mustu kullanıcısından alıntı
Saolun kizlar. kotulesti iyice hapsirik oksuruk burun akintisi basladi tabi sureklide agliyo. hic dayanamiyorum onu oyle gormeye biran once iyilesir insallah. butugun uyumadi simdi uyttum. Cok zormus insanin yavrusunun hasta olmasi. allah caresiz dert vermesin sukredelim bunada.
çok geçmiş olsun ama bianda ayaklanıveriyo bebekler merak etme çabuk atlatırsınız inş. üülme bağışıklığı gelişiyo diye düşünmeye çalış arkadaım ben öyle rahatlıybiliyorum.
ten87 sanada geçmiş olsun.
bizde dün doktordaydık, bu ay emme açısından en zor ayımızı geçirmiştik, hiç kilo almadı sanıyodum, emmesine çare arayıp duruyoduk ama inanamdık, 15günde 500gr almış kızımız
boyuda uzamış. 5550gr olmuş.
yarın 4 aylık oluyoruz inş. doktor arkadsşım sütün azalsada içeriği artıyodur annler bebeğine yetecek kadar süt salgılar merak etme demişti, demekki doğruymuş. benim kızım ilk 2 ayında 600er gram almıştı, şimdi 500 gr 15 günde alması çok şaşırtttı ve sevindim.idar yolu enfeksiyonuda geçmiş oh :) bizim bebğimizin kaka yapamama sorunuvrdı hep ben yrdımcı oluyodum
sen yaptırma lavman yazayım gerkirs onu kullan, ama artık ek besinle lifli gıdalara başlayalım düzlir o dedi. kayısı erik yedir kendinde ye hurma ye dedi ama bi beslenme çizelgesi tam olara vermedi. emirmeden yarım sat sonra 2-3 kaşı vererek başla dedi. bide probiyotkli bebek yoğurdu ver 2-3 kaşık ddi. bi sürü ilaç yazdı ama kullanmam çoğunu. emerken çırpınıp bırakması gazdan oluyo emerken aktifleşiyo sindirim sistemi dedi gaz ilacıda yazdı sap simp.. bağırsak tembelliği yapıyo onu bırak dedi. bakalım bide bu doktorun dediklerini yapalım çocuk deneme tahtası
çok ilaçlara başvurmadan düzeliriz inş ek gıda ile. bizim hala gaz sorunumuz var yani. doktor muayenede bile karnı çok gazlı dedi. bio gaia yı ve lactazis tavsiye etti deniycem, var mı kullanan?