- 7 Nisan 2008
- 683
- 574
aman ha kutu sütlerden uzak tutun bebişleri , bebeklerin genlerini bile bozuyormuşsütçüden alsak iyi kaynatmak gerek güvenemem , en güzeli pastörize günlük süt ve sütaşınki çok güzel tavsiye ederim , hamileyken hep ondan almıştım ben , probiyotik bende koymayı düşünüyorum eczaneden alıp , birde pınarın organik bebek yoğurtları var minik bardaklarda , mayalamak için komşudan bulamazsan ondan alabilirsin
Ne kadar cok bilgiye sahipsiniz ya bn zir cahil biraz arastirma yapsam iyi olacak ben bi sutcu buldum bide kendm yogurt yaparak dogal mayaya ulasmayi hedefledim hic satilan urunleri bilmiyorum
Kizlar bizim disimiz cikiyor galiba huysuzlugu bundan mi acaba beyaz iki cizgi olusmus altta biri belirgin saglik ocana sordum beyazlasmis dis olabilir sebebi dedi hic aydnlatici bi bilgi vermediler doktora gidim mi sizce rahatlaticak bisey yapar mi
Kizlar bizim disimiz cikiyor galiba huysuzlugu bundan mi acaba beyaz iki cizgi olusmus altta biri belirgin saglik ocana sordum beyazlasmis dis olabilir sebebi dedi hic aydnlatici bi bilgi vermediler doktora gidim mi sizce rahatlaticak bisey yapar mi
ahhh canım bu gdo larla tarım ilaçlarıdır radyasyondur kafayı yedim bende ondanpanik atak başlangıcı var bende , normal değilim yani anlıyacağın bilmemek daha iyi oluyo bazen
evet yaa aynı dert bendede , en azından ben evimde kablolu kullanıyorum , herşeyden korumamız gerçekten mümkün değil ama en azından bebeklikte ne kadar dikkat edebilirsek o kadar iyi diyorum , Allaha emanet yavrularımız
günaydın kızlar, bana günaydın değil çünkü neredeyse hiç uyumadım. kızım 23.30da uyandı, 2de tekrar uyuttum, 3te bi uyandı (ki burayada yaxmıştım o sırada burda gziniyodum) bu saate kadar uyumadı, daha yeni daldı sayılır, 9.30dan beri 20dk bir uyanıyo, henüz derin uzun uykuya geçemedi. e tabii bende öyle. sabah 7ile 8 arası babasıilgilendi ben biraz dalar gibi oldum ama yarım yamalak, baktık olmicak bi güzel kahvaltı yptık, bendede uyku filan kalmadı. simdi bi keyif cayı daha içicem, bugun doktor kontrolumuz var 16.30da, bakalım inş bişey yoktur, arada sırada böyle yapıyo kuzucumuz alıştım artık pek koymuyo :) Allah'tan aglamadı gece, sadece uyumadı uyutmadı, sürekli bağrındı çığlıklar aaa uuu lar, sesini denedi :)
kızlar bebeğinizin küçülen kıyafetlerini ve kullanmadığınız eşyalarını (puset, oyuncak, ilaç filan) ne yapıyosunuz? yada neyapıcaksınız?
wireless cep telefonundan daha az zararlıymış bide bu var. ben cep telefonundan koruyorum koruyabildiğim kadar kapalıda olda aynı odada tutmamaya çalışıyorum gece uyurken asla odamıza almıyorum tlf. hamilelikte alışmıştım iyi de oldu
kızım uyuyo. herkes uyuyo galiba factorb ve ben varız sadece :) yatsam uyuyamıycam şimdi,kahvaltı yapınca gözüm çok açıldı, en iyisi çamaşır atayım makinay, ütülencekleri filan halledeyim, şimdi mutfakta tıkırdarsam kızım uyanır, hadi uğrarım gene, cevap yazın yalnız bırakmayın kızlaaar
kızlar bebeğinizin küçülen kıyafetlerini ve kullanmadığınız eşyalarını (puset, oyuncak, ilaç filan) ne yapıyosunuz? yada neyapıcaksınız?
gunaydinnn, ben de pek fazla uyumadim, normalde kizim gece hic uyanmaz ama bu gece surekli agladi, oyle mizmizlanma aglamasi da degil, baya siddetli- alisik olmadigimizdan bir derdi var diye dusunuyorumgunduzleri de 3 gundur mizirdaniyor, ne yapsam memnun edemiyorum doktora gotureyim diyorum ama hasta degilse de hasta cocuklarin arasina sokmek istemiyorum, biraz daha bekliycem sanirim. ayakta uyuyorum su an, soyle sert bir kahve icebilseydim keske, kafeinsiz iciyorum sutten bebise gecmesin diye ama bazi gunler insan gercekten ariyor yaa
alıs canım zaman alıyor alısması merak etmeSaol canim ya bn ogrenim diye ettimdi tarif icin saol cam rendeden geciriyorum elmayi yemiyo pek bakalim alistircam bi sekilde
aynen oyle oldu 1 de yattık.sabaha kadarrkizlar ne guzel kalabaligizama
Tugce yok bu gece Ececik onun uyumasina musaide etmis galiba
ben saklıyorum canım kutulara koyup.ebeveyın banyomu ıptal ettım oraya koyuyorumm..kızlar bebeğinizin küçülen kıyafetlerini ve kullanmadığınız eşyalarını (puset, oyuncak, ilaç filan) ne yapıyosunuz? yada neyapıcaksınız?
ben kiyafet ve esyalarini bir ihtiyaci olana verecektim ama annem beni saklamaya ikna etti, belki ilerde lazim olur diye :) ben de kutu aldim birkac tane ikeadan, onlara koyup odasinda saklayacagim sanirim.
aynı gün doğmuşlar demek , çok gıcıkta bir gün amakimi yerde terazinin son günü görünüyo kimi yerde akrebin ilk günü kızımın burcu ortada kaldı resmen , bende akşam 20:50 de doğurdum canım
Kizlar tekrar merhaba.yine uykusuz bir gece gecirdik.bu uyku hormonundan umudumu ben kestim.benm bebegimde gun icinde surekli mizmiz.ama altini ac yada al kucagina oda oda gezin hicbir sorun yok.bunlarin tek derdi bizi yormak galibaeee cennet annelerin ayagi altinda derler ya tabiki zorluguda burasinda.benm saclarim cok dokulmeye basladi sizde durumlar nasil?birde kizlar spor salonuna yaziliyordum vazgectim guvenemedim duzenli gidemem diye bende sporcu bir arkadasimla konustum eve alet almaya karar verdim.nasipse bu hafta ici gelecek.cok kararliyim eski halime donecegim.yoksa bir servet dolusu kiyafetim kalacak kotlarimi giymek istiyorummmm artik.