2012 Ekim bebekleri büyüyor

Ne kadar cok bilgiye sahipsiniz ya bn zir cahil biraz arastirma yapsam iyi olacak ben bi sutcu buldum bide kendm yogurt yaparak dogal mayaya ulasmayi hedefledim hic satilan urunleri bilmiyorum

Kizlar bizim disimiz cikiyor galiba huysuzlugu bundan mi acaba beyaz iki cizgi olusmus altta biri belirgin saglik ocana sordum beyazlasmis dis olabilir sebebi dedi hic aydnlatici bi bilgi vermediler doktora gidim mi sizce rahatlaticak bisey yapar mi

Ne kadar cok bilgiye sahipsiniz ya bn zir cahil biraz arastirma yapsam iyi olacak ben bi sutcu buldum bide kendm yogurt yaparak dogal mayaya ulasmayi hedefledim hic satilan urunleri bilmiyorum

ahhh canım bu gdo larla tarım ilaçlarıdır radyasyondur kafayı yedim bende ondan panik atak başlangıcı var bende , normal değilim yani anlıyacağın bilmemek daha iyi oluyo bazen

günaydın kızlar, bana günaydın değil çünkü neredeyse hiç uyumadım. kızım 23.30da uyandı, 2de tekrar uyuttum, 3te bi uyandı (ki burayada yaxmıştım o sırada burda gziniyodum) bu saate kadar uyumadı, daha yeni daldı sayılır, 9.30dan beri 20dk bir uyanıyo, henüz derin uzun uykuya geçemedi. e tabii bende öyle. sabah 7ile 8 arası babasıilgilendi ben biraz dalar gibi oldum ama yarım yamalak, baktık olmicak bi güzel kahvaltı yptık, bendede uyku filan kalmadı. simdi bi keyif cayı daha içicem, bugun doktor kontrolumuz var 16.30da, bakalım inş bişey yoktur, arada sırada böyle yapıyo kuzucumuz alıştım artık pek koymuyo :) Allah'tan aglamadı gece, sadece uyumadı uyutmadı, sürekli bağrındı çığlıklar aaa uuu lar, sesini denedi :)

Kizlar bizim disimiz cikiyor galiba huysuzlugu bundan mi acaba beyaz iki cizgi olusmus altta biri belirgin saglik ocana sordum beyazlasmis dis olabilir sebebi dedi hic aydnlatici bi bilgi vermediler doktora gidim mi sizce rahatlaticak bisey yapar mi

jel veriyolar, sürerim dersen hiç doktorluğraşmadan eczaneden direk alabilirsin

benim bi arkadaşım pedodontist yani çocuk diş hekimi , ona sorduğumda diş gelmese bile damaklar geliştikçe kaşınır dedi , dişlik vermeye başlayabilirsin dedi , bende aventin bpa sız dişliğini aldım kızıma , çokta memnun kaldım , kendisi eliyle tutsada genelde düşürüyor , bazen babası bazen ben tutuyorum hafiften sağ sol yaptırarak kaşıyoruz damaklarını hoşuna gidiyo cimcimenin bence bunun için doktora gitmenize gerek yok

ahhh canım bu gdo larla tarım ilaçlarıdır radyasyondur kafayı yedim bende ondan panik atak başlangıcı var bende , normal değilim yani anlıyacağın bilmemek daha iyi oluyo bazen

bende öyleyim ama bazen neree kadar koruyabilirimki diyorum, apartmanda herkeste wireless var, yediğimiz hersey sakat, 2yaşına kadar koruabildiğim kadar koruycam çikolata şeker hiç tanıştırmıcam bile. temelş sağlam olsun gerisini Allah'a havale ederiz, yoksa insan kafayı yicek gibi oluyo, hergün biri çıkıyo yeni bişey söylüyo diğerlerinin dediklerini çürütüyo, her teze bide anti tez var bilgi kirlilği hepsi.

evet yaa aynı dert bendede , en azından ben evimde kablolu kullanıyorum , herşeyden korumamız gerçekten mümkün değil ama en azından bebeklikte ne kadar dikkat edebilirsek o kadar iyi diyorum , Allaha emanet yavrularımız

wireless cep telefonundan daha az zararlıymış bide bu var. ben cep telefonundan koruyorum koruyabildiğim kadar kapalıda olda aynı odada tutmamaya çalışıyorum gece uyurken asla odamıza almıyorum tlf. hamilelikte alışmıştım iyi de oldu

kızım uyuyo. herkes uyuyo galiba factorb ve ben varız sadece :) yatsam uyuyamıycam şimdi,kahvaltı yapınca gözüm çok açıldı, en iyisi çamaşır atayım makinay, ütülencekleri filan halledeyim, şimdi mutfakta tıkırdarsam kızım uyanır, hadi uğrarım gene, cevap yazın yalnız bırakmayın kızlaaar

kızlar bebeğinizin küçülen kıyafetlerini ve kullanmadığınız eşyalarını (puset, oyuncak, ilaç filan) ne yapıyosunuz? yada neyapıcaksınız?

gunaydinnn, ben de pek fazla uyumadim, normalde kizim gece hic uyanmaz ama bu gece surekli agladi, oyle mizmizlanma aglamasi da degil, baya siddetli- alisik olmadigimizdan bir derdi var diye dusunuyorum gunduzleri de 3 gundur mizirdaniyor, ne yapsam memnun edemiyorum doktora gotureyim diyorum ama hasta degilse de hasta cocuklarin arasina sokmek istemiyorum, biraz daha bekliycem sanirim. ayakta uyuyorum su an, soyle sert bir kahve icebilseydim keske, kafeinsiz iciyorum sutten bebise gecmesin diye ama bazi gunler insan gercekten ariyor yaa

kızlar bebeğinizin küçülen kıyafetlerini ve kullanmadığınız eşyalarını (puset, oyuncak, ilaç filan) ne yapıyosunuz? yada neyapıcaksınız?

ben kiyafet ve esyalarini bir ihtiyaci olana verecektim ama annem beni saklamaya ikna etti, belki ilerde lazim olur diye :) ben de kutu aldim birkac tane ikeadan, onlara koyup odasinda saklayacagim sanirim.

geçen yeni yapılan bir araştırmayı okumuştum , en çok radyasyon yayan gereçlerin başında jammer (sinyal bozucu ) 2. sırada elektrikli ısıtıcılarmış , buna çok şaşırmıştım , wireless 3. dü sanırım cep telefonuda 4 yada 5 ti , ben cep telefonu kızımın olduğu odaya hiç sokmuyorum , birtek led tv var , onun içinde 2 tane kaktüs aldım koydum odaya , kaktüs çekermiş radyasyonu diyorlar , pek inanmıyorum işin aslı ama bir ümit işte , inşallah öyledir , birde büyük avm lere hiç götürmemek lazım bebecikleri , düşünsene herkeste cep tel , heryer wireless öfff ya teknoloji dedikleri iyi hoşta , zararıda az buz değil malesef

ben bazılarını saklıyorum , 2 poşet verdim bile , kimilerini hiç giyemeden büyüdü kızım

önemli bişeyi yoktur umarım bebişin

Saol canim ya bn ogrenim diye ettimdi tarif icin saol cam rendeden geciriyorum elmayi yemiyo pek bakalim alistircam bi sekilde
alıs canım zaman alıyor alısması merak etme
kizlar ne guzel kalabaligiz ama
Tugce yok bu gece Ececik onun uyumasina musaide etmis galiba
aynen oyle oldu 1 de yattık.sabaha kadarr
ben saklıyorum canım kutulara koyup.ebeveyın banyomu ıptal ettım oraya koyuyorumm..
ben kiyafet ve esyalarini bir ihtiyaci olana verecektim ama annem beni saklamaya ikna etti, belki ilerde lazim olur diye :) ben de kutu aldim birkac tane ikeadan, onlara koyup odasinda saklayacagim sanirim.

bende saklıyorum dogumdan once ıkeadan bende almıstım kutulardan.sımdı ıcıne dolduruyorum ebeveyın banyomu ıptal ettım oraya yerlestırıyorum....evım 2 oda 1 salon oldugu ıcın boyle bır cozum buldumm

sorma ya bende burç işine çok sinir oldum.tam gününü bulmuşuz yani :) artık kendisi hangisini isterse onu kabul etsin :) ozaman benim kızım abla nede olsa 10 saat önce doğmuş :)

canım benimde saçlarım çok dökülüyo ama hormonlardan kaynaklanıyormuş merak etme bu da geçicek.bende eski halime dönmek istiyorum dediğin gibi hiçbir kıyafetim olmuyo.sen eve hangi aletten aldın bende koşu bandı düşünüyorum ama kimse tavsiye etmiyo.herkes bi heves alınıyo sonra kullanımıyor diyo.ne yapıcam bilmiyorum

canım ben kıyafetlerin büyük kısmını vericem çok hoşuma giden birkaç takımı hatıra bırakıcam.puseti saklıcam ilerde lazım olabilir :)

Kizlar oglumn oksrugu vardi hafif hafif dun gece cogaldi. bugunde cok kusunca kendi doktoruna goturduk. Enfeksiyon varmis bogazinda emmek istememeside ondanmis. Ayrica kiloda alms boyuda uzamis. saglik ocagi yanlis tartms kuzumu. demir ilacida vermemis. doktorumuz onuda yazdi iyilestikten sonra baslicaz. kilo 7800 gr bpyuda 67cm olmus. Antibyotk verdi maalsf. Hasta olmasna cok uzuldum ama sikintisini bilip emmesininde duzelecek olmasi rahatlatti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…