapmıyorlar bildiğim kadarıyla.

inşallah bidaha olmaz canım evet bebişler rahatsızken aşıyı yapmıyolar ama ciğerlerde bişey olmadığına atlatmıştır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…