2012 Ekim bebekleri büyüyor

41 kere maşallah o zaman kuzuya :nazar:

nasılsın adaşım uzun zaman oldu görüşemedik :KK19:

Sizede masallah cnm masallah pek tatlisinizzzzzz.cok zor dimi cocuk bakmak.evimi temizleyemiyorum yaaaa.benim oglusta albumde var cnm

kızlar biliyorum şuan kendimi düşünmek için çok erken ama nasıl gidecek bu kilolar:KK31: tabi sizler ne kadar aldınız bilemiyorum ama ben de baayağı kilo kaldı zaten kiloluydum :KK14: oğluma süt olsun diye her sabah pekmezli yumurta da yiyorum zayıflamak hayal gibi :KK43:

ben 10,5 kilo aldım 14,5 kilo verdim ama burda gezmeler, börekler pastalar derken 2 kilo aldım :18:

biran önce evimize dönüp şu yeme işini azaltmam lazım :KK20:

Sizede masallah cnm masallah pek tatlisinizzzzzz.cok zor dimi cocuk bakmak.evimi temizleyemiyorum yaaaa.benim oglusta albumde var cnm

biri yazmış hamilelk günlerimi özledim diye valla ben de bazen aramıyo değilim :KK1: doğsunlar diye bekledik ama bazen zor geliyor uykusuzluk, ağlamalar, gaz sancıları derken

daha yanlız kalmadık biz kalınca nasıl yapçam işleri bilmiyorum:KK14:

kızlarrr yaa oğlumun göbeği kanıyor demin yazmıştım hala bağı düşmedi diye niye kan geliyorki sargı bezine deyiyor yaa böyle olan varmı çok canım sıkıldı

kızlarrr yaa oğlumun göbeği kanıyor demin yazmıştım hala bağı düşmedi diye niye kan geliyorki sargı bezine deyiyor yaa böyle olan varmı çok canım sıkıldı

kaçıncı günde düştü demişsin 8. günde düştü oğlumunki ,ama arkadaşımın oğlunun 17. günde düşmüştü

düşmeden önce ve sonra hafif hafif kıyafetine kan bulaşma bizde de olmuştu ama öyle kanama şeklinde olmadı hiç, kanama olursa mutlaka doktora gösterin diyorlar, bugünde pazar ama yarın bir göster istersen

kızlar bişey sorucam size. şu hamilelik takvimi çıkan yere bebişlerin kaç haftalık olduğunu gösteren ticker eklemişsiniz. nasıl yaptınız?? banada anlatın bakem :))

kaçıncı günde düştü demişsin 8. günde düştü oğlumunki ,ama arkadaşımın oğlunun 17. günde düşmüştü

düşmeden önce ve sonra hafif hafif kıyafetine kan bulaşma bizde de olmuştu ama öyle kanama şeklinde olmadı hiç, kanama olursa mutlaka doktora gösterin diyorlar, bugünde pazar ama yarın bir göster istersen

canım öyle kan gelmiyor sargı bezine deyiyor biraz biraz ama görünce aklım çıktı resmen korkudan bi düşsede rahatlasam saol canım cvp verdiğin için

kızlar bişey sorucam size. şu hamilelik takvimi çıkan yere bebişlerin kaç haftalık olduğunu gösteren ticker eklemişsiniz. nasıl yaptınız?? banada anlatın bakem :))

Canim 1. Sayfada tarifini koymus cimeka ordan bakabilirsin

Merhaba kızlar
giremedim doğumdan beri , aynaya bile bakmaya vakit bulamadım henüz :)) bütün dünyamız her saniyemiz minik hümamız oldu , 23 Ekim akşam saat 20:50 de minik mucizem normal doğumla dünyaya geldi , şimdi acil bir sorum var , ben çalışmıyorum die lansinoh manuel göğüs pompası almıştım ama çok vakit alıyor , elektrikli alıpta memnun olan varsa tavsiyelerinizi acil bekliyorum , hızlı bişey olsun lütfen , en yakın zamanda paylaşıcam sıradışı doğum hikayemi , hepimizin yavruları Allahıma emanet olsun :KK16:
Canım gözün Aydın normal doğurmak istiyordun nasip olmuş tebrik ederim bende henüz hikayemi yazmadım senin kini de bekliyorum. Ben pompa olarak lansinoh çiftli elektrikli aldım canım ilk zamanlar
15 dk iki göğsümü boşaltıyordu şimdi 5 dk iki göğsümü de boşaltıyor cok memnunum ben fiyatı da iyiydi 130 tl filan
hayırlı olsun,Allah güzel uzun bir ömür vermiş olsun Hümaya..güle güle büyütün..

ben de aynı soruyu soracağım,ben hiç almadım,harikaymış çok memnunum dediğiniz bir alet önerilerinizi beklerim..

kızlar ya bu göbek bağı ne zman düşecek bugün 12. gün hala düşmedi bide benim oğlum gece hiç uyumuyor neredeyse hep memede sütümmü yetmiyor acaba
Benim de 12. Gün düştü cnm bende panik oldum ama normalmiş düşer merak etme :)

ben 10,5 kilo aldım 14,5 kilo verdim ama burda gezmeler, börekler pastalar derken 2 kilo aldım :18:

biran önce evimize dönüp şu yeme işini azaltmam lazım :KK20:

maşallah ne güzel kilo vermişsin ben 74 ile hamile kaldım 94 ile bitirdim:KK43: şimdi 85 kiloyum bakalım kendiliğinden daha ne kadar gider:KK43:

iyi akşamlar hanımlar bişey sorup hemen çıkıcam kızım ağlıyo

bebek kırklama ve lohusa kırklanması hakkında bildiklerinizi paylaşır mısınız?

Camoka cnm biz bebegin suyuna 40tas 1yuzuk cengelli igne koyduk.o sudan 1masrapa alip bende yikandiktam sonra 3kere ustume doktum.bebege yikNirken sen bakma dedi annem ben yikanmadigim icin
giydigim butun kiyafetleri yikadim benim ve cocugun.pis olanlari tabi.sonra kovada kalan suyu odalara elle sicratti annem.karisik oldu dimi telden bu kadar anlatilio:-)

kızlar doğumdan sonra kocalarınızla aranız nasıl benim hiçç göresim yok adama sinir oluyorum sanki çok umursamaz çok rahat deminde çocuğun gazını alayım dedi kafasını bi attırdı çocuğun valla allahtan korkmasam bide adamdan bi tane geçirecektim suratına napıyosun diye çok gıcık oluyorum yaaa inşallah geçicidir

arkadaslar tecrübelerinize ihtiyacım var
bebeğim daha 18 günlük ve benim idrar yollarında enfeksiyon varmıs
cok ilerlemiş ve kana karısmıs
böbreğim için cok tehlikeliymiş
doktor 5 günlük bi tedavi verdi,günde 3 kez serum alıcam
sorun su ki oğlumu 5 gün emziremiycekmişim
üzüntüden mahvoldum ya emmeyi bırakırsa
süt sağıp buzluğa atmıstım onla besleriz ama emmeden uyumuyo bile
ilacın ismi meropenem ( belki kullanıp fikir beyan edicek olan vardır)
cok mutsuzum

benim de idrar yollarında iltihaplanmam var. çok ağrı yapıyor kasıklarımda. kendi başıma yattığım yerden kalkamıyorum eşim ellerimden çekerek destekliyor kalkmam için.ayrıca wc de çok ağrım oluyor.dr piyeloseptyl verdi. ve zinnat . bunları 5 gün kullanacağım. umarım geçer. ağrılardan dolayı bebeğimle rahat ilgilenemiyorum.dr um bu ilaçların emzirme açısından da güvenli olduğunu söyledi.umarım senin rahatsızlığın da bir an önce geçer. sende de kasık ağrıları oluyor muydu? ve yanma tuvalette?

kızlar doğumdan sonra kocalarınızla aranız nasıl benim hiçç göresim yok adama sinir oluyorum sanki çok umursamaz çok rahat deminde çocuğun gazını alayım dedi kafasını bi attırdı çocuğun valla allahtan korkmasam bide adamdan bi tane geçirecektim suratına napıyosun diye çok gıcık oluyorum yaaa inşallah geçicidir

benzer seyleri ben de yasıyorum canım bebegın agzını yüzünü öpüyo,ben dokunmaya kıyamazken.. emzirirken gelip zorla alıyo elimden aglata aglata seviyo.. gece emzirip yerine yatıracagım zaman yan yatıs yastığını ters cevirsin diye uyandırmaya calışıyorum ruhu duymuyo paşanın.. pireleri uçuyo hatta bi keresinde yastığı ters cevir dediğimde yarı uykulu benimkini cevirdi ve yattı :KK1:

bana destek olsun muhabbet etsin istiyorum ama tv izliyor salona gecip ben de umursamaz olduğunu düşünüp çıldırıyorummmmm:KK52::KK52::KK52:

umarım gecıcıdır kocama olan askımda eksılme olmazzzz

benzer seyleri ben de yasıyorum canım bebegın agzını yüzünü öpüyo,ben dokunmaya kıyamazken.. emzirirken gelip zorla alıyo elimden aglata aglata seviyo.. gece emzirip yerine yatıracagım zaman yan yatıs yastığını ters cevirsin diye uyandırmaya calışıyorum ruhu duymuyo paşanın.. pireleri uçuyo hatta bi keresinde yastığı ters cevir dediğimde yarı uykulu benimkini cevirdi ve yattı :KK1:

bana destek olsun muhabbet etsin istiyorum ama tv izliyor salona gecip ben de umursamaz olduğunu düşünüp çıldırıyorummmmm:KK52::KK52::KK52:

aynen canım yaa biz birlikte yatmıyoruz annemlerdeyiz hala bide birlikte yatsak bu sinirle boğuveririm heralde zorla almaya kalkmıyor ama kucağında pc ohh akşama kadar nette yada tepemde beni sinir ediyor şu tatili bitsede işe başlasa yoksa çok fena kavga edicez o kadar da laf söylüyorum öyle böyle aşkım diye adamın bi tarafında değil

Merhaba kızlar
giremedim doğumdan beri , aynaya bile bakmaya vakit bulamadım henüz :)) bütün dünyamız her saniyemiz minik hümamız oldu , 23 Ekim akşam saat 20:50 de minik mucizem normal doğumla dünyaya geldi , şimdi acil bir sorum var , ben çalışmıyorum die lansinoh manuel göğüs pompası almıştım ama çok vakit alıyor , elektrikli alıpta memnun olan varsa tavsiyelerinizi acil bekliyorum , hızlı bişey olsun lütfen , en yakın zamanda paylaşıcam sıradışı doğum hikayemi , hepimizin yavruları Allahıma emanet olsun :KK16:

şiddetle tavsiye edeceğim marka ameda lactaline elektrikli pilli çift taraflı süt pompası gittigidiyorda satıcı:attabebek. 2 gün sonra elimdeydi ürün, harika. Üstelik ebebekten 150tl daha ucuz :)

aynen canım yaa biz birlikte yatmıyoruz annemlerdeyiz hala bide birlikte yatsak bu sinirle boğuveririm heralde zorla almaya kalkmıyor ama kucağında pc ohh akşama kadar nette yada tepemde beni sinir ediyor şu tatili bitsede işe başlasa yoksa çok fena kavga edicez o kadar da laf söylüyorum öyle böyle aşkım diye adamın bi tarafında değil

kızlar benim eşim çok ilgileniyor evdeyken altını falan hep o alır bana elletmez ben birtek emziririm hep eşim ilgilenir. inşallah hep böyle gider, değişmez

X