- 13 Mart 2009
- 18.414
- 1
41 kere maşallah o zaman kuzuya
nasılsın adaşım uzun zaman oldu görüşemedik
Sizede masallah cnm masallah pek tatlisinizzzzzz.cok zor dimi cocuk bakmak.evimi temizleyemiyorum yaaaa.benim oglusta albumde var cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
41 kere maşallah o zaman kuzuya
nasılsın adaşım uzun zaman oldu görüşemedik
kızlar biliyorum şuan kendimi düşünmek için çok erken ama nasıl gidecek bu kilolar tabi sizler ne kadar aldınız bilemiyorum ama ben de baayağı kilo kaldı zaten kiloluydum oğluma süt olsun diye her sabah pekmezli yumurta da yiyorum zayıflamak hayal gibi
Sizede masallah cnm masallah pek tatlisinizzzzzz.cok zor dimi cocuk bakmak.evimi temizleyemiyorum yaaaa.benim oglusta albumde var cnm
kızlarrr yaa oğlumun göbeği kanıyor demin yazmıştım hala bağı düşmedi diye niye kan geliyorki sargı bezine deyiyor yaa böyle olan varmı çok canım sıkıldı
tuvaletini falanda duzenli yapiyor ama ne biliyim hic doymuyor oburcugum yetisemiyorum onaCanim neden yetmedigini dusunuyorsun,60 cc yeterli olur zaten,huzursuz degilse doyuyordur bence!
kaçıncı günde düştü demişsin 8. günde düştü oğlumunki ,ama arkadaşımın oğlunun 17. günde düşmüştü
düşmeden önce ve sonra hafif hafif kıyafetine kan bulaşma bizde de olmuştu ama öyle kanama şeklinde olmadı hiç, kanama olursa mutlaka doktora gösterin diyorlar, bugünde pazar ama yarın bir göster istersen
kızlar bişey sorucam size. şu hamilelik takvimi çıkan yere bebişlerin kaç haftalık olduğunu gösteren ticker eklemişsiniz. nasıl yaptınız?? banada anlatın bakem :))
Canım gözün Aydın normal doğurmak istiyordun nasip olmuş tebrik ederim bende henüz hikayemi yazmadım senin kini de bekliyorum. Ben pompa olarak lansinoh çiftli elektrikli aldım canım ilk zamanlarMerhaba kızlar
giremedim doğumdan beri , aynaya bile bakmaya vakit bulamadım henüz :)) bütün dünyamız her saniyemiz minik hümamız oldu , 23 Ekim akşam saat 20:50 de minik mucizem normal doğumla dünyaya geldi , şimdi acil bir sorum var , ben çalışmıyorum die lansinoh manuel göğüs pompası almıştım ama çok vakit alıyor , elektrikli alıpta memnun olan varsa tavsiyelerinizi acil bekliyorum , hızlı bişey olsun lütfen , en yakın zamanda paylaşıcam sıradışı doğum hikayemi , hepimizin yavruları Allahıma emanet olsun
hayırlı olsun,Allah güzel uzun bir ömür vermiş olsun Hümaya..güle güle büyütün..
ben de aynı soruyu soracağım,ben hiç almadım,harikaymış çok memnunum dediğiniz bir alet önerilerinizi beklerim..
Benim de 12. Gün düştü cnm bende panik oldum ama normalmiş düşer merak etme :)kızlar ya bu göbek bağı ne zman düşecek bugün 12. gün hala düşmedi bide benim oğlum gece hiç uyumuyor neredeyse hep memede sütümmü yetmiyor acaba
ben 10,5 kilo aldım 14,5 kilo verdim ama burda gezmeler, börekler pastalar derken 2 kilo aldım :18:
biran önce evimize dönüp şu yeme işini azaltmam lazım
arkadaslar tecrübelerinize ihtiyacım var
bebeğim daha 18 günlük ve benim idrar yollarında enfeksiyon varmıs
cok ilerlemiş ve kana karısmıs
böbreğim için cok tehlikeliymiş
doktor 5 günlük bi tedavi verdi,günde 3 kez serum alıcam
sorun su ki oğlumu 5 gün emziremiycekmişim
üzüntüden mahvoldum ya emmeyi bırakırsa
süt sağıp buzluğa atmıstım onla besleriz ama emmeden uyumuyo bile
ilacın ismi meropenem ( belki kullanıp fikir beyan edicek olan vardır)
cok mutsuzum
kızlar doğumdan sonra kocalarınızla aranız nasıl benim hiçç göresim yok adama sinir oluyorum sanki çok umursamaz çok rahat deminde çocuğun gazını alayım dedi kafasını bi attırdı çocuğun valla allahtan korkmasam bide adamdan bi tane geçirecektim suratına napıyosun diye çok gıcık oluyorum yaaa inşallah geçicidir
benzer seyleri ben de yasıyorum canım bebegın agzını yüzünü öpüyo,ben dokunmaya kıyamazken.. emzirirken gelip zorla alıyo elimden aglata aglata seviyo.. gece emzirip yerine yatıracagım zaman yan yatıs yastığını ters cevirsin diye uyandırmaya calışıyorum ruhu duymuyo paşanın.. pireleri uçuyo hatta bi keresinde yastığı ters cevir dediğimde yarı uykulu benimkini cevirdi ve yattı
bana destek olsun muhabbet etsin istiyorum ama tv izliyor salona gecip ben de umursamaz olduğunu düşünüp çıldırıyorummmmm
umarım gecıcıdır kocama olan askımda eksılme olmazzzz
Merhaba kızlar
giremedim doğumdan beri , aynaya bile bakmaya vakit bulamadım henüz :)) bütün dünyamız her saniyemiz minik hümamız oldu , 23 Ekim akşam saat 20:50 de minik mucizem normal doğumla dünyaya geldi , şimdi acil bir sorum var , ben çalışmıyorum die lansinoh manuel göğüs pompası almıştım ama çok vakit alıyor , elektrikli alıpta memnun olan varsa tavsiyelerinizi acil bekliyorum , hızlı bişey olsun lütfen , en yakın zamanda paylaşıcam sıradışı doğum hikayemi , hepimizin yavruları Allahıma emanet olsun
kızlar doğumdan sonra kocalarınızla aranız nasıl benim hiçç göresim yok adama sinir oluyorum sanki çok umursamaz çok rahat deminde çocuğun gazını alayım dedi kafasını bi attırdı çocuğun valla allahtan korkmasam bide adamdan bi tane geçirecektim suratına napıyosun diye çok gıcık oluyorum yaaa inşallah geçicidir
benzer seyleri ben de yasıyorum canım bebegın agzını yüzünü öpüyo,ben dokunmaya kıyamazken.. emzirirken gelip zorla alıyo elimden aglata aglata seviyo.. gece emzirip yerine yatıracagım zaman yan yatıs yastığını ters cevirsin diye uyandırmaya calışıyorum ruhu duymuyo paşanın.. pireleri uçuyo hatta bi keresinde yastığı ters cevir dediğimde yarı uykulu benimkini cevirdi ve yattı
bana destek olsun muhabbet etsin istiyorum ama tv izliyor salona gecip ben de umursamaz olduğunu düşünüp çıldırıyorummmmm
umarım gecıcıdır kocama olan askımda eksılme olmazzzz
aynen canım yaa biz birlikte yatmıyoruz annemlerdeyiz hala bide birlikte yatsak bu sinirle boğuveririm heralde zorla almaya kalkmıyor ama kucağında pc ohh akşama kadar nette yada tepemde beni sinir ediyor şu tatili bitsede işe başlasa yoksa çok fena kavga edicez o kadar da laf söylüyorum öyle böyle aşkım diye adamın bi tarafında değil